Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák

Hozzászólások

(#14651) gerrrrry

Sziasztok!
HP Elitebook 2530p
használtan vettem kb fél éve
Hiba:
A képernyő bekapcsoláskor vibrál remeg, néha elfeketedik. Használta közben néha megismétlődik.
Mozgatásra nem nagyon reagál (zsanér), gép pozíciójára inkább (döntés, fejre állítás).
Szétszedtem úgy ahogy, persze semmi hatása, max a mozgatás miatt és a csavarok meghúzása miatt enyhült a gond, majd megint előjött napokkal később.
Laptopszervizes kijelzőhibát írt, de ha csak a kábel szar, akkor olcsóbban megoldanám a javítást.
Mivel lehet baj? LCD? kábel? esetleg IGP? (alaplap?)
Köszi előre is a segítséget.
üdv.
gerrrrry

A próbagarancia a nálam vásárolt minden termékre automatikusan jár, mert szerintem így korrekt.

(#14652) Duree válasza gerrrrry (#14651) üzenetére


Duree
veterán

Szinte biztosan kijelzö hiba,a háttérvilágítás vezérlése vagy a ledsor hibás.

duree54

(#14653) tserrof77 válasza nephatum (#14649) üzenetére


tserrof77
senior tag

Ha van lehetőség, javasolnám a gyári oldalról letöltött drivert... Win10 hajlamos balfék módon kezelni a drivereket.

Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)

(#14654) Lacces


Lacces
őstag

Helló.

A laptopomnak van egy érdekes hiábaja, amikor a kijelző fedelet megfogom és le-fel mozgatom (naponta 2-szer, hogy állítsak a betekintési szögön) akkor 10-ből 2 esetnél van olyan szög állása a kijelzőnek, amikor a kijelzőn a kép átvált 16/32 bites színskálára a 65ezres helyett, pixelesen látszik a kép és főleg a zöld/rózsaszín szín dominál olyankor. Engem a régi Windows 98-as képernyő beállításra emlékeztett, amikor még belehetett állítani a 32bites színskálát is! Tipikusan olyan lesz a képernyő.

Viszont szerencsére nem tartós a hibajelenség, mert ha mozditok még 2-3 fokot, akkor eltűnik, illetve a hiba véletlenszerűen előjön, de nehéz reprodukálni, szóval 2 perc múlva már hiába próblom ki ugyanazt a dölési szöget, a hiba nem jön elő. Szóval nincs olyan konstans érték a mozgatási szögben, amikor ez előjön...

A kérdésem az lenne, hogy ez kijelző hiba lenne? Esetleg a VGA-t és a Kijelzőt összekötő vezeték (ami a zsanéron keresztül fut) lehet a hibása, vagy a VGA? Ez a hiba javítható (ha igen, érdemes-e rá költeni) illetve hogy mennyire rizikós hogy egyszer csak véglégesen átállik a kijelző erre a 32bites színsémára?

A válaszokat előre köszönöm. :R

[ Szerkesztve ]

(#14655) NEMO1968 válasza Lacces (#14654) üzenetére


NEMO1968
őstag

Szia!
Valószínű hogy a szalagkábel tört meg.
Cserével javítható.

Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.

(#14656) Duree válasza Lacces (#14654) üzenetére


Duree
veterán

Típustól függöen a szalagkábel 5-és 15 ezer forint között van,tehát mindenképpen érdemes javíttatni.

duree54

(#14657) Hege09


Hege09
újonc

Sziasztok!

Egy olyan idegesítő problémám lenne, hogy néha a laptopomon (többnyire ha jobban meg van terhelve) elkezd villogni a bekapcsológomb LEDje, illetve az akku szintjét/hálózati töltést jelző LED lámpa. Ilyenkor, ha kihúzom a tápkábelt a gépből, és bezárok valami alkalmazást, vagy csak szimplán leteszem tálcára, és várk pár másodpercet, majd visszadugom a kábelt, többnyire megmenekülök, és minden jó lesz egy darabig, de kis idő múlva újra előjön a jelenség. Néha hiába huzom ki és dugom vissza a tápkábelt, nem oldja meg, és kikapcsol a gép. Kikapcsolás után is villognak a LEDek. Ezután újra ki kell húzni, és csak úgy indul újra, de az akkut teljesen lemerültnek jelzi. Megy pár percet a gép, és az akkut már 100% töltöttségre jelzi. A másik, ha aksi nélkül használom csak hálózatról, akkor is előjön a probléma, de akkor ugye nem tudom kihúzni a tápot, így biztosan kikapcsol a gép.

Egy 5 éves Acer laptopról van szó, régebben nagyon melegedett, de ilyet nem csinált, akkor csak szó nélkül lelőtte magát, semmi villogás. Tavaly nyáron vettem bele teljesen új ventilátort, múlthéten pucoltam ki belőle a port, pasztáztam újra, most nem is érzem a gép alján, billentyűzetén, hogy melegedne, teljesen elfogadható, mégis ezt csinálja.

Valakinek valami ötlete esetleg?

(#14658) gerrrrry válasza Duree (#14652) üzenetére

Köszi a választ, viszont a vibrál a kép lehet nem volt egyértelmű: elcsúszik a kép (összetolódik) valamint más színű elemek (kb csíkok [zöld leginkább]) keletkeznek. Nekem nem simán háttérvilágításnak tűnik, sokkal inkább LCD panel hibás működésére. (vezénylés, kábel, stb.)
Legutoljára pl a képernyőn megjelent bekapcsoláskor 6 db négyzet (felosztotta a képernyőt egyenlő darabokra, és mind más árnyalatú volt.

[ Szerkesztve ]

A próbagarancia a nálam vásárolt minden termékre automatikusan jár, mert szerintem így korrekt.

(#14659) NEMO1968 válasza gerrrrry (#14658) üzenetére


NEMO1968
őstag

Ez jobban hasonlít a GPU hibára.
Ez is javítható szervizben,persze nem a Pistike sufniszervizében, anem ott, ahol van rendes BGA forrasztó gép.

Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.

(#14660) Duree válasza gerrrrry (#14658) üzenetére


Duree
veterán

Mindenképpen meg kellene nézni, és teszteli.Lehet a kijelzö is hibás sajnos.Ennek a cseréje kicsivel többe kerül.

duree54

(#14661) Heisenberg69


Heisenberg69
senior tag

Üdv! Nem tudja valaki hogy kikapcsolás után miért világít a piros Power gomb? Nem alszik ki. Mi lehet a gond?

SONY Xperia™ XZ Forest Blue

(#14662) tlala válasza Duree (#14660) üzenetére


tlala
addikt

Tudnál nekem is tanácsot adni?

Van egy öregecske Lenovo 3000-esem (N100, 0768), amely még mindig remekül működik (szép kép, jó billentyűzet) - asszony nagyon szereti.
Az a bibi állt elő, hogy bekapcsoláskor a venti felpörög és lassan megáll - mint amit a vezérlés állít le, semmi hibaüzenet. És soha többé nem kapcsol be - így a proci nagyon forró, és a gép belassul.
A hőmérséklet érzékelőre tippelek. Te tudod, hogy ezekben hol van az érzékelő?
Hamarosan újra pasztázom, addig még terjed a tudásom, meg esetleg ki tudom cserélni a ventit - de tartok tőle, hogy a gond máshol lesz.

(#14663) Duree válasza tlala (#14662) üzenetére


Duree
veterán

Én inkább arra szavazol, hogy az északi híd forrasztása kezdi megadni magát.Persze csak tesztelés után tudok pontos diagnózist felállítani.

duree54

(#14664) R3laX


R3laX
addikt

Sziasztok!

Barátnőm egy számítógép tisztítására alkalmas tisztítószerrel takarította a gépét és most bekapcsolásnál össze vissza érzékeli a billentyűket/nem is működik néhány. Mi ilyenkor a teendő? Délelőtt takarította és még most bekapcsolás után is ezt csinálja, pedig alkoholos tisztítószer volt.

(#14665) NEMO1968 válasza R3laX (#14664) üzenetére


NEMO1968
őstag

Szia!
Szerintem kicsit többet használt a kelleténél, és beázott a billentyűzet.
Meg kell várni a kiszáradást.
Ha valóban alkoholos tisztítószer volt, nem okoz később sem gondot.
Megpróbálhatod hajszárítóval (nőnél mindig van:-D), siettetni kicsit a száradást.

Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.

(#14666) R3laX válasza NEMO1968 (#14665) üzenetére


R3laX
addikt

Köszi, várunk még, megpróbáljuk a szárítást. PC-hez is ajánlották a tisztítószert. Remélem nem végleges tényleg.

(#14667) actival63


actival63
aktív tag

Sziasztok! Egy barátom fordult hozzám az alábbi kérdéssel. Mivel én erre nem tudom a választ így hozzátok fordultam. :)

Üdv! kb fél éve vásároltam egy asus rog g501jw laptopot azóta volt már szervízben, a videokártya hűtését kellett benne cserélni mert amig hideg volt a laptop kerregett, ezek után azt vettem észre, hogy amig ezelőtt pl.: a gta5-nél 40-60 fps-el ment max beállításokon 1080p-ben, addig most csak 20 fps-el, Ezekután beállítottam az nvidia vezérlő pultban, a 3d beállításoknál a csuszkát nagy teljesitményre, a Physix-et a gtx 960-ra, a játék beállításoknál, hogy a gta 5 az nvidia gpu-val induljon el, az Intel Graphics beállításokban mindent a maximális teljesítményre állítottam, a Geforce experience-ben a battery boost-nál szintén max teljesítményre (max fps-re) húztam a csúszkát, a Vezérlőpultban az Energiagazdálkodási lehetőségekben, szintén mindent nagy teljesítményre állítottam, de ugyanúgy 15-20 fps-el fut a Gta 5, és az összes többi játék is. A laptopot természetesen tápkábelről használtam végig. Az eszközkezelőben letiltottam csak az Intel processzort, ezekután a Gta 5 már el sem indult. Ezután felakartam telepíteni a legujabb nvidia drivert (gtx960m win10 64bit) de a telepítés sikertelen volt. A windowst újratelepítettem a játékokkal együtt de ugyan ez a probléma. Ujratelepítés előtt még a legujabb nvidia driverrel próbáltam de ugyanugy 20 fps..., ja és hdmi kábelről tv-n nemtudom a szervíz óta használni a laptopot, egyébként nvidia vezérlő pultban akárhova állítom a Physics-et, mindig az Intel gpu-ra mutatja csatlakozva a laptop képernyőt. Ezekután kizárásos alapon arra következtetek, hogy nem működik az nvidia videokártya a laptopban. Egy gyors választ, és tippeket megköszönnék!

Phenom II X4 B97, 3200 MHz. ATI Radeon HD 4200

(#14668) Duree válasza actival63 (#14667) üzenetére


Duree
veterán

Elsőre mindíg az intel vga menjen fel és utána az nvidia.Ha nem így raktad fel akoor azért nem megy a nvidia kártya.Ha meg ebben a sorrendben raktad fel akkor valószínü, hogy valóban hibás az nvidia kártya.Ráadásul a lapra van integrálva a vga.

duree54

(#14669) R3laX válasza NEMO1968 (#14665) üzenetére


R3laX
addikt

Sajnos még most sem jó a billentyűzet, pedig már hajszárítóval is szárítottuk, illetve szobaventilátorral 1-2 órán át. Lehetséges, hogy holnapra szárad csak ki? Ha tényleg szar lenne, nem tudtok ajánlani vkit, aki cseréli? Egy toshiba satellite c855d-12n gép.

(#14670) dugo_ válasza R3laX (#14669) üzenetére


dugo_
veterán

A bill szárítás több napos buli, rakjátok félre, majd jövőhéten meg lehet nézni hogy áll a dolog.

(#14671) R3laX válasza dugo_ (#14670) üzenetére


R3laX
addikt

Hmm, oké :K

Köszi Üdv!

(#14672) NEMO1968 válasza dugo_ (#14670) üzenetére


NEMO1968
őstag

Alkoholos tisztító esetén is több nap?
Eddig én bármit pucoltam pl. den.szesszel, pillanatok alatt (max. 2 perc) kiszáradt.

Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.

(#14673) dugo_ válasza NEMO1968 (#14672) üzenetére


dugo_
veterán

Hát ha jól értem, valahogy sikerült nekik nyakon önteni. Ha az befolyt mélyre, akkor csak egy kis előnye van az illékonysága miatt a vízzel szemben, hiszen a vékony rétegek között nem tud közvetlenül érintkezni a levegővel, hogy nagy felületen párologjon.

Pár nap után mindenképpen kiderül, egy délután lehet, hogy kevés.

(Én csap alatt mostam körömkefével pezsgős billentyűzetet, az egy hétig száradt, aztán működött 100%-osan. Ott viszont már lehet erőteljes szerencsefaktor is volt).

(#14674) NEMO1968 válasza dugo_ (#14673) üzenetére


NEMO1968
őstag

Értem.
Gondolom függ még hőmérséklettől, páratartalomtól is, az pedig most nem kedvez a mindenféle kiszáradó cuccoknak.

Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.

(#14675) R3laX válasza dugo_ (#14673) üzenetére


R3laX
addikt

Ezzel lett ráspriccelve, de túlzottal eláztatva nem lett. Ott van a legszélső ábra rajta a billentyűzet.

[ Szerkesztve ]

(#14676) xenon2


xenon2
senior tag

Üdv,kellemes hétvégét!!
Adott egy új Asus X555DG free dos op. rendszeres gép. Semmilyen módon nem lehet rá win-t telepíteni. Próbáltam XP-7-8-10 ,CD-DVD-USB,Az op rendszerek közvetlenül a MS oldaláról,az MS szoftverével lettel rárakva az adathordozókra. Minden op. rendszer eljut a telepítés befejezéséhez,majd az első újraindítás előtt,után,közben-op.rendszere válogatja-winxp kék halál,win7-8 nem jut tovább a betöltő logónál,win 10 még az újraindítás előtt sérült telepítőfájlok hibával megszakítja a telepítést. Ugyanez történik ha később aktiválható verzióval próbálkozom. Boot win 10 szépen elfut és sem a HDD,sem a ram teszt nem mutat hibát.
Előre is köszi a választ!!!

ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101

(#14677) Duree válasza xenon2 (#14676) üzenetére


Duree
veterán

Alap hibás is lehet,mindenképpen szervízben a helye.

duree54

(#14678) xenon2 válasza Duree (#14677) üzenetére


xenon2
senior tag

Köszi! Pár napja vettem webáruházban,már megírtam az elállási nyilatkozatot. Új cucc meg a szerviz nekem nem fér össze.
Kellemes estét!!

ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101

(#14679) Duree válasza xenon2 (#14678) üzenetére


Duree
veterán

Tökéletesen igazad van.Másikat vegyél.

duree54

(#14680) Corleone33


Corleone33
aktív tag

egy viszonylag egyszerű kérdésem lenne :

samsung netbookom van, és az utóbbi időben megfigyeltem hogy az f gomb mintha nehezebben "reagálna". van amikor nagyon erősen kell nyomkodni hogy érzékelje. Hozzáteszem az összes többi gomb a billentyűzeten működik probléma nélkül.

Ilyenkor mit érdemes csinálni? meg lehet házilag javítani, ugyanis nem szívesen fizetnék egy kisebb vagyont egyetlen problémás billentyű miatt.

[ Szerkesztve ]

Előző rossz tapasztalatok miatt sajnos nem üzletelek 0km-es /0 értékeléses felhasználókkal!

(#14681) Bluesummers válasza Duree (#14679) üzenetére


Bluesummers
őstag

Hasonló problémám volt, másfajta típusú memória volt benne, fagyott. Mondjuk egy új gépnél egy nonszensz lenne, ha ez lenne a probléma...

Ha válaszolok / írok az üzenetedre, elvárom a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.

(#14682) Bluesummers válasza Corleone33 (#14680) üzenetére


Bluesummers
őstag

Benyomódik + lassan visszaenged, vagy érzel valami fizikai ütközést? Feltétlen kiszerelném a helyéről, s picit megütögetném asztalon + ecsettel a billentyű körül tisztogatnék ... hátha pl. csak egy lenmag szorult be, már ez bőven elég az adott problémához. Nekem anno egy apró műanyag volt, nem nagyon tudtam benyomni. Szétszedtem, kiesett, azóta perfekt ^^

Ha válaszolok / írok az üzenetedre, elvárom a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.

(#14683) tuvics13


tuvics13
csendes tag

Előre is elnézést a nímand kérdésért, de nem hittem volna, hogy létezik ilyen "hiba".
Adott gy újonnan vásárolt Lenovo G50, amelyen DOS op rendszer volt. Próbáltam rá Ubuntut, Win7 és Win8 telepíteni, de mindegyik telepítését visszautasította. Gondoltam hogy inkább x64-esért remeg a gép, így felhajtottam egy win10 telepítőt (x32 és x64 is). Csak utóbbit engedte felrakni, viszont azóta folyamatosan megtalál, hogy aktiváljam. Szívem szerint full verziós win7-em tenném rá, de sajnos nem engedni. Ilyenkor mit tehet a sejt?...

Köszönöm a válaszokat!

(#14684) Bluesummers válasza tuvics13 (#14683) üzenetére


Bluesummers
őstag

BIOS-ban beállításokat nézegetted? Lehet, hogy ott van valami UEFI és társai.
Mi az error üzenet?
Néha Win7-et nem lehet feltelepíteni, particionálás utána azt mondja, hogy nem tud létrehozni boot partíciót ... na oda szoktam manuálisan machinálni, SHIFT+F10 konzol elő, s jöhetnek a parancsok. Itt tanultam meg a használatát. A gondolatmenet perfekt, ez alapján mindenki tud csinálni, csak kell egy kis logika + ha több partítciód van, akkor egyértelműen meghajtó jelek változnak : [link]

Ha válaszolok / írok az üzenetedre, elvárom a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.

(#14685) Duree válasza tuvics13 (#14683) üzenetére


Duree
veterán

A G50-re nekem se sikerült stabilan felrakni a win 7-et.Csak a win 10 ami stabilan megy

duree54

(#14686) tuvics13 válasza Bluesummers (#14684) üzenetére


tuvics13
csendes tag

Megnéztem és sajnos tényleg nem lehet ráhúzni a win7 ultimate-em.

A megnéztem az általad jelzett dolgot, de azt már korábban orvosoltam. Legacy-n van, felismeri a lemezt és az usb kulcsot is, majd a win fileok betöltésénél a következővel lepett meg a gép:

Kék háttér és a következő szöveg:
A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. If this is the first time you've seen stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps:
The BIOS in this your system is not fully ACPI compliant. Please contact your system vendor for an updated BIOS.
és a technikai infó... ennyi

Viszont akkor megkérdem az előttem szólót, hogy Ő milyen forrásból szerzett teljes win10-et, mert nekem aktiválásért rinyál már napok óta és fene mód zavaró a munkám során.

Köszönöm a segítséget!

(#14687) Corleone33 válasza Bluesummers (#14682) üzenetére


Corleone33
aktív tag

ütközést nem igazán érzek, illetve nem is "nyomódik be"...jó eséllyel az lesz akkor hogy kiszedem és kitisztítom, hátha az segít

Előző rossz tapasztalatok miatt sajnos nem üzletelek 0km-es /0 értékeléses felhasználókkal!

(#14688) Beggar


Beggar
csendes tag

Sziasztok!
A következő problémában szeretnék segítséget kérni. Akksi lemerülés után a gép nem indul (Lenovo G500S), csak fekete képernyő volt először. Korábban volt már egyszer ugyanilyen probléma, hagytam tölteni bekapcsolva és kb 10 perc után egyszer csak elindult érdekes módon. Próbáltam most is ezt, de nem oldotta meg. Indítás után a BOOT logo-ig sem jutott el csak felpörgött a venti és a HDD, aztán a feketeség (Lenovo logo nélkül). Pár perc után iszonyat forró lett, így kikapcsoltam, kivettem az akksit, hagytam hűlni, majd ismét bekapcsoltam. Ezek után az történt, hogy a bekapcsolás után kb 2 másodpercig pörög a venti és a HDD, majd leáll, 1mp várakozás és automatikusan ismételten ugyanezt játsza, így már bekapcsolva sem marad. Próbáltam csak akksiról, csak hálózatról, de semmit nem csinál, csak elindul és leáll. Mitől lehet ez?
Előre köszönök minden segítséget!

(#14689) Duree válasza Beggar (#14688) üzenetére


Duree
veterán

Ez tipikusan az északi híd hibája.Elengedett a forrasztása.Vagy BGA Reballin vagy chip csere szükséges.

duree54

(#14690) Beggar válasza Duree (#14689) üzenetére


Beggar
csendes tag

Köszönöm a választ! Tudnál Budapesten ajánlani egy megbízható szervizt, amennyiben ezt érdemes javítani?

(#14691) Duree válasza Beggar (#14690) üzenetére


Duree
veterán

Persze, hogy érdemes nem egy lepukkant gép. Ment privát.

duree54

(#14692) Remekelek28


Remekelek28
őstag

Sziasztok adott egy 3-4 éves asus x54 laptop és a készenléti állapotból felébresztve a bekapcs gombot megnyomva kis kattanás után se kép se hang. A ledek se világitanak. Ha jól tudom a videokártya hibánál a ledek világitanának. Nekem volt már ilyen gond. Szerintetek itt mi lehet a problem?
A mai nap kb 1 órát ment a gép,a hiba elött kis idöre le volt hajtva.

(#14693) Duree válasza Remekelek28 (#14692) üzenetére


Duree
veterán

Valami hardver eszközt nem tud elindítani.Próbáld meg űjratelepíteni,általában ez szokott segíteni.Ha nem akkor komolyabb gond lehet.

duree54

(#14694) Remekelek28 válasza Duree (#14693) üzenetére


Remekelek28
őstag

Ùjratelepitéshez azért valamilyen szinten el kellene,hogy induljon,nem? :)

(#14695) Duree válasza Remekelek28 (#14694) üzenetére


Duree
veterán

Ez így van, nagyon lehetséges ,hogy az északi híd forrasztás kezd leválni.Mindenképpen bevizsgálás szükséges.

duree54

(#14696) Bluesummers válasza tuvics13 (#14686) üzenetére


Bluesummers
őstag

Szia!
Volt nekem mai napom hasonló problémám.
Eredeti, gyári Windows 8 volt a gépen, de szaggatott néha egy jó 10-30mp-re. Idegesítő volt nagyon. Random időközönként jött elő, tehát full re-install, mondom.
Kiírtam pendrive-ra Rufus-szal Windows 8-at, Micro$oft oldaláról.
Amikor pendrive-ról akartam indítani, azonnal kékhalál fogadott.
"OS optimized defaults"-ot kikapcsoltam, illetve egy AHCI-t is kilőttem. Majd BIOS-ban szórakozgatva végül megadta magát, tudtam pendrive-ról indítani a gépet.

https://support.lenovo.com/pl/hu/documents/ht076905

Ha válaszolok / írok az üzenetedre, elvárom a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.

(#14697) DaveNo1


DaveNo1
veterán

Sziasztok, tegnap éjjel óta a laptopom (asus n56vz) fura alig halható kerregő hangot ad ki időközönként. Ventilátorra kellene gyanakodnom?

You are not prepared.

(#14698) Duree válasza DaveNo1 (#14697) üzenetére


Duree
veterán

Nagyon valószínű, hogy piszkos a ventilátor vagy a csapágyazása elkopott.

duree54

(#14699) Bluesummers válasza DaveNo1 (#14697) üzenetére


Bluesummers
őstag

100%, hogy venti csere. Más mozgó alkatrész kizárva. Egy új venti max pár ezer Ft, de inkább pár 100Ft.

Ha válaszolok / írok az üzenetedre, elvárom a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.

(#14700) Duree válasza Bluesummers (#14699) üzenetére


Duree
veterán

Egy gyári ventillátor (más nincs is) 3-4 ezer forint.

duree54

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.