Hirdetés
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- hcl: Amúgy mi a terv?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Bmp-be mentett, vagy mi?
Nem, látom jpg. 
Tényleg, miért van az, hogy én viszont csak bmp-be tudok menteni? Egyszerűen nem ajánl fel más formátumot. Vagy kérdezzem a WinXP help topikban? Azért nem hiszem, hogy XP-gond, mert kedvesem gépén is ugyanez a gond. WinXP SP2 mindkét gépen, képnézőként régi (3.2-es) ACDSee, ami még bekavarhat, az az én gépemen egy PSCS trial... De az övén pl az nincs.
p -
MarKoo
addikt
Már a híradóból is a San Andreas folyik.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bővebben: link
Bővebben: link -
mayerlaci
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Én pont most akarok 2* annyi ramot venni.
Neongorack:Jer kis fosra.Mert megbeszéljük mikor jövök stb. Erre még irj. -
parandroid
félisten
Most néztem, ma vagyok 512 napos. Höhö, cool. Milyen szép kerek szám...

p -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Érdekes...
Csak nekem nem sikerül,vagy Hungáriából nem lehet létrehozni az ingyenes yahoo-s emilcímet ??Tnap akárhányszor próbáltam,a keresett oldal nem található oldalt nyomta az orrom elé
-
Grafiqs
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Nagyon sok lehetőséget kapott ezek közül egyikkel sem élt. A mágusps topikjából pedig chat-t csinált. Ennyi.
-
Incognito
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Van ilyen. Én személy szerint nem láttam olyan írását ami miatt bannolni kellett volna, persze ez nem azt jelenti, hogy nem is volt.
Más: Tudna nekem valaki egy jó játékot mondani. Vagy egy olyan topikot ahol ezt tárgyalják. Lehet, hogy bennem van a hiba de mostanában nem csinálnak igazán jó játékot. Egyik se vonz 100%-ig. Bezzeg annak idején bementem egy boltba, megvettem a Flashback című játékot és még mindíg szivesen veszem elő... -
Gh0sT
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Hazaértél? Hoztál nekem valamit?!

-
parandroid
félisten
válasz
Incognito
üzenetére
Bencom sokaknak szálka volt a szemében. Időről időre felbukkannak ilyen újoncok a fórumon, mint ő (lásd textboy, djszabi, mittoménmégkik), hogy csak a legfiatalabbakat említsük. Némelyikük képes asszimilálódni (textboy), mások nem (djszabi). Bencom jó úton haladt alapvetően, csak néha nem bírt mmagával. Ha felnő kicsit, és ké-három év múlva visszanéz, szerintem maga is csak a fejét csóválja majd némelyik hülyeségén. Ha valóban így van, akkor lesz elég érett ehhez a fórumhoz. Addig is RIP.
p -
Incognito
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
A fórumozó inteligenciáját nem a hozzászólásai száma határozza meg (nincs összefüggés a kettő között). Szerintem te arra gondolsz, hogy már régóta itt van a PH-n és mégsem ment minden úgy ahogy ő szerette volna...
Ezzel nem akarok megsérteni senkit, csak mondom. -
Batman
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Többszöri figyelmeztetés után sem fogta vissza magát.A rang nem jelent semmire sem biztosítékot, ha valaki nem tartja be a szabályokat akkor annak megvan a következménye.
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Mikor repült Bencom ?Most láttam,hogy egy régi mágusos topicját zárta Esmein ,Bencom neve mellett :* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos megsértése miatt felfüggesztettük!) van.

Szvsz ez se túl gyakran fordult elő,mármint addikt kivágása a fórumról,
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
lamadou
üzenetére
Erről nekem ez jutott eszembe:
Megkérnek egy nyelvész professzort, döntené már el melyik a szebb nyelv, a svéd vagy a finn.
A prof megkéri őket fordítsák le az alábbi verset:
Island, island, grassy island,
grassy island's bride.
Mondja a finn:
Saari, saari, heinäsaari,
heinäsaaren morsian.
Mire a svéd:
Ö, ö, hö-ö,
hö-öns mö.
-
Esmein
nagyúr
Ám ö dí-í ám ö dí-á-el ám ö devöl !

