Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Npeter25
tag
Köszönöm a tippeket. Szerintem az lg melett teszem le a voksom.
-
seria
tag
válasz Bugarov #45825 üzenetére
Jaj! Nehogy eltántorítson egy ( bocsánat) "hozzá nem értőnek" a véleménye. Abból veszem a bátorságot hogy így neveztem hogy egy teljes márkát lehúz mert neki egy bizonyos típussal gondja volt! Én is mondhatnám hogy "sz@r az Lg mert elejétől fogva elveszíti a wifi beállítást, de valószínűleg.nem így van!
Nagyon jók A Panasonic tévék tesztek alapján és vélemények alapján is.
-
umfrider
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Sharp-ot májusban. 70”. Június közepén elromlott. Cordon 2 hónapja ül rajta, nehéz ügy. A lényeg.Keresek 70”-os televíziót. Minél kevesebb smart funkció szükséges. Igaz a Sharp VA paneles volt, már inkább IPS-t vennék. Direct led jó lenne.
max 300.000 FtKöszönöm
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
hitchins
őstag
Sony 55XF9005 vasarlason gondolkodom de meglattam a Panasonic 58GX830-at. Ez milyen a sonyhoz viszonyitva?
-
salapp
addikt
válasz hitchins #45856 üzenetére
XF90: 100Hz, 48 zónás FALD VA, 10bit
GX80: 50Hz, Edge LED VA, 8bit+FRCNem kérdés, hogy nem egy liga a Sony javára. Utolsó komoly Pana LCD az EX780 volt évekkel ezelőtt.
Esetleg még próbálj meg valahol megnézni egy Hisense 55Q8F-et: 100Hz, 133 zónás FALD, VA, 10bit
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
espi38
őstag
Sziasztok!
Hozzáértők segítségét szeretném kérni
Szeretnék venni egy gyermekeiknek egy 43"tvt, de annyi márka fajta van, hogy nem tudok kiigazodni.
Strong-starlight-hisense-toshiba-hitachi-tesla és még sorolhatnám.
A keret 100 - 110 ezer ft és amire szeretnék használni a gyerekek az általában mint minden gyerkőc elsődlegesen xbox utána hbo go-netflix YouTube.
Nézegettem a két legnagyobb márkát az LG és a samsungot ebben a ár kategóriában, de döntésre nem jutottam velük se ugyanis az LG IPS kijelzős a samsungban meg led panel, melyik jobb a játékra.Segítő tanácsokat előre is köszönöm
-
Kiskutya
veterán
válasz espi38 #45863 üzenetére
Gyerekeknek talán az ips jobb választás főleg ha több helyről nézik mert oldalról nézve nem torzulnak a színek és gondolom nem full sötét szobabán lenne használva. Webos rendszere van az lg tévéknek ami stabil és gyors. Netflix hbo go youtube tökéletesen működik. [Ez] egész jónak tűnik abban az árban amit írtál.
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
espi38
őstag
válasz Kiskutya #45864 üzenetére
Jó reggelt, köszönöm a gyors válaszodat.
Azt tudtam, hogy az IPS kijelzőnek jobbak a betekintési szögei, csak mivel samsung led kijelzős tévéink voltak tartottam tőle.
Samsungról meg azt olvastam, hogy egyre rosszabb gyengébb kijelzoket raknak bele az ara meg ugyanannyi -
rainman72
Topikgazda
válasz espi38 #45865 üzenetére
Mind2 LCD
Az LG direct Ledes a Samusung Él ledes!
Elvileg a direct lednél nem lesznek bevilágitasi problemák 100ezres ketegoriában!
Jövőreva Samsungokba TCL panel lesz,hátha javaul a helyzet,de nem rosszak azok a VA panelek,irnak sok mindent!Ez már ajánlott model Samsungból [link]
Vagy ez az LG [link]
[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
-
rainman72
Topikgazda
válasz espi38 #45876 üzenetére
Ha kell a HBO GO akkor csak a Samu meg az LG marad!
Az Lg IPS-en jó a szinvilág,az én IPS Philipsemből kiindulva!
Hogy melyiket venném,döntsd el te,2 készülék közül kell választani!
Nekem van most otthon VA és IPS is,az utóbbi jobban bejön!Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
espi38
őstag
válasz Kiskutya #45877 üzenetére
Igen sajnos igazad lehet, hogy nem lesz rajta hbo go.
Sőt tovább megyek, a legtöbb smart tvn nincsen és nem is lehet telepíteni rá igy marad az LG vagy a Samsung.
Egy kis előzetes😀
A gyerkőcök megeszik a fejem az xbox miatt és főleg akkor játszanának amikor én is szeretném nézni a tvt.
Első körben relatíve nem drága készüléket néztem ki sharpnak egy 40"tévéjét, de az kicsi lenne ráadásul nem lehet telepíteni rá hbo got es nem is támogatja 80 ezer ft lett volna, most már 110 ezer ftnal vagyunk, értitek?
Tudom én írtam az árát de ha nem muszaly nem vennék ennyiért tvt ha az olcsóbb is megfelelo lehet, 10 éves gyerekekről van szó 😀
Ez az LG nem jó [link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest