Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Integra
titán
létezik olyan lapscanner amibe belefér az A3-as méretet?
-
erdeya
senior tag
Szép napot Fórumtársak!
Mifelénk jó idő van. Tegnap viszont takony idő volt. Egész nap szürke felhők és eső. Most süt a nap 7 ágra.
Tildy!
Tudom, hogy nem csipázod a meleget, de amiről korábban beszéltünk, azt most elintézhetnéd. Tudod, hogy jövő héten kedden 11 óra 30 perctől júli 18-án déli 12 óráig 30 fokos meleget szeretnék igényelni
...eccer megyek egy évben nyaralni...
-
tildy
nagyúr
Fázós lehetsz. Vagy én túlságosan érzékeny a melegre?
Tény hogy nem volt reggel meleg, egy szimpla kis 3/4 ujjas ingben és farmergatyóban nem fáztam.
Egyébként jó idő van kinn, tetszik
Csak a szél ne fújna.
''Amúgy egyszerűen utálom ezt az időjárást ami nálunk van.''
Én is. Igazán lehetne nyáron max 25 fok
[Szerkesztve] -
-
TéKrys
senior tag
Jó reggelt mindenkinek! Micsoda egy változatos idő van. Tegnap még rövidgatya+poló kombinációban jöttem dolgozni, most meg hosszúgatya+pulóver. Ja és még így is fáztam az úton. Nem baj valahogy kibírom. Szerencsére holnapra megint jó időt mondanak (tippelnek
).
Amúgy egyszerűen utálom ezt az időjárást ami nálunk van. Meet ugyebár mikor van rossz idő (kívétel persze a most) ::::: HÉTVÉGÉN amikor a dolgozó ember végre ráérne hogy kimenjen a szabadba, esetleg a strandra. De nem!! Hétköznap majd meg lehet sűlni, hétvégén meg még a kertbe se lehet kimenni olyan az idő. UTÁLOM -
-
I_Am
veterán
válasz
aDM|RaL^
üzenetére
Nekem múlt hét pénteken volt hasonló kezdetű dolgom. Corvin előtt vártam valakit
, mert mentünk moziba (Világok Harca) 22:00 előtt pár percel. Odajön egy ''srác'' (nemmondom milyen), köpcös, hogy:
- Nem ismerlek téged valahonnan?
- Mondom nem az biztos.
- Nem pincér vagy véletlenül?
-
Nem.
- Mivel foglalkozol? (ekkor már láttam, hogy 2 paddal arrébb tekinget, egy csaj és egy másik srác ott ült)
- Mondom informatikával és megvakartam a fejem jobb kézzel. (tetko kivillant alkaron.
)
- Meg tudod mondani mennyi az idő?
- Mondom 10 perc múlva 22:00.
Nézi az órámat és megkérdezi:
- Arany?
- Csak a belseje.
- Mennyi volt?
- 100. De miért érdekel? (és ekkor komolyra vettem a figurát és le sem vettem róla már a szemem)
- Na jól van, szeva.
És odébb állt, keresgélni másik áldozatot, akin látja, hogy zavarba tudja hozni.
Talán a fellépés, talán több is közrejátszott, nem tudom. A lényeg, hogy az estém nagyon jól telt és nem is foglalkoztam ezzel a témával miután megérkezett a hölgy.
-
aDM|RaL^
őstag
hazaértem 2. szülőhazámból, lengyelországból
jó volt meg minden...
csak az egyik nap, az utcán fényes nappal olyan korú emberek mint én kiraboltak (max 17 évesek lehettek...)
ügyesen csinálták, mert egyedül voltam egy buszmegállóban, az egyik odajött, másik 2 csak figyelt.
megkérdezte mennyi az idő, én megmondtam neki, erre el akarta kérni a telefonom egy hívásra... mondtam hogy bocs nem. erre aszondta adjam oda vagy nemtudom mi...mondtam hogy nem... erre kaptam egy jó nagy gyomrost, de abban a pillanatban énis orrbavágtam... erre a másik 2 már futott oda, az egyik kikapta a zsebemből, és pont volt még annyi időm hogy előkapjam a gázsprémet, és lefújjam az egyiket... az volt a baj hogy papucsban voltam, és nemtudtam utánukfutni...
komolyan azthittem ilyen dolgok nem léteznek... fényes nappal, utcán. pff...
szal vigyázzatok, haver magyarországon is volt hasonló helyzetben.
ui: kicsit rágyúrok, aztán ha valaki gyanús ember kérdi mennyi az idő, nem időt kap hanem nyaktörést... -
ngabor2
nagyúr
No szép jó reggelt! Itt szakad az eső, úgyhogy elég nyomott a hangulat.
Ja, a postáslánc nem eladó, mint írtam, funkciója van.
-
Vangelis
félisten
Na tegnap bexart az alaplapom
, de amugy jó reggelt
-
b14
senior tag
Jó reggelt, Uraim!
MOD: by Sianis.
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
Nagyon isten szám megy a D I G I T A L L Y I M P O R T E D HappyHardcore.com-os rádióján. Nagyon bejön.
DJ Myers - Battle of The Atlantic
Pont ideális zene a holnapi napra felkészülni
-
Sick Boy
őstag
bakker moderátorok dumahelye lett a zofftopik LoL
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p.s.: kösz a zinfókat!
könyv nem fog felkerülni...![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
-
dannnnn
senior tag
senki senki?
-
dannnnn
senior tag
fiat tempra hátsó szélvédője valakinek???? nagyon sürgős lenne
-
Batman
őstag
Gh0st ha erre jársz azt üzenem neked hogy *****
Essen beléd , a hülye automatikus válaszod, többet nem is írok neked mailt mert megint megkapom.Elég pihent egy ember lehetsz....
-
Grafiqs
őstag
Drága MárK!
E levelet a Jóizlés nevében írom.
Borzalmas az avatarod, már ne is haragudj. Jó, jó tudom, hogy csak a tükröt fényképezted de akkor is. Ez randa, ijesztő és erkölcsileg is kifogásolható.
Megkérled beszélj VladimirR kollégával és kérd kölcsön a zacsiját.
köszönettel:
a jóizlés -
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Postás lánc. Ne tudd meg, mennyit könyörögtem érte az eredeti tulajnál
De ezt már ki nem adom a kezemből, az biztos!
Mod: Na megyek alszani, holnap is fel kell kelni, a telefonszámlám meg magas lesz... modem suxxx!
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Itt is vannak a képek:
Bővebben: link
Ja, 4 és fél kulcs, ebből igazából 1 van gyakran használva. De legalább ha kiesik a kezemből, nem kell lehajolni érte
Átfúrni meglehetősen könnyű volt, nehezebbre számítottam én is. Lehet, hogy nem pont ilyen képekre számítottál, de én ezeket fotóztam. -
ngabor2
nagyúr
Van szép új kulcstartóm. Egy hibás 900-as cerka lett átfúrva, ez van a kulcskarikán
Ha valakit érdekel, majd teszek fel képet róla. Az egész ''kulcstartóm'' amúgy kb. 90 cm hosszú

