Új hozzászólás Aktív témák

• koni016

tag

válasz Gubek-Einste #86591 üzenetére

- Másfél szobás lakásba lenne használva
    - Most 100Mbit/s-es Digis netem van, de gigabitesre akarom bővíteni ha lehetséges
    - 2 számítógép, 1 PS4 van rádugva kábellel, plusz néha mobil megy wifiről
    - szépkártya szabadidőről akarom elkölteni a pénzt :D és az oldalról ahonnan lehet vele fizetni ez a legolcsóbb normális router, szóval más nem jöhet szóba és rájöttem hogy fölöslegesen írtam le a felső sorokat xD
    - de ha már elkezdtem akkor csak ennyi hogy 1 gigabitet normálisan széttudja osztani kábellel, wifiről meg max 2 eszköznek kell netezésre. Az első hosszászólásomba is írtam hogy a régi winyókat akarom még befogni adatmentésre
    - tl-wr1043nd ez volt az előző router, szerintem már bőven 15 éves

Nasokat néztem, de nagyon drágák. Így ez a dokkoló is 20-25ezer körül lesz, de tetszik hogy SSD-t is belelehet rakni, meg lehet vele klónozni is. Az igényeimet kielégítené a router is meg a dokkoló is. Csak arra voltam kíváncsi hogy hálózaton felismerné-e a dokkolót. Mindenképpen kényelmesebb lenne, mert nem kéne egyik gépből a másikba dugdosni ha leszeretnék menteni valamit.

Köszi Kezo0, akkor bátrabban fogok beruházni rá :D Nekem az is elég lesz ha az egyik winyót látja hálózaton.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés