- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
koni016
tag
válasz
Gubek-Einste #86591 üzenetére
- Másfél szobás lakásba lenne használva
- Most 100Mbit/s-es Digis netem van, de gigabitesre akarom bővíteni ha lehetséges
- 2 számítógép, 1 PS4 van rádugva kábellel, plusz néha mobil megy wifiről
- szépkártya szabadidőről akarom elkölteni a pénztés az oldalról ahonnan lehet vele fizetni ez a legolcsóbb normális router, szóval más nem jöhet szóba és rájöttem hogy fölöslegesen írtam le a felső sorokat xD
- de ha már elkezdtem akkor csak ennyi hogy 1 gigabitet normálisan széttudja osztani kábellel, wifiről meg max 2 eszköznek kell netezésre. Az első hosszászólásomba is írtam hogy a régi winyókat akarom még befogni adatmentésre
- tl-wr1043nd ez volt az előző router, szerintem már bőven 15 évesNasokat néztem, de nagyon drágák. Így ez a dokkoló is 20-25ezer körül lesz, de tetszik hogy SSD-t is belelehet rakni, meg lehet vele klónozni is. Az igényeimet kielégítené a router is meg a dokkoló is. Csak arra voltam kíváncsi hogy hálózaton felismerné-e a dokkolót. Mindenképpen kényelmesebb lenne, mert nem kéne egyik gépből a másikba dugdosni ha leszeretnék menteni valamit.
Köszi Kezo0, akkor bátrabban fogok beruházni rá
Nekem az is elég lesz ha az egyik winyót látja hálózaton.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- Amazfit Cheetah Round - fogd a pénzt és fuss
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest