Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:59:01

LOGOUT.hu


Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14558) Tim82 válasza postajoska (#14526) üzenetére


Tim82
nagyúr

Időnként vannak olyan korszakaim, amikor az utazási-multimédiás-mobilnetezős-telefonálós igényeimet céleszközök helyett all-in-one kütyükkel szeretném megoldani. Volt pár éve egy kísérletem egy WinMo-s HTC Wizarddal, most meg hasonló cipőben járok egy Samsung Galaxy S-sel. Igazából egyetlen dologban jobb a Galaxy S a Cowon D2-mnél és az a bluetooth. Minden másban kompromisszum úgy általában egy okostelefon egy jobb minőségű céleszközhöz képest. Viszont amennyire én utálom a zsinórokat, egyelőre elvagyok ezzel, a munkahelyemre úgyis beköltöztettem egy tartalék micro-USB töltőt.

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.