- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
kissvendel #84646 üzenetére
Tudtommal mobil oldalról kell lennie profilnak, de majd jön dchard kolléga és elmondja.
-
kissvendel
tag
És mi kell hozzá, hogy támogatott legyen?
Hát csak azért vetem össze, mert ha az egyik szolgáltatónál működik, a másiknál pedig nem, akkor az nem országspecifikus, mint ahogyan azt sok fórumban olvasni. Inkább paraméterezés kérdése... És hát sajnos mivel vodás vagyok nekem ez elég fontos lenne, hogy működjön... most ezért váltsak szolgáltatót? -
zzola
titán
válasz
kissvendel #84644 üzenetére
Korlátozás nincsen, ellenben támogatás sincsen a Pixelekre.
Telekom hálózatával pedig nem érdemes összevetni, nem releváns info, hogy ott működik. -
kissvendel
tag
Sziasztok,
Google Pixel 8a telefonon van esély a VoWifi életre keltésére vodafone hálózaton?
VoLTE, 5G működik, de a VoWifi nem. Ügyfélszolgálat leráz, hogy nem támogatott készülék egy másik meg azt mondta mennie kellene, mert nincs korlátozás, a telefon nem tudjaAlapból meg sem jelenik a beállítási lehetőség, de Pixel IMS Shizuku-val aktiváltam, ennek ellenére nem kapcsolódik. Érdekes módon Telekomos kártyával működik.
-
törölt tag
Az összefoglaló mennyire napra kész? Érdemes átfutni még?
-
Takato
csendes tag
Sziasztok ismét Vodafone XXL még téma, ha határozatlan idejüre kötöm akkor tényleg 5755 Ft ugyanúgy a havidíj? Mert az Ászfbe ez van :) nyilván tudok a 10000 forintos belépési díjról, de engem a havidíj érdekelne, köszönöm a válaszokat aki segít!
-
Marcsello31
őstag
válasz
SztiviVander #84638 üzenetére
Kérdés, hogy melyikből van több, a bejelentésből vagy az ötletből
-
djsunstealer
aktív tag
válasz
SztiviVander #84638 üzenetére
-
SztiviVander
addikt
válasz
djsunstealer #84637 üzenetére
Szerintem a vodanak is van egy olyan doboza mint a pilsner urquell-nek es ok is abba teszik az otleteket meg a bejelenteseket
-
djsunstealer
aktív tag
Ez pontosan így van!
Látom nagyon képben vagy!
A Telekom szolgáltatása valóban normálisan működik az említett helyszín közelében. A Voda és a Yettel nevetséges, de bízom a javulásban, hátha.
(Folyamatosan jelentem, küldözgetem nekik az adatokat, nyomatom ezerrel a cuccokat a Vodának).
-
p2pp
őstag
válasz
djsunstealer #84614 üzenetére
(Balatongyörök) [kép]
Lent a Hajóállomás mellett van vmi a Telekomnak a strand bejárata előtt.
(Cellmapper szerint)
De azon senki más nincs rajta csak Ők.
A többi kettőnek sem ártana odaköltözni.
Sok ilyen van országszerte.
Majd az lesz ebben a nagy Kartelben, hogy használd azt amelyik jó neked.
De ne legyen igazam és legyen rajta mindenki is! -
zzola
titán
Ha a legolcsóbb tarifát akarod, az most a TUTI100+. Csak ennek 19 Ft-os a percdíja, a többinek magasabb. Nincsen semmi havidíja alapban, minden plusz szolgáltatást külön kell bekapcsolni.
Lehet SMS-ben is tarifát váltani, 1270-re: "TV TUTI100+".
Ebben az esetben minden opció megy a lecsóba, ami fent van a kártyán. -
repvez
addikt
nincs app, mert ahogy mondtam buta mobil, SMS ben jon egyenleg értesitő, de ott nem irja , a tarifacsomag nevét. az lehet, hogy minden egyes ilyen egyenleg SMS-ért vonnak le pénzt akkor is ha kapja és nem küldi? Mert ha a szolgáltalásnak dijja van azt általában egyszer szokás levonni nem minden esetben .
-
ACE-
addikt
-
zzola
titán
válasz
djsunstealer #84621 üzenetére
Én amikor hibát jelentettem be e-mail-ben, pár óra múlva jött valamiféle értesítés...
Lehet a .hu-ról már nem érkezik, nem tudom. -
tylerddd
veterán
Üdv! Ismerős Vodafone előfizető, számot változtatott hónapokkal ezelőtt, de úgyanúgy Vodánál van. SMS váltáskor tűnt fel valami: Én az új számára küldök SMS-t, de amikor visszaír, egy teljesen másik üzenetben jön a válasz, a régi számáról. Ha felhív, az új számát látom. A régit kitöröltem egyébként, nincs a névjegyzékemben. Ez ilyenkor mi?!
Köszi!
-
simpley
őstag
válasz
djsunstealer #84621 üzenetére
hol érkezik, hol nem.
amúgy október végéig megy a .com cím is, de majd küldenek ászf módosítót ami tartalmazni fogja a változást. -
repvez
addikt
tudja valaki , hogy hogy lehet megnézi, hogy egy régebbi feltöltö kártyás készülék milyen csomagba tartozik és milyen percdijjakkal dolgozik ?
Illetve , hogy már csak egy féle feltöltö csomag létezik a vodánál ez a TUTI100+? vagy más is ami esetleg olcsobb vagy jobb ?illetve hogy lehet megtudni, hogy mire menynit számoltak el? mert egy hete töltöttem fel az egyik telefont 3500 ft-al és most már csak 950 ft van rajta, ha 20 ft körüli percdijal számolom akkor az kb 3 ora telefonálást tenne lehetövé , egy buta telefonnal használva amin nincs semmi internetezési lehetöség , és pár perces beszélgetésnél nem volt több az alatt a pár napba és mégis lefogy a számla, ami máskor majdnem egy évig is elég volt.
-
zzola
titán
válasz
djsunstealer #84619 üzenetére
Nemrég változott a cím, a .hu-s az új.
-
djsunstealer
aktív tag
A honlapjukon: ugyfelszolgalat.hu@vodafone.hu van, itt az összefoglalóban ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com
Most akkor melyik a helyes?
A .hu-sra küldtem e-mailt, de visszaigazoló nem jött, ez normális? -
zzola
titán
válasz
djsunstealer #84616 üzenetére
Domborzati viszonyok, épületek miatt lehetnek lefedetlen területek. Bejelentéssel élhetsz a 1270-en vagy akár weben, e-mail-ben.
-
djsunstealer
aktív tag
válasz
donjohnson #84615 üzenetére
Minden típus volt már, szinte az összes. Az utca elején nagyjából tűrhető, aztán jön az említett "vakfolt". De ez több tízéves probléma sajnos, mások is panaszkodnak. A T megoldotta, pedig náluk is rossz volt hosszú ideig.
-
donjohnson
addikt
válasz
djsunstealer #84614 üzenetére
milyen telefonnal próbálod a térerőt? az is számít.
-
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok!
Egy balatoni kistelepülésen (Balatongyörök), adott utca egyes részein nincs térerő vagy nagyon gyenge, telefonálásra is alkalmatlan. Kvázi vakfolt nagyon sok-sok éve. A konkurens szolgáltató (Telekom) évekkel ezelőtt a problémát megoldotta, Vodafone még nem lépett az ügyben semmit. A Yettelt inkább hagyjuk, szabad ég alatt sincs térerő bizonyos helyeken. Mindez a Cellmapper adatain is látszik.
Kérdés: érdemes a Vodafone felé jelezni írásban vagy úgyis lepattintanak a "voWifi miatt"? Amúgy is van vmi hálózatfejlesztés jelenleg sok helyen (ha van egyáltalán).
Köszönöm szépen a választ! -
pinnacle
nagyúr
válasz
Bl.Gyo. #84604 üzenetére
Nekem is ilyen gondom volt. Kikapcsoltam a 2G-t, azóta nincs ilyen problémám. Állítólag ha egy picit is erősebb a 2G, mint a 4G, akkor levált. Egy probléma lehet, ha tényleg csak 2G van, akkor nem lehet telefonálni. Segélyhívásnál lehet bekapcsol magától.
-
válasz
zmtTom #84377 üzenetére
És igen, találtam ilyen helyet én is (Újpesten), iPhone 13 Pro Max néhány Mbps, S24 Ultra meg 90 - 100 Mbps.
Kétszer cseréltem oda és vissza a SIM-et, nem hittem a szememnek, de a két telefont kivéve, azonos fetételekkel is annyi az annyi...
Adott helyen Telekomos előfizetéssel mind a két telefon hasít, csak a Vodafone-nál van az iPhone alacsony mérési sebesség. -
vargalex
félisten
Sziasztok!
Kislányomnak kellene netre valamilyen kártya. Azt néztem, hogy a Vodafone Tuti100+-hoz viszonylag olcsón lehet kiegészítő adatopciót kérni. Első körben viszont letesztelnénk, hogy amerre jár, mennyire használható a Vodafone hálózata.
Így rendelnék egy Tuti100+ kártyát, ami aktiváláskor ugye ad is 1 GB netet. Viszont a kérdésem az lenne, hogy tudok-e rögtön valahogy eSim-et igényelni, hiszen fizikai SIM már van a készülékében (iPhone 11). Ezt a megrendelésnél nem látom. Vagy mi ennek a menete? -
Bl.Gyo.
őstag
Érdekes a Voda hálózata. Nekem full térerőnél levált néha 2G-re (Edge), vagy full térerő 4G-nél, és nincs adatforgalom, aztán megindul, aztán megint nincs de semmi más nem változott. És egy teljesen más telefonnal és simmel ugyanezt csinálja több helyen. Néha a hajamat tépem meg anyázok egy sort amikor kellene a navigáció, vagy fontos lenne valakinek válaszolni hamar, de nem megy ezek miatt.
-
|AP|
veterán
a kezdetek óta Telekomos voltam, az otthoni szolgáltatások pedig UPC-sek voltak.
Aztán ugye a UPC-ből Vodafone lett. Sokáig a mobil szolgáltatásokkal maradtam a telekomnál, nemrég azonban úgy döntöttem, hogy egy szolgáltatóhoz viszek mindent.
Mivel otthoniban elégedett voltam a Vodafona-nal és árban is jobban jött ki, ezért a mobilszolgálatót váltottam Vodafone-ra.
Az átállás, számhordozás zökkenőmentesen ment, de arra nem számítottam, hogy ennyi problémám lesz a térerővel.
Alapvetően Pesten vagyok és itt nincs is különösebb gond, de ahogy kimozdulok más városokba, és főleg utazás közben eszméletlen gyenge a térerő.
Sokszor teljesen eldobja a hálózatot, csak az 5G-4G cserélgetésekkel jön vissza.
Ez nekem egyelőre nagyon nagy csalódás. Ahogy olvasom a topikot ez ismert jelenség, hát nem örülök neki.
Ha letelt a hűség lehet újragondolom az egész otthoni-mobilszolgáltatás kombót, de az a bak, hogy a Telekom meg otthoniban gyengébb (pl. második tévéhez nincs CI modul, csak set-top box-uk van) -
zzola
titán
válasz
Takato #84601 üzenetére
Át lehet váltani előfizetésre. SIM kártyát csereberélni üzletben tudsz. A feltöltős kártyán az élő opciók mennek a lecsóba. Az egyenleg átvezetés feltöltősről előfizetésre általában nem működik, váltás után neked kell utána járnod (akkor, ha az első számlán nem látszik a jóváírás).
-
Takato
csendes tag
Sziasztok szeretnék egy kis segítséget kérni van egy Vodafone tuti 100-as SIM kártya csomag. Szeretném átváltani Vodafone XXL csomagra ez lehetséges? Esimről szeretném vissza fizikális SIM kártyára majd visszaváltani ezt az üzletbe megtudják csinálni? Illetve, ha van rajta valamennyi összeg pl 4 havi azt jóváírják nekem? Köszönöm a segítséget előre is
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest