Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: Japán metál banda ajánló #1 - Demetori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
net84
őstag
Szép jó reggelt mindenkinek!
Megpróbálom behozni a lemaradásomat az egy hét szabi, a húzós alkoholmámoros éjszakák és a hétfőtől újra érezhető munkahelyi teher miatt...
Visszafele olvasgatom a totyikokat, kicsit lassú...
Múlt hét kedd óta minden este legalább spiccesre iszom magam.... (talán a mai nap már kivétel lesz) kezdek alkoholista lenni?
Ó hogy az a jó.... most jutott a ''eszembe''
elfelejtettem reggel bemenni a boltba rágóért meg bubisvízért és csokiért...
Na mind1! Majd délba!
További szép napot és ne felejtsetek bemenni a boltba!
-
net84
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
az-az! Remélem! Oda kellene eljutnom.
thx ladybug
már be sem kell írnom a böngészőbe 
[Szerkesztve] -
net84
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
állat... 
-
net84
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ezt honnan tudod? Igaz valahol már én is találtam ilyet...
-
net84
őstag
Kedves budapesti fórumtársak! Kicsi segítségre lenne szükségem péntekre.
Hol van az Aquapark (vagy mi a neve) Pesten? Hogyan jutok oda a Keletiből a legegyszerűbben tömegközlekedési eszközzel a lehető legkevesebb átszállással?
Előre is köszönöm a segítséget! -
net84
őstag
Kis help kellene! BP-ről nem jön Szhely fele valaki??? Egy csomagot kellene elhozni...
[Szerkesztve] -
net84
őstag
Ezzel aztán nem vagy egyedül... Velem még a bankok sem állnak szóba! Ennyi havi jövedelemért nincs hitel (csak ha elmúltam 100 éves és viszem a szüleimet is). OTP és többiek ''../img/fukc.gif''
Ja és ami a legrosszabb! A minap néztem egy hiteligénylő elektrónikus ürlapot.
- Van-e a tulajdonában ingatlal: (nincs) - ? db: (0) - Értéke: (0)
- Hány ingatlant kíván fedezetként: (egyet sem szerettem volna, de olyan nincs) - együttes értékük: (nulla - ilyen sem volt)
Ez egy lakáshitel igénylési űrlapon volt, igaz nem ugyanezekkel a szavakkal. Majd lehidaltam, mikor megpróbáltam kitölteni...
Ugyanitt: Szabadfelhasználású kölcsön kezes és fedezet nélkül.
bejelölöm, hogy 1,5milla kölcsön kell, és már meg sem lepődtem, mikor itt is feldobta, hogy fedezetnek szánt ingatlanok száma...
Gondolkodtam azon, hogy sikkasztok pár millert, lecsuknak, és sírok rívok majd a tv-ben, hogy nem tehetek róla, mert átvágtak, nem akartam senkitől elvenni a pénz... kapok 3 évet, jó magaviselettel max. 2 év, kegyelmet kérek, közben folyamatosan sírok a tv-ben, a rokonok is sírnak a tv-ben és talán még azt sem kell leülnöm mind... ÁÁÁÁ
[Szerkesztve] -
net84
őstag
Én is hasonló cipőben járok mint te! 20 perc gyalog a munkahelyem. Anyám heti egyszer kimossa (pontosabban a mosógép) a szennyest... (az egy kör plusz mosás nem megeröltető, nekem meg amúgy sincs mivel mosni)
Az ebédem és reggelim otthonról viszem, ha nincs, akkor veszek odafele menet vagy már előző nap vettem valami kész kaját...
Hétvégén az ebédről/vacsoráról szintén gondoskodig.
Fizetek a rezsibe, segítek, ha tudok...
Én is költöznék messzebb, csak lenne valami normális munkahelye az embernek és tudjon hova költözni. A BP-re költözéssel csak annyi problémám van, hogy normális albérlethez normális meló kellene... Lakásra meg most nincs pénzem.... -
net84
őstag
Szép jó napot mindnkinek!
Látom a mai napon vannak betegeskedők, morgolódók és mérgesek... és van, aki szabin van... Hurrá! De régen írtam ezt ki: VAKÁCIÓ (ez lesz a leggyorsabban eltelő hét)
De jó nap! Az utat éppen légkalapáccsal túrják fel, a szunyogok odakint harapnak...és még nem láttam a beígért permetező helikoffert...
Más:
A piros totyikok kiemeltek, ha nem tévedek..igaz?
Mikor válik azzá egy topic??? -
net84
őstag
hát ez az! az én fizetésem max decemberben rúg 80ezer fölé (nettó) Ha azt számolom, hogy az egész fizetésem a hitel törlesztésre fordítom, akkor sem élünk meg ketten a párommal az Ő fizetéséből... és még nem fizettünk rezsit.
De a vidéki dologban van valami... A gáz az, hogy a környező falvakban nem nevezhető olcsonak a telek, amin meg van egy régi ház (és a villanyon és vizen kívül nincs bekötve semmi), mire eldózerolják és újra beépíthetővé válik a telek, arra árban egy normális frissen parcellázott építési telekkel lesz egyenértékű...
és akkor nem pattognak a szomszédok, hogy szombat vasárnap megy a betonkeverő, meg építem a házam... -
net84
őstag
az elöttem szólók jól mondták... az tudja felvenni, akinek egyébként nincs sok szüksége rá...
nekem arra sincs pénzem, hogy telket vegyek. Az építkezés már egy kicsit egyszerűbb lenne. Olcsón lenne alapanyag, apósom festő-kőműves...
Közmő nélkül egy telek 0,5-3milla. A közmőves telkek 2,3 millától felfelé... Ha a telekre veszek fel kölcsönt, akkor nem lesz miből építkezni.
Fészekrako ugyanolyan mint a sulinet! Egyiket sem tudom igénybe venni. Előbbit azért, mert nem tudnám fizetni a részletet, utóbbit meg azért, mert nincs miből leírnom...
Szo*pás ez az ország... -
net84
őstag
Kellemes Reggelt Mindenkinek!
Hogy mik vannak....!
visszaolvastam a tegnap történteket... 
Jó munkát mindazoknak, akik velem egyetemben szombaton is ''dolgoznak''.... -
net84
őstag
tiv! thx a gyors reagálást... kicsit megnyugodtam, ha nem jössz, lehet leállok vele megint ''vitatkozni''... Még1szer thx!
That's why i'm here for buddy
- tiv -
net84
őstag
Jó reggelt/napot mindenkinek!
Remélem mindenkinek kellemes napja van, jobb mint nekem...
El felejtettem, hogy mit is akartam...de leesett oszt rájöttem, hogy mind1 és nem áll szándékomban vele foglalkozni...
Előreláthatólag ez egy zehr sz*r nap...
Tud valaki valami hivatalos honlapot, hogy hol tudom meg pontosan, hogy mennyibe fáj nekem egy fegyverviselési (gáz-riasztóra) engedély minden járulékos költséggel együtt??? Ja és hova/kihez is kellene mennem pontosan? -
net84
őstag
Nem mondom biztosan, de szerintem csak az ''időelosztás'' zavarja. Lehet, hogy egy együtt töltött nap, hosszú este jót tenne neki és neked is...
Nekem segíteni szokott
.
Az ivással úgy vagyok, hogy most akár egy energiabombának is örülnék, pedig 17:00-ig biztos, hogy itt fogok rohadni. Párocskám meg elment BP-re. Este jön csak meg. Én meg kocsi, motor, minden nélkül... -
net84
őstag
Jó reggelt/délelöttöt!
tildy: próbálj meg leűlni és beszélni vele. Szerintem nem igazán azok zavarják, amiket a fejedhez vág, inkább valami pitiáner ügy, amin felhúzta magát.
Kérdezd meg tőle, hogy mit szeretne... mennyire egyeznek meg az elképzeléseitek.
Teljesen olyan a reakciója, mint amikor felhúzom magam azon, mert a párom későn ér haza, vagy késő délután megy tanítani... vagy csak szimplán késik. Lehet, hogy napokig nem teszem szóvá, de egyszer csak kiakadok és akkor aztán minden a bajomra van...
Javaslom, hogy beszéljétek meg... -
net84
őstag
Kellemes estét!
Egy gyors segítséget szeretnékkérni egy hozzáértőtől...fegyferviseléssel kapcsolatban.
Adott 2 pisztoly (egy Walther CP99-bármely alverzió és egy Walther P22). Elöbbi elvileg nem viselhető közterületen, csak tár nélkül... Na már most ennek 2 tára is van. Egy gáz és egy lövedék... Melyik nem lehet bent? Az utóbbi csak egy gáz-riasztó, ez elvileg betárazva viselhető?
A Fegyver totyik kicsit elment a ''játék'' (airsoft) irányába, meg egy cseppet elült. Hátha lesz itt hozzáértő... -
net84
őstag
Szép Jó Éstét Mindenkinek!
Tudomásom szerint az acerre lehet garanciakiterjesztést kérni... Legalábbis nálunk működik (3 évre az 1 év helyett), igaz némi anyagi plusz költsége van... -
net84
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
Gratulálok!
A házasélet, innentől már nincs is olyan messze...
Mi ma vagyunk 1 éves és 1 naposak... (eljegyzés ügyileg)
Az eljegyzés elött voltak problémák az ''együtt lakásból''
. Utánna egy kicsit még kellett veszekedni anyóspajtással, de márszinte semmi probléma nincs - szinte semmi...
Még1szer Grat!
-
net84
őstag
Szép Jó Reggelt!
Köszönöm a vedreket! Közben megoldódott a dolog, még nem kell ragasztgatni, a gyártók meg fel fogják ragasztani a cimkéket...
Meg egyébként is! Ennyi pénzért a kis<censored> sem fog céges ügyekért futkozni maszekba... -
net84
őstag
nem tujja senki hol találok áthúzott kukás matricát??? Nemán hogy nincsen senkinek....
-
net84
őstag
Annyira el vagyok havazva, hogy még a 23-as nyitásáról is lemaradok...
Valami törvény miatt a számtech. alkatrészekre olyan matricát kell felragasztani, amin egy szemetes van áthúzva... Nekem egy ilyen cimke kellene elektrónikus formátumba (lehetőleg valami jó felbontásban)... Ezért nem szeretnék új totyikot nyitni, de ha már valahol volt róla szó pls linkeljétek be... Köszi!
Talán lesz időm visszanézni is, egy kicsit csökken a munka, de teljesen kivagyok még így is... lassan 3 hete nincs időm semmire... Du, ha lesz időm visszaolvasgatom a totyikokat (többek között ezt is).
Addig is: Szép napot mindenkinek!
Aktív témák
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

elfelejtettem reggel bemenni a boltba rágóért meg bubisvízért és csokiért...

állat...

Mikor válik azzá egy topic???
- tiv