Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
őstag
válasz 4Grider #55692 üzenetére
Lehet ezzel is trükközni, például úgy ahogy az az én esetemben is történik, kötsz egy 12 hónapos szerződést mondjuk havi 5000 forintos díjjal de a hűségért cserébe kapsz havi 2500 forintos kedvezményt de csak 10 hónapra.
A szerződés 9. hónapjában van lehetőség meghosszabbítani a szerződést ezzel megtartva a kapott kedvezményt de dönthetsz úgy is, hogy lemondasz a havi 2500 forint kedvezményről és az eredeti 5000 forintos havidíjat fizeted de már hűségidő nélkül.
Így végül ugyanúgy érdekelt maradsz abban hogy hűségidős szerződésed legyen folyamatosan a szolgáltatóval viszont nem áll meg az, hogy a hűség lejárata után emelték a havidíjat. -
milenda
tag
Sziasztok! A Vodafone alkalmazásban látszik, hogy az előfizetésemben foglalt percekből mennyi van még vagy mennyit használtam el? Nem vagyok Voda-előfizető, de esetleg leszek.
-
the.odzsy
aktív tag
válasz #72445440 #55700 üzenetére
ish4d0w!
A Red ami nekem volt 10000_ért benne volt a biztosítás, és nem nőtt a díj, illetve annyit beszéltem smseztem amennyit akartam. Ezután olcsóbb előfizetèsre váltottam, amin plusz díjként jelenkezett a biztosítás. Azért elvártam volna hogy szóljanak, hogy a 2 éves telóra akarom-e még plusz X ezer Ft-ért. Most már tudom hogy erre is figyelni kell!MAGYAR vagyok nem turista!!!
-
MadMancs
veterán
válasz the.odzsy #55705 üzenetére
Ez a red biztosítás érdekes dolog. Én is olvastam hogy red havidíjakban benne van ( live ban 50%, live+ és infinity ben 100%) biztosítás havidíj. És ha nincs készülék vodától akkor mit biztosit?
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-
Gebriel
veterán
válasz Tav-Csoves #55690 üzenetére
Igen valóban így van a törvény írja elő.
Ettől függetlenül a Call centeres igazat mondott.Ha valaki aláír 1 vagy 2 éves szerződést akkor arra az időszakra havidíj kedvezményt kap.
Ergo ha lejár a hűség és nem hosszabbít ugrik a kedvezmény így emelkedik a díj, de ezzel a szolgáltató nem emelt havidíjat.
A nem publikus flotta csomagokra ez nem vonatkozik. -
kdennis
aktív tag
válasz paolinho #55697 üzenetére
Úgy hogy az előzőnél az alapcsomagom 800 Ft (ami lebeszélhető) + 800 Ft 500 MB ez így 1600 eddig ehhez vettem 3000-ér 10 GB megújulót! Amit viszont nem emelek sose ki hogy van 2000 Ft biztosításom. ez így 6600 Ft.
Most 5500 Ft-ér kapok egy 5GB-os netet, korlátlan facebok meg ilyen hülyeségek (ami amúgy 400 MB havonta) meg korlátlan net... de amennyit én dumálok (nem szeretek) arra bőven elég volt amennyit lebeszélhettem. Szóval ehhez még jön a biztosításom és már rögtön 7500 Ft lesz az előzőhöz képest és még mindig csak 5 GB -om van az előző 10 GB-hoz képest. De a csaj még kapásból beírt egy 1700 Ft.-os 5 GB-os megújulót is úgyhogy 7200 Ft lett volna (de azonnal lemondtam neten) plusz biztosítás 9200 Ft a vége hogy ugyanaz legyen mint volt és "JOBB" "OLCSÓBB" mint ahogy rohadtul kiemelte a csaj.... HIGGYEM EL HOGY EZ OLCSÓBB ÉS JOBB! Szóval most 7490 Ft lesz egy évig a számlám úgy, hogy kevesebb netem van. (Kérdezték mire használom azt a sok netet? Hát YouTube-ra meg YouTube Musicra!)Egyébként tegnap előkészítettem a szerződést, az ASZF-et is kinyomtattam azt a részt ahol írja hogy 14 napom van visszamondani. Kigépeltem higgadtan mit fogok mondani, és felhívtam a panasz vonalat. Azt mondta a nő hogy mivel a 2 éves hűségem közepén módosítottam így kötbért kell fizetnem, vagyis visszamenőleg az 1 évre az összes kedvezményt ki kell fizetnem amit kiszámoltattam vele, meg a maradék 3 hónap készülék törlesztést (ami amúgy 45000) és valahogy 186.000 Ft jött össze. Kérdem és mi a követező lépés hogy felmondjam az egész vodafont? Az hogy tovább kapcsol és már küldik is a számlát, és azonnal meg is szűnik minden. Úgyhogy ők győztek, feladtam! Majd használom a Digimobil netet!
