- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
4600 - 4501
5001 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Bmp-be mentett, vagy mi?
Nem, látom jpg. 
Tényleg, miért van az, hogy én viszont csak bmp-be tudok menteni? Egyszerűen nem ajánl fel más formátumot. Vagy kérdezzem a WinXP help topikban? Azért nem hiszem, hogy XP-gond, mert kedvesem gépén is ugyanez a gond. WinXP SP2 mindkét gépen, képnézőként régi (3.2-es) ACDSee, ami még bekavarhat, az az én gépemen egy PSCS trial... De az övén pl az nincs.
p -
anaqer
veterán
Már a híradóból is a San Andreas folyik.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bővebben: link
Bővebben: linkMit érdemel az a bűnös akinek a VGA tévékepcsöre is 300 kilós...?
-
MarKoo
addikt
Már a híradóból is a San Andreas folyik.
Bővebben: link -
Loretto
veterán
Erről nekem ez jutott eszembe:
Megkérnek egy nyelvész professzort, döntené már el melyik a szebb nyelv, a svéd vagy a finn.
A prof megkéri őket fordítsák le az alábbi verset:
Island, island, grassy island,
grassy island's bride.
Mondja a finn:
Saari, saari, heinäsaari,
heinäsaaren morsian.
Mire a svéd:
Ö, ö, hö-ö,
hö-öns mö.
Na ezen sikerült egy jót röhögnöm

-
mayerlaci
senior tag
Most néztem, ma vagyok 512 napos. Höhö, cool. Milyen szép kerek szám...

pÉn pont most akarok 2* annyi ramot venni.
Neongorack:Jer kis fosra.Mert megbeszéljük mikor jövök stb. Erre még irj. -
parandroid
félisten
Most néztem, ma vagyok 512 napos. Höhö, cool. Milyen szép kerek szám...

p -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Érdekes...
Csak nekem nem sikerül,vagy Hungáriából nem lehet létrehozni az ingyenes yahoo-s emilcímet ??Tnap akárhányszor próbáltam,a keresett oldal nem található oldalt nyomta az orrom elé
-
parandroid
félisten
Van ilyen. Én személy szerint nem láttam olyan írását ami miatt bannolni kellett volna, persze ez nem azt jelenti, hogy nem is volt.
Más: Tudna nekem valaki egy jó játékot mondani. Vagy egy olyan topikot ahol ezt tárgyalják. Lehet, hogy bennem van a hiba de mostanában nem csinálnak igazán jó játékot. Egyik se vonz 100%-ig. Bezzeg annak idején bementem egy boltba, megvettem a Flashback című játékot és még mindíg szivesen veszem elő...Zuma Deluxe. Vagy Risk-ezz!

p -
Grafiqs
őstag
Mikor repült Bencom ?Most láttam,hogy egy régi mágusos topicját zárta Esmein ,Bencom neve mellett :* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos megsértése miatt felfüggesztettük!) van.

Szvsz ez se túl gyakran fordult elő,mármint addikt kivágása a fórumról,
Nagyon sok lehetőséget kapott ezek közül egyikkel sem élt. A mágusps topikjából pedig chat-t csinált. Ennyi.
-
Incognito
senior tag
Bencom sokaknak szálka volt a szemében. Időről időre felbukkannak ilyen újoncok a fórumon, mint ő (lásd textboy, djszabi, mittoménmégkik), hogy csak a legfiatalabbakat említsük. Némelyikük képes asszimilálódni (textboy), mások nem (djszabi). Bencom jó úton haladt alapvetően, csak néha nem bírt mmagával. Ha felnő kicsit, és ké-három év múlva visszanéz, szerintem maga is csak a fejét csóválja majd némelyik hülyeségén. Ha valóban így van, akkor lesz elég érett ehhez a fórumhoz. Addig is RIP.
pVan ilyen. Én személy szerint nem láttam olyan írását ami miatt bannolni kellett volna, persze ez nem azt jelenti, hogy nem is volt.
Más: Tudna nekem valaki egy jó játékot mondani. Vagy egy olyan topikot ahol ezt tárgyalják. Lehet, hogy bennem van a hiba de mostanában nem csinálnak igazán jó játékot. Egyik se vonz 100%-ig. Bezzeg annak idején bementem egy boltba, megvettem a Flashback című játékot és még mindíg szivesen veszem elő... -
parandroid
félisten
-
Gh0sT
addikt
Bencom sokaknak szálka volt a szemében. Időről időre felbukkannak ilyen újoncok a fórumon, mint ő (lásd textboy, djszabi, mittoménmégkik), hogy csak a legfiatalabbakat említsük. Némelyikük képes asszimilálódni (textboy), mások nem (djszabi). Bencom jó úton haladt alapvetően, csak néha nem bírt mmagával. Ha felnő kicsit, és ké-három év múlva visszanéz, szerintem maga is csak a fejét csóválja majd némelyik hülyeségén. Ha valóban így van, akkor lesz elég érett ehhez a fórumhoz. Addig is RIP.
pHazaértél? Hoztál nekem valamit?!

-
parandroid
félisten
p -
Incognito
senior tag
Mikor repült Bencom ?Most láttam,hogy egy régi mágusos topicját zárta Esmein ,Bencom neve mellett :* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos megsértése miatt felfüggesztettük!) van.

A fórumozó inteligenciáját nem a hozzászólásai száma határozza meg (nincs összefüggés a kettő között). Szerintem te arra gondolsz, hogy már régóta itt van a PH-n és mégsem ment minden úgy ahogy ő szerette volna...
Ezzel nem akarok megsérteni senkit, csak mondom. -
Batman
őstag

Többszöri figyelmeztetés után sem fogta vissza magát.A rang nem jelent semmire sem biztosítékot, ha valaki nem tartja be a szabályokat akkor annak megvan a következménye.
-
SPDeluxe1.0
aktív tag

-
lamadou
senior tag
Erről nekem ez jutott eszembe:
Megkérnek egy nyelvész professzort, döntené már el melyik a szebb nyelv, a svéd vagy a finn.
grassy island's bride.
Mondja a finn:
heinäsaaren morsian.
Mire a svéd:
Ö, ö, hö-ö,
hö-öns mö.

-
lamadou
senior tag
-
Cathfaern
nagyúr
Üdv embriség!
Nincs kint valaki Helsinkiben véletlenül? Vagy valami ismerős, vagy akárki magyar? Holnap utazik édesanyám és keresztapám, és valahogy el kéne jutniuk a reptértől a pályaudvarig, de nem beszélnek finnül, se angolul(csak nagyon picit). Oroszból anya perfect, szal az is jó, ha van valaki aki oroszul beszél.
Köszi!Erről nekem ez jutott eszembe:
grassy island's bride.
Mondja a finn:
heinäsaaren morsian.
Mire a svéd:
Ö, ö, hö-ö,
hö-öns mö.
-
erdeya
senior tag
-
Esmein
nagyúr
Ám ö dí-í ám ö dí-á-el ám ö devöl !

-
lamadou
senior tag
-
lamadou
senior tag
Írjál nekik kis névjegykártya méretű cuccosokat, amin a főbb mondatok rajta vannak: pl - Szeretnék eljutni a pályaudvarra, hívna nekem egy taxit? Ha a repülőn odafelé elolvassák néhányszor, szerintem meg is jegyzik. De vannak direkt utazószótárak, amik tele vannak ilyen példamondatokkal - akár finnül is
.
p
kössz -
parandroid
félisten
Üdv embriség!
Nincs kint valaki Helsinkiben véletlenül? Vagy valami ismerős, vagy akárki magyar? Holnap utazik édesanyám és keresztapám, és valahogy el kéne jutniuk a reptértől a pályaudvarig, de nem beszélnek finnül, se angolul(csak nagyon picit). Oroszból anya perfect, szal az is jó, ha van valaki aki oroszul beszél.
Köszi!Írjál nekik kis névjegykártya méretű cuccosokat, amin a főbb mondatok rajta vannak: pl - Szeretnék eljutni a pályaudvarra, hívna nekem egy taxit? Ha a repülőn odafelé elolvassák néhányszor, szerintem meg is jegyzik. De vannak direkt utazószótárak, amik tele vannak ilyen példamondatokkal - akár finnül is
.
p -
Vangelis
félisten
-
erdeya
senior tag
Üdv embriség!
Köszi!Elég, ha annyit ismételgetnek, hogy rélvéjsztésön, rélvéjsztésön!

szerk.: szmájli
[Szerkesztve] -
lamadou
senior tag
Üdv embriség!
Köszi! -
Lord Zero
addikt
-
mayerlaci
senior tag
-
erdeya
senior tag
-
Arnold2
őstag
-
Lord Zero
addikt
nini
mindennemű flame nélkül kérdem: tiv83us milyen speciális kritériumoknak felelt meg, h ilyen szép (?) avatarja lett (amihez mellesleg grat)?
-
Arnold2
őstag
-
Loretto
veterán
-
Lord Zero
addikt
senki nem tudja, mi van a hajdani origo fotótár webtárhelyével?

-
Max1985
csendes tag
-
Vangelis
félisten
Abból a platinum változatot néztem azon van FW......
-
Max1985
csendes tag
MSI K7N2Delta2-LSR SocketA ATX
Én ezt ajánlanám. Nekem ill apámnak at egyel butább verziója van és nekem nagyon tetszik. Szerintem nagyon jó kis lap. Olvastam róla,hogy kicsit macera húzni (pepecselés,van is róla topic itt a fórumon),de megéri.
Tőlem 1 szavazat erre a lapra. -
jeges
senior tag
Hehe, kedvenc moderátorunk, Esmein, ma éppen 666 napja regisztrált.
Azután láték más fenevadat feljőni a földből, a kinek két szarva vala, a Bárányéhoz hasonló, de úgy szól vala, mint a sárkány; és az előbbi fenevadak minden hatalmasságát cselekszi ő előtte; és azt is cselekszi, hogy a föld és annak lakosai imádják az első fenevadat, a melynek halálos sebe meggyógyult vala; és nagy jeleket tesz, annyira, hogy tüzet is hoz alá az égből a földre, az emberek láttára. [...] Itt van a bölcsesség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.
(Jelenések könyve, 13:11)
[Szerkesztve]woe to you on earth and sea
for the devil sends the beast with wrath because he knows the time is short
let them who have understanding reckon the number of the beast
for it is a human number
this number is six hundred and sixty six
(ha jól emlékszem
)
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
MIvel a régi lap 22.000kb, ilyen árban lehet cserét kérnem
......
Szerintem egyértelmű volt a kérdés
Pótolnom felesleges rá em,rt ez a legdrágább socket A-s lap az oldalon, tehát bármelyiket választhatom onnan, sőtt még lóvém is marad majd
[Szerkesztve] -
Max1985
csendes tag
Nagy gond elött állok lapot kell választanom, sürgősen, mert ma szóltak, hogy cserélik ezt a lapomat:
És nem igazán tudom mit hozassak helyette
Sajnos nagyon gyér a választék a SATA és FireWire alapszempont mert az kéne.
Inne tudnék választani:
Sorry , hogy off-ba nyomtam de ezt nézegtik a legtöbben
Hát ezt néztem ki mivel ez már a második deluxom amit cserélnek:
csak msi barátunk sem tartozik a kedvenceim közé
[Szerkesztve]A régi lapod Socket A-s.
Amiből meg választhatsz ott meg mind Asrockos... Szerintem már csak az a kédés mennyit adnál ki érte. Nem?
Mod:hop elnéztem,hogy gyártók szerint van csoportosítva...
akkor 1 pill
[Szerkesztve] -
Max1985
csendes tag
Nálatok jó az MSN?Mert nálam nagyon nem akar bejelentkezni.....

Nálam sem megy. Lehet,hogy valami szerverhiba lehet...
Remélem mihamarabb megjavítják mert van 1 bizniszem függőben... -
Vangelis
félisten
Nagy gond elött állok lapot kell választanom, sürgősen, mert ma szóltak, hogy cserélik ezt a lapomat:
És nem igazán tudom mit hozassak helyette
Sajnos nagyon gyér a választék a SATA és FireWire alapszempont mert az kéne.
Inne tudnék választani:
Sorry , hogy off-ba nyomtam de ezt nézegtik a legtöbben
Hát ezt néztem ki mivel ez már a második deluxom amit cserélnek:
csak msi barátunk sem tartozik a kedvenceim közé
[Szerkesztve] -
aDM|RaL^
őstag
Azután láték más fenevadat feljőni a földből, a kinek két szarva vala, a Bárányéhoz hasonló, de úgy szól vala, mint a sárkány; és az előbbi fenevadak minden hatalmasságát cselekszi ő előtte; és azt is cselekszi, hogy a föld és annak lakosai imádják az első fenevadat, a melynek halálos sebe meggyógyult vala; és nagy jeleket tesz, annyira, hogy tüzet is hoz alá az égből a földre, az emberek láttára. [...] Itt van a bölcsesség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.
[Szerkesztve]rossz jel

-
Rommel
csendes tag
[Szerkesztve] -
aDM|RaL^
őstag
-
erdeya
senior tag
...és Vérboci betoppan...
Szervusztok fórumlakók!
Jó kis mókán voltam tegnap. Annyi halászlevet ettem, mint az elmúlt 5 évben összesen. A legjobb, hogy hihetetlen módon egy csepp eső sem esett. Megúsztuk... -
neongorack
senior tag
-
mayerlaci
senior tag

JO reggelt.
Itt is szar.Go borg.
[Szerkesztve] -
neongorack
senior tag
-
Batman
őstag

nekem sem megy....
-
neongorack
senior tag

-
Vangelis
félisten
-
I_Am
veterán
-
Batman
őstag
-
aDM|RaL^
őstag
utálok füvet nyírni.
pedig ma kell. -
Batman
őstag
-
I_Am
veterán
-
Batman
őstag
-
I_Am
veterán
-
Loretto
veterán
-
I_Am
veterán
-
Sianis
addikt
Akkor majd a folyamatos tájékoztátást szeretném hallani!

Mod: Őrületes jó buli lesz, kíváncsi lennék, hogy felénk fognak-e jönni, bár nem hiszem, hogy megkerülik az egész országot...bár ezt nem tudhatja senki pontosan, csak a szervezők...
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Nos, az már csak hab lenne a tortán, ha midnezt egy rendőrfantomcég lenne.
De szerintem nagyon nagy buli lehet, sőt melohely miatt jönnek az infok... -
Incognito
senior tag
-
Sianis
addikt
-
Loretto
veterán
Fokozott ellenőrzés lesz?
Amugy érdekes dolog... -
Incognito
senior tag
-
Incognito
senior tag
Tudja valaki mi volt a leállás oka? Nekem néha most se töltődik le a PH!
-
Bash
őstag
Kolleganom holnap repul(ne) St.Pete-re, hat kivancsi leszek mennyire lesz ''razos'' az ut. En nem felek a repulestol, de egyszer kerultunk egy 737-essel Orlando felett viharba 2001 augusztusaban, na akkor aztan megtudtam milyen kozelrol resztvenni egy igazi tropical stormban...Eleg erdekes dolgokat tud muvelni a gep az ember gyomraval, mikor hirtelen 200metert sullyed majd 300-at emelkedik...

Én is néztem már felülről villámlást, ismerem az érzést.

Úgy látom most ért ide egy erősebb esős sáv. Pillanatra ki akartam lépni az erkélyre, de épphogy csak kinyitottam az ajtót, már ömlött is be az eső. Remélem a méteres kaktuszunk kibírja reggelig, majd behozom. -
tiv83us
veterán
Kolleganom holnap repul(ne) St.Pete-re, hat kivancsi leszek mennyire lesz ''razos'' az ut. En nem felek a repulestol, de egyszer kerultunk egy 737-essel Orlando felett viharba 2001 augusztusaban, na akkor aztan megtudtam milyen kozelrol resztvenni egy igazi tropical stormban...Eleg erdekes dolgokat tud muvelni a gep az ember gyomraval, mikor hirtelen 200metert sullyed majd 300-at emelkedik...

-
Bash
őstag
az jó....
itt nincs olyan erős a szél, viszont cserébe viszi az ember arcába a homokot...
baszott jó idő van, mára 47 fokot, holnapra 48-at jeleznek...
Bővebben: linkViszont nálatok száraz a levegő, amit sokkal könnyebb elviselni, mint az itteni párás levegőt. Gondolj bele, szakad az eső, és emellett van 30+ fok, ez minimum 80% páratartalmat jelent. Így hajnali 2 felé sem csökken a hőmérséklet 27°C alá, az öbölben a víz is 30-32°C-os.
MOD: Épp most indult be a riasztóm, akkorát dörgött az ég, szépen villámlik is, ahogy a villámok fővárosában illik.
tiv!
You're welcome! -
fokukac
nagyúr
Reggel 150 mph-s szelei voltak, azóta, hogy partot ért Kubában gyengült, jelenleg olyan 115 mph-s szélsebessége van, ez még mindig 3-as kategória. Ahogy kiér az öbölbe megint erősödni fog. Egyelőre tényleg úgy tűnik, hogy elkerül minket, de azért már ma is szépen megáztatta a seggem.

Ráadásul melóhelyen is balhé volt, egy truck kidöntötte a kapubejárónál az intercom box-ot. Legutoljára amikor nekimentek, akkor nekem kellett panelt cserélni benne szakadó esőben. Most szerencsére
jobban eltalálta, kidőlt a betonból az egész. 
az jó....
itt nincs olyan erős a szél, viszont cserébe viszi az ember arcába a homokot...
baszott jó idő van, mára 47 fokot, holnapra 48-at jeleznek...
Bővebben: link -
Loretto
veterán
-
tiv83us
veterán
-
jeges
senior tag
Tavaly Ivan is igy indult, eloszor Kubat tette helyre majd Texast kezelte meg, aztan elgyengult. Viszont abbol kaptunk mi is egy jokorat, nem volt ket napig aramunk, nem tudtunk hazamenni mert a fak radoltek az utakra. Jo buli volt, adtak szobat a hotelben, /bar nem a luxus-lakosztalyt
/ de azert jo bulit csaptunk gyertyafenynel.
Viszont nekem az tetszett a legjobban, ahogy a zenekar nagyon lelkesen zenelt, erre egyszer csak egy villanas es az egesz hall sotetbe borult, a zenekar meg megilletodve probalt volna tovabb jatszani, de ugy elvesztettek az utemet, hogy csak ilyen csorompoles jott ki belole, hu de rohogtem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
érdekes élmény volt: 5 perce még a régi avatart láttam, refresh, és láss csodát

grat a plasztikai műtéthez
-
tiv83us
veterán
Reggel 150 mph-s szelei voltak, azóta, hogy partot ért Kubában gyengült, jelenleg olyan 115 mph-s szélsebessége van, ez még mindig 3-as kategória. Ahogy kiér az öbölbe megint erősödni fog. Egyelőre tényleg úgy tűnik, hogy elkerül minket, de azért már ma is szépen megáztatta a seggem.

Ráadásul melóhelyen is balhé volt, egy truck kidöntötte a kapubejárónál az intercom box-ot. Legutoljára amikor nekimentek, akkor nekem kellett panelt cserélni benne szakadó esőben. Most szerencsére
Tavaly Ivan is igy indult, eloszor Kubat tette helyre majd Texast kezelte meg, aztan elgyengult. Viszont abbol kaptunk mi is egy jokorat, nem volt ket napig aramunk, nem tudtunk hazamenni mert a fak radoltek az utakra. Jo buli volt, adtak szobat a hotelben, /bar nem a luxus-lakosztalyt
/ de azert jo bulit csaptunk gyertyafenynel.
Viszont nekem az tetszett a legjobban, ahogy a zenekar nagyon lelkesen zenelt, erre egyszer csak egy villanas es az egesz hall sotetbe borult, a zenekar meg megilletodve probalt volna tovabb jatszani, de ugy elvesztettek az utemet, hogy csak ilyen csorompoles jott ki belole, hu de rohogtem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bash
őstag

-
tiv83us
veterán
Asszem a héten ma volt az utolsó nap, hogy nem esett az eső. Holnaptól már megint lesz egy rakás extra melóm, jön Hurricane Dennis: Bővebben: link
Két héttel ezelőtt Tropical Storm Arlene miatt szakadt az eső 3 napig, kellemesen eláztam mindhárom nap.
Tropical Storm Cindy meg épphogy csak elhalt, már itt is van Dennis. Tavaly az első nagy hurrikán (Charley) augusztus közepén jött, most még csak július elején tartunk, de már a negyedik trópusi vihar közeledik. Messze még a vége.Mar 4-es kategoria, de ugyneztem ma a barban, hogy eppencsak elkerul titeket /minket meg foleg
/. Bar Key West-en mar rendet tett... -
gozso
őstag
azt hiszem, nem vagyok teljesen normális

lassan indulok nyaralni, és én még azzal szórakozok mennyit is bír a proci a gépemben
ez már valami függőség lenne?
[Szerkesztve] -
Sátán44
addikt
Tényleg nem itt a helye. A DOS alatti boot-ot hogy érted? BIOS-ban állítsd be hogy CD-ről bootoljon, majd indítsd újra a gépet. Ha így se akar akkor lehet hogy nem jó a CD. Rendes DOS alatt természetes hogy nem bootol be az XP.
mod: Hol fagy le? Mindig ugyanott, vagy mindig máshol? Esetleg kiír valamit?
[Szerkesztve]Ott fagy le,mikor indíataná a lemezt. Mindig ugyanott.Mondom win alatt meg tökéletesen műxik a cd-rom.
-
MarKoo
addikt
-
I_Am
veterán
-
MarKoo
addikt
-
Esmein
nagyúr
Nem lesz ennek jó vége

-
Arnold2
őstag
-
MarKoo
addikt
-
Arnold2
őstag
-
b14
senior tag
-
mayerlaci
senior tag
-
Arnold2
őstag
Egy kérdés: egy moderátor bannolhat egy moderátort, vagy hasonló?
(Kalandor készített egyszer a desktopjáról egy printscreent és benne volt a PH! is és be volt jelentkezve és látszott a mod kezelőfelülete is.) -
b14
senior tag
-
mayerlaci
senior tag
-
b14
senior tag
-
mayerlaci
senior tag
-
Kidus
őstag
-
ladybug
őstag
-
Cathfaern
nagyúr
-
Admi21
csendes tag
Hi!
25-én milyen idő lesz? -
TAKÍÍ
tag
egy hétig voltam tunéziába most jöttem haza vegyes érzelmekkel
Aktív témák
-
4600 - 4501
5001 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- Starlink
- Milyen monitort vegyek?
- Freemail
- OLED TV topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Játékosok asztalára: MSI MPG 271QR X50 monitor tesztje
- További aktív témák...
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Szépséghibás - Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Miből maradok ki!