- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
Köszönöm!
Értem. Én is sokat olvasgattam és segítettem itt régebben és tudom, hogy sokan meglepőnek, hogy milyen árak vannak. Ők nem erre gondoltak...
Ár az AC57U ára plusz 2 felfelé. Ez az ésszerű maximum szerintem.
Az én esetemben azért merült fel egy AC57U-tól jobb router, mert fentebb ezt kaptam a kérdésemre: "Igen de jobb volna ha inkább egy erősebb eszközt választanál." Ok, nem gond az sem. De mi lenne az? Innen indultunk.
Az AC57U-val mi a "baj"? Honnan/miből tudatjuk előre, hogy jobb lenne nekem egy "erősebb"? Fentebb leírtam, mire kell. Amúgy csak netezés lesz telefonon, tableten... A YouTube lesz a legdurvább terhelés. A nehézség csak a nagy számú okos eszköz miatt lehet, amik nagy mennyiségű adatot nem forgalmaznak ugye. És persze a miatt is lehet gond, hogy alkalom adtán a 4 fős család kibővül vendégekkel olyan 25 főre. Aztán "ezek a mai fiatalok" alapon szinte mind netezni akar majd az ittlétük alatt is...1db fő router kell és egy AP (módú router). A Mesh szerintem aiMesh-el az egyik legolcsobb. (jó router, ap, mesh egyben) Az Asus routerek meg elég jók, ezért nézegettem ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest