Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-06-16 16:30:14

LOGOUT.hu

Mozilla Firefox

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53824) McLaca


McLaca
őstag

Session Managerre van valamilyen használható alternatíva?
Nem, a Tab Session Manager nem az. Oké, hogy már tud "lustán" sessiont betölteni, mint a régi session manager (azaz nem tölti le az összes tabot, csak azt, amelyikre kattintunk - 300-400 tabnál ez elég hasznos :) ), viszont kiderült, hogy nem az uBlock, hanem ez a tab session manager csinálja azt, hogy ha egy linket új tabon nyitok meg, változó ideig, 2-5mp-ig csak kínlódik, és nem tölti be az oldalt, de amikor nekikezd, akkor sem olyan gyors... Ez nagyban rontja a böngészés sebességét. Letiltva teljesen jó a firefox. Ill. lehet, hogy az uBlockkal akad össze, de a lényegen nem változtat, az uBlock a fontosabb, így nem azt tiltom le.

Akinél gondok vannak bármilyen (de főleg youtube) videók lejátszásával, az próbálja a hardveres gyorsítást kikapcsolni. Nekem a finomgörgetés is gyorsabb nélküle - persze több CPU kell így a videókhoz. Kissé paradoxon, hogy a hardveres gyorsítás lassít.

Üdv!

A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.