Hirdetés
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kdennis
aktív tag
Valami fejleményt tud valaki eSIM-el? Gondolom az 5G már hasít...
-
kdennis
aktív tag
Képzeljétek el, 2 napja felhívott a vodafon hogy letelt a 2 éves hűségemből 1 év és most megváltoztathatom a flotta csomagomat. Kérdi mennyit fizetek havobta, mondom 6- 7 ezret. Fuuu az nqgyon sok aszondja. Most megváltoztathatom es sokkal olcsóbb lesz, az alap csomagomba kapok 5 gigát meg korlátlan facebook meg korlátlan beszéd 2500 ér. Épp ettem, és addig mondta hogy vegul en hulye belementem. Utána amikor megkaptam a szerződést látom hogy 2000 ft al tobbet fizetek most 1 évig es kevesebb a netem is. Nagyon mérges vagyok... vissza akartam csinálni de nem engedik. Már áttanupmányoztam a flotta csomagokat es sokkal jobb csomag is lett volna ami nekem valo de azt meg se említette ez a hulye csaj. már találtam a szerződésben egy részt hogy 14 nap mulva elállhatok a szerződés kötéstől ha telefonon intézem de azt mondták hogy az a meglévő hosszabbításra nem vonatkozik.
Szerintetek van esély rá hogy vapami jogi úton masik csomagba léptessenek ezek után?
A képen a kékből szeretnék visszalépni másikba. Annyira mérges vagyok... még kifizetném a kötbért is ugy felmérgeltek... -
kdennis
aktív tag
válasz paolinho #55697 üzenetére
Úgy hogy az előzőnél az alapcsomagom 800 Ft (ami lebeszélhető) + 800 Ft 500 MB ez így 1600 eddig ehhez vettem 3000-ér 10 GB megújulót! Amit viszont nem emelek sose ki hogy van 2000 Ft biztosításom. ez így 6600 Ft.
Most 5500 Ft-ér kapok egy 5GB-os netet, korlátlan facebok meg ilyen hülyeségek (ami amúgy 400 MB havonta) meg korlátlan net... de amennyit én dumálok (nem szeretek) arra bőven elég volt amennyit lebeszélhettem. Szóval ehhez még jön a biztosításom és már rögtön 7500 Ft lesz az előzőhöz képest és még mindig csak 5 GB -om van az előző 10 GB-hoz képest. De a csaj még kapásból beírt egy 1700 Ft.-os 5 GB-os megújulót is úgyhogy 7200 Ft lett volna (de azonnal lemondtam neten) plusz biztosítás 9200 Ft a vége hogy ugyanaz legyen mint volt és "JOBB" "OLCSÓBB" mint ahogy rohadtul kiemelte a csaj.... HIGGYEM EL HOGY EZ OLCSÓBB ÉS JOBB! Szóval most 7490 Ft lesz egy évig a számlám úgy, hogy kevesebb netem van. (Kérdezték mire használom azt a sok netet? Hát YouTube-ra meg YouTube Musicra!)Egyébként tegnap előkészítettem a szerződést, az ASZF-et is kinyomtattam azt a részt ahol írja hogy 14 napom van visszamondani. Kigépeltem higgadtan mit fogok mondani, és felhívtam a panasz vonalat. Azt mondta a nő hogy mivel a 2 éves hűségem közepén módosítottam így kötbért kell fizetnem, vagyis visszamenőleg az 1 évre az összes kedvezményt ki kell fizetnem amit kiszámoltattam vele, meg a maradék 3 hónap készülék törlesztést (ami amúgy 45000) és valahogy 186.000 Ft jött össze. Kérdem és mi a követező lépés hogy felmondjam az egész vodafont? Az hogy tovább kapcsol és már küldik is a számlát, és azonnal meg is szűnik minden. Úgyhogy ők győztek, feladtam! Majd használom a Digimobil netet!
[ Szerkesztve ]
-
kdennis
aktív tag
* javítás: korlátlan hivást kapok bármilyen hálózatra, nem korlátlan netet! És utálok telefonálni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest