Új hozzászólás Aktív témák

• Soma01

veterán

válasz dkess #86918 üzenetére

Köszönöm!

Értem. Én is sokat olvasgattam és segítettem itt régebben és tudom, hogy sokan meglepőnek, hogy milyen árak vannak. Ők nem erre gondoltak...
    Ár az AC57U ára plusz 2 felfelé. Ez az ésszerű maximum szerintem.
    Az én esetemben azért merült fel egy AC57U-tól jobb router, mert fentebb ezt kaptam a kérdésemre: "Igen de jobb volna ha inkább egy erősebb eszközt választanál." Ok, nem gond az sem. De mi lenne az? Innen indultunk.
    Az AC57U-val mi a "baj"? Honnan/miből tudatjuk előre, hogy jobb lenne nekem egy "erősebb"? Fentebb leírtam, mire kell. Amúgy csak netezés lesz telefonon, tableten... A YouTube lesz a legdurvább terhelés. A nehézség csak a nagy számú okos eszköz miatt lehet, amik nagy mennyiségű adatot nem forgalmaznak ugye. És persze a miatt is lehet gond, hogy alkalom adtán a 4 fős család kibővül vendégekkel olyan 25 főre. Aztán "ezek a mai fiatalok" alapon szinte mind netezni akar majd az ittlétük alatt is...

1db fő router kell és egy AP (módú router). A Mesh szerintem aiMesh-el az egyik legolcsobb. (jó router, ap, mesh egyben) Az Asus routerek meg elég jók, ezért nézegettem ezeket.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés