- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- gerner1
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MostaPista
tag
válasz
fricc_ #49293 üzenetére
Emlekeim szerint a Freedos tudott ilyet, linuxbol atvett ls -l parancsa reven.
Parancssorbol attributunkent tudsz listakat csinalni a dir /a:attributum /s >file.txt
reven, de nem irja bele az attributumokat, hanem csak azokat teszi a listaba, amelyek az adott attributumnak megfelelnek. -
fricc_
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49297 üzenetére
Köszönöm.
Délután a melóhelyen már kipróbáltam a nagy kapkodásban, akkor pár dolog elkerülte a figyelmem, ezért mást kerestem.
Most letöltöttem, és nyugisan megnéztem.
Jó lesz, ez amit nyújt nekem elégnek tűnik.
Remélem AD-s környezetben is működik. Holnap kiderül.A html-es report nem baj, mert a táblázatos exportot választva már át tudom tenni excelbe :-)
Még 1x köszönöm. -
válasz
fricc_ #49296 üzenetére
Permissions Reporter Free
Sajnos a Free változat egyik korlátozása, hogy csak HTML-be tud exportálni, de azért dobok róla pár képet, hátha mégis jó lesz számodra.Folder Tree | Folder Permissions | File Permissions
Export | HTML Tree View | HTML Table View -
lanszelot
addikt
válasz
MostaPista #49291 üzenetére
"Hogyan tudnám azt megcsinálni, hogy amíg mikrofonon beszélgetünk az mp3 amit hallgatok akivel beszélgetek ő is hallja?
Xbox controllerben van a fejes/mic bedugva."Írd le mit nem értesz, és válaszolok
-
fricc_
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan lehetőleg ingyenes progit ajánlani ami egy adott mappa összes almappájáról tud exportálni egy listát, amiben az adott mappák/almappák NTFS jogai vannak felsorolva?
Akár felhasználói, akár csoport jogok, ismerje az öröklődést.
Ha még effektív listát is tud adni az már csak hab a tortán.Az exportnál nekem bőven jó lenne a csv formátum is.
A gogli találatai alapján neki álltam szemezgetni/kipróbálni, de valahogy nem azt kaptam vissza amit szeretnénk.
Hátha van valakinek egy jó bejáratott kis progija. -
mezis
félisten
válasz
MostaPista #49283 üzenetére
Hard Disk Sentinel - Napló
-
MostaPista
tag
Valamikor regen volt ilyen program, be lehetett allitani, hogyha olvasasi gondja van, akkor azonnal jelolje meg es lepjen tovabb.
Azt sejtem, hogy ket, talan ot eve letrehozott alkonyvtarnal csinalja, talan olyan regen volt olvasva, hogy megkopott az adat ott, de mashol nem volt problema.
A mai programok kinozzak a hibas szektort a vegletekig, es korabban mar jartam ugy, hogy pont ilyen esetben ment tonkre hardveresen a hdd.
Persze, mentes kellene, de pont erre lett mentve mashonnan adat gond nelkul, pech, hogy problemazik.
-
válasz
A windows beépített chkdsk is elég. Egyébként olyan nincs, hogy kíméletes teszt, mert az a teszt lényege, hogy végigvizsgálja az egész lemezt (mármint ha ez a cél).
-
lanszelot
addikt
válasz
Minden esetben mentés, teljes gyalu, és attól függ melyik gyártó, mikori darab, a hozzá passzoló progival teszt, de én tuti nem raknék rá semmi fontosat soha többet.
Sok gyártónak van saját progija pl, új alaplapok, új hdd-vel tolják a smart-ot...stb -
MostaPista
tag
Egy hdd hirtelen furcsa hangokat kezdett adni, mintha idonkent a fej egy-ket helyen tobbszor megszorulna, vagy tobbszor olvassa a helyet.
Kimeletes hdd tesztre milyen programot javasoltok, nem akarok kockaztatni, hogy a fej beszoruljon, es most nem lehet biztonsagi mentest csinalni rola.:-(
-
lanszelot
addikt
Hello,
Hogyan tudnám azt megcsinálni, hogy amíg mikrofonon beszélgetünk az mp3 amit hallgatok a kivel beszélgetek ő is hallja?
Xbox controllerben van a fejes/mic bedugva.
Van ilyen progi? Hogy rá keverje a mikrofonra az mp3 hangját hallkan? -
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Van 6-8 képem (azonos méretűek, png-k / konvertálhatóak), amikből kb 1 perces diavetítés jellegű videót szeretnék csinálni (tipikusan mp4?).
Van valami kényelmes freeware alkalmazás rá?
Köszönöm
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
Kókuszdió #49275 üzenetére
Ha teljes törlés kell, akkor érdemes inkább a parancssoros DiskPart-ot használni, mert ezzel teljesen lepucolható a merevlemez. Futtatás >
diskpart
1.
list disk
- ezzel listáztatod az elérhető lemezeket
2.select disk x
- kiválasztja a törölni kívánt lemezt (x
= lemez sorszáma)
3.detail disk
- kilistázza az adott lemez különféle információit, így ellenőrizheted, hogy biztosan jót választottál-e ki (csillag jelzi a GPT partíciós táblát)
4.clean
- a kiválasztott lemez minden tartalmát törli a partíciós táblákkal (és partíciókkal) együtt, legyen az akár Linux-os vagy Mac-esÁltalános, hogy MBR partíciós tábla van rajtuk a modernebb GPT helyett. Ezt amúgy jelzi a DiskPart egy csillaggal az adott drive sorában. Ha letoltad a HDD-t, a lemezkezelő egyből rá is fog kérdezni, hogy GPT-t vagy MBR-t szeretnél-e rá alapként. Leokézod, és utána már húzhatod is rá a partíciókat.
-
Predator2
addikt
Helló
Tudnátok olyan biztonságos program letöltő oldalt ajánlani, ahonnan offline flash playert tudnék tölteni? HP nyomtatóhoz kellene. Nélküle nem tudom feltelepíteni a drivert.
THX
-
Cs1csó
titán
-
milu
aktív tag
Alkalmanként távolra billentyű kombinációt kell mutatnom olyan személynek, aki kevésbé jártas a számítástechnika világában.
Ezért olyan kiegészítő programot keresek, ami jól mutatja a lenyomott billentyűket és az arról készült képet tudom elküldeni annak a személynek, aki nem ismeri a billentyű kombinációkat. Az is jó lehetne, ha egy querty magyar kiosztású billentyűzeten lehetne bemutatni valamilyen gif képként.... -
Kókuszdió
nagyúr
Sziasztok ,
Két megoldásra lenne szükségem ,
1. Van egy 2tb os merevlemezem amiről most mentettem le az adatokat ,jelenleg 2 partícióra van osztva ,hogyan tudom leformázni úgy ,hogy 1db üres partíció legyen belőle?
Usb rack re van kötve ,így nem szeretném beszerelni a gépbe ,továbbra is usb csatlakozáson keresztül szeretném megoldani ezt a feladatot.2. Tudtok nekem olyan programot ,ami az adott lemezen csak a hang ,videó és fotó fájlokat szűri ki (ezekre van szükségem) ,minden más “szemetet” és programot meg letörölné ,vagy külön választaná nekem amit majd tudok szelektálni?
Köszöntem előre is ,
-
iguana
őstag
válasz
MostaPista #49264 üzenetére
szívesen. kb. fél éve váltottam erre. most van egy fullos "svájci bicskám" mindenféle iso-val rajta (linux, windows, gparted, rescue disk, kaspersky, acronis true image stb.), amin elég csak az alatta lévő iso-t frissíteni egy egyszerű másolással és kész is.
itt van, hogy mivel kompatibilis: [link]
a plugin-ekkel is jól el lehet "játszani" -
válasz
tbalint3 #49262 üzenetére
MP4 egy konténer, ahogy az MKV is.
Eltérő felbontású, kódolású stb... fájlokat nem lehet csak úgy beledobálni, hogy egy fájl legyen. Azaz újra kell kódolni. Persze egységes fájlokat lehet berakni egy konténerbe újrakódolás nélkül. Azaz akár mp4-be. De kicsi az esély, hogy ilyen tartalmad legyen.Egyébként minden kódoló képes erre. Handbrake, Mediacoder stb... De ahhoz full egyforma fájlok kellenek. Van video konvertálás nevű topik... hátha ott tudnak megoldást.
A Mediacoder-t sokat használtam (előbb tudta az nvenc-et), még korábban pedig a Handbrake-t. De már néhány éve egyiket sem. -
tbalint3
tag
Hello,
Olyan ingyenes (freeware) programot keresek aminek az egyetlen funkciója több mp4 fájl összefűzése egy mp4 fájlba. Nem kell újrakonvertálni semmit, csak a lényeg, hogy összefűzni tudjon.
Eddig ezt találtam, jó is lett volna, de az ingyenes verziója a videó végére berak egy reklámot: https://www.bandicam.com/video-joiner/
Valaki tud erre egy bevált software-t? Az se baj ha nem csak mp4-et kezel, hanem mást is. -
Predator2
addikt
Helló
A munkahelyem weboldalára felkerült oktató videókat szeretném lementeni valahogy. Erre keresek valamilyen programot/alkalmazást.
Létezik erre valami?
THX
-
iguana
őstag
válasz
MostaPista #49255 üzenetére
ventoy. [link] gyakorlatilag drag and drop rendszerű. cserélgetheted az iso-t alatta, nem kell újra "legyártani" a boot usb-t.
plugin-ok is vannak hozzá, csinosítani is lehet a boot menu-t, "agyon" módosíthatod, de alapból is tökéletesen működik, minden bűvészkedés és paraméterezés nélkül is.
kis bemutató/teszt videó: [link] -
woodworm
veterán
Egyébként elbeszéltek egymás mellett, mert az IV csoportos konvertálás/átnevezés menüpontja alatt külön fájlkezelő ablak van, amihez ott lehet beállítani a megjelenített fájl típusokat.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
repvez #49256 üzenetére
IrfanView nem lapozgat PDF-en, ha a rendszerben nincs hozzárendelve, ergo nem IrfanView a probléma okozója
Egyébként pedig IrfanView-nál az Options -> Properties/Settings -> Plugins -> alul az Other Plugins részen PDF options és pipáld be a Use (new) "PDF.DLL" Plugin for PDF loading checkbox-ot. Onnantól megnyitja a pdf-et is, bár lapozgatás közben, ha a korábban javasolt beállítást megcsináltad átugorja a PDF-et...legalábbis nálam így működik
rar-hoz meg hozzá sem szagol. Ott valami nem kerek a rendszerben, ha rar-t is be akar tölteni.
-
repvez
addikt
válasz
MostaPista #49254 üzenetére
Belemagyarázhatod ezt ha igy gondolod, de az nem az én véleményem lesz, én nem okoltam senkit sem, azzal ha leirom a hiba okát ami megjelent nálam , hogy tudjanak segiteni mások.
DE ugy látom neked ez nem jött át. ÉS a szövegértésen is lehetne mit potolnod ha már 20 évet rászántál az xnview tanulmányozásra.
Mert azt is irtam, hogy annak ellenére , hogy megcsináltam azokat a változtatáűsokat amiket javasoltak még mindig fennáll a hibajelenség.
Nincs bennt a megjeleniteni kivánt fájlformátumok között a PDF ls be van kapcsolva , hogy csak a megjelölteket használja ,de mégis megjelenik a PDF-re valo hiba.SpaceJam : kiprobáltam a fájlkezelés részen felsoroltak közül a duplikáciokra készitett programot, de a free és a pro verzio is pont azokat a dolgokat nem csinálja meg amire kellene. konkrétan összekeresi nekem a duplikált fájlokat, de mikor törölni kellene, meg kiirja, hogy ennyit nem támogat a freetrial verzio .
ugyhogy pont azt nem végzi el amiért leszedtem. -
MostaPista
tag
Milyen megbizhato multiboot programot hasznaltok?
Az xboot-ot ajanlottak, de tiz eve abbahagytak a fejleszteset, a yumi-t probaltam, de semmilyen tools - particionalo, merevlemez kezelo - nem mukodik vele, csak oprendszer telepito es virusirto parositas mukodik vele.
-
MostaPista
tag
válasz
repvez #49253 üzenetére
Nem okoltam senkit,
Dehogynem, folyamatosan a program keszitoit hibaztattad, hogy milyen pocsek programot keszitettek - belegondolva en vagy husz eve ezt hasznalom, amiota megtanultam, hogyan lehet vele rajzolgatni is, kizarolagosan, igy xnview-hoz hozzaszolni se tudok, nem is probaltam.bejelöltem a képen látható modon és csak a képformátumok vannak bepipálva, de a PDF-eknél ugyan ugy jön a hibauzenet, hogy nem talál valami decode.dll-t.
Talan harmadszorra olvashatod, mindig mastol, hogyha bejelolod a kepformatumokat kizarolagos megjelenitesre, akkor semmi mast nem fog megnyitni, csak kepfajlokat.
Most mar arra tippelek, hogy valamiert pdf-ekre beallitottad a fajl tarsitast az iv-vel, es azert akarja megnyitni a pdf fajlokat is, talan azt kellene tisztaba rakni elobb.
Bar a magam reszerol mar regen rajottem, hogy a kepeket es videokat kulon alkonyvtari rendszerbe kell tenni, mint ahogy a programokat is, es a harmadik kulon csoport a dokumentumok, es igy rogton lehet tudni, hogy mit hol kell keresni szukseg eseten.
-
repvez
addikt
válasz
MostaPista #49250 üzenetére
Nem okoltam senkit, leirtam, hogy mi a problémám és kiprobáltam azt amit ajánlottak, de ugyan ugy megmaradt a hibajelzés, bejelöltem a képen látható modon és csak a képformátumok vannak bepipálva, de a PDF-eknél ugyan ugy jön a hibauzenet, hogy nem talál valami decode.dll-t.
ÉS csak megelmitettem, hogyha már egyszer megoldja a nehezét a program, hogy megkeresi az egyező fájlokat, akkor adhatna akár lehetöséget a felhasználónak, hogy kiválaszza ,hogy a kettö közül melyiket szeretné megtartani, vagy át szeretné e nevezni ha már ugy is ott jár.
Már a mentésre és a törlésre viszont 3 féle opciot is felkinál, akkor ezt a két lehetöséget is beletehették volna ami nem olyan nagy dolog lett volna -
SpaceJam
aktív tag
válasz
repvez #49249 üzenetére
Ahogy írták, be kell jelölni, hogy csak képeket nyisson meg. A bekeretezett beállítás alatt ráadásul full manuálisan is ki tudod választani, hogy mely formátumokat nyissa.
Képek összehasonlítására, egyéb duplikációk szűrésre és tömeges átnevezésre találsz pár eszközt az ajánlóban is a Fájlkezelés részen. Nem kell mindent egy programból megoldani.
-
repvez
addikt
Ez nem oldotta meg a gondjaimat, ugyan ugy bejönnek a hibauzenetek PDF és Doc formátumoknál valami decode dll-t hiányol, hozzájuk.
Kiprobáltam az Xnviewt is, hát eléggé lassu és néhányszor meg is fagyott vagy kilépett hibauzenet nélkül amikor valamit csinálni akartam benne.
Egy jó funkciot találtam benne hasznosnak, az pedig a képek összehasonlitása volt igy tudtam törölni pár duplikáciot.
Bár itt is hiányolom azt, hogy a megtalált azonos képeknél nem lehet választani , hogy a 2 kép közül melyik maradjon meg, mert bár a kép egyforma a fájl név különbözö lehet és nem lehet kiváűlasztani, hoyg melyik fájlnevü maradjon.
Ugyan igy hiányolom ,hogy esetleg egyidőben át lehessen nevezni a képet. vagy az azonos képtartalmu, de különbözö szövegó képeket külön lehessen választani menteni egy mappába. -
repvez
addikt
tud valaki ajánlani egy ingyenes képnéző programot, amivel normálisan lehet sorrendbe tenni a képeket átnevezni és megnézni is?
Mert az infranview nem épp a legjobb ha a mappa tartalmaz más fájt is mint képformátum, tehát PDF, vagy RAR akkor azokon a helyeken hiba ablakot dob fel és addig nem tunik el mig nem okézom le. illetve nem ugyan abban a sorrendben nyitja meg a képeket ahogy a windows intézőben beálitott dűátum szuerinti rendezésÉs jo lenne ha valahogy a képekhez lehetne valami indexelést is társitani , hogy keresni is lehehsen normálisan ha nem jut esembe a neve a képnek vagy tul sokáig tartana megkeresni .
-
MostaPista
tag
válasz
SpaceJam #49225 üzenetére
A listabol kiprobaltam az eM Client-et es bejott a sejtesem, az a cimlista alapjan tud a levelekben keresni, tehat elvileg megoldhato lenne, csak meg kellene irni, hogy naptarban is tudjon keresni.
Kaptam egy tippet is, hogy van egy ingyenes nagyon pici megoldas, Sqlite, amiben akar C# vagy python nyelven gyorsan lehetne egy ilyen programot megirni feleslegesen bonyolult naptar nelkul.
A kerdes az, hogy hol talalok valakit, aki megirja es kozzeteszi ingyenesen?
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
Cs1csó #49242 üzenetére
Nem, hanem több esetben volt baj, hogy a belépés megvolt, de nem fértem hozzá mindenhez, a teljes hozzáférés kérvényezése nem mindig ment át, vagy ha előre beállított jelszóval volt ellátva az ügyfél oldal (általam), akkor azt mégsem fogadta el nálam stb. stb. Egészen változatosan képes nem működni.
Semmit se tudok róla. Csak halvány emlékként van meg bennem, hogy pár éve megpiszkáltam és otthagytam.
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
Cs1csó #49240 üzenetére
Na jó, a fájlkezelő része amúgy tényleg jó az AnyDesk-nek: a képernyőtől függetlenül filemanager-ben tudod kezelni a két gép mappáit és tudsz köztük pakolászni. Ez az egy az, amit szívesen viszontlátnék máshol is. De mivel én tavaly komolyabban, kb 20 ügyfélnél is bevetettem, arra jutottam, hogy az a mennyiségű kapcsolódási és autentikációs hiba, amit ez produkált, nem éri meg a szenvedést. Ha pedig muszáj lenne frissebb verziót felrakni belőle, az az emberek 99%-nál levezényelhetetlen telefonon keresztül.
-
Cs1csó
titán
válasz
SpaceJam #49239 üzenetére
Nekem folyamatosan futott anno is - rendszerrel együtt autostart - a TV is tehát ez nem probléma a számomra.
Lehet valamikor majd teszek vele egy próbát újra, bár mint írtam, nincs igazi késztetés mert tökéletesen működik és gyakorlatilag semmi reklám (talán a telepítésnél van egy opció ahol a pipát kivéve kell elutasítani a Google Chrome telepítését mert nálam Firefox van csak a gyári Edge mellett)De amúgy ha már váltanék AnyDesk-ről akkor az inkább a régebbi UltraVNC vagy hasonló program lenne.
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
Cs1csó #49238 üzenetére
Azóta visszafogták a nagy letiltás-hullámot a TV-nél, és max egy felületén felbukkanó rekit kell kinyomni. Továbbra is a legmegbízhatóbb és legegyszerűbb úgy, hogy csak a TeamViewerQS.exe-re van szükség az irányítandó félnél, ami meg közvetlenül linkelhető.
Az AnyDesk rákérdez kiikszelésnél, hogy mi legyen vele. Ha mégis bevetnéd, de Autoruns-ból tiltod, hogy ne induljon a rendszerrel, akkor meg update-elni nem tudod, hiába cseréled az EXE-t. Ettől, hogy portable cucc és telepítő egyben, inkább csak egy idegesítő szarság lett. Egy agresszív vacak (ami mellesleg többször merült fel biztonsági kockázatként az évek folyamán), aminek egyetlen előnye a jó FPS.
-
Cs1csó
titán
válasz
SpaceJam #49237 üzenetére
Nálam szépen fut az AnyDesk. Az külön plusz pont, hogy nem kell hozzá online fiók mint a TeamViewer-hez. Plusz ugye a TV folyamatosan bombázott a "üzleti felhasználást érzékel" dumával ami ugye nálam nagyon kiborította a bilit és instant ment a kukába.
Az AnyDesk számomra mindent tud amit kell, igaz én csak PC-ről PC-re nézek rá, és nincs okostelóm, de ha lesz okostelóm - android - és arról is rá tudok nézni az otthon bekapcsolt gépemre az is egy jó pont lesz az AnyDesk mellett.
A lényeg, hogy a TV leszerepelt nálam, lehet azóta a sok negatív visszajelzés miatt változtattak ezen de engem már elveszítettek, ez a vonat elment.
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
vgyuri #49236 üzenetére
Az AnyDesk fent van a Neszén, de most már leginkább csak azért, hogy valami alternatíva is legyen a TV mellett, de amúgy egy túlbonyolított, automatikus indítást erőltető, ámde cserébe automatikus frissítésre sem képes cucc, ami vagy működik, vagy sem. Én eléggé megutáltam. Helyette ott van a Quick Assist, még az is megbízhatóbb, és eleve a Win 10 része, illetve kezeli a többmonitoros setupot.
PatchMyPC. Se driver-telepítősdit, se semmilyen mágiát nem támogatok. Ha valaki nem képes legalább néha feldobni friss verziókat a programokból, vagy a netes alapúak nem update-elik magukat automatikusan, azon úgysem segítesz. Meg ahány program, annyi féle: van, ami csak portable-ként kerül fel, a saját beállításaimmal együtt. Nincs hozzá idegzetem, hogy ezeket az eseteket tesztelgessem, értelme meg annál is kevesebb.
-
-
SpaceJam
aktív tag
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
SpaceJam #49232 üzenetére
Itt az új szerkesztő a ludas, még a sortöréseket is elcseszi. Sima hozzászólásnál is át kell váltani a régire, hogy a bb kódokat értelmezze. Ha az újba nyomom be a megírt összefoglalót, akkor nekem is pont ugyanez a végeredmény. Azt nem tudom, hogy az összefoglaló editálásánál át lehet-e váltani a régi szerkesztőre, de ha igen, akkor az a megoldás.
-
válasz
bluemirage #49228 üzenetére
Nem tudom miért nem működik, de hamarosan rendbe lesz téve.
-
Érdemes valahol tesztelni élesítés előtt, én egy nem publikus logout posztot csinálok az összefoglalóimnak, ami egyben backup is.
-
GEPESZ66
veterán
WIN10-re keresnék ingyenes, magyar nyelvű videoszerkesztő programot.
Mit tudnátok ajánlani? -
-
SpaceJam
aktív tag
Kész a felújítás, frissült az ajánlott programok listája, és mindegyikhez dobtam ikont a kellemesebb kinézetért. A kezdő sor is színesedik kicsit, úgyhogy feltűnő lesz a változás, ha ollie berakja.
Ha hibát / hiányosságot találtok, az szerintem jöhet a közösbe.
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
MostaPista #49224 üzenetére
A téma összefoglalót pedig kicsit felújítanám, ha valamelyik modi elküldené nekem a jelenlegit bbcode formában. Anno nem mentettem el úgy.
-
válasz
MostaPista #49222 üzenetére
A google naptár keresőjébe beírod a személy vagy esemény nevét, és pont azt kapod, amit akarsz.
mod: a Samsung naptár is.
-
MostaPista
tag
Sajnos a tema osszefoglaloban meg csak utalas sincs ra, keresek egy valodi hataridonaplot, amikor helyszin, vagy resztvevo neve alapjan is meg lehet talalni az esemenyt.
Rengeteg programot kiprobaltam, nekem ugy tunik, hogy valamikor letrehoztak egy "addressbook" nevu nyilvantartast, ahol szemelyek adatait lehet eltarolni, es kesobb ezt csatoljak naptar ala, es kesz.
Egy integralt megoldast keresek, ahol az "addressbook"-ban is meg lehet talalni, hogy az adott szemely mely esemenyeken vett reszt.
Koszonom elore is a visszajelzeseket.
-
K. Zsombor
friss újonc
Sziasztok! Egy külön topikon olvastam az alábbi kérdést, de itt még nem láttam és engem is érdekelne, szóval felteszem én (is): Tudnátok nekem segíteni abban, hogy miként lehetséges letölteni a megújult nava.hu-ról bármilyen felvételt? A régi kereso.nava.hu oldal január óta nem él. Azon az oldalon az Internet Download Manager-el a teljes hosszúságú felvételt le lehet tölteni, hiába csak az 1 perces részlet tekinthető meg.
Az új oldalon milyen módszer van arra, hogy az 1 perces részletekből kinyerhessük a teljes adatmennyiséget?
-
válasz
majestic #49215 üzenetére
Ez ide offtopik.
Az összefoglaló első mondata alapján:
"Az Androidos kérdésekkel inkább az Android alkalmazások topikot érdemes keresni." [link] -
SpaceJam
aktív tag
válasz
SwissAirplan #49218 üzenetére
Játékonként változó a támogatottság.
-
Golden9
veterán
válasz
SwissAirplan #49216 üzenetére
Szia!
Nem világos, hogy mit keresel. Játékvezérlő tesztelő programot kontrollerhez, kormányhoz,
vagy az erőhatásokat tartalmazó adatokat akarod megtalálni a játék fájljaiban? -
SwissAirplan
aktív tag
Sziasztok!
Azt illetve olyan programot keresnék amivel szimulátorokból ki tudom "hozni" a fizikai erőhatásokat..
Tehát ple egy versenyautós játékbóla kocsi dőlését vagy repülőszimulátornál ugyan ugy a dölést az erőhatásokhoz!
Van erre valami háttérbe futó célprogram vagy minden egyes játéknál, speciális? -
majestic
őstag
A TV24-hez hasonló TV műsoros app-ot? Valamikor a legjobb volt, most már semmit sem ér: tele buggal, szinte orvérzésig reklámmal, stb…
-
Drughi
addikt
Üdv!
Ingyenes gyors alkalmazást keresek, amivel egy csak PDF-ben meglévő doksiban kellene egy számot átírni.
Fontos lenne, hogy ez nyomtatásban illetve pdf-ben ne látszódjon, hogy át lett írva. -
C. s.
addikt
válasz
SpaceJam #49210 üzenetére
Köszi szépen!
DX9-et igénylő játék van és fut is, de lehet, hogy csak annyi cuccot rakott föl belőle, ami neki kell. Majd megpróbálom azzal, amit linkeltél.A Virtualbox telepítve is van, mert ismerkedem vele, ha az előző tipp nem jön be, előveszem a jó öreg XP-t. Ahhoz honnan lehet letölteni a javítócsomagokat? Valami ősrégi példányom van, de legalább eredeti és vírusmentes (Campus), net meg nem kell, mert a játék DRM-mentes.
Erről van szó: Aura 2 - The Sacred Rings
-
SpaceJam
aktív tag
Egyrészt a DX9-et telepítheted nyugodtan (Win 10-en is akár), pár DLL-t benyom, ami esetleg szükséges lehet a DX9-es játékokhoz, de jelen esetben ez nyilván irreleváns. Régebbi, Win 10-en működő verziót viszont nem fogsz találni belőle, meg sem érdemes próbálni.
Ha nem fut a játék kompatibilitás mód állítással, akkor az egyedüli megoldás az, ha valami régi masinára, vagy virtuális környezetben telepítesz egy XP-t.
-
Cs1csó
titán
Ez az oldal: OldVersion
A Dx9 nem tartalmazza amúgy?
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Mivel tuti tippet nem kaptam máshol, itt is megkérdezem, hátha...
Szükségem volna egy régi játék miatt a DirectX8.1-re, de az MS-nél nem találom, a neszerools-on nincs fönt, véletlenszerűen akárhonnan meg nem szeretném letölteni, mert ki tudja, mi lakik benne. Tudtok mondani megbízható oldalt, ahonnan nyugodtan letölthetném? Sajnos nincs mellékelve a játékhoz. (A csomagban csak 1 exe és egy csomó bin kiterjesztésű fájl van.)
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Jogász topic
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Crypto Trade
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest