Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
akkor többet nem állok veled szóba énse! nyisd meg nekem az off topik 46-ot!!!! de most!!!
-
Sanya
nagyúr
jóreggelt prohardver!
most elgondolkodtam azon, ha minden 2színű ismerősömmel összevesznék, alig maradnának barátaim. de szerintem ez lesz a legjobb eset, úgyhogy benyomok 2 rumot( 80fok), és összeveszek mindegyikkel. fasza lesz.
-
Sanya
nagyúr
gyújtsunk gyertyát azokért az áldozatokért, akik a repülőgépek pilótafülkéjében lelték halálukat, mikor véletlenül, és nemdirekt nekirepültek az ikertornyoknak.
amúgy azóta sem tisztázódott minden, most vagy összeesküvés elméletnek hiszel, vagy a bin laden féle terrornak, vagy egy köztest válaszolsz.
igaz engem is meglepett a ténye a pukkanásnak -
Sanya
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
hmm, kubikoltam reggel, csak nem emiatt nem megy a net rendesen?
-
Sanya
nagyúr
valaki hívott hajnalok hajnalán. DE MINEK? ÚGYSE EMLÉKSZEM RÁ? AKÁRMIT ÍGÉRTEM MEG NEKI TELEFONBA, ÉRVÉNYÉT VESZTI.
ki érti az embereket? -
Sanya
nagyúr
hagyjátok már, mindjárt sír.
-
Sanya
nagyúr
a neptun bebizonyítottta létjogosultságá
Bővebben: link
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
semmit. xp-s klienssel megyek be,és debrecenben most megy. múltkor 1 hetes leállás volt. király volt, mert nekünk 6. éven már nincs oktatás, csak gyakorlat, és vizsga. 6 darab. nos, eddig 1 hétig voltam gyakorlaton, és már szeptember van (aug 1 a start

már lassan lehetetlen a gépelés a genius alapbillentyűmmel, mert tele van szeméttel .lehet ezt takarítani??
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
most olyan vizsgákra tudok feljelentkezni a neptunon, amire nem is lehetne, és amire kellene, arra meg nem tudok feljelentkezni...

-
Sanya
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére

-
Sanya
nagyúr
első lettem on-line pókerban, telegraphon, amiben az első 5 bejut október 2-án megrendezésre kerülő 50.000 $-os döntőre.
tudom ez nektek semmit nem jelent, de nékem igen
és van ennem 4 sör
vagy 5?. 5. 2 borsodi, 2 soproni, és kísérőnek mégegy borsodi... -
Sanya
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
használom mind a kettőt
az opera a gyorsabb, és csak azt használnám, ha lenne benne reklámblokker -
Sanya
nagyúr
minél több embert ismersz meg, annál jobban megszereted a kutyádat...
ez sajnos így van. -
Sanya
nagyúr
hehe. ez nem is olyan bonyolult:
winampot megnyitod, alt+l
kiválaszot d az internet radiot
persze előtte a preferences-ben beállítod, hogy hányat is szeretnél látni(nálam 500.000 van
)
utána kiválasztasz egy megfelelő bitrátaszűrőt, és duplaklick az általad kiválasztott radióra
-
Sanya
nagyúr
23. off. szépen haladunk

Aktív témák
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- WD NASware 3.0 10TB HDD (WD101KFBX)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest