- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bacsis: Gyere el a 11. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Gurulunk, WAZE?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Első kérdésedre a válaszom: itt élek. És asszem ezzel a második kérdésedet is kilőttem.
A 9 és 7 évetekkel pedig nem szeretnék versenyezni.
Egyébként most kicsit visszaemlékezve eszembe jutott egy jó nyaralásom. 2003 májusában voltam 3 napot Cocoa Beach-en. Rengeteg új dolgot láttam, többek közt voltam a Kennedy Space Center-ben is, illetve a világ legnagyobb luxus kaszinóhajóján, a Sterling-en. Olyan sűrű volt a programom, hogy az Atlanti-óceánban is csak éjfél után volt időm megmártózni.
Nem is a versenyzésre ment ki...

Azt hittem, hogy csak úgy kimentél dolgozni. De választ kaptam kérdéseimre.
A kirándulás meg szuper lehetett. -
ladybug
őstag
Valóban. Én állok csak ilyen sz*rul.

Ezt a nyaralásos dolgot én sem tartom fontosnak. -
ladybug
őstag
Én amióta itt dolgozom (2 év 2 hónap), azóta összesen egyszer voltam vakáción. Ez tavaly július 3-8-ig volt, amiből két nap hétvége volt, tehát csak 3 nap szabadnapot kértem. New York-ban töltöttem az 5 napot, de megfogadtam, hogy egyedül sehová nem megyek még egyszer.
Ezen kívül heti átlag 5-6 nap, napi 9-12 óra, esetenként még ennél is több munka.Akkor Te jobban állsz, mint Faster és én. A 9 és 7 évünkkel.
Egyébként Amerikába is elmennék, de ahhoz túl sok pénz kellene.
Amúgy mit csinálsz kint? És meddig maradsz? -
ladybug
őstag
Én is annyi mindent megnéznék még. Skandináviába vágyom nagyon, meg Csehország, Szlovákia, Lengyelország.
De Angliába és Franciaországba még egyszer visszamennék. -
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Nyaralás? Óh, de jó is lenne. De most olyan marha sz*rul állunk anyagilag, hogy nem fér bele semmi ilyesmi. Talán 1-2 hétvégén el tudunk v.hová menni kirándulni.
Azt meg hogy külföldön mikor voltam utoljára....szinte már nem is emlékszem.
-
ladybug
őstag
Megértelek. Én sem nézek tv-t már lassan 1,5 éve. Vagy csak sportot vagy NG-et.
Csak DVD nézésre használjuk a TV-t. -
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
A hozzáállással van a legnagyobb baj.
Bemész egy boltba, és ha szimpi vagy odajön az eladó, ha nem akkor keresheted magad az árut, amit szeretnél venni. És ha netán még oda is mész az eladóhoz, és megkérdezed, mit szeretnél venni, akkor vagy húz egyet a vállán, vagy fel van háborodva, hogy újságolvasás vagy beszélgetés közben zavartad.
Az, hogy segítene, az csak az esetek kb 10 %-ában fordul elő.
Milyen menatlitás ez? És ezt már kb 15 éve nem sikerült átformálni. Szomorú.

És a bármely más szolgáltatást is említhettem volna. -
ladybug
őstag
Jó éjt mindenkinek! További kellemes időtöltést.

-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Bizony, meg kb 3-4 ora a landfall-ig...Ugytunik Pensacolat fogja igen telibe kapni, Mobile pedig azert szivott tavaly is mert tengerszint alatt vannak, igy konnyen beszivhatnak egy kis ozonvizet.
Ha jol emlekszem Ivan 3-as volt mikor partot ert, ugye? Dennis ha meg felmegy 5-re /kozel olyan erossegu/ akkor nagy szarban lesznek odalent.../bar igy is razos lesz/.Hatalmas sávban mozog ez a Dennis.
Ilyenkor a szélénél is érezhető vagy csak a közepe veszélyes? -
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Jol nezed, kb ahogy most mutattak pont nalunk fog elhalni, szoval egy kis ozonvizre mi is szamitunk ismet /ez mar megszokott
/ bar itt mar ''csak'' egy max 1-2-es erossegu tropical storm formajaban fog elerni. Bar en ateltem ilyet is es el kell mondjam, azert ez sem piskota, el sem tudom kepzelni milyen lehet egy 4-es kategoria /amilyen most Dennis/ vagy ne adj' isten egy 5-os...
Es most mondtak, hogy nagy valoszinuseggel meg fel fog erosodni az este folyaman 5-os kategoriara /ami a legnagyobb/ szoval nem lesz piskota az tuti...Akkor vigyázz magadra.
El sem tudom képzelni, milyen lehet egy ekkora pusztítást végző természeti csapás. De így is elég félelmetesnek tűnik. -
ladybug
őstag
Termeszetesen nyomonkovetik muholdrol, sot itt ha erdekel Te is nyomon kovetheted
Bővebben: link, viszont kiszamithatatlanul mozog egy ilyen bestia. Egyebkent mar tobb mint 1,2 millio embert evakualtak.
Most nezem az elo kozvetitest az MSNBC-n, egyre huzodik nyugatabbra es 145 mp/h -es (kb 230km/ora) sebesseggel suhan a partok fele.
PeterkeT; hat azert innen olyan tul bekesnek nem tunt a dolog, sokan meghaltak akkor is, sokan hon nelkul maradtak. Meg ide hozzank ket allammal feljebb es feljott egy adag belole, ket napig itt is megallt az elet, nemtudtunk hazamenni munkahelyrol ezert ott kaptunk szallast. Aram nelkul voltunk 2 napig, szoval azert eleg kellemetlen volt
Betsy; ne nevettess mar azzal az idetlen pelenkas botmannel, mert a fejedrehuzom a pelust![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha jól nézem, 3 napig is eltarthat ez a rettenet?
Élő közvetítést nem hiszem, hogy szívesen néznék, de az ott élőknek ez létfontosságú. -
ladybug
őstag
Csak az emberéletek maradjanak meg. Ez a legfontosabb.
Tényleg, a hurrikán mozgását nyomon követik, ugye?
A kép magáért beszél. Remélem őket már evakuálták.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Úgy legyen.

Bár a tegnap este, amit néztünk éppen aktuális műholdkép a környékünkön max 16 fokot mutatott.
Az egész országban nyár van, csak nálunk nincs.
Utálok fázni.
Erdeya: Sajnos nem a Mars időjárását néztem. De a tegnapi műholkép alapján lehet épp én élek a Marson.
-
ladybug
őstag
Most néztem az iőjárásjelentést. Semmi változás. Eső, eső...egész héten. Kezdek nyomott lenni ettől az időtől.

-
ladybug
őstag
Jó, hogy pont egy ilyen képet mutatsz, mert eszembe jut az a kérdés: miért van az, hogy a magyarokat ennyire sajnálják. Félre ne értsetek, nem magyarellenes vagyok, de én nem érzem magam jobban vagy rosszabbul, ha hírül adják azt a tényt, hogy szegény honfitársak is meghaltak.
Nekem ez az egész úgy ''jön le'' a TV -ből, hogy ha nincs magyar áldozat, akkor nincs is semmiféle baj. Persze én is sajnálom ha magyarok halnak (mert így is kevesen vagyunk), de azt is ha bármely más nemzetiségű ember hal meg értelmetlenül...Sajnos, ha sírni kell, akkor a magyarok az élen vannak. Különösen ugye, ha magyar is érintett v.miben.
Engem is zavar ez a fajta mentalitás, amit ''magyarként'' ismer meg más nemzet. Mert sokakra ez jellemző. Még szerencse, hogy nem mindnekire. -
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Hazajött a párom. Hulla fáradt. Most nézem, ahogy alszik.

De sok finom csokit hozott.
-
ladybug
őstag
Nekem szórakázik csak a fórum? Vagy másnál is akad meg lassú?

-
ladybug
őstag
20 fok van, de napsütés az nincs. Jöhetsz hűsölni nyugatra.

-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Franc. Milyen nyár ez?
Esik, esik. Már nagyon unom. Ráadásul ez a nyomottság, ami urrá van rajtam. Mikor fog már sütni a nap?
-
ladybug
őstag
nem szorakozni jottem, hanem dolgozni...
egyebkent szerencsesen megerkeztem.
az orszag nem lett tisztabb...
az ido jo, egesz jol viselem, de azert a 30 fok kulonbseg most is megvolt london es haszi maszi kozott...
ott 15, itt 45. arnyekban. de nincs arnyek sehol, merthogy sivatag.
mondjuk egy kicsit kezdek mar almosodni, mert tegnap reggel 7 ota ebren vagyok, es meg delig dolgoznom kell valahogy. majd beadagolom magam kaveval...
na, legyetek jok...!
ui. mar csak 36 nap...
Uui. most nezem, itt mashogy all a goncolszeker, mert delebbre vagyunk!
[Szerkesztve]Micsoda véletlen. A párom is tegnap ment Angliába. Igaz, ő csak 3 napot lesz.
Az első sms-ben már azt írta, hogy milyen hideg van ott kint. (Nem mintha itthon olyan meleg lenne!)
Tök car egyedül aludni.
-
ladybug
őstag
Hát fiuk, lányok az orvostudomány bekap6ja.
Ez az állítólagos bokarögzítő nem rögzít semmit. Vagy csak én nem tudom megfelelően használni. De hogy miért nem lehet egy ábrás használati utasítást mellékelni, az rejtély.
Arról nem is beszélve, hogy a pántja máris elszakadt, olyan gyenge anyagból van. Akkor hogyan kéne megszorítanom? Szóval viszem vissza. Babzsák meg!
Nagyon idegesít, hogy 2005-ben nem tudunk normális dolgokat gyártani...Bocsi, de a neten nincs v.mi róla?
Bővebben: link
pl ez? -
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Oké, ennek örülök.
Hogy Esmeint utolérjem? Áh, ő mégiscsak régebb óta van itt. -
ladybug
őstag
Nem tudom, lehet. Majd utánanézek.
Egyébként te is bővelkedsz a hsz-ekben. Főleg mióta fáj a bokád.
Zavarlak v.miben? -
ladybug
őstag
Nem, ez az átlag magyarság szlogene.
Nekem:
Net, kaja, radler, budi. Nők.
Én sem tartozom az átlagmagyarsághoz. De nincs is szlogenem.
-
ladybug
őstag
Ismered a magyar szlogent?
Kaja, TV, sör, budi. TV, kaja, sör, budi. Gép, kaja, sör, budi.Ez a te szlogened?
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Hogy ti mennyi tv-t néztek.

-
ladybug
őstag
Szerintem megállapíthatjuk, hogy jó, hogy vannak szüleink. Az állandó segíteniakarásuk, beleszólásuk ellenére is jó, hogy vannak, mert azért egy csomó dolgot tudtak nekünk adni, és normális ember lett belőlünk.
Az, meg hogy huszon éves fejjel kezdenek az agyunkra menni, az teljesen természetes. Ez is azt jelzi, hogy ideje különválni tőlük. -
ladybug
őstag
PErsze.. Segíteni.. Sokszor inkább önös érdekekiket a gyerekeikre kiterjeszteni. (Nem saját példa: Ha a fene fenét eszik is, orvost faragok belőled, stb...)
Midnegy. Sok rossz példát tudnék sorolni, olyat is, ahol a gyerek lehet jobban járt volna, ha meg sem születik az adott családba.
Én ebben a szülő csak segíteni akar a gyerekének dologban nem hiszek. Már csak azért is, mert szerintem nem a szülő akaratának gyerekre erőltetése (sem a viszont) lenne az igazi segítség.
rii: ha elmondod hogyan szereted,(erősen-kevésbé erősen) megfőzöm én neked szívesen.
Ugyebár midnenki másképp szokta meg a pörkölt izét
Egyébként csak a lustaságból feladni egy kicsit, máris van fincsi kaja
[Szerkesztve]Nem p+umként írtam...
Sajnos ez a ''gyere, majd én segítek'' dolog bennük van. És nem értik, hogy miért magad akarod megoldani a problémáidat, mikor ők tudnának ''segíteni''.
Szvsz az bántja őket, hogy nincs szükség rájuk. És úgy gondolják, hogy a ''tárt karokkal várlak, csak mondd el mi bajod'' hozzáálláshoz folyamodnak. -
ladybug
őstag
Nehogy egyszerre akard megcsinálni, mert akkor egy-1,5 hétig mást sem eszel majd.

-
ladybug
őstag
20 éves koromban még néha, 3 havonta rámjött egy fájdalom, hogy nincs apám, de 20 perc alatt túltettem magam rajta. Anyám soha nem volt. Ő emmiatt nem is hiányzott, és nem is hiányzik. Nem is tudom milyen lehetett volna, vagy lehetne ...

Van amikor jobb ha nincsnenek szülök.a közelben, mert extra mód tudnak a szeretet, és az odafigyelés jegyében kontorolt gyakorolni, és uralmat kiépíteni az önálóság felé haaldó gyermekeken, esetleg ifjú párokon.....
Nem egy házasság ment már tönkre, mert a pár valamely szülő közelébe költözött, és elindult a szülő beleszólási határainak kiterjeszutése a fiatal pár házassága fölé .....Ők sosem beleszólnak, hanem mindig segíteni akarnak.
Csak v.hogy mi éljük meg ezt másképp.
-
ladybug
őstag
Van egy nővérem...
Az egykeként kezelésről annyit, hogy fél éve könyörgök, hogy legyen itthon rakott karfiol. Mára megint be volt igérve, de telefonált a nővérkém, hogy jönnek ebédre és sült húst meg paradicsomszószt (böeee) rendel. Fákk.
Én széltől óva? Hát rossz nyomon jársz. Elég rebellis vagyok ráadásul.
MAximum szeretnének gyerekként kezelni és óvni, csak igényem nincs rá
El kell keserítselek. Mindig is gyereknek fognak nézni.

-
ladybug
őstag
Na basszus...
Beírom ide, hogy azért jó a szülői háttér, erre vitába keveredek apámmal, mert baszogat. Feltette a ''Mert te mindig okosabb vagy'' c. lemezt (ki ne ismerné). Éppen az a vesszőparipája, hogy nem engedtem begipszelni a lábam a dokinál. Mert hogy én jobban tudom a dolgokat mint a doki.
Hát ezek szerint jobban. Érdemes rákeresni a neten a boka sérüléseire. 6 oldalból kettőn 1 hét fekvő és 5-6 hét járógipszet, kettőn 1 hét fekvőgipszet, kettőn meg 72 órás pihentetést és utána fájdalom fügvényében járkálást tanácsolnak ugyanazon sérülésre (mint ami nekem van). Na most akkor melyik?
Az a baj az ősökkel, hogy túl régen születtek, amikor nem volt szabad kérdezni. Most meg én vagyok a fasz, mert nem hiszek a dokinak. Mellesleg az idő engem igazol, mert ma már bicegve ugyan, de fájdalom nélkül járok.
Úgyhogy mindenki (aki érintett) bekaphatja.A másik baj meg az velük, hogy x kor után visszatérnek egy gyerekes szintre. És úgy is kell velük beszélni, mint egy 4-5 évessel.

-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Tizes skálán ötös erősségű csalódást éltem át.
A GTA San Andreasban csalódtam picit. Én legutoljára talán az első részével jáccottam. Ott is botrányos volt az irányítás, de ezzel sehogy sem bírok. A játék nekem kicsit vontatottnak tűnt így elsőre. Két órácskát szöszöltem vele, aztán kiléptem.
Talán ha jobb passzban leszek, majd újra belevetem magam.
Most inkább Esmein ajánlatára (CoD) vagyok kíváncsi, de még kell pár óra, mire ''megvásárolom''
A párom is ugyanezt mondta rá. Ráadásul teljesen kiakadt a biciklizős és öltöztetős dologtól is.
-
ladybug
őstag
Újat kapsz, ez tuti. A régi személyi kell, meg azt hiszem 5000 Ft illetékbélyeg. ( De lehet, hogy csak 2500?) Mindenesetre ennél több nem kell.
Ott lefényképeznek, aztén kb 1 hét és megkapod postán. -
ladybug
őstag
Ez jobb, mint a Receptklub. Ide jövök ötletekért.

-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Hazaért...
Telefon délután lemerült.
Tényleg egy bnőjéhez mentek többen (ahogy tegnap említette), aki ráadásul nemsokára szülni fog, így volt miről beszélni
Eszében volt, hogy telefonál valahonnan, de mindíg történt valami, így mégsem jött össze.
Hazafelé meg lekésett minden tömegközlekedési eszközt, úgyhogy még ez is lassította.
Jól leoltottam, többet nem csinál ilyet, úgyhogy ez is megoldva
A lényeg, hogy itthon van
Még sosem aggódtam eddig.... biztos öregszem
Oké! Akkor nyugi van.

-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Nyugat Dunántúl.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Vihar van. Francba. Tuti mindjárt nem lesz áram.
Utálom az ÉDÁSZ-t! -
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
A tököm kivan....
Bnőm 16:30.ig dolgozott, de még nem jött haza...
17 kor hívtam, mert kérdezni akartam Tőle valami, de már akkor ki volt kapcsolva.
Még tegnap mondta, hogy megy valahova, gondoltam nincs térerő, vagy kikapcsolta a telcsit (asszem kórházba ment volna egy bnőjéhez).
Azóta sincs semmi, és kezdek egy kissé ideges lenni... legalább egy telefont, SMS-t megereszthetett volna, hogy nyugi, majd jövök amikor jövök.
Mivel együtt lakunk, ezért ez nem olyan, hogy akkor ma nem találkozunk...
Nem szoktam aggódni, de most valahogy nincs jó érzésem...
[Szerkesztve]Megértelek. Én is aggódnék.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
A mézespálinka is nagyon jó fájó torokra.

Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 21
- (téma lezárva)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Star Citizen
- További aktív témák...
- HP ZBOOK FURY 15 G7 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10850H 32/512 Quadro T2000 4GB LTE
- RYZEN 7 5700X3D +hűtött VRM-es A520M/B550/X570 lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (nevedre)!
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 MAX 32/1TB 32 GPU Astro (Dobozos, 16 ciklus 100% akku)
- Apple Watch Series 11 GPS + Cellular 46mm fekete, magyar, 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ MacBook Pro 14" M2 Pro 16 GB - 512 GB GAR ÉS jótállás!
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- LG UltraWide UltraGear 34GN850P-B Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És nem ilyen helyeken szoktam sátortáborozni.

![[kép] [kép]](http://image.weather.com/interact/photogallery/pics/9/1010179808.1120834445.jpg)

![[kép] [kép]](http://gxpmall.bizland.com/081601.jpg)