- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kérnék egy kis segítséget/tanácsot az Adv-vel kapcsolatban:
Tegnap szépen hazajött vele a párom, "semmi baja" nem volt, beálltunk az udvarra mindkét motorral. Ma reggel indítjuk a gépeket, a Husky indult is, az Adv-nek a kijelzője felvillant, majd elaludt, azóta se kép, se hang.
Ez eléggé akksi gyanúsnak tűnik, tavaly augusztusi a motor, akksi még nem volt benne cserélve, mondjuk fogalmam sincs mi szívhatta le tegnaphoz képest, mert nincs rajta semmi fogyasztó, ilyen még nem volt.
Akksit egyébként hivatalosan a szervízben cserélnek egy garis motornál? 2 éve a Duke-hoz kaptam ingyé egy új akksit, de nem tudom, hogy csak a kereskedő volt jófej, vagy ez mindenhol így van. Ezt azért kéne tudnom, mert lenne közelebb szervíz, mint ahonnan már kaptam egyszer.
Ehhez kapcsolódik, hogy múltkor a szervízben, mikor rádugták a diagnosztikát észrevette a szevizes, hogy a +nál lévő kábel kókányolt, rövidebb is mint a másik oldali, gányul be volt szikszalagozva. Olyan, mintha valaki elcsípte volna a kábelt (mondjuk egy sérülés miatt), és összegányolta volna. Sosem vettem volna észre ha nem mutatják meg a Centrumban, nem vettem még le soha az ülést.
A kérdésem az volna, hogy ha tételezzük fel, megtört most az a kábel (amit kicserélni gondolom nem olyan egyszerű már), újonan vettem, nem én voltam, a két szakszervíz közül egyik sem vállalja fel, hogy ő volt, akkor ha ezzel/emiatt van baj, akkor engem terhelnek vele?A másik fő gondom még mindig a kuplunggal van. Múlthéten mentem vele hosszas kihagyás után, alig tudtam vele elindulni. Rohadtul fent fog a kuplung (ha mondjuk 5cm útja van, akkor az utolsó 1cm-en). A másik, hogy annyira puha a pedál, hogy ha berakom sebességbe azt se érzem, hogy eggyel kapcsoltam magasabb fokozatba vagy kettővel és ezen nem igazán segít az se, hogy a kiejlző meg random írja ki a sebességi fokozatokat, tehát annak hinni nem igazán lehet. Szóval baromi jó, hogy igazából váltás után fogalmad sincs hogy hanyadikba van a motor, játszanál a kuplunggal (ha mondjuk kettőt ment felfele) hogy be ne fulladjon, de igazából játszani se tudsz vele, meg a kijelző is tud fals adatot írni. Ja, kikapcsoltuk már a quickshiftert is, hátha attól bolondul meg. Hát, jobb nem lett, cserébe úgy, hogy ki van kapcsolva is megy a gyorsváltó, párom elfelejtette még az első úton, hogy kikapcsoltuk, de azt mondta simán vette kuplung nélkül is, mint eddig. Szétkopott volna a váltó?
Harmadik: Hátsófék konkrétan nincs a motoron. Ha tövig nyomom se történik az ég világon semmi. Ami azért balesetveszélyes, mert a Husky-n van és jól is működik, mikor ráültem erre meg szembesültem vele, hogy ezzel biztos nem állok meg, de még lassulni se fogok
Újkora óta nincs rajta fék, nézettem már meg, azt mondták a betét még jó, nem cserélik. Hogy lehet ezen "tuningolni"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Ülőgarnitúra 3-2
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest