Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Sziasztok. EUba megyunk a mobilon a data roamingon kivul a szolgaltatonal kell kapcsoltatni valamit?
Eladó: GTS450
-
aum
junior tag
Sok-sok év alatt 1x sem késett a számlám, most késik. Vajon a voda is átáll a naptári számlázásra, mint a digi?
-
bul07
nagyúr
Érdekes dolog
29nappal ezelőtt aktiváltam egy tuti sim-et csak az ingyen adat miatt, számát még én se tudom nem is adtam meg sehol, telefonkönyvbe se engedtem
Egy nap és veszem is ki a telefonból és dobom is elErre ma hívás, ha jól kerestem Irakból
De hogy honnan vették a számot
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
ledgeri
nagyúr
Még véletlen számokkal számolva is 1:10000000 az esélyed (értem ezalatt, hogy nem annyira kevés)... És akkor még nem vettük ki a csupa egyenlő számokat, egymás utáni sorost, stb-ket amik általában mindenhol visszatartottak. + Nem teljesen kiadatlanok ezek szóval lehet, hogy akinél ezelőtt volt bejáratta...
Kíváncsi leszek, hogy valaha eljönne-e az az idő, hogy "mobiltelefon szám" használhatóságú azonosító UUID kategóriájó lesz...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
-
simpley
őstag
-
simpley
őstag
válasz RoyalAirForc #84581 üzenetére
mikor voltak azok a bizonyos hívások, amikor a te számod jelzi a hívott félnél.. Akkor rákérdeztem, ha kikapcsolva marad a roaming, akkor a nemzetközi hívások sem futnak-e be, és rávágta, hogy NEM! Tehát számomra teljesen hihető volt..
[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
simpley
őstag
-
törölt tag
-
makoss
veterán
Üdv!
Mi van ezzel a vodafon mobilnet XXL-el?
Hol megy, hol nemKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Marcsello31
őstag
válasz makoss #84590 üzenetére
Szia! Vagy szerzel egy ilyesmit, így nem kel telefon sem hotspot.
[link] wifin rá csatlakozol amire szeretnél és talán tovább bírja, kiszűrhető lenne a házon belül net probléma, gondolom én.
Én amúgy szereznék egy netbookot vagy notebookot, ami csak netezére való kicsi hordozható, elbírja az 1tbos ssdt és cső. (:. -
4Grider
nagyúr
válasz Marcsello31 #84592 üzenetére
Ez egy fos eszköz, hajléktalannak sem ajánlanám.
-
csernak75
senior tag
-
4Grider
nagyúr
válasz csernak75 #84597 üzenetére
Azért nem mindegy, hogy a routerre milyen natolási igényt terheltek (a torrent nagyságrenddel erőforrás igényesebb lehet, mint két db párhuzamosan indított speedtest mérés). És ettől függetlenül az is kérdés, hogy nála tényleg van-e valós 5G, vagy az 5G routerével esetleg 4G-t használ. Utóbbit ugye sokkal könnyebb leterhelni, mint 100 MHz-nyi 5G-t...
-
ACE-
addikt
válasz Marcsello31 #84596 üzenetére
Azt nem az Emag dobálja...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest