Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Nyaralás? Óh, de jó is lenne. De most olyan marha sz*rul állunk anyagilag, hogy nem fér bele semmi ilyesmi. Talán 1-2 hétvégén el tudunk v.hová menni kirándulni.
Azt meg hogy külföldön mikor voltam utoljára....szinte már nem is emlékszem.
-
ladybug
őstag
A hozzáállással van a legnagyobb baj.
Bemész egy boltba, és ha szimpi vagy odajön az eladó, ha nem akkor keresheted magad az árut, amit szeretnél venni. És ha netán még oda is mész az eladóhoz, és megkérdezed, mit szeretnél venni, akkor vagy húz egyet a vállán, vagy fel van háborodva, hogy újságolvasás vagy beszélgetés közben zavartad.
Az, hogy segítene, az csak az esetek kb 10 %-ában fordul elő.
Milyen menatlitás ez? És ezt már kb 15 éve nem sikerült átformálni. Szomorú.

És a bármely más szolgáltatást is említhettem volna. -
ladybug
őstag
Jó éjt mindenkinek! További kellemes időtöltést.

-
ladybug
őstag
válasz
mayerlaci
üzenetére
Úgy legyen.

Bár a tegnap este, amit néztünk éppen aktuális műholdkép a környékünkön max 16 fokot mutatott.
Az egész országban nyár van, csak nálunk nincs.
Utálok fázni.
Erdeya: Sajnos nem a Mars időjárását néztem. De a tegnapi műholkép alapján lehet épp én élek a Marson.
-
ladybug
őstag
Most néztem az iőjárásjelentést. Semmi változás. Eső, eső...egész héten. Kezdek nyomott lenni ettől az időtől.

-
-
ladybug
őstag
Hazajött a párom. Hulla fáradt. Most nézem, ahogy alszik.

De sok finom csokit hozott.
-
ladybug
őstag
Nekem szórakázik csak a fórum? Vagy másnál is akad meg lassú?

-
ladybug
őstag
Franc. Milyen nyár ez?
Esik, esik. Már nagyon unom. Ráadásul ez a nyomottság, ami urrá van rajtam. Mikor fog már sütni a nap?
-
ladybug
őstag
Bocsi, de a neten nincs v.mi róla?
Bővebben: link
pl ez? -
ladybug
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Én sem tartozom az átlagmagyarsághoz. De nincs is szlogenem.
-
ladybug
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ez a te szlogened?
-
ladybug
őstag
Hogy ti mennyi tv-t néztek.

-
ladybug
őstag
Szerintem megállapíthatjuk, hogy jó, hogy vannak szüleink. Az állandó segíteniakarásuk, beleszólásuk ellenére is jó, hogy vannak, mert azért egy csomó dolgot tudtak nekünk adni, és normális ember lett belőlünk.
Az, meg hogy huszon éves fejjel kezdenek az agyunkra menni, az teljesen természetes. Ez is azt jelzi, hogy ideje különválni tőlük. -
ladybug
őstag
Nem p+umként írtam...
Sajnos ez a ''gyere, majd én segítek'' dolog bennük van. És nem értik, hogy miért magad akarod megoldani a problémáidat, mikor ők tudnának ''segíteni''.
Szvsz az bántja őket, hogy nincs szükség rájuk. És úgy gondolják, hogy a ''tárt karokkal várlak, csak mondd el mi bajod'' hozzáálláshoz folyamodnak. -
ladybug
őstag
Ez jobb, mint a Receptklub. Ide jövök ötletekért.

-
ladybug
őstag
Vihar van. Francba. Tuti mindjárt nem lesz áram.
Utálom az ÉDÁSZ-t! -
ladybug
őstag
A mézespálinka is nagyon jó fájó torokra.

Aktív témák
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- iPhone 16 128GB Független Karcmentes/2028.12.30.Gar./Akku 100%/p4665
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

És nem ilyen helyeken szoktam sátortáborozni.