-
Tithian
őstag
válasz
Sick Boy
üzenetére
Copyright itt és máshol:
Szerk: látom, nem a legfrissebb, de itthon tudomásom szerint post mortem 70 év.
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nem volt nehéz megtalálni. Bővebben: link

Bazsesz!
Inkább gyere CoDozni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sick Boy
őstag
csá!
a szerzői jog hány év után évül el?
mondjuk egy 50 évvel ezelőtt kiadott könyvet én beszkennelhetek és kirakhatok a netre?
mod.: ill. nem is elévül, hanem egy idő után lejön róla a védelem, vagy mi és közkincs lesz...? na jó, nem emléxem pontosan, segítsetek már légyszi!!!![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
A topikodra regálva: Lehet, hogy nem eléggé figyelemfelkeltő, de kultúrált.
Vagy írjuk oda, hogy ennyi pénzért még egy kapalp ürüléket/kaksit se kapsz?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
erdeya
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
..vazzeg ilyen nincs... és elmondja a film végét... szóval a tripodoknak annyi...

-
(Kolombusz)
veterán
Láttátok már a vliágok harca cimű flimet?
Én ma néztem meg, egész jó, de a végét elcseszték szerintem.
Tulajdonképp mitől döglöttek meg a tripodok? -
(Kolombusz)
veterán
Jó estét fórumtársaK!
Fél óra küzdés után beindult az internet.

-
erdeya
senior tag
Máskülönben a felső szalag véresre dörzsöli a lábam, és a műanyag sín alatt levet engedek

Nincs amúgy térdzoknim. Vagy ha van is, ugyanott van, ahol a kisdobos szerkóm
Venni meg erre a három napra nem fogok, az fix. Majd valami szövetet (fásli darabot) teszek alá, oszt jó leszen. -
erdeya
senior tag
Jártam egyet ezzel a csetresszel a lábamon...
Ha cipő is van az emberen, akkor egész jól tart amellett, hogy piszkosul beizzad alatta a lábam és a tépőzár kidörzsöli a lábikóm. Kéne hozzá egy térdzokni...
Melóbajárni jó lesz. A Balatonparton meg úgyis mezitláb fogok korzózni
-
Sanya
nagyúr
a modok hogy ráharaptak, pedig csak poénnak írtam be
-
WN31RD
addikt
Céges reklámnak tuti nem használhatnád, akkor sem, ha nem a te cégedet reklámozza. Ha nem cég/vállalkozás reklámja lenne, azt legjobb tudomásom szerint explicite még nem tiltja a szabályzat, de ez inkább csak ''kiskapu''. Szinte kizártnak tartom, hogy Parci ilyesmire rábólintana.
-
Sanya
nagyúr
az E-bay-en meghirdetem a prohardveres aláírási helyemet reklámnak. aki a legtöbbet fizeti, annak a szlogenjét rakatom be. erre van szabályzat?
-
Grafiqs
őstag
Vacsora közben a szex nem jó mert akkor emésztek és a szex közben zavarja a kulináris érzékelőimet.
Fagyizás közben meg lehet probálni, de nehéz a fagyira is koncentrálni, hogy ne essen ki a kezedből.
Mozi az jó, de közben a popcorn kajálása előhozza az első mondatot.
Plüssmacival pedig még nem probaltám úgyhogy nem tudok mit mondani, de nekem túl szőrős lenne az biztos.
-
Grafiqs
őstag
Esmi drága!
Utálnék beleszólni, de általános elsőben tanítják a számolást. A ''Szex, hardverek, wow és az alkohol'' ez ugye négy dolog és még véletlenül sem ''három jó dolog''. A szex pedig tök ingyen van. Max ha a munkruhát számolsz akkor nem.
Egyébként meg mi van ingyen manapság, semmi.
-
Florida
tag
Esmein aláírása hibás.

-
Szőrös
veterán
ezt most költöttem :
boci, boci farka
se füle
se tarka
oda megyünk offolni
aholbokaficamotgyógyítanakhogyszegényvérbocinesántikáljon. -
a_tesz
Korrektor
he-he, amikor tavaly kificamodott a bokám, kérlekszépen elküldtek a róna utcai korházból a mexikói úti balesetire, mert hogy csak ott tudnak fogadni, de ott meg nem fogadtak, mert aznap már túl sok betegük volt

úgyhogy hazabicegtem/troliztam, két nap múlva kutya bajom nem volt, ha meg ott hozzányúlnak, ki tudja mi lesz velem... szóval ez összességében még jó is, amúgyse preferálom a dokikat, csak kicsit furán fel volt dagadva... -
erdeya
senior tag
válasz
ladybug
üzenetére
Még véletlenül sem így néz ki.
De ami a linken van, az sokkal jobban néz ki, és mint látható megfelelő használati utasítás is van hozzá. Ennek megfelelően az ára 7700 forint és nincs rá TB támogatás.
Az enyém olcsó volt és szar, ennek megfefelően 85%-ot fizet az állam. FÁKK!
Jeges: Egyetértek!!!
Aktív témák
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Arc Raiders
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb 3 hetes, újszerű
- Eladó használt Macbook Pro M1 / 16GB / 256GB SSD 2020-as
- High-End Ryzen 9 7900 Workstation / Gamer Base 64GB DDR5, 2TB Gen4 SSD, 850W
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(nem lesz ez így jó

).
, de amugy jó reggelt