Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-06-16 16:30:14

LOGOUT.hu

Mozilla Firefox

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#60467) EmptyParadox válasza kovaccss (#60465) üzenetére


EmptyParadox
senior tag

Nem értem, hogy a portable teszt miért nem jó. Felrakod az adott portable verziót, majd behúzod a meglévő profilodat a protable profilmappájába. Majd teszteled, hogy mi a helyzet a portable elindításával. Az eredeti profiloknak semmi baja nem lesz. Ha nem jön be, felraksz egy másik portable verziót, azzal teszteled.
De amúgy is, ha konkrétan csak kimented az egész profilokat tartalmazó mappákat, bármikor visszaállíthatod, csak felül kell írni az előzőt. Nálam jó pár backup van, szimplán ki vannak mentve, és be vannak csomagolva. Bármikor visszatérhetek időben/FF verzióban.
Nekem is volt olyan, hogy valami nem volt jó az új verzióval, és a verzióváltás miatt a profil is változott, ha visszaraktam volna az előző FF verziót, már nem tudta volna kezelni a módosítások miatt. De mivel frissítés előtt csinálok backupot, ezért csak visszaraktam az előző FF verziót, majd profil mappa del, backup bemásolás, és onnan folytattam, ahol tartottam. Megvártam, míg javításra került az alverzióban a probléma, és már hasíthatott is a legfrissebb FF.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.