Hirdetés

2019. december 11., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák

Hozzászólások

(#14301) _Berci_ válasza kkdesign (#14299) üzenetére


_Berci_
(aktív tag)

Szia

Kompresszorban van erő és el tudja ferdíteni a lamellákat :(
Nem került véletlenül valami a borda és a venti közé?

Én annyit csinálnék, hogy szétszedném megint, s a fény felé tartva belenéznék a lamellákba, h minden oké-e

Nagy az Isten állat kertje, csak sajna nincs kerítés!

(#14302) Jennon888 válasza _Berci_ (#14300) üzenetére


Jennon888
(csendes tag)

Az is a baj, bár nem annyira nagy, hogy eredeti win van rajta 8.1, nincs hozzá dvd.

(#14303) _Berci_ válasza Jennon888 (#14302) üzenetére


_Berci_
(aktív tag)

Az nem is kell :)

Ezzel a progival tudsz csinálni lemezt/pendrive-ot :)

Nagy az Isten állat kertje, csak sajna nincs kerítés!

(#14304) kkdesign válasza _Berci_ (#14301) üzenetére


kkdesign
(senior tag)

nem szétszedve ugye a fém színt kell lássam ami rá van téve hővezetésnek, amire fúj a venti és ami fölött-mellett van a borda és ezt is látom úgyérzem.

Nem üzemi kompresszor, és csak félve fújattuk meg kívülről. nem nyomtuk teljes erőn, mert azért mégiscsak elektronikai eszköz :) tisztának kell lennie. Ha nem az akkor a pc boltba vissza fogok menni. mert már utólag vettem észre azt is hogy eltörték a dvd meghajtó külső műanyag fedel pöckét, mert hdd van ott benne, nem a dvd rom. Így ha belül is poros maradt vagyis porfüggöny van ott az az ő saruk... de azt nem teszik zsebre amilyen beszámolót kapnak tőlem. Még az a szerencse, hogy a cég ahol dolgozom, van szerviz is. Megtudom nézetni.

[ Szerkesztve ]

(#14305) _Berci_ válasza kkdesign (#14304) üzenetére


_Berci_
(aktív tag)

Jaaa azt hittem szét szedtétek :)

szinte biztos, h általad jól megfogalmazott porfüggöny van ott.

Ha kívülről fújsz a gépbe, h portalanítsd, akkor sokszor, csak a gép belsejébe fújod a port, ami ugye nem jo...

Nagy az Isten állat kertje, csak sajna nincs kerítés!

(#14306) Pandimakaay


Pandimakaay
(tag)

Sziasztok, egy dell laptopom van, nemregiben kekhalal problemaim voltak, szerencsere megoldodott. Viszont csak kivancsisagbol raneztem a dell support assist progiban es minden napra egy cnext.exe hibat ir. De nem volt semmi baj geppel meg nem fagyott le semmi. Foglalkozzak vele? Nem piros x el irja, csak egy felkialtojellel hogy vmi alkalmazashiba. Annyira megkonnyebbultam, hogy honapok utan megjavult a kekhalal, remelem ez semmi. Koszonom a valaszokat.

(#14307) _Berci_ válasza Pandimakaay (#14306) üzenetére


_Berci_
(aktív tag)

Szia

Nem hiányol vmi dll-t?

Nagy az Isten állat kertje, csak sajna nincs kerítés!

(#14308) Pandimakaay válasza _Berci_ (#14307) üzenetére


Pandimakaay
(tag)

(#14309) _Berci_ válasza Pandimakaay (#14308) üzenetére


_Berci_
(aktív tag)

Én a hiba üzenetre gondoltam, nem erre a log fityfenére amit a dell csoda szoftvere csinál :D

bocsánat, de én még nem találkoztam olyan gyártói szoftverrel ami úgy működött volna ahogy szeretném...
1. Nem ír fölös sallangokat, csak a hibát
2. Nem csinál semmit öntörvényűen, mondván, hogy ez jó lesz nekem (némely esetben abszolút nem)
3. Fölöslegesen nézegeti a rendszerem időközönként, hogy el tud-e baszni vmit...
Mondom én: Ha van egy f@sza jól működő rendszer, akkor mért piszkáljunk bele??? Jaa, hogy rossz legyen mi?

Nagy az Isten állat kertje, csak sajna nincs kerítés!

(#14310) Pandimakaay válasza _Berci_ (#14309) üzenetére


Pandimakaay
(tag)

Nincs hibaüzenet :D csak itt láttam

(#14311) e-newsee


e-newsee
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok,

Van egy HP Probook 4530s-em. 2012-es vétel. Leírom a sztorit.
Úgy két hete ráeresztettem a Win8.1-re a frissítéseket, és közben egyszer csak elment a kép, és nem csinált semmit. A kijelző világított, csak feketén. Ja, és hallatott egy olyan hardverleválasztós hangot. Tehát, mintha eltávolítottam volna a videókártyát. Aztán gomb hosszan nyom, majd újraindít. Bejött a Windowsos recovery menü. Ott leállítottam normálisan, majd újraindítva működött.
Aztán asszonyka elindította a World of Warships-et. Az elkezdett frissítést letölteni, majd közben a kijelző megint elsötétült. Mivel ekkor még nem tölt be a játék, nem a túlterhelésre gondoltam. Inkább valami elcseszett Windows frissítésre.
Aztán ezután már csak csökkentett módban tudtam elindítani, az meg ugye semmire nem jó, mert kis felbontás, csak az integrált kártya, stb. Volt egy rendszervisszaállítási pont a frissítés előtt, arra vissza is lőtte, de az sem segített. Ekkor kezdtem aggódni.
Az volt a tippem, hogy valami videokártya drivert is frissített, amit aztán valamiért a visszaállítás sem oldott meg, bár ez lenne a dolga. Szóval gondoltam, oké, kap egy új windowst, és egyesével telepítgetem a frissítéseket, aztán ahol megdöglik, azt utána kihagyom. Na ez sem vezetett eredményre, mert miután feltelepült a windows, felraktam a drivereket. Telepítésük közben ugye beállítja a felbontást normálisra. Eddig oké. Kezdtem bizakodni. Ugye kérte az újraindítást. Megtettem. Windows logó alatt mennek a pöttyök, bevillan a bejelentkező képernyő, kép elsötétül, semmi reakció.
Oké, Windows újra telepít, régebbi driver kipróbál, azzal sem jó.
Oké, Windows 10 kipróbál, amolyan utolsó reménysugárnak. Feltelepít, netre fellép, az meg ugye egyből drivert frissít, kikapcsolni sem lehet. Amint beállítja a felbontást, kép elmegy, semmi reakció. Ja, jelzem, ez az egész hacacáré a négy napos hétvégén zajlott reggeltől estig. Ha nem telepítettem fel vagy 10x a windows különböző verzióit, akkor egyszer sem. Hol egyik kártyát tiltottam le eszközkezelőben, hol a másikat, de egyik sem volt jó, mert amíg mindkettő nem volt engedélyezve, nem tudtam használni a nagyobb felbontást. Kipróbáltam, hogy BIOS-ban is letiltottam az AMD kártyát, de úgy sem volt jó.
Aztán jött az isteni szikra, hogy próbáljak meg egy Linuxot. Gondoltam, ha azzal is csinálja, akkor tényleg hardveres, ha azzal nem, akkor van remény, hogy szoftveres. De akkor meg miért nem megy régebbi driverekkel? Szóval Ubuntu letölt, telepítés elindít. Amint be kellett volna dobnia a telepítő képernyőt, rögtön elment a kép. Ezt kétszer próbáltam olyan telepítővel, ami tuti működik, mert már használtam.
Úgyhogy arra jutottam, hogy a nagy felbontást nem bírja a kártya. Hozzáteszem, semmi komoly koszolódás nincs a gépben, a ventillátoron van minimális por, de gyakorlatilag az egész rendszer tiszta. Megemelve, hűtővel volt használva mindig, de soha nem állt le túlmelegedés miatt. Szóval azt kizártam hamar. Meg azért is, mert miután állt egy napot, azután sem indult el, és kézzel meg lehetett tapizni a hőcsövet.
Még egy dolgot kipróbálok, hogy kicserélem a RAM-ot egy másikra, hátha az a hibás, és épp az a blokkja szállt el, amit megoszt a rendszer a VGA-val. Ezért nem kék halállal döglik meg, csak nem bír nagy felbontást használni. Bár ez reménytelen próbálkozás, de hátha.
Ja, és próbáltam kikötni a tévére. A jelenség ugyanaz.
Bármi ötlet, hasonló hiba, megoldási javaslat?
Nem örülnék, ha kukázni kellene a topit. Olyan jó kis cucc. Masszív darab, sohasem hagyott cserben. :(

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#14312) e-newsee válasza e-newsee (#14311) üzenetére


e-newsee
(őstag)
LOGOUT blog

A legújabb fejlemények:
Tegnap sikerült kicsikarnom egy hibaüzenetet.
Azzal kezdtem, hogy egy utolsó reménytől vezérelve ismét letiltottam az AMD VGA-t a biosban. Egyszer már megtettem, akkor ugyanúgy aktív maradt. Még idegesített is, hogy mi a fene baja van, pedig én kivettem a pipát. De ezek szerint valahogy nem mentettem rá a módosításokra. Elképzelhető, a biosban az egér elég lassan/szakadozva/késve működik. Szerintem a No-ra sikerült kattintanom. Na mindegy, tegnap sikerült rendesen megcsinálni, és csodák csodája, működik minden, az eszközkezelőben is csak az Intel HD3000 látszik. Azért felnyomtam a Win8.1 mellé egy Ubuntut is, az is hibátlanul ment. Aztán kíváncsiságból ismét visszakapcsoltam a diszkrét kártyát. Az Ubuntu belefagyott a töltőképernyőbe. Van ott is olyan, hogy az Ubuntu felirat alatt mennek pöttyök. Na ezek egyszer csak megálltak, és úgy maradtak. Nem állt le, nem sötétült el, megfagyott. Gondolom akkor kellett volna betöltenie a VGA drivert, és használatra bírni. Kikapcsoltam, elindítottam a Windowst, az meg elindult, betöltötte az asztalt, majd pár másodperc múlva dobott egy kékhalált a VIDEO_MEMORY_MANAGEMENT_INTERNAL felkiáltással, majd újraindult. Persze újraindítás után már nem ez jött be, hanem egyből a bejelentkező képernyő utáni elsötétülés.
Van egy videóm róla, ha érdekel, felnyomom YT-ra.
A lényeg, hogy nem driver hiba. Vagy a kártya hibás, vagy nem tudom.
A RAM-nak semmi baja, úgy egy óráig ment a memtest hiba nélkül.
Lehet, próbálkozom egy BIOS resettel, hátha. De gyanús, hogy nem az a baja.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#14313) bucihost


bucihost
(senior tag)

Sziasztok!

Egy ismerősöm (sikertelenül) szalagkábel cserét hajtott végre. Kicserélte a szalagkábelt, majd szigszalaggal leragasztotta a kijelző csatlakozónál. Bekapcsolás után szépen elkezdett ciccegni majf elfüstölt a csatlakozó (ahol leragaasztotta) . A kijelző hátoldalán lévő fehér fólián is keletkezett egy kis lyuk, de maga a kijelző nem sérült. A kérdés az lenne, hogy ez a csati cserélhető, vagy új kijelzőt kell venni?

más: a szigszalag okozhatott zárlatot? :R

(#14314) NEMO1968 válasza bucihost (#14313) üzenetére


NEMO1968
(őstag)

Szia!
Kizárt, hogy a szgetelőszalag zárlatot okozzon.( azért szigetelőszalag)
Sz.v.sz új kijelző, mellé még egy új, másik kábel is.
Lehet hogy hibásat kapott, vagy nem az adott géphez, kijelzőhöz valót.

CNC-s aranyköpés: Mnden program jó, csak néha útban van az anyag!!!

(#14315) KveZ válasza KillHates (#14297) üzenetére


KveZ
(tag)

Esetleg nincs ilyen csatlakozója valakinek? Érdekelne hibás alaplap is amin ilyen a dugó és épen van.

(#14316) _Berci_ válasza e-newsee (#14312) üzenetére


_Berci_
(aktív tag)

Szeva, én a leírtak alapján, VGA hibára gyanakodnék, ami sajna sokba fog fájni :(

Nagy az Isten állat kertje, csak sajna nincs kerítés!

(#14317) _Berci_ válasza bucihost (#14313) üzenetére


_Berci_
(aktív tag)

Hy

Vagy ahogy a kolléga említette, sz@r kábelt vett, vagy csak egyszerűen rosszul dugta rá... láttam már elfüstölt alaplapot rosszul betett memória miatt is...

Nagy az Isten állat kertje, csak sajna nincs kerítés!

(#14318) NEMO1968 válasza bucihost (#14313) üzenetére


NEMO1968
(őstag)

Berci kolléga alaplap említése után beugrott, hogy ha ismerősnek volt egy kis" szerencséje", akkor a GPU-t is kinyírhatta.
Mindenképp javasolnám mindenféle hókusz-pókusz nélkül, kábel, kijelző lehúz, és monitorral kipróbálni a masinát.
Ha ott van kép, és jó kép van, akkor a GPU talán megúszta a mutatványt.

CNC-s aranyköpés: Mnden program jó, csak néha útban van az anyag!!!

(#14319) _Berci_ válasza NEMO1968 (#14318) üzenetére


_Berci_
(aktív tag)

Háát igen, az ilyen "kis" rövidzárak sok galibát tudnak okozni...

Nagy az Isten állat kertje, csak sajna nincs kerítés!

(#14320) NEMO1968 válasza _Berci_ (#14319) üzenetére


NEMO1968
(őstag)

Agyaltam kicsit, mit tolhatott el?
Ha jól tudom, a szalagkábeleknek csak az érintkezők felé eső része vezet, a másik oldala szigetelt.
Fordítva bedugva max. nem műkszik a cucc,de nincs füstölés.
Ferdén ( annyira ferdén ) bedugni megint csak nem lehet,hogy összezárja a 2 egymás melletti érintkezőt.
Tippelnék a hibás kábelre inkább.

CNC-s aranyköpés: Mnden program jó, csak néha útban van az anyag!!!

(#14321) _Berci_ válasza NEMO1968 (#14320) üzenetére


_Berci_
(aktív tag)

Tapasztalatból mondtam, láttam már olyat, h ferdén lett bedugva kábel, és ez okozott rövidzárlat...

Ahogy egy közismert ember mondaná:
"két dolog végtelen: az űr, és az emberi hülyeség, bár az űrben nem vagyok biztos:D"

Nagy az Isten állat kertje, csak sajna nincs kerítés!

(#14322) bucihost


bucihost
(senior tag)

Köszi mindenkinek. Külső monitoron van kép. Ma jön hozzá szalagkábel. meglessük azzal mit mutat :R

(#14323) e-newsee válasza _Berci_ (#14316) üzenetére


e-newsee
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi. Az a "sokba" az mekkora nagyságrendet bír felvenni?

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#14324) _Berci_ válasza e-newsee (#14323) üzenetére


_Berci_
(aktív tag)

Alaplap kb 30k... + a munkadíj, ha Te nem tudod kicserélni

Nagy az Isten állat kertje, csak sajna nincs kerítés!

(#14325) e-newsee válasza _Berci_ (#14324) üzenetére


e-newsee
(őstag)
LOGOUT blog

Az alaplap cseréjével még csak ellennék. Ahogy nézegettem róla sok-sok videót, és a szerelési leírást, óvatosan kell csinálni, de nem kivitelezhetetlen. Az ilyen jellegű kézügyességgel meg sohasem volt gondom. Viszont honnan lehet megbízható helyről alaplapot venni? Láttam ebay-en, Alin olyat, amit működőképesnek mondanak nagy betűkkel. Még olyan is volt köztük, amin van dedikált VGA, de persze abból volt kevesebb.
Előbb viszont lehet, hogy amolyan gyakorlásnak egy újrapasztázással megpróbálkozom. Tudod, a reményhal... :)

[ Szerkesztve ]

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#14326) _Berci_ válasza e-newsee (#14325) üzenetére


_Berci_
(aktív tag)

Persze-persze

Én elsőnek itt a ha-n néznék szét, illetve a magyar oldalakon, mert legalább próbagarit fognak adni :)
Ebay, Ali s társainál már bonyolultabb az ügy, de ott se lehetetlen :D

Javasolnám, hogy vedd fel a kapcsolatot Killhates kollégával, ő szakavatott ilyen téren, lehet, h Neki is van ilyen lapja, illetve, lehet, hogy meg is tudja Neked csinálni :D

Nagy az Isten állat kertje, csak sajna nincs kerítés!

(#14327) szasanyi


szasanyi
(félisten)

Felmerült egy probléma, ehhez kérnék véleményt, segítséget! :R Adott egy Aspire ES1-711-P05M notebook, amiben HDD lett cserélve (SSHD-ra) majd Win 10 PRO x64 HUN telepítve.. Működés közben nincs gond, amíg működik... mert random kikapcsol a gép. Se előtte se utána nincs hibaüzenet. Mit lehetne tenni, ellenőrizni?

Korg DS-DAC-100m professzionális DAC, USB hangkártya eladó - privi!ben keress!

(#14328) borg25


borg25
(senior tag)

Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy Fujitsu Siemens Amilo Pa3553 laptopom, ami nem akar elindulni. Egész pontosan bekapcsolásnál felbőg a ventilátor, pár másodperccel később lehalkul, de se kép, se hang. A 4 másodperces kikapcsolásra reagál. Kiszedtem belőle a ramot, megtisztítottam de semmi, a cpuhoz nem akartam nyúlni. Tippelek az alaplap hibára. Szerintetek kb milyen árba lehet a javítása? Mivel 6 éves, 20e felett már nem nagyon költenék rá.

(#14329) adika4444 válasza szasanyi (#14327) üzenetére


adika4444
(addikt)

Hali!
Hőmérsékleteket monitorozd lehet túlmelegszik. Érdemes lenne visszarakni bele próbára a régi vagy egy másik adattárat.

üdv, adika4444

(#14330) szasanyi válasza adika4444 (#14329) üzenetére


szasanyi
(félisten)

Hőmérsékletet hogyan? BIOS-ban nincs semmi ilyesmi (sőt, olyan egyszerű a BIOS-a ha ennél kevesebb lenne benne már BIOS sem lenne) de akkor is monitorozható mondjuk AIDA64-gyel? :U A hűtése egyébként biztosan megy, és hát semmihez nem volt hozzányúlva pusztán a HDD lett cserélve (ráadásul az is vadi új) ezért nem értem. Persze, megnézhetem a régi vinyóval is.

Korg DS-DAC-100m professzionális DAC, USB hangkártya eladó - privi!ben keress!

(#14331) _Berci_ válasza szasanyi (#14330) üzenetére


_Berci_
(aktív tag)

Rakat progi van, Aida, Siw, HWinfo csak, h párat említsek :)

Nagy az Isten állat kertje, csak sajna nincs kerítés!

(#14332) szasanyi válasza _Berci_ (#14331) üzenetére


szasanyi
(félisten)

Persze, tudom én csak fura volt, hogy a BIOS-ban nincs érzékelőinformáció.

Korg DS-DAC-100m professzionális DAC, USB hangkártya eladó - privi!ben keress!

(#14333) onlineair


onlineair
(tag)

Hát, nem akarom bemásolni az írásomat a másik helyről (szabad-nem szabad ugyanazt?) , de tudtok megoldást arra ha a kijelző fólia ott hagyja a nyomát a képernyőn konkrétan a ragacs rákerül a képernyőre?

(#14334) phoenix64


phoenix64
(senior tag)

Sziasztok.

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Haverom asus laposa egyik percről a másikra megadta magát. Ezt úgy kell érteni, hogy be se kapcsol. Felvillannak a ledek, viszont a ventik se pörögnek fel, nem indul. Tápkábelről se és akkuról se. Esetleg ha lenne vkinek tippje h mi lehet a próbléma?

Köszi, phx! :R

(#14335) _Berci_ válasza onlineair (#14333) üzenetére


_Berci_
(aktív tag)

Ilyen estben linkelni szoktuk a bejegyzést :)

WD40 csodákra képes, illetve gyógyszertári alkohol is szóba jöhet :)

Nagy az Isten állat kertje, csak sajna nincs kerítés!

(#14336) RedCactus válasza _Berci_ (#14335) üzenetére


RedCactus
(senior tag)

WD40? Bravó!

Aquila non captat muscas

(#14337) mazza


mazza
(tag)

Sziasztok,

Másik topikból linkelem kérdésem.

Comodo Internet Security

(#14338) _Berci_ válasza mazza (#14337) üzenetére


_Berci_
(aktív tag)

Ezért se javaslom a win10-et :D

Nagy az Isten állat kertje, csak sajna nincs kerítés!

(#14339) RedCactus válasza mazza (#14337) üzenetére


RedCactus
(senior tag)

Win 8-as gyári drivert is felrakhatod, ha nem jó a windows 10 sajátja.

Aquila non captat muscas

(#14340) mazza válasza _Berci_ (#14338) üzenetére


mazza
(tag)

Na igen :)

Próbáltam én több drivert is innen-onnan, ha jól emlékszem a win8-t is a hivatalos oldalról, de vagy nem működött egyáltalán utána, vagy speedtestnél derült ki, hogy továbbra sem jó, nem stabil és nincs meg a 40mbit, mint windows 7 esetén, illettve böngészéskor is érezhető, hogy nem stimmel.
Windows 10 alatt az fn+f2 wifi ki/bekapcsolása sem működött, és a LED is folyamatosan világított, annak ellenére, hogy a tálcán ki vagy bekapcsoltam.

Comodo Internet Security

(#14341) RedCactus válasza mazza (#14340) üzenetére


RedCactus
(senior tag)

Régi drivert eltávolítottad, mielött felraktad az új illesztőt?

Aquila non captat muscas

(#14342) mazza válasza RedCactus (#14341) üzenetére


mazza
(tag)

Erre lehet, hogy nem minden esetben ügyeltem. Amint lesz időm és hangulatom kísérletezni fogok vele ismét. Azt tudom még, hogy amikor windows 7 alatt kipróbáltam az iobit driver booster programot, és frissítette a wifi illesztőt, ugyanezt a hibát okozta.
Arra is gondoltam már, hogy megoldás lehet a wifi kártya cseréje, olyanra amihez van hivatalos windows 10 illesztőprogram vagy egy külső usb hálózati kártya.

Comodo Internet Security

(#14343) RedCactus válasza mazza (#14342) üzenetére


RedCactus
(senior tag)

Megpróbálhatod, hogy eszközkezelőben eltávolítod az illesztőprogramját, majd egyszerűen újraindítod a gépet és a windows majd felteszi magának amit jónak lát.

Aquila non captat muscas

(#14344) mazza válasza RedCactus (#14343) üzenetére


mazza
(tag)

Rendben, köszönöm a segítséget.

Comodo Internet Security

(#14345) lappy


lappy
(senior tag)

Hp g62 laptop az elmúlt napokban a következő hibákat adta:
Elsőnek többször leállt "thermal system occurred" hibával- azt hittem a hűtés nem jó így takarítás és pasztázás. Ez sem segített feljött olyan hiba is hogy CMOS reset 502, de ez később nem.
Winchester le és csak úgy kapcsoltam be, de 5-10 másodperc múlva megint leállt. Vajon milyen hiba lehet ez?
Alaplapi vagy bios vagy teljesen más?

Bámulatos hol tart már a tudomány!

(#14346) HELLAFLUSH


HELLAFLUSH
(aktív tag)

sziasztok!
remélem tudtok nekem segíteni, mert már idegileg kivagyok :(
van egy MSI GX610 notebookom és ma mikor bekapcsoltam win10 betöltése után pár percel elkezdett villogni a kijelző aztán csíkos lett a kép majd fekete volt minden, ekkor újraindítottam, de a kép azóta csak egyszer jött vissza hdmi-re kötve van mindig kép de az is csíkos (függőleges csíkok) de nem mindig! és most jön a fekete leves...újra dobtam a windowst és miután betöltött a rendszer a csíkokat alig lehetett észre venni, de mikor telepítem a vga drivert akkor kékhalál fogad valami ati2.sys hibával (pontos fájl névre nem emlékszem) alaplap vagy vga hiba lesz ha jól sejtem? :(

(#14347) Muerte válasza HELLAFLUSH (#14346) üzenetére


Muerte
(addikt)

Vga hiba.

(#14348) RedCactus válasza lappy (#14345) üzenetére


RedCactus
(senior tag)

Ventillátor is pörög rendesen?

Aquila non captat muscas

(#14349) lappy válasza RedCactus (#14348) üzenetére


lappy
(senior tag)

Igen azzal nincs gond érződik hogy fújja a hideget.

Bámulatos hol tart már a tudomány!

(#14350) mkristof97


mkristof97
(csendes tag)

Üdv Mindenkinek ! :)

Azzal az üggyel keresem önöket , hogy van egy laptop lenovo ideapad z51-70 és az a problémám , hogy fetelepítettem rá a windows 8.1 pro 60 bitet és feltelepítettem hozzá a drivereket amik a lemezen voltak és az a problémám , hogy pl sokáig bevan kapcsolva alaptop és kikapcsolom vagy újraindítom akkor sötét a kérpenyő nagyon és amikor kiírja hogy üdvözöljük persze minimum fényerőn akkor nyomom a billentyűzeten a le-fel fényerőt akkor helyre áll. Ez miért van szerintetek ?
előre is köszönöm a válaszokat :)

Gépigénye :
Intel i7 5500U 2.4 ghz
8 gb ram ddr3 1600 mhz
radeon r9 m375 2 gb vga
1 tb wd hdd

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.