- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
4400 - 4301
5001 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
mayerlaci
senior tag
-
Loretto
veterán
Sajna az a piszok webmsn nem akar menni.
-
TrollBalint
addikt
Nekem leszedte simán a videót az eredeti linkről...
persze probálta csak volna meg nem leszedni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Loretto: miért nem voltál online az elmúlt napokba? (mármint a munkahelyeden)
TéKrys: Pécs, hétágra süt a nap, 25 fok körül
Csak az a gáz, hogy a napot eltakarják a felhők, és az zuhogó eső miatt sokkal kevesebbnek érezzük ezt a 25-t...
[Szerkesztve] -
TéKrys
senior tag
-
Sanya
nagyúr
-
Loretto
veterán
Pécsen mindjárt leszakad az ég

-
pumpedli
csendes tag
miért ne tuddtam tegnap este feljönni a PH!-ra?
-
-Badger-
tag
Hát az ilyen pillangót jól bekell porozni

-
Vangelis
félisten
De most már fenvan midnekettő egy helyen.
Bővebben: link
De végülis látjátok
-
Vangelis
félisten
Bővebben: link .doc
Bővebben: link .wmv
Pillangó
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Ezek a legfrissebb képek Tropical Storm Cindy okozta károkat szemléltetnek: Bővebben: link.
Tropical Storm azt jelenti, hogy a szél sebessége nem haladja meg a 74 mérföld/órát (119 km/h).
Hurricane Dennis jelenleg a 135 mph-s (217 km/h) szélsebességével 4-es kategóriájú hurrikán.
Tavaly négy hurrikán ért partot nálunk, Charley (Category 4), Frances (Category 2), Ivan (Category 5), Jeanne (Category 3), rengeteg kép, videó található róluk, ha érdekel, akkor Google a barátod.
-
Vangelis
félisten
-
erdeya
senior tag
Fentről a hetedik link: Bővebben: linkAhol ez a szöveg, hogy: Butterfly or Vagina? - I thought this would a nice piece of artwork to show everyone. Very nice Painting indeed.
De nekem csak doc vagy xls kiterjesztésbe küldd, mert filmet, zenét megfog a tűzfal
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
-
erdeya
senior tag
Ha nem megy, töltsd fel ide mint doc fájlt és akkor mások is letölthetik.
Csak a linket kell itt megadnod. Bővebben: link -
Motion_Blur
félisten
-
erdeya
senior tag
Látni akarom az egészet!!!!

Csinálj valamit!!!! -
Motion_Blur
félisten
-
Vangelis
félisten
-
erdeya
senior tag
Csak az első 6 másodpercet küldted el

Elvileg 1,8 mega az egész, de én csak 270k-t kaptam.
De a lényeg látszik
Bash: Ezek mind olyan viharok, hogy a földdel tesznek egyenlővé házaka, városokat? Forgószél meg egyebek?
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
-
erdeya
senior tag
Közben küldtem másik linket, de akkor úgy látszik sikerült. Meg is nézem. Köszike!
-
Motion_Blur
félisten
-
Vangelis
félisten
-
Bash
őstag
Asszem a héten ma volt az utolsó nap, hogy nem esett az eső. Holnaptól már megint lesz egy rakás extra melóm, jön Hurricane Dennis: Bővebben: link
Két héttel ezelőtt Tropical Storm Arlene miatt szakadt az eső 3 napig, kellemesen eláztam mindhárom nap.
Tropical Storm Cindy meg épphogy csak elhalt, már itt is van Dennis. Tavaly az első nagy hurrikán (Charley) augusztus közepén jött, most még csak július elején tartunk, de már a negyedik trópusi vihar közeledik. Messze még a vége. -
erdeya
senior tag
Fenébe...
Nem az emillel lesz a baj...
Próbáld meg direktbe letölteni innen: Bővebben: link
Az első cikkben van a link. -
Vangelis
félisten
De végülis kiderült már hogy mi a fene volt? a PH val?
Amugy jó reggelt
-
Motion_Blur
félisten
hibaüzi jött: Bővebben: link
dornyip@t-online.hu-ra próbáld meg
-
erdeya
senior tag
mél ment
-
erdeya
senior tag
''vérboci még mindig mindenkit meg akar enni'' -->szakadtam a röhögéstől

Jó reggelt fórumozók.
Rögtön egy kéréssel indítanám a napot. Egy bizonyos oldal eg bizonyos mondatával felkeltette érdeklődésemet egy bizonyos video iránt. Meg is van a link, de wmv fájlt nem tudok letölteni. Ha valaki jelentkezne, akkor elküldeném neki a linket, letöltené a videót, átnevezné mondjuk doc kiterjesztésűre és elküldené nekem mélben.
...kérem a követezőt!
[Szerkesztve] -
Poctar
senior tag
-
Drizzt
nagyúr
Hééé, az lenne a nagy kérdésem, hogy nálatok is volt éjfél táján, hogy a ph helyén valami debian, vagy gnu, vagy milyen valami jött be? Én azt hittem már, hogy beszoptam valami kezdőlapos vírust.

-
Poctar
senior tag
Jó kevesen vagyunk még. Peddig korán van még.

-
Grafiqs
őstag
-
Gambit
őstag
-
TrollBalint
addikt
-
MarKoo
addikt
-
Poctar
senior tag
-
Gambit
őstag
-
Poctar
senior tag
Izgalmas volt a várakozás. Mi volt a gond? Még pingetni se lehetet. Kicsúszott a 220

-
MarKoo
addikt
Örömtánc. Erre vártam.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Agyzuzo
addikt
Mi törpént újfent a PH-val? Mostanában elég rapszodikus az elérhetősége.
-
Drizzt
nagyúr
Mi volt ma a phval? Kb. éjfél körül néztem, s valami Debianos, vagy hasonló dolog volt? Feltörték, vagy mi?

-
Gambit
őstag
-
Vangelis
félisten
-
Grafiqs
őstag
-
MarKoo
addikt
-
Vangelis
félisten
-
erdeya
senior tag
-
Vangelis
félisten
-
Gambit
őstag
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
-
MarKoo
addikt
-
erdeya
senior tag
-
MarKoo
addikt
-
Lord Zero
addikt
segítek:
Bővebben: link vagy Bővebben: link
nem a wincalc, de ezt kapod :) -
Grafiqs
őstag
Nem a mod.ok híreket írnak. Bővebben: link. És olvass kicsit vissza.
-
Sanya
nagyúr
-
TéKrys
senior tag
-
Sanya
nagyúr
a moderátorok a híreket nézik, nincsennek az off topikban?
-
Sanya
nagyúr
-
Lord Zero
addikt
-
Sanya
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
-
Sanya
nagyúr
11 nap múlva 1000 napos leszek itt a ph-n. kérek vmi ajándékot majd.
pl egy kafa tesztet vmiről.

vagy egy al-kaida merényletet Londonra.
ja, már volt?
-
Josh
tag
Olyan mintha háború lenne, próbáltam már felvenni, mert néha majd megszakadok a röhögéstől, de egy pár óra után inkább idegesítő mint vicces. Ha zajongok akkor a többiek sem tudnak aludni, és az sem jó, mert másnap könyörtelenül vár a munka. Elég nehezen tudok elaludni, úgyhogy marad egyelőre az éjszakai csatazaj, bár ha minden igaz, akkor ma vagy holnap mennek haza.
-
TéKrys
senior tag
Nem. Nekünk se jön be.
-
TéKrys
senior tag
-
tildy
nagyúr
-
Integra
titán
![[kép] [kép]](http://members.shaw.ca/smacksaw2/fukhing.jpg)
[Szerkesztve] -
Josh
tag
Majd leragad a szemem. Itt vannak a rokonok nálunk nyaralni (ki hívta őket?), és az egyik úgy horkolt, hogy csukott ajtón áthallatszott úgy, hogy a tévé nálunk be volt kapcsolva, és ez még rémesebb volt amikor lekapcsoltuk. Ő nem is igazán horkolt, inkább szabálytalan időközönként kurjantott egyet, aztán röfögött....
Rémes -
erdeya
senior tag
Hát ma sem sikerült sokat fórumoznom...
Osztrák vendégek, magyar vendégek, és egy olasz illető. Mind engem akar
Persze egyidőben... Azért sikeresen vettem az első munkában töltött napomat a betegszabi után
Lassan hazamegyek és akkor beindul a nagyüzem
szerk: Máskülönben én pizsamában alszom és mackóval.
[Szerkesztve] -
Grafiqs
őstag
-
mayerlaci
senior tag
Micimacko:Az otthon egy olyan hely ahol kellemesen érzed magad.
Malacka:Számomra te vagy az otthon.
Nagyon jo. -
gozso
őstag
-
Grafiqs
őstag
-
gozso
őstag
-
ngabor2
nagyúr
A Világok harca c. könyv nincs meg valahol a neten? Most már tényleg kiváncsi vagyok rá, bár a filmet még nem láttam.
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
-
MarKoo
addikt
-
Esmein
nagyúr
-
Szőrös
veterán
-
TéKrys
senior tag
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Nektek megnyílik VladimirR keresője ??mer nekem sehogysem

-
Integra
titán
-
MarKoo
addikt
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
-
ngabor2
nagyúr
-
Szőrös
veterán
-
Gh0sT
addikt
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
-
Vangelis
félisten
-
Gh0sT
addikt
Nagyon csúnyán másnapos vagyok... mindjárt leszédülök a székről... Emellett azt hiszem megvolt életem legrövidebb (kb. 5 perc) bulija. Hiába na, öregszem, nem bírom a piát...
Mit egyek, amit remegő lábbal és kézzel meg tudok csinálni és nem dobom ki magamból fél óra után?
-
Esmein
nagyúr
anaqer, nem emlékszel véletlenül, mi volt az a jókis alaplap kereső oldal ? Rakás dolog szerint lehetett filterezni, csak azóta volt winreinstall és elszált a kedvencek.
Aktív témák
-
4400 - 4301
5001 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- ASUS TUF F16 Intel Core 5 210H RTX 4050 140W GARANCIÁS 2028-IG ÚJ!
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak az a gáz, hogy a napot eltakarják a felhők, és az zuhogó eső miatt sokkal kevesebbnek érezzük ezt a 25-t...

, nem volna semmi gond a továbbítással.