Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
b14
senior tag
Hello!
Ha nagyon sok köszönetet, meg mindent akar hallani valaki, meg az örök hálámat, azt kérem mondja meg, hogy mi a neve annak a 6-7 éves játéknak, amiben egy kis zöld lénnyel mászkász egy pályán, az ellenséget árammal öli meg, meg van benne ilyen szöveg, gyakran mondja, hogy Follow me! meg hogy Helo az introban az van, hogy megy egy hosszú sorban sok-sok ilyen zöldes lény rabszolgaláncon és ez megmenekül és megmentésére siet a többi zöld lénynek. Úgy rémlik mintha 2 db g betű lenne a játék nevében, de nem biztos. De az hogy ZED az szinte tuti. -
ladybug
őstag
Hazajött a párom. Hulla fáradt. Most nézem, ahogy alszik.

De sok finom csokit hozott.
-
TéKrys
senior tag
válasz
Sátán44
üzenetére
Tényleg nem itt a helye. A DOS alatti boot-ot hogy érted? BIOS-ban állítsd be hogy CD-ről bootoljon, majd indítsd újra a gépet. Ha így se akar akkor lehet hogy nem jó a CD. Rendes DOS alatt természetes hogy nem bootol be az XP.
mod: Hol fagy le? Mindig ugyanott, vagy mindig máshol? Esetleg kiír valamit?
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
én is kérdeznék: mi van az origo fotótárral? nem érhető el (a feltöltött és ide beszúrt képek sem okék)
-
Sátán44
addikt
Tudom nem itt lenne a helye,lenne egy problémám és ebben kérném a segítségeteket.Egy ismerősömnek van sz.gépe és egyszerűen DOS alatt nem lehet bootolni a CD-ROMmal.Viszont Windows alatt tökéletesen műxik.Már próbáltuk a BIOS frissítést is,de semmi változás.Keserves így XP-t telepíteni
Felrakom a WIN98-at,majd felülíratom XP-vel.Nem értem mi lehet a gond? 
-
mayerlaci
senior tag
Leégett a vállam és most elkezdett hámalni nomeg viszkedni

-
viharhozo
addikt
Delelott esett, most nem esik.
Bővebben: link -
Lord Zero
addikt
válasz
Thulcandra
üzenetére
nem vagy elég edzett, ilyesmi nap-mint-nap előfordul
nem akkora sztori, h iderohanj vele
inkább felelj az ottani kérdésemre: csináltatok egy albumot? -
Thulcandra
senior tag
Arghhh de rohadt ideges vagyok...
Bővebben: link
Most csak szerintem nem normális ez a jana ???
Olvassátok el én mit akarok, és ez meg miket ír...
Szétb*** az ideg mindjárt... -
gozso
őstag
erre gondoltam
gozso
őstag
meg tudná valaki mondani, milyen idő van a Balaton környékén?

-
Shim
őstag
köszi a gyors válaszokat, hát most csak még bizonytalanabb lettem
az átlagnál érzékényebb a szemem a napra, és közellá is vagyok, ezért gondoltam egy ilyen 2-1 megoldásra, de azt hiszem mégis két szemcsi lesz belőle, egy dioptriás napszemüveg és egy sima...nem lesz olcsó...
milyen árban lehetnek a dioptriások? (csak h ne ott ájuljak el)
remélem még ma el tudom intézni a dolgot, alig tudok végigmenni az utcán nyitott szemmel -
TéKrys
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
és Shim: Nekem is volt ilyenem, de nem voltam vele 100%ig megelégedve. Pölö olyankor is sötétedett amikor nem kellett volna és egy kicsit hülyén néztem ki vele. Meg nem is annyira sötét mint egy igazi napszemüveg (legalábbis az enyém nem volt), ezért inkább csináltattam egy diopriás napszemcsit. Igaz így 2 szemüvegnek kell nálam lennie, de jobb.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Nem napszemüveg, de fényre sötétedik az, amit kb. 3 éve hordok. Igen nagy akcióban sikerült megvennem. Tényleg nagyon jó, nem könnyezik a szemem télen se, mikor nagy a hó. Nyáron is jó, észre se veszem, hogy besötötedett a lencse, mert gyakorlatilag csak kívülről látszik, viszont nem kell hunyorognom.
-
Shim
őstag
van vkinek tapasztalata a fényre sötétülő napszemüvegekről? semmi infóm nincs róla, és most kiderült, h kapnék egyet, de sztem nem lesz olcsó és nem szeretnék pénzt kidobni az ablakon...
-
ngabor2
nagyúr
Ez már egy rátett cucc, ott van, hogy Thermaltake...
Ha gondolod, tudok adni egy feleslegeset, a Freezer64-hez kaptam, így drasztikusabban is eljárhatsz a jelenlegiddel.
Mod: őstag lettem. Már alig ugyanennyit kell hozzászólnom értelmes témákban ahoz, hogy egyesek elgondolkodhassanak azon, hogy lehet-e új avatarom... vagy legalább fél évnek kell eltelnie, addig meg meg is csinálom az avatart egy goauldból
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Nincsen

ladybug
őstag
Nekem szórakázik csak a fórum? Vagy másnál is akad meg lassú?

-
ngabor2
nagyúr
A Gigabyte-nál is valami hasonló okosság van. Ott először a középső fehér csapot kell kihúzni, aztán összenyomni a tartóhorgokat, és le lehet venni. Fényképet tudsz valahova kidobni róla? Esetleg a manualban nincs leírva?
vegyél rá AC Freezer64 hűtőt, annál nem kell levenni a régi tartót. Vagy vizelni akarod? -
Esmein
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
ott már megkérdeztem de még választ nem kaptam. Ez ilyen kis fehér csapokkal van rögzítve, mint a p4 keret, de nem lehet kihúzni a csapokat, hogy a túloldalt a két fekete pöcköt összenyomjam, mert bunkós a vége, és bele van akadva a fekete pöckökbe, tehát se összenyomni se széthúzni nem tudom őket. Úgy néz ki, hogy befele még belepattan, de kifele már nem jön.
-
ngabor2
nagyúr
Igen eccerű leszedni, de ha az A64-esek klubjában kérdezed, akkor nem lenne offtopic

Tehát ha rá van ragasztva, akkor egy igen enyhe felülről jövő ráhatással, nyomással el lehet választani. Nekem MSI-nél sikerült. Egy a fontos: FESZEGETNI TILOS, ui. könnyen megkarcolhatod a nyákot. -
ngabor2
nagyúr
No, változnak az igények, ami eredetileg új robogó akart volna lenni, aztán lett belőle használt kocsi, esetleg használt robi, most épp ott tartunk, hogy egy új, vagy egy néhány éves kocsit kellene lízingelni. Kiváncsi leszek, hogy mikor lesz belőle valami

Eredetileg mindenképp motrot szerettem volna, de senki nem támogatta az ötletet
-
erdeya
senior tag
Mivel ez a topic is telítődik, elérkezettnek láttam az időt, hogy megnyissam az OFF TOPIC 22-t. Bővebben: link
Gyűljetek oda
-
Esmein
nagyúr
Huh, be van horpadva a monitor

Szerk.: Holnap leszek 666 napos, addig intézzétek el a fontos fórumoznivalótokat
-
ngabor2
nagyúr
Úgy látszik, valaki megint megpróbálta aktiválni magát, de az éber moderátorok lecsaptak rá...
egy semmi-köze-hozzá fórumban hozott elő egy rég lejátszott témát
De ennyit erről, és egy szóval se többet!
-
Esmein
nagyúr
Visszakaptam a 17 colllos moncsimat, 1024*768@100 hz végre.
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Én is úgy osztottam be a szabim, hogy a 2 Balcsi közé nem fér már be a Bakony. Gösser felé ma nem járok, mert ''tűzvédelmi oktatásra'' megyek 4 órakor.
tűzvédelmi oktatás = teamvezetői összeröffenés Bakonygyiróton. Halászlé lesz... Meg ahogy elnézem eső is. FÁKK...
Jövő héten viszont már szabin leszek. Irány a Balaton. -
ladybug
őstag
Franc. Milyen nyár ez?
Esik, esik. Már nagyon unom. Ráadásul ez a nyomottság, ami urrá van rajtam. Mikor fog már sütni a nap?
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Szervusztok !!
Hát nekem sajna a mai nappal lejár a idei kivett szabiadag,úgyhogy az évi szokásos bakonyi megzuhanásokról már lemaradok
,inkább egy pub ,ami nálam szóbajöhet!!
Du. hány óra felé jársz a Gösser felé ?? 
esmein : Ja,igen én is egész héten tevékenyen csináltam a semmit otthon,ötpercenként csörgött a telefonom (muter from da szomszéd room
) ,vagy intenzív dörömbölés on da wall (szintén ő )
Megértelek .... -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Az a gyanúm, hogy nem az aktuális hölgyeményről van szó, hanem ''valamely'' családtagot minősíti...

szerk.: Eltaláltam
SPDeluxe 1.0! A Hende meg a Béla mozgolódnak, hogy menni akarnak kicsapongani a Bakonyba. Neked volna kedved? Én kihagyom, de a Pepszi, Lacika, Zolibá esetleg megy, ha összejön a dolog. Te mit szólnál hozzá? Csak kíváncsiságból...
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Nem, anyám az aki üvöltöik, tisztára ki van kelve magából, mindent most akar megcsinálni, segíteni meg nem lehet neki mert persze nem értünk hozzá.
-
Esmein
nagyúr
Ez meg van őrülve.
-
Esmein
nagyúr
Minek kell mindig hót idegnek lenni a nőknek, ha nyaralni mennek ? Ordítoznak hisztiznek. Minek akarja kitakarítani a lakást mielőtt elmegy itthonról ? Ha feleségem lesz soha el nem viszem nyaralni sehova az biztos.
-
TéKrys
senior tag
Sztem ezeket inkább ide kéne:Bővebben: link
-
TéKrys
senior tag
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/050708/zambo.jpg)
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
![[kép] [kép]](http://sirocco.accuweather.com/sat_mosaic_400x300_public/ir/isaEUR3.gif)
kedden nem lesz vmi jóidő
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
![[kép] [kép]](http://sirocco.accuweather.com/sat_mosaic_640x480_public/ir/isEURM.jpg)
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nekem nem jött le a video simán, csak Vangelis linkjéről, ahol át lett nevezve, mert filmet és zenét blokkol a vállalati tűzfal.
Győr: Be van simulva, felhők mindenütt. Hideg nincs, kissé inkább fülledt az idő. Olyan 26 fok körül tippelem.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Felrakom a WIN98-at,majd felülíratom XP-vel.Nem értem mi lehet a gond?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)