Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piacon én is tudok így járni időnként! Amikor a tökféléknek van szezonja rendszeresen úgy bevásárolok, hogy egész hétvégén rántott tökféléket eszem, aztán hétfőn csinálok a maradékból egy nagy adag tökfőzeléket (a cukkini és a patiszon is jó főzeléknek).
Hentesnél is van, hogy jól bevásárolok, mikor csak 1 Kg lapockáért megyek. Bőrös-csontos malachúst szoktak adni 1800-ért, vagy birkát (illetve inkább bárányt) 2200-ért, de vettem már 3000 körül marhapofát is.Silvercrestből a kávédaráló előtt (talán 2-3 éve) egy panini sütőt vettem, ami talán 15000 körül volt. Pont tönkrement a sima szendvicssütőm (amik amúgy nem is igazán praktikusak) és ilyenben gondolkodtam, amikor szembe jött. Ráadásul már csak itthon derült ki, hogy az átlagos panini 8-900 W, ez meg 2000, szóval valójában egy kontakt grill. Rendszeresen sütök is vele húst!
-
Nekem elég kimenni a piacra, vagy a zöldségeshez...
Nyáron piacra beugrottam: krumpli, meg asszem hagyma vagy répa vagy vmi alap dolog kellett másnapra. Erre 10k felett költöttem... lett házi sajt, mindenféle gyümölcsök, még sajt, tej...
És ahogy írtad: ezeket megvettem volna... valamikor... mindenképp.Komolyan: igen, jogos, ha van vmi akciós, akkor előrehozni a vásárlást. Azért mobilon érdemes rákeresni, főleg gépeknél. Bár a Lidlis cuccok elég jók sztem, nekünk is sok konyhai bizbacc onnan van.
-
Zsiráfapu
csendes tag
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Jöhet! :-) Egyelőre van mit kipróbálnom, de nem baj, ha van talonban egy jól bevált recept is.
-
-
Zsiráfapu
csendes tag
Nem, ennek innentől bérelt helye van a konyhában! ;-)
Már tervezem, hogy lekoppintom/kikísérletezem a gyerekek kedvenc fahéjas kalácsát, amit a szobi pékségben szoktunk venni.
-
-
Zsiráfapu
csendes tag
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Ugyan nem vagyok agglegény, de nálam is volt konyhai eszköz impulzusvásárlás. Elmentem elemet venni a kinai boltba és hazajött velem két kenyérsütő forma is. Gyorsan sütöttem benne babkát. ;-)

Ha valaki kedvet kapna hozzá, akkor itt a recept, nem nagy ördöngősség: [csokis babka] -
Itt is jöhetnek a hasonló sztorik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Update 11.15. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest