Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Ha valakivel megbeszéltem, hogy majd találkozok vele valamikor, úgy két hete, de mondta, hogy majd ír még egy sms-t előtte, mert pontosan nem tudta megmondani, hogy mikor menjek(buli), akkor szerintetek menjek el, vagy várakozzak telefonra? Ha tudnám, hogy biztos lesz ismerős a helyen, akkor mennék, de így erősen kérdéses...
-
Drizzt
nagyúr
Úgy döntöttem, hogy eleselejtezem az eddig igen jól szolgáló dexxa optical mouse-omat, mivel már nagyon untam, hogy kb. 2 hónapja minden 6 klikkelésemből 5-t duplának érzékelt. Bementem egy boltba azzal az elhatározással, hogy veszek egy jó gagyi kis csakgörgős mechanikus egeret, viszont ilyet nem igazán találtam(egy parányi bolt ez), megmutattak egy A4-tech alapegeret, 400 forint. Kiály szerintem ez az egér amúgy, már 2-3 évig használtam ilyet, de mégse azt vettem, kell a görgő. Viszont a görgősek meg mind optikaiak voltak. Sebaj, vettem egy genius netscroll eye-t, 1750-ért. Azt hittem, hogy az optikai cuccok még drágábbak.
-
Drizzt
nagyúr
Helló! Az üllői út\ferenck körút, vagymi(ahol van az üllői úti 4-6 megálló) környékén tud valaki valami zsírállat kisújságost, ahol lehet fizetni kártyával, esetleg egy pénzfelvevő automatát a környéken meg sima újságost, vagy ugyanezeket a csepeli hév végállomásnál? Esetleg az Ecseri útnál?
-
Drizzt
nagyúr
Most durva renitens módjára holnap veszek egy egeret, de azért sem optikait, hanem egy optomechanikus, vagy mechanikus ''csodát''. Csak egy görgő legyen rajta, aztán én már boldog is vagyok.
-
Drizzt
nagyúr
Nem a sebességgel van a gond, amikor felengedem, akkor szokott kb. minden harmadik alkalommal duplán klikkelni szimplára is. Az a multikapcsoló az az, ami a ''fül'' alatt van? Hogy lehet azt felszabadítani, hogy ki tudjam tisztítani. Amúgy lehet, hogy a Forgotten Realms ölte meg.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Drizzt
nagyúr
Az egerem manapság duplaklikknek érzékel egy csomó szimplát is. Ez mitől lehet? Meg lehet valahogy állítani?
-
Drizzt
nagyúr
ÁÁÁÁÁÁ, csak egy ilyen fosch pcmcia hálókártyával ne verjen meg az isten...
Most szoptam két órát, mire rendesen feltelepittetem a win98-cal. Jó hogy már nincs meg az eredeti driver. Egyébként nem tudja valaki, hogy az 1f6 telepitési hiba mit jelent? -
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
Nah, abzdmeg, velem is mi történik? Jöttem most haza, erre atláltam valakit a hátán fekve a hóban...
Nah, gondoltam, mit tegyek? Felráztam úgy, ahogy tudtam. Persze atomrészeg volt. Kértem hivjak-e mentőt, vagy segitsek-e valamit. Persze, mentőt ne. Mindjárt gondoltam. Nah, mondtam, menjen akkor valahogy haza. Eddig odébb mentem valamivel. Akkor kérdeztem, hogy segitsek-e még valamit, vagy ne? Menjek közelebb. (menjen a halál f@sza, gondoltam) - miért? Mondtam. - Csak menjek közelebb... - Kell még valami segitség? - Gyere közelebb. - Na jó, én léptem, mondtam. Aztán elkezdett utánam jönni. Leráztam, s hazaértem. Szerintetek helyesen cselekedtem-e, mit cselekedtem jól, s mit nem?
Igy utólag azt mondom, hogy az lett volna a legjobb, ha hivok rá egy mentőt. Csak volt a fenének kedve kivárni, mig odamennek... -
Drizzt
nagyúr
Killerman moderátor lett? Nem fiatal ő még hozzá?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Drizzt
nagyúr
Asszem, megyek feladok két csekket az upcnek, nehogy elvegyék a netet.

-
Drizzt
nagyúr
Egy: 1000. 2.: Bassza meg, zuhanyoztam, a boilerből egy pukkanás-szerűséget hallottam, aztán elment a meleg víz. De annyira, hogy hiába nyitom meg a melegvizes csapot, nem jön belőle semmi. Se hideg víz, se meleg.
-
Drizzt
nagyúr
Hogy lehet megakadályozni explorerben hogyha van egy lap, ahol van egy leírás, ami érdekel 5 mp múlva átirányít egy másik lapra... Mit tegyek?
-
Drizzt
nagyúr
Melyik lejátszóval lehet feliratokat gyorsan odatenni a szöveg mellé? Nekem most nem akar bejönni az istennek se a south park alá a felirat..
-
Drizzt
nagyúr
Hát, nálam ez egy picit fordítva sült el...

Fizikából az én vizsgám lett a legrosszabb, persze ezt a többi vizsgázónak is hangosan kijelenetetteék, hogy örömöm határtalan legyen, összesen végül 3 embernek sikerült a 9-ből a vizsga...
Nah, mind1, az is jó volt még, hogy vizsgából kb. még egy óra volt hátra, amikor hihetetlen föshatnék jött reám, s negyven percet igen erősen záróizmokat erőltetve töltöttem. Mondjuk a néha gyengülő izommunka a mögöttem ülő emeber életetét se tette könnyebbé...
Itthon hagytam az indexemet, úgyhogy el kellett jönnöm érte újabb másfél óra alatt, hogy beírhassák belé a szép kis karót. Utána kb. 20 percet álltam sorba rossz sorban egy postán, végül vettem kaját, meg vécépapírt, s hazajöttem. -
Drizzt
nagyúr
Basszus, nagyon sokat vérzik az orrom, s egyre gykarabban. Ma már másodszor vérzik.

-
Drizzt
nagyúr
Melyik topicban akadnak beb*szós szilveszteri történések?
-
Drizzt
nagyúr
Hát, akkor marad számomra a South Park. Eddig asszem csak a 8. sorozatig van meg mind(szinkronos\felirat)...
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vigneau interaktív lokálblogja
- E-roller topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- BestBuy topik
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Asztali PC i7 10700K RTX 3090 24GB 32GB 3600MHz 1TB NVME 1TB HDD
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Úgy tűnik, túl sokáig rajtam grill fokozatra a virslit.

Nah, mind1, az is jó volt még, hogy vizsgából kb. még egy óra volt hátra, amikor hihetetlen föshatnék jött reám, s negyven percet igen erősen záróizmokat erőltetve töltöttem. Mondjuk a néha gyengülő izommunka a mögöttem ülő emeber életetét se tette könnyebbé...