-
lamadou
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
kössz -
parandroid
félisten
válasz
lamadou
üzenetére
Írjál nekik kis névjegykártya méretű cuccosokat, amin a főbb mondatok rajta vannak: pl - Szeretnék eljutni a pályaudvarra, hívna nekem egy taxit? Ha a repülőn odafelé elolvassák néhányszor, szerintem meg is jegyzik. De vannak direkt utazószótárak, amik tele vannak ilyen példamondatokkal - akár finnül is
.
p -
lamadou
senior tag
Üdv embriség!
Nincs kint valaki Helsinkiben véletlenül? Vagy valami ismerős, vagy akárki magyar? Holnap utazik édesanyám és keresztapám, és valahogy el kéne jutniuk a reptértől a pályaudvarig, de nem beszélnek finnül, se angolul(csak nagyon picit). Oroszból anya perfect, szal az is jó, ha van valaki aki oroszul beszél.
Köszi! -
erdeya
senior tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
tiv lenni moderátor.
Valakinek ötlete erre? Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Hsz szám.
Nézd meg itt: Bővebben: link -
Lord Zero
addikt
nini
mindennemű flame nélkül kérdem: tiv83us milyen speciális kritériumoknak felelt meg, h ilyen szép (?) avatarja lett (amihez mellesleg grat)?
-
Lord Zero
addikt
senki nem tudja, mi van a hajdani origo fotótár webtárhelyével?

-
Max1985
csendes tag
válasz
Vangelis
üzenetére
MSI K7N2Delta2-LSR SocketA ATX
Én ezt ajánlanám. Nekem ill apámnak at egyel butább verziója van és nekem nagyon tetszik. Szerintem nagyon jó kis lap. Olvastam róla,hogy kicsit macera húzni (pepecselés,van is róla topic itt a fórumon),de megéri.
Tőlem 1 szavazat erre a lapra. -
jeges
senior tag
-
-
Max1985
csendes tag
válasz
neongorack
üzenetére
Nálam sem megy. Lehet,hogy valami szerverhiba lehet...
Remélem mihamarabb megjavítják mert van 1 bizniszem függőben... -
Vangelis
félisten
Nagy gond elött állok lapot kell választanom, sürgősen, mert ma szóltak, hogy cserélik ezt a lapomat:
És nem igazán tudom mit hozassak helyette
Sajnos nagyon gyér a választék a SATA és FireWire alapszempont mert az kéne.
Inne tudnék választani:
Sorry , hogy off-ba nyomtam de ezt nézegtik a legtöbben
Hát ezt néztem ki mivel ez már a második deluxom amit cserélnek:
csak msi barátunk sem tartozik a kedvenceim közé
[Szerkesztve] -
Rommel
csendes tag
Hehe, kedvenc moderátorunk, Esmein, ma éppen 666 napja regisztrált.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azután láték más fenevadat feljőni a földből, a kinek két szarva vala, a Bárányéhoz hasonló, de úgy szól vala, mint a sárkány; és az előbbi fenevadak minden hatalmasságát cselekszi ő előtte; és azt is cselekszi, hogy a föld és annak lakosai imádják az első fenevadat, a melynek halálos sebe meggyógyult vala; és nagy jeleket tesz, annyira, hogy tüzet is hoz alá az égből a földre, az emberek láttára. [...] Itt van a bölcsesség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.
(Jelenések könyve, 13:11)
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
...és Vérboci betoppan...
Szervusztok fórumlakók!
Jó kis mókán voltam tegnap. Annyi halászlevet ettem, mint az elmúlt 5 évben összesen. A legjobb, hogy hihetetlen módon egy csepp eső sem esett. Megúsztuk... -
mayerlaci
senior tag
válasz
neongorack
üzenetére
JO reggelt.
Itt is szar.Go borg.
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
válasz
neongorack
üzenetére
nekem sem megy....
-
neongorack
senior tag
Nálatok jó az MSN?Mert nálam nagyon nem akar bejelentkezni.....

-
aDM|RaL^
őstag
utálok füvet nyírni.
pedig ma kell. -
Loretto
veterán
#4517:

Nos ha netán valaki kedvet érez az efajta mókához, ne csüggedjen Bővebben: link
Egy ilyen széplábú hölggyel elkocsiznék
-
-
Loretto
veterán
Fokozott ellenőrzés lesz?
Amugy érdekes dolog... -
Incognito
senior tag
Tudja valaki mi volt a leállás oka? Nekem néha most se töltődik le a PH!
-
Bash
őstag
-
tiv83us
veterán
Kolleganom holnap repul(ne) St.Pete-re, hat kivancsi leszek mennyire lesz ''razos'' az ut. En nem felek a repulestol, de egyszer kerultunk egy 737-essel Orlando felett viharba 2001 augusztusaban, na akkor aztan megtudtam milyen kozelrol resztvenni egy igazi tropical stormban...Eleg erdekes dolgokat tud muvelni a gep az ember gyomraval, mikor hirtelen 200metert sullyed majd 300-at emelkedik...

-
Bash
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Viszont nálatok száraz a levegő, amit sokkal könnyebb elviselni, mint az itteni párás levegőt. Gondolj bele, szakad az eső, és emellett van 30+ fok, ez minimum 80% páratartalmat jelent. Így hajnali 2 felé sem csökken a hőmérséklet 27°C alá, az öbölben a víz is 30-32°C-os.
MOD: Épp most indult be a riasztóm, akkorát dörgött az ég, szépen villámlik is, ahogy a villámok fővárosában illik.
tiv!
You're welcome! -
tiv83us
veterán
Tavaly Ivan is igy indult, eloszor Kubat tette helyre majd Texast kezelte meg, aztan elgyengult. Viszont abbol kaptunk mi is egy jokorat, nem volt ket napig aramunk, nem tudtunk hazamenni mert a fak radoltek az utakra. Jo buli volt, adtak szobat a hotelben, /bar nem a luxus-lakosztalyt
/ de azert jo bulit csaptunk gyertyafenynel.
Viszont nekem az tetszett a legjobban, ahogy a zenekar nagyon lelkesen zenelt, erre egyszer csak egy villanas es az egesz hall sotetbe borult, a zenekar meg megilletodve probalt volna tovabb jatszani, de ugy elvesztettek az utemet, hogy csak ilyen csorompoles jott ki belole, hu de rohogtem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bash
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Reggel 150 mph-s szelei voltak, azóta, hogy partot ért Kubában gyengült, jelenleg olyan 115 mph-s szélsebessége van, ez még mindig 3-as kategória. Ahogy kiér az öbölbe megint erősödni fog. Egyelőre tényleg úgy tűnik, hogy elkerül minket, de azért már ma is szépen megáztatta a seggem.

Ráadásul melóhelyen is balhé volt, egy truck kidöntötte a kapubejárónál az intercom box-ot. Legutoljára amikor nekimentek, akkor nekem kellett panelt cserélni benne szakadó esőben. Most szerencsére
jobban eltalálta, kidőlt a betonból az egész. 
-
gozso
őstag
azt hiszem, nem vagyok teljesen normális

lassan indulok nyaralni, és én még azzal szórakozok mennyit is bír a proci a gépemben
ez már valami függőség lenne?
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Nem lesz ennek jó vége

-
Arnold2
őstag
Egy kérdés: egy moderátor bannolhat egy moderátort, vagy hasonló?
(Kalandor készített egyszer a desktopjáról egy printscreent és benne volt a PH! is és be volt jelentkezve és látszott a mod kezelőfelülete is.) -
Admi21
csendes tag
Hi!
25-én milyen idő lesz? -
TAKÍÍ
tag
egy hétig voltam tunéziába most jöttem haza vegyes érzelmekkel
Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Warships
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14S - I7 1185G7 - 32Gb ram - 1TB nvme - Quadro T500
- Lenovo Thinkpad E595- AMD Ryzen 5 3500U - Sok db rendelhető
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- Ryzen 5 2600 OEM + AMD processzor hűtő
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem, látom jpg. 

Miből maradok ki!