- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
Köszönöm!
Értem. Én is sokat olvasgattam és segítettem itt régebben és tudom, hogy sokan meglepőnek, hogy milyen árak vannak. Ők nem erre gondoltak...
Ár az AC57U ára plusz 2 felfelé. Ez az ésszerű maximum szerintem.
Az én esetemben azért merült fel egy AC57U-tól jobb router, mert fentebb ezt kaptam a kérdésemre: "Igen de jobb volna ha inkább egy erősebb eszközt választanál." Ok, nem gond az sem. De mi lenne az? Innen indultunk.
Az AC57U-val mi a "baj"? Honnan/miből tudatjuk előre, hogy jobb lenne nekem egy "erősebb"? Fentebb leírtam, mire kell. Amúgy csak netezés lesz telefonon, tableten... A YouTube lesz a legdurvább terhelés. A nehézség csak a nagy számú okos eszköz miatt lehet, amik nagy mennyiségű adatot nem forgalmaznak ugye. És persze a miatt is lehet gond, hogy alkalom adtán a 4 fős család kibővül vendégekkel olyan 25 főre. Aztán "ezek a mai fiatalok" alapon szinte mind netezni akar majd az ittlétük alatt is...1db fő router kell és egy AP (módú router). A Mesh szerintem aiMesh-el az egyik legolcsobb. (jó router, ap, mesh egyben) Az Asus routerek meg elég jók, ezért nézegettem ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Renault, Dacia topik
- Házimozi haladó szinten
- Vírusirtó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 512Gb Black
- Samsung Galaxy Watch Ultra 47mm LTE (Titanium Silver) - Újszerű, 2 év garanciával!
- VivoBook 15 X540UBR 15.6" FHD i3-8130U GeForce MX110 12GB 480GB magyar bill gar
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest