Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
''egyikrol sem irtak...'' - es ez a hangsulyos, mivel egyik muvet sem lattam, vagy olvastam
amit irtam, azt mindossze a kommentekbol szedtem ki, ezt irtak leginkabb
bantani meg akkor sem tudtal volna, ha akarsz
(lathattuk, volt ra pelda a napokban par embertol)
errol jut eszembe: hogyan lehet a leggyorsabban megnyuzni egy macskat?
killerm: es csupan a vicc kedveert van ott, nem pediglen azert, mert vidiota vagy...
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
Jol nezed, kb ahogy most mutattak pont nalunk fog elhalni, szoval egy kis ozonvizre mi is szamitunk ismet /ez mar megszokott
/ bar itt mar ''csak'' egy max 1-2-es erossegu tropical storm formajaban fog elerni. Bar en ateltem ilyet is es el kell mondjam, azert ez sem piskota, el sem tudom kepzelni milyen lehet egy 4-es kategoria /amilyen most Dennis/ vagy ne adj' isten egy 5-os...
Es most mondtak, hogy nagy valoszinuseggel meg fel fog erosodni az este folyaman 5-os kategoriara /ami a legnagyobb/ szoval nem lesz piskota az tuti... -
tiv83us
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
Termeszetesen nyomonkovetik muholdrol, sot itt ha erdekel Te is nyomon kovetheted
Bővebben: link, viszont kiszamithatatlanul mozog egy ilyen bestia. Egyebkent mar tobb mint 1,2 millio embert evakualtak.
Most nezem az elo kozvetitest az MSNBC-n, egyre huzodik nyugatabbra es 145 mp/h -es (kb 230km/ora) sebesseggel suhan a partok fele.
PeterkeT; hat azert innen olyan tul bekesnek nem tunt a dolog, sokan meghaltak akkor is, sokan hon nelkul maradtak. Meg ide hozzank ket allammal feljebb es feljott egy adag belole, ket napig itt is megallt az elet, nemtudtunk hazamenni munkahelyrol ezert ott kaptunk szallast. Aram nelkul voltunk 2 napig, szoval azert eleg kellemetlen volt
Betsy; ne nevettess mar azzal az idetlen pelenkas botmannel, mert a fejedrehuzom a pelust![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
parandroid
félisten
válasz
ladybug
üzenetére
Igen, bekerültek a biztonssági kosarukba...

Sajnos igaz az, hogy nemigen van mit kezdeni, de tavaly is viszonlyag békésen elvonult a dolog, nem? Úgy értem ha nem nézzükk azt a pár napot, amíg megállt az élet. Azt hiszem, aki nagyobbat szívott, azok a kis karibi szigetek voltak, amik az útjába kerültek...
p -
tiv83us
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
Evakualnak ezerrel, tobbet nemtudnak tenni...Erre sajnos nem nagyon lehet felkeszulni, egy ilyen ereju hurrikan visz mindent magaval...
PeterkeT:Ha meg ''csak'' tornado lenne, majdhogynem a kutyat nem erdekelne
![[kép] [kép]](http://image.weather.com/interact/photogallery/pics/9/1010179808.1120834445.jpg)
Egyebkent ma ejjel eri el a partokat, majdnem max eroseggel... -
tiv83us
veterán
Ismet 4-es kategoria, es ''extremely dangerous''...
Bővebben: link
Nem lennek most delen... -
lesaux
veterán
Grafiqs vagy más, aki tudja!
Egy napilapba hány DPI-s képeket kell rakni? Úgy értem, mennyi a minimum DPI, ami elegendő, hogy tökéletes képet kapjunk? -
MarKoo
addikt
A te desktopod volt az, ami annyira megtetszett, hogy úgy döntöttem, felrakom a Samurize-t és kipróbálom miket is lehet vele csinálni. Nem mondom, hogy nehéz, de azt se hogy könnyű, inkább pepecs meló, mert 5 óráig játszadoztam vele. Arra viszont nem sikerült rájönnöm, hogy hogyan lehet az MBM futtatása nélkül kiíratni a CPU hőmérsékletet. Úgy látom ez neked sikerült. Hogyan?

De azért még ma folytatom a desktopom testreszabását, mert még csak alap dolgok kerültek bele. -
parandroid
félisten
válasz
VladimirR
üzenetére
no offense:
''egyikrol sem irtak, hogy kimondottan jo lett volna (sot, leginkabb epp ellenkezoleg, nemcsak a megvalositas gyenge, de meg a tortenetet is elrontottak)'' - erre reagáltam csupán, célom pedig nem az volt, hogy bántsalak, hanem hogy hangot adjak azon véleményemnek, hogy ez az általad belinkelt filmek mindegyikére is igaz lehet akár, de az én véleményem az, hogy ezek közül az 1984 filmváltozata kimondottan jól sikerült. Mindezt csupán azért, hogy azok a tizenévesek, akik először hallanak erről a remekműről, ismerjék meg azt az álláspontot is, miszerint van olyan, akinek tetszik - így hátha legalább filmen megnézik ezt az alapművet, mert sajnos olvasni ma már nem erény.
písz,
p
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
nem azert irtam, hogy megvaltoztasd a velemenyed (sot, mielott elkuldtem volna a post-ot azt sem tudtam, hogy irtal), mindossze osszeszedtem az emlitett cimekhez tartozo filmeket (es egy kommentet kiemeltem, mert megakadt rajta a szemem)
-
parandroid
félisten
válasz
VladimirR
üzenetére
Fenntartom a véleményem, hogy az 1984 film jó. Pedig mire láttam, már többször is túl voltam a könyvön - angolul és magyarul is. Lehet, hogy elő is veszem megint, úgyis eléggé ''olyan'' hangulatom van; most, hogy 150 km távolságból sikerült megélnem az angliai terrortámadásokat.

Hihetetlen látni ahogy az olimpia elnyerése felett érzett öröm (egyfajta békeünnep, ugye ismerjük az olimpiai hagyományokat) átcsap a hirtelen megdöbbenésbe.
De hagyjuk, van ennek saját topikja...
p -
VladimirR
nagyúr
monnyuk van beloluk film is, de egyikrol sem irtak, hogy kimondottan jo lett volna (sot, leginkabb epp ellenkezoleg, nemcsak a megvalositas gyenge, de meg a tortenetet is elrontottak)
Fahrenheit 451: Bővebben: link
Brave new world: Bővebben: link (comment: This is the worst adapation of a book ever made)
vagy: Bővebben: link (nemtom melyik a ketto kozul)
1984: Bővebben: link
szerk.: ehh, a sok vidiota...mindnek ott a tvmusor az asztalon
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Attól függ, mennyire vagy rá fogékony. Nekem egy napom ment rá a desktopomra ( Bővebben: link ) és folyamatosan bővítgetem, de bele lehet jönni. Ha csak alap dolgokat szeretnél megjeleníteni, akkor pár óra alatt össze tudod dobni. Próbáld ki!

-
parandroid
félisten
válasz
ladybug
üzenetére
Íme a tegnapi ilyenkori hőtérkép:
ZaLa RuLeZ!!!
anaqer: az 1984-ből naon jó kis filmet készítettek. Szmájlit nem teszek, mert nem tudom eldönteni, hoogy sírós legyen vagy nevetős.
szerk2: Arnold2 kolléga már lehet, hogy az equilibriumban látott módon kezeli a könyveket? Amúgy mindennel együtt kellemes kis B-movie eklektikus forrásanyaggal és pár eredeti ötlettel. Nem véletlenül nem sikerfilm, de bármikor visszanézhető.
p
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
mayerlaci
üzenetére
Úgy legyen.

Bár a tegnap este, amit néztünk éppen aktuális műholdkép a környékünkön max 16 fokot mutatott.
Az egész országban nyár van, csak nálunk nincs.
Utálok fázni.
Erdeya: Sajnos nem a Mars időjárását néztem. De a tegnapi műholkép alapján lehet épp én élek a Marson.
-
ladybug
őstag
Most néztem az iőjárásjelentést. Semmi változás. Eső, eső...egész héten. Kezdek nyomott lenni ettől az időtől.

-
Gh0sT
addikt
Parancsolj:
Szerk.: védjegy?
Akkor én meg aláhúzom, hogy ne sértsek szerzői jogokat.
[Szerkesztve] -
-Badger-
tag
Nálunk ezek az undorító fürkész darazsak vannak,ami befúrja a petéket a pókba
Leütöm légycsapóval aztán alig sérül meg..
Mondjuk találtam egy csomó fészket,úgyhogy nemértem a pókos verziót,szal értitek
-
VladimirR
nagyúr
rohatt mocskos allatkinzok, banccsak szegeny kicsi darazsakat
pfujj -
Bash
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Az eső kicsit alábbhagyott, de süvít a szél, a golfkocsim dülöngél. Pálmalevelek hullanak, a röplabdapálya már víz alatt. Ahhoz képest, hogy több, mint 100 km-re vanm Hurricane Dennis szeme, nem gyenge. Inkább behúzódok az irodába, nem megyek ki, ha nem muszáj, de egy óra múlva vezethetek haza.
-
MarKoo
addikt
És igen.

Végre eljutottam ide Bővebben: link több mint három óra alatt, de azért még holnap finomítgatom. Egy-két dolgot még szeretnék berakni. -
Drizzt
nagyúr
Ha valaki ébren van még itt, jelezzen pls!!!
-
basszus, hihetetlen.
43 fok van helyi ido szerint negyed kettokor. es viszonylag paras.
suti az ember keperol a bort...
mert az egy dolog, hogy nappal meleg van, nade, hogy ejszaka?
-
Gambit
őstag
válasz
neongorack
üzenetére
Naná, hogy ébren vagyok. Minek aludni?! Elpocsékolt idő.

-
mayerlaci
senior tag
válasz
neongorack
üzenetére
Én még élek máramennyire.Mekk is el mert totál koma vagyok be vagyok állva

JO ét mindenkinek. -
neongorack
senior tag
PH!-zik ilyenkor még valaki?Vagyis inkább......Offol még ilyenkor valaki?

-
Incognito
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
eszközök -> Internet beállítások -> Általános -> ideiglenesen letöltött fájlok -> beállítások -> A tárolt lapok újabb verzióinak keresése:
Talán ez?
-
TrollBalint
addikt
azt nem tudja véletlenül valaki, hogy miért van az, hogy ha egy topicra rányomok, és hiába megyek a végére, nem látom az utolsó hozzászólásokat, csak akkor ha nyomok egy F5-t. Valamiért mindig egy régebbi verziót tárol el a gépem, de nem tudom miért. Én nem emlékszem, hogy bármit át állítóttam volna. És a kapcsolat nélküli munka sincs be pipálva, azt néztem

-
Incognito
senior tag
Még 1 hétig lesz lassú a PH? Az nagyon sok. Elég ritkán tudok hozzászólni!!!
Bocs, ha bunkó voltam és közbevágtam valaminek...
-
MarKoo
addikt
Szerintetek olyat lehet csinálni, hogy egy utánvételes csomagot csak akkor veszek át, ha meggyőzödök a tartalmáról?
-
mayerlaci
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Jo estét.
Nem most megyünk hanem most jövünk
-
parandroid
félisten
Nah, nagyon leült a ph! így estére, látom mindneki elment már bulizni, úgyhogy én meg aludni megyek. Jó éjszakát és tartalmas szórakozást mindenkinek,
p -
Arnold2
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ach soooooo!
Akkor folytassuk itt.
Igaza van! -
parandroid
félisten
válasz
Arnold2
üzenetére
Erre gondolt: Bővebben: link.

p -
Arnold2
őstag
válasz
Incognito
üzenetére
Á nem. Sőt nem is merem mégegyszer megkérdezni mert I_Am megint bannol

Meg találtam ezt: Bővebben: link
Már sztem azt sem tudja mi az a PH! de nem vehetem el tőle és sztem Parci sem menne bele.
Szóval sajna nem leszek simán Arnold. -
parandroid
félisten
Szerdán utaztam, útban a reptérre beültünk egy mekibe egy bigmekre. Mire felértünk Ferihegyre, már egészen rosszul voltunk, szerencsére mire felkerültünk a gépre, kijött már mindkettőnkből a ''cucc'' - kolléga szerint igencsak ''mekdonáldsz-szag'' lett a mellékhelyiségben utána. Gondold végig: 3 óra alatt átér rajtad. Wow. Ez ám a fast-food...

p -
Esmein
nagyúr
Tyú, megnéztem a super size me-t. Megjött a kedvem egy big machez, lol. DE legalábbis eszek, mert ma még csak 2x kajáltam.
-
-
Incognito
senior tag
Jó, hogy pont egy ilyen képet mutatsz, mert eszembe jut az a kérdés: miért van az, hogy a magyarokat ennyire sajnálják. Félre ne értsetek, nem magyarellenes vagyok, de én nem érzem magam jobban vagy rosszabbul, ha hírül adják azt a tényt, hogy szegény honfitársak is meghaltak.
Nekem ez az egész úgy ''jön le'' a TV -ből, hogy ha nincs magyar áldozat, akkor nincs is semmiféle baj. Persze én is sajnálom ha magyarok halnak (mert így is kevesen vagyunk), de azt is ha bármely más nemzetiségű ember hal meg értelmetlenül... -
aDM|RaL^
őstag
ma amint füvet nyírtunk anyámmal, az egyik fekvőthujánk alatt találtunk egy földbeépített méh/darázsfészket.
valaki látott már ilyet?
mindenesetre felégettük őket. -
Esmein
nagyúr
Jó. -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
egyszeru - mikor mar beszelsz valakivel, beinvite-olsz megvalkit (akar egy egesz csoportot is)
-
tiv83us
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
Semmi kriteriumnak nem feleltem meg, csak ugygondolom, hogy nagyreszem volt abban, hogy elerjuk hogy ujrainduljon az arckep request, /tudom, ennek nincsen latvanyos utvonala, mert ez moderatori korlevelekben es msn konferencia beszelgeteseken folyt.../ hat gondoltam ''meglepetem'' mar magam is egyel

Aktív témák
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Lexus, Toyota topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Update 12.29. 13:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(lathattuk, volt ra pelda a napokban par embertol)
/ bar itt mar ''csak'' egy max 1-2-es erossegu tropical storm formajaban fog elerni. Bar en ateltem ilyet is es el kell mondjam, azert ez sem piskota, el sem tudom kepzelni milyen lehet egy 4-es kategoria /amilyen most Dennis/ vagy ne adj' isten egy 5-os...

Utálok fázni.