Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Som@
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
A link rossz.

A jó link: Bővebben: link -
VladimirR
nagyúr
válasz
Cathfaern
üzenetére
az ultimate kukielcseszo topic igenis jo, be kellett volna, hogy tedd alairasba (az url-t is, mert az ''abra'' asszem volt egy ideig) - hanyszor szidtalak erte, s kuldtelek melegebb egtajakra, mikor valaki kerdezte, hogy miert tunnek el a kukijai, es nem talatam azt a tetves topic-ot, mert a benne levo karakterek nagy reszere immunis a kereso
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyebkent guest az elso majd' 1000 temaval, utana twollah, L3zl13, Adi es emvy (Ok vannak 200 folott)
egyebkent sajnalattal vettem eszre, hogy twollah pirosgombos topicjat nem azert nem talaltam, mert annyira megvaltoztattak a nevet....tenyleg: emlekszik meg valaki erre a topicra? meg hogy mirol hires? -
domedee
senior tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
szívesen.
közben meg lett az eredménye is, az össz jegy 4-es (4,33) lett, úgy hogy nekem lett a legjobb abban a bizottságban, úgy, hogy ez volt a legkeményebb
, eléggé dúrván adták a jegyeket, míg a többinél azért röpködtek az 5-ösök is, itt meg egy sem lett (értsd alatta az enyémet
) -
domedee
senior tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
erre gondolsz? Bővebben: link
-
Incognito
senior tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Nem akarom, hogy bárki is megbántódjon (és most nem csak és kizárólag a PH! ról beszélek), de az emberek néha gondolkozhatnának is, mielőtt cselekednek. Sajnos én is ilyen voltam (és emiatt valószínű nem is leszek soha 100%-ig boldog), de mostanra megpróbálok ésszerűen élni. El kell érni egy bizonyos szintet, hogy a társadalom ''igazán'' hasznos tagja lehess. Még nekem is nagyon sokat kell tanulnom (de állítólag fejlődőképes vagyok
).
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, eléggé dúrván adták a jegyeket, míg a többinél azért röpködtek az 5-ösök is, itt meg egy sem lett (értsd alatta az enyémet