Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Aktív témák
-
Bash
őstag
Szlovákiában a Siravar környéki tavakat tudom ajánlani.
Kicsit off, de éppen Siravar-ról akartam keresni valamit, és ezt találtam: Bővebben: link Bővebben: link.
Szlovákiai PH! tagok:
ates71: Bővebben: link
Gyuri16: Bővebben: link
OSca(R): Bővebben: link
Tímár: Bővebben: link
yksz: Bővebben: link -
ladybug
őstag
Nyaralás? Óh, de jó is lenne. De most olyan marha sz*rul állunk anyagilag, hogy nem fér bele semmi ilyesmi. Talán 1-2 hétvégén el tudunk v.hová menni kirándulni.
Azt meg hogy külföldön mikor voltam utoljára....szinte már nem is emlékszem.
-
tildy
nagyúr
Én sem voltam már nyaralni, idestov amásodik éve, akkor is nyéklád volt a ''tetthely''.
Szal engem sem visznek.. .ööö vagyis idén mégis
Szlovákia
Tud valaki jó helyeket szlovákiában, esetleg onnét phzik?
Hegyekbe mennénk, lehetőleg olyan tó mellé, ahol lehet fürcsizni. Van ilyen? Jó lenne!!! -
VladimirR
nagyúr
........elirtad........nem tanfolyam..........kivizsgalas........ (nem fura, hogy mindketten a gyerekes jelzot hasznaltuk
(es nem, nem lattam akkor meg ildi hozzaszolasat))
jeges: itt (Bővebben: link tudsz ugy is szurni, hogy megmutatja, kiknek van egyedi kepe (probalom naprakeszen tartani, de napi 10+4 ora melo mellett kisse nehezen megy)
mas: valaki magyarazza mar el nekem, hogy miert van az, hogy ha el akarok menni parszor satorozni haverokkal, meg venni egy uj hdd-t, akkor egesz nyaron melozok latastol mikulasig, hugom meg egy percet nem dolgozik, de minden nyaron valami tenger melle megy, pedig nem szorom a penzt....sot (es nem, nem koltom a gepre - az elmult ket evben ugy 15k-t ha koltottem ra (eger, idekabel, gef2mx400)
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
de altalaban itt is volt celja a beszlegetesnek,
Ez a legfájóbb hiány a mostani OFF-ban levő hszeknek. Tipikusan az ''unatkozom, írok valamit'' hszek burjánzottak el.
Szerk: Szerintem semmi nem állítja meg ezt a folyamatot. Néha még benézek ide, hátha akad valami, de már nagyon-nagyon kevés érdekes téma van itt.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
jo, ne csinaljunk belole viccet
de akkor aruld mar el, legy szivbes, hogy mi a haborodot tisten nyilaert kell minden aldott reggel bekoszonnod, es este el? (ezt masok is magukra vahatik)
ez nem cset, nem kocsma, nem a sarki fuszeres, ahol az eloado sanyi bacsit, vagy erzsi nenit mar husz eve ismered
ez egy hardverforum - jo tudom, faradtgoz, de altalaban itt is volt celja a beszlegetesnek, nem csak ilyen ''szevasztok, ma is beleszolok, megha nincs is mit mondanom''
a hozzaszolasod tobbi reszet nem kommentalom, mert lathatoan gyerekes, es nem igazan tudod mirol beszelsz (akarmennyire is meg vagy gyozodve rola) -
Incognito
senior tag
Figyeljétek meg, most hogy végefelé érkezik ez a topik is, elkezdenek záporozni a hsz.-ok. Ez pont olyan mint a boxmeccseken az utolsó 30 mp. Akkor kezdik igazán a boxot.
Bővebben: link
Erről a linkről navigáltam el ide: Bővebben: link . Érdemes megnézni.
[Szerkesztve] -
-
Arnold2
őstag
Mi az hogy lejárt szavatosságú sztárok?!?!? Inkább megnézem ezerszer mondjuk Az ördög jobb és bal kezét mint egy percet abból a szaros bujtatott reklámból.
Kicsit el van szálva az újságíró!
De igazát nem firtatom. ''Sajnos'' nem láttam azt a műsort.Ejjj...
U.i:
erdeya: ez nem neked szólt csak az újságcikknek!
[Szerkesztve] -
-
TéKrys
senior tag
Napra pontosan 1 hónapja nyílt meg a 21. off topic. Hát nem sokat bírnak ki.
-
jeges
senior tag
annyi új kásztöm avatár van már megen' a ph-n, h csak kapkodom a fejem...

eddig 3-at láttam, de lehet, töb is van
jónap egyébként mindenkinek
-
erdeya
senior tag
Tudom, hogy index, tudom, hogy megint fikáznak, de most akkor is nagyon igazuk van... Bővebben: link
-
tildy
nagyúr
Szerintem íratkozz be egy pszichológiai tanfolyamra, mert ezzel a vladimirRal kapcsolatbani hozzászólással nagyon mellényúltál.

Nem egyszer láttam tőle pozitív dolgokat, az emg , hogy perpill más a véleménye, nem elenti , hogy bármelyiteknek is igaza lenne, vagy ne lenne igaza.
Véletlenül sem szeretnék egoista, vagy hasonló dologban feszengeni, viszont meg kell említenem , hogy az alábbi mondatból kimaradt egy jelző ''
Én egy örökké vidám, jókedvű Boci vagyok.'' mégpedig az, hogy néha gyerekes. Főleg egy vezető emebrkének nem kéne ilyennek lenni, szerintem. Talán vlad is valami hasonlóra célzott, ha nem , akkor tévedtem.
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Mikor nyílik a 22. OFF?
Szeretném még idehaza átélni az eseményt. -
Loretto
veterán
Ekkora jégesőt is rég láttam. Kb 2 perc alatt olyan sötét lett Pécsen mitha szürkület lenne...
-
Batman
őstag
Hali!
Kellene egy kis segítség , keresgéltem neten de nem igazán találtam semmi jót.
Azt kellene megtudom milyen internet szolgáltatók vannak Salgótarjánban, adsl-re gondoltam ,de nem találtam meg egyet sem.A matáv (t-online) -nak nincs arra kiépített vonala legalábbis nincs felsorolva a honlapjukon.
Valamilyen net mindenképp kellene de nem isdn, min adsl.
Előre is köszi.
na találtam egyet :Bővebben: link -
erdeya
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Naszóval, csak egy rövid válasz. Ha felhagyok a PH-val, az biztosan nem miattad lesz. Elüldözni? Ugyanmár... nem vagy te olyan.
Az már más kérdés, hogy pozitív hangvételű írásod biztosan kevesebb van (nem felém, hanem általában) mint negatív.
Nálam egyenlőre maradsz a PH Stokes-ja...
De nem zavar, kellenek a figurák ebből a szegmensből is, hogy az egyensúly megmaradjon. Én egy örökké vidám, jókedvű Boci vagyok. Te meg majd megpróbálod elrontani a kedvem (vagy másokét).
A fórum ugye nem a tiéd, tehát én legalább annyira alakítom a jelenlétemmel, mint te. Ezért írom, hogy kell az egyensúly. Ne legyen mogorva se, de viccet se csináljunk belőle. Pont.
Jó reggelt fórumozók!
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Ismét voltam a fogdokinál. Kivette a csapot, és jobban megpiszkálta a fogam maradványait. Döbbenten konstatálta, hogy nem olyan, amilyennek lennie kellene. Jobb alsó 6-os, és azt mondja, 2 gyökér, bennük összesen 3 csatorna kellene, hogy legyen. De 4 van
A 4. sose volt gyökérkezelve, ez gyulladt be. Most szedhetem a lórugást (625mg Augmentin, 3x1 tabletta). Remélem használni fog, kezd elegem lenni ebből a fájdalomból. -
ladybug
őstag
A hozzáállással van a legnagyobb baj.
Bemész egy boltba, és ha szimpi vagy odajön az eladó, ha nem akkor keresheted magad az árut, amit szeretnél venni. És ha netán még oda is mész az eladóhoz, és megkérdezed, mit szeretnél venni, akkor vagy húz egyet a vállán, vagy fel van háborodva, hogy újságolvasás vagy beszélgetés közben zavartad.
Az, hogy segítene, az csak az esetek kb 10 %-ában fordul elő.
Milyen menatlitás ez? És ezt már kb 15 éve nem sikerült átformálni. Szomorú.

És a bármely más szolgáltatást is említhettem volna. -
Arnold2
őstag
Kellemes jó reggelt!
De lassan jóccakát is mert megyek aludni így a 8órás esti műszak után!
Bash:egy lapból áll az oldalad,vagy a többi tartalom az arra érdemeseknek? -
Pópa
senior tag
Tetű egy hely ez... megyek is pár év múlva innen messzire.
''soha többet vissza'' szlogennel
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Útálom ezt a kis sz*r országot.
Egy cd-t szeretnék megvenni eredetiben és még azt se lehet. Hát erről kapja be a kedves artisjus. Majd ha megmutatják hogy az az album magyarországon hol kapható akkor verhetik a mellüket. -
escie
őstag
rég láttam ilyen jó filmet, mint a ''Kis nagy ember''.
most volt a királyi egyes tévén.
kellemes humorú, és elgondolkoztató mozi. érdemes megnézni, ha még nem láttátok. -
anaqer
veterán
-
rii
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Ez hatalmas ...

-
ladybug
őstag
Jó éjt mindenkinek! További kellemes időtöltést.

-
parandroid
félisten
válasz
Kalandor
üzenetére
Én a MelleslegFM-re kattantam most nagyon rá. Nagyon eltalálták a zenei kínálatot. tetszik. Na jó, nem minden csatorna, de a pop meg a rock mindenképpen - meg általában a fő csatorna is. Meg a kabaré is jó ötlet. A zöld teát egyébként sem igen szeretem. Akkor inkább jjó kis egészségtelen méregerős kávé egy nagy bögre ásványvízzel.

p -
parandroid
félisten
Ejnye, de felpörgött a 'Gőz' ma este...

Mi van itt emberek??? Mindenkinek társadalmi élet-kényszere van?
p -
DoubleD
aktív tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Reglám
Vót valamikó' Bővebben: link

/Reglám -
tildy
nagyúr
Jéé , még 5 nap, és én is benne leszek az ezresek klubjában

-
parandroid
félisten
''Mint gyermek, aki már pihenni vágyik
és el is jutott a nyugalmas ágyig
még megkérlel, hogy: ''Ne menj el, mesélj'' -
(igy nem szökik rá hirtelen az éj)
s mig kis szive nagyon szorongva dobban,
tán õ se tudja, mit is kiván jobban,
a mesét-e, vagy azt, hogy ott legyél:
igy kérünk: Ülj le közénk és mesélj.''
p
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Csak nemtom mire kell neki. Mert ha ódát akar írni és állandó jelzőnek kell(Lásd még tehénszemű Héra.), akkor szívesen mesélek néhány történetet, amelyből az eposz születhetik.
Aktív témák
Hirdetés
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060
- SONY WH-1000XM5B Prémium vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató, fekete (WH1000XM5B.CE7)
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone XR / 64GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 91%
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A 4. sose volt gyökérkezelve, ez gyulladt be. Most szedhetem a lórugást (625mg Augmentin, 3x1 tabletta). Remélem használni fog, kezd elegem lenni ebből a fájdalomból.

), de hát nem olvasgatni kell őket vagy magvas gondolatok után keresni bennük, hanem artikulátlanul üvölteni.