[ Szerkesztve ]
-
kdennis
aktív tag
* javítás: korlátlan hivást kapok bármilyen hálózatra, nem korlátlan netet! És utálok telefonálni!
-
4Grider
nagyúr
válasz Gebriel #55708 üzenetére
Ergo ha lejár a hűség és nem hosszabbít ugrik a kedvezmény így emelkedik a díj, de ezzel a szolgáltató nem emelt havidíjat.
Ez így bizony nem felel meg az aktuális eht-nak, ui. így (a kedvezmény megszűntével) a havidíj bizony emelkedik. Ha a kedvezményt a határozott idejű szerződéshez kötötték, annak határozatlan idejűvé válásakor az nem változhat. Pont az volt a lényege a jogszabály módosításának, hogy ne legyenek az előfizetők áremeléssel újabb határozott idejű szerződés kötésére kényszerítve. -
asdf_
veterán
válasz 4Grider #55711 üzenetére
Pont az volt a lényege a jogszabály módosításának, hogy ne legyenek az előfizetők áremeléssel újabb határozott idejű szerződés kötésére kényszerítve.
Pont ez a lenyege az 1 eves szerzodesnel 10 honapra, 2 eves szerzodesnel 12 vagy 22 honapra adott kedvezmenynek. Ha nem hosszabbitasz, a 25. honapban ugyanannyit fizetsz, mint a 24. honapban, ergo megfelelunk a jogszabalynak. De nagyon sanszosan az egy eves szerzodesnel 12 honapra, 2 evesnel 24 honapra adott kedvezmeny is okes lehet, bar ott mar kicsit jobban kilog a lolab. Ugyanolyan kiskapu, mint az eveken at nyujtott "akcios" tarifacsomag.
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz kdennis #55687 üzenetére
". Most megváltoztathatom es sokkal olcsóbb lesz, az alap csomagomba kapok 5 gigát meg korlátlan facebook meg korlátlan beszéd 2500 ér"
Ha telefonban ezt mondták és valóban ezt mondták, és még sem ez történt akkor vissza kell hallgatni a beszélgetést ez az elég indok arra, hogy visszacsinálják. -
MadMancs
veterán
válasz Gebriel #55712 üzenetére
Szerződésemben van " havidíj tartalmazza az alap készülék biztosítás 50% át" Red Live. Na de készülékek sincs tőlük. Illetve ba készülékkel ha készülék nélkül veszem ez a csomag 9900Ft.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Gebriel
veterán
válasz MadMancs #55716 üzenetére
"A RED Live tarifád tartalmazza az Alap készülékbiztosítás díjának 50%-át. " [link]
Szerk:
Red-ben van 3 Pass is 7200.-ft-ért , ennyi erővel 2700-ft a korlátlan díjú beszéd és SMS.Egyébként ha nincs is a Vodafone-tól készüléked a te logikád szerint mennyinek kéne lennie a 9990.-ft helyet? Mínusz az 50% készülékbiztosítás díj? Melyik díjnak az 50%? S, M vagy az L készülék bizti díjával?
[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz Gebriel #55717 üzenetére
Én nem azt mondtam hogy zavar, mert így is egyik legjobb áru csomag a magyar ( publikus) piacon. Viszont ebből a szemszögből nézve aki vesz egy telefont is ebbe a csomagba kap egy többlet szolgáltatást is ( telefon ára vagy a telefon részlet már egy külön történet).
Úgy lenne korrekt a megfogalmazás hogy red live csomag esetén az alap készülékbiztosítas árából 50% engedményt kapsz, nem úgy hogy az 50% a csomagba van építve.
[ Szerkesztve ]
-
paolinho
őstag
válasz kdennis #55709 üzenetére
Így már kezdem érteni a lényeget, viszont azt nem értem hogy amikor felhívott a hölgy, és elmondta az "olcsó" csomag paramétereit, ott helyben miért nem számoltatok az új mellett a régivel?! Nem okoskodom, csak tényleg oda kell figyelni, mert az értékesítőnek érdeke, hogy eladjon.
Tanulságos volt nekem az ügyfélszolgálatosnak azon mondata, hogy amikor új szerződést kötök, kérdezzek rá mindig a végén arra, hogy nincs-e egyéb költség, mint amit az értékesítő közül velem!? Ez a Megújuló Net csomagosdi tudd furcsaságokat produkálni a végszámlában. -
DevKiller
senior tag
válasz paolinho #55720 üzenetére
Ahányszor beaktiválok egy 5 gb-os megujúlót(vagy mind1 melyiket) a rendszer sosem tudja mivan. Abban a hónapban 1,5 héttel később érkezik számla. Gyakran az első számlába bele sem teszik, és nézek, hogy a második miért ilyen drága. 19 nap van a számlazárásig, és most készült el a számla. Furcsa egy faj ez a Vodafone mindenképpen.
Szerk: Most meg duplán van benne az 5 giga.
Jaj de várom már a hűségidő végét[ Szerkesztve ]
HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
MadMancs
veterán
válasz DevKiller #55721 üzenetére
Amúgy se túl kapkodósak. 13.-án volt számlazárás, 19.e óta látom hogy mennyi az annyi, de számlakép még mindig nem érhető el. 🤦♂️🤷♂️
-
MadMancs
veterán
válasz Gebriel #55724 üzenetére
Persze. Az azt írja számla nem található, ha a probléma sokáig fennál hívjam 1270. 1270 azt mondta nyugi majd lesz. App csak annyit hogy nem sikerült letölteni, próbáljam újra.
-
MadMancs
veterán
válasz Joker88 #55726 üzenetére
Én is ezen csodálkozok hogy maga az összeg már 18.-a óta látszik, de a számlát az azóta eltelt 5 napban nem sikerült elkészíteniük. Nekem meg van egy olyan perverz szokásom (még rossz telenoros beidegződés, mert ők aztán számláztak mindent össze vissza) hogy míg nem nézem át a számlát nem fizetek.
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz MadMancs #55727 üzenetére
Mivel a szamlat jogszabaly szerinta befizetesi hatarido elott legkesobb 8 nappal kell megkapnod, igy az aggodast csak abban az esetben ertem, ha ez nem tortenik meg. Minden mas esetben alaptalan, igy teljesen lenyegtelen hogy mikor latod a fizetendo osszeget, es ehhez kepest hany nap csuszassal toltheto le a szamla, egyetlen lenyeges pont van, megkapod-e 8 nappal a befizetesi hatarido elott vagy sem.
-
MadMancs
veterán
Egy szóval se mondtam hogy aggódok, csak szóba került hogy megújuló net esetén késik a számla, stb, erre írtuk saját példákkal illusztrálva, hogy amúgy se kapkodós fajta ez a vodafone.
-
MadMancs
veterán
válasz #72445440 #55731 üzenetére
Hát fizetek egy pár fele, de mindenhol van a számla és a fizetési határidő között minimum 3 hét. Ss továbbra sem probléma csak beszelgetünk róla.
-
tomp
félisten
válasz Diák66 #55736 üzenetére
Igen azóta már több infó is arra utal. (oldalon használt font neve: Nissan, tv-s reklám végén Nissan hang effekt, a domaint regisztráló cég partnere a Nissan) Amúgy a Nissan újra feltalálja a kereket?
Elég lesz csak az átvételhez elmenni a szalonba mert magát az autót online rendeled meg? Hűűűű -
csab2
veterán
Megjött a Vodafone Mini Bázis.
Hát, érdekes....
A Mini Bázis UMTS-t tud, tehát 4G-t nem. A telefont ennek megfelelően átállítottam 3G-re. Azonban ha 4G-n van a telefon, akkor is azt írja, hogy a Mini Bázisra csatlakozik. Ez ugye hülyeség.
Volt olyan is, hogy már félórája a Mini Bázistól 10 km-re voltam és a telefonom még mindig azt írta, hogy a Mini Bázishoz csatlakozik. Ez ugye hülyeség.
Az is gyakori, hogy a lakáson belül a telefon nem kapcsolódik a Mini Bázishoz pedig annak elméletileg erősebb(nek kellene lennie) a jele.
Szóval nem igazán értem az egészet.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
hellopeti
csendes tag
Nálam ugyan ez volt a jelenség, kivéve hogy lecsatlakozik normálisan ha elhagyom a Mini Bázis vételkörzetét, viszont sokszor otthon is visszaáll vodafone HU 3G 1-es térerőre a telefonom. És ha Telekomossal beszélek akkor szakadozik. De megoldottam a problémát: számhordoztam Telekomra mert ott van VoWifi 😀
[ Szerkesztve ]
-
hellopeti
csendes tag
válasz #72445440 #55746 üzenetére
Nincs ezen mit megoldani, több mint egy éve szenvedtem, ez volt a második mini bázisom. iPhone-om van, azon nem tudom minibázisra zárni és valóban, semmi kedvem nem volt ilyen hülyeségekkel bíbelődni főleg hogy a legnagyobb problémám az volt hogy Telekomosokkal nem tudtam beszélni mert szakadozott.
-
Kicsirics77
veterán
válasz #72445440 #55748 üzenetére
5 éve használok minibázist,ezzel az apró hibájával együtt tudok élni,meg nálam a 3G pont elég mindenre,az meg hogy néha repülő üzemmódba kelm tennem mert nem csatlakozik automatikusan a szifon,hát ez legyen a legnagyobb gondom az életben.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest