- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi! Kipróbáltam, de az m2ts fájljaimra azt írja ki, hogy nem támogatott hangformátum, és nincs hang. Az avidemuxban van hang, viszont a kép belassul szerkesztés közben.
Úgyhogy a kérdés továbbra is fennáll, mivel lehet átkódolás nélkül, gyorsan és egyszerűen darabolni/vágni az m2t/m2ts kamera-fájlokat?
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Krystal_s #51995 üzenetére
Használom hogy ha kell, engem nem zavar, nincs benne kémprogram.
https://www.virustotal.com/gui/file/aa82622e4829da08f9755fc3be4a1b5dfb74288ab572c6fee95fdce9e3ce7a89
-
Erikkk26
tag
válasz
Krystal_s #51995 üzenetére
Sziasztok!
Létezik ingyenesen elérhető, automata, akár system-wide hangerő szabályzó program hogy például filmnézés közben ne kelljen folyamatosan annak állogatásával foglalkozni, mert egyik jelenet iszonyat hangos míg a másikban ahol mondjuk beszélgetnek a szereplők pedig fel kell venni mert máskülönben semmit sem érteni belőle..? Példának találtam egy ilyet 6,6 euróért. Ha nincs jobb alternatíva, legfeljebb megveszem ezt. VLC-t használok most filmnézésre ha ez számít és van esetleg jobb lejátszó is. PC-re érdeklődőm, ha ezt sikerül megoldani, Android TV-re is szívesen hallanék erről javaslatokat.
Köszi előre is!
Szerk.: Bocsi, nem válasznak szántam hanem új hozzászólásnak.
-
Ismertek olyan progit, ami lehetővé teszi M2T vagy M2TS videó-fájlok egyszerű vágását/darabolását és újrakódolás nélküli elmentését? Ahogy a VirtualDub teszi az AVI fájlokkal.
-
bobalazs
nagyúr
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Mely programmal lehet összefűzni .mp4 fájlokat? Szeretné a kolléga egybefűzni a videót.
-
Vesa
veterán
Évekkel ezelőtt betettem pár fájlt egy .zip-be, jelszóval védve, de közben elfelejtettem a jeszót. Ez bukó, vagy létezik valami megoldás erre?
-
BitRider
senior tag
Ja igen, közben leesett a probléma... A
ZipCrypto
-t lekezelik a Windows-ok, az AES-256-ost nem. Előbbi az alapbeállítás tudtommal a 7-Zip-ben.A Windows ilyen kis ablakot dob fel a jelszóval védett ZipCrypto-s ZIP-eknél, mikor megpróbálom kitömöríteni, vagy megnyitni közvetlenül a tartalmat:
Az AES valóban nem megy és arra hibát dob.
-
BitRider
senior tag
válasz
zsoltip #51979 üzenetére
A ZIP-nél pedig a Deflate az, amit még egy XP is, de a Windows 7 egészen biztosan ki tud nyitni/tömöríteni külön szoftver nélkül. Ennél fél fokkal jobb lehet 1-2 másik módszer, de a Deflate az alapbeállítás és a legkompatibilisebb darab. Amit állítanod kell, az a tömörítés foka, amit 9-es szintre kell állítani (angolul az az Ultra).
Viszont a képeden nem látszik a számozás, ami furcsa. Milyen verzió van fent? Ugyanis 23.01 a legújabb. Töltsd le, indítsd el a telepítőt és simán felülírja a mostanit: 7z2301-x64.exe
Ez után ezt kell látnod (nálam angol, nálad magyar lesz):
Ha ennél komolyabb tömörítést akarsz (pl. programfájlokhoz), akkor arra a 7z formátum jó a sima ZIP helyett (7z, Ultra, LZMA2). Azt is bárki ki tudja nyitni, aki bármennyire is épkézláb tömörítőprogramot telepít a gépére.
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Milyen másik topikba lehetne szoftverekkel kapcsolatban írni? El tundátok igazítani pls? THX.Tömörítés ZIP formátumba.
7-ZIP szoftvert használok hosszú ideje.A tömörítési beállításokban állítottam és nem tudják megnyitni az általam kreált tömörítvényeket.
Ezen a felületen, amit ez az ábra jól személtet: ÁBRAMi a túrót és hogyan állítsak be úgy, hogy a tömörítés foka a lehető legerősebb legyen, de meg tudják nyitni egy szimpla magyar hivatalban is a ZIP-et?
-
VIPowER
őstag
válasz
adrian94 #51965 üzenetére
Én ezt használom. Minden oldalra külön beállítható, és hogy mennyi idő múlva töröljön. (Bár én firefoxot használok)
-
cigam
titán
válasz
hódmaci #51975 üzenetére
MS Sysinternals része: Disk2vhd v2.02
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Szeretném pcmet virtuális gépre költöztetni.
Melyik programmal tudnám "konvertálni" VHDX formátumba?
Tudnátok ajánlani valamit? -
adrian94
őstag
Köszi mindkettőtöknek
-
válasz
adrian94 #51967 üzenetére
Van még olyan beállítás (valszeg mondhárom nagy browserbe), hogy a sütik törlése, miután a böngésző be lett zárva. De ehhez is be kell zárni a böngészőt.
Azt nem tudom, hogy elég e csak azt a tabot zárni a cookie törléshez, ahol meg lett nyitva az oldal, vagy az összeset. Próbáld ki. De a cookie törléssel azt a baj, hogy minden weboldal specifikus beállítás is törlődik. Viszont máshogy nem tudod megoldani. Talán van valami böngésző kiegészítő erre, de azok több kockázatot rejtenek, mint az, hogy nem lépünk ki a weboldalról.
-
adrian94
őstag
Sziasztok.
Hol tudom azt beállítani, hogy ha bezárok egy oldalt a böngészőben akkor kijelentkezzen az adott oldalról és ha megnyitom újra be kelljen jelentkeznem?
-
Szerintem erre indulj el:
https://www.google.com/search?q=ai+video+subtitle+generator
Gyakorlatban még nem próbáltam ilyet, de tudom, hogy Zoom-hoz már van jópár bot, ami valami AI alapon generál feliratot vagy készít utólag leírást az elhangzottakról. -
ViZion
félisten
Kolléga tesztelte, az nem működött vmiért, gondolom MS központi szerverekhez csatlakozna, ha még lenne. A gép az win 10, amivel túrkálni kellene a win2000 lelkében. UltraVNC-t teszteli, nem tudom, h azzal mire jutott.
Céges tűzfalon ios át kell jutnia, má' mondtam, h jobb lenne telefonról hotspot a win2000-nek, de még wifi stickünk sincs, amihez lenne ilyen régi driver. Max vmi routerrel megpróbáljuk ezt is... -
Sziasztok!
Van olyan progi ami kepes a kepen levo szineket deketralni rgb vagy ral ... szinkod alapjan?
Olyanra van szoksegem ami egy fixelnek a szinet hatarozza meg, hanem ami egy altalam kijelolt teruletnek az adatat hatarozza meg. -
ViZion
félisten
Sziasztok!
A feladat widows 2000 PC (nem elírás) távoli elérése.
Átmenetileg kellene valami, amivel a német szervizes be tud lépni a gépbe.
Milyen lehetőségek vannak? Valami régi Teamviewer-t vagy UVNC-t keressek? -
BitRider
senior tag
válasz
liszi70 #51954 üzenetére
Manuálisan futtatható, nem élő szinkronról van szó, tehát jó. Elsőre is megértettem, hogy mit szeretnél. Én ezzel pakolom a pendrive-jaimra a frissített szoftver-kollekciómat, ezzel mentem az appjaim beállításait stb. Azok is csak egyszeri alkalmak különféle meghajtókra. Ha kicsit is átmegy a logikája a beállításoknak, szeretni fogod.
Ha felrakok valamit a pendrive-omra az ügyfélnél, akkor a legközelebbi szinkronizációnál rá is kérdez, hogy azzal a fájllal / mappával mi legyen, miközben a tükrözést elvégzi. Ezt nem sok free app fogja megtenni.
-
válasz
BitRider #51953 üzenetére
Köszönöm! Igen, ott van az összefoglalóban mint fájlszinkronizáló, de az nem derül ki, hogy az adott konkrét igényre megfelel-e. Mint írtam, nincs folyamatosan gépen a 2 vinyó, alkalomszerűen teszem őket gépre. A fájlszinkronizálók egy részét ez a körülmény kizárhatja, ezért várok megerősítést, hogy tényleg jó-e.
-
BitRider
senior tag
válasz
liszi70 #51951 üzenetére
SyncBackFree valóban. Az összefoglalóban is ott van ezer éve. Minden egyes ütközés-típus egyedileg lekezelhető. Meg ebben van megoldva az normálisan, hogy ha nem akarod, hogy az újabb mappákat, vagy fájlokat magában foglalja a szinkronizáció, akkor ezeket a fájlok kijelölésénél jelezheted (pl. egy portable program mentésekor a cache folder tartalma). Messze a legjobb ilyen jellegű program ingyenesen.
-
Lehet, hogy nem a FreeFileSync volt a jó választás, de kizártnak tartom, hogy ne legyen olyan progi, ami tudja amit szeretnék. Szóval olyan szoftvert keresek, ami egy forrás és egy cél meghajtó (vagy mappák) között szinkronizálja a fájlokat, érzékeli a változásokat-különbségeket, és ezeket kezeli le úgy, hogy a forrás képére formálja a cél meghajtót. Sem a forrás, sem a cél hdd nincs folyamatosan a gépben, akkor kapcsolom be őket, amikor változtatni (bővíteni, törölni, áthelyezni) akarok. Tehát nem tudok folyamatosan figyelő szinkronizálóprogit használni. A tegnap elindított FreeFileSync "Tükröz" opcióját nyilván nem az általam kívánt célra találták ki. Több óra munka után leállítottam, mert mindent átmásolt, és elfogyott a hely a cél hdd-n. Úgyhogy formáztam a cél-lemezt, és simán csak átmásoltam a forrás hdd tartalmát a cél hdd-re. Ezzel húztam egy kockázatosat, hiszen így a másolás idején csak 1 példányban volt meg az anyag, és ha közben bekrepált volna a forrás hdd...... Na, erre jobb nem is gondolni.
-
kivlov
aktív tag
válasz
liszi70 #51948 üzenetére
Olvass utánna a szinkronizálási folyamatoknak...
Tükrözés A-ból B-be azaz a tükrözni kívánt adatokról készít tükör másolatot.
Egyetlen szinkronizáló sem fogja neked összeszedni azt amit te összevissza szétdobtál egy másik hdd-re, ennek nincs is értelme, mert nem erre találták ki a szinkronizálást.
Amit a neve is mondja adott egy eszköz tartalmát amit más további eszközökre szeretnél szinkronizálni, hogy ott is ugyanabban a formában legyen tárolva, na ha ez megvan utánna az azonos mappastruktúrából már tud oda vissza szinkronizálni.A program honnan tudná kitalálni neked melyik fájl hol legyen éppen ami a A meghajtón a gipszjakab mappában van vagy a B meghajtó mézga mappában van éppen jó helyen? illetve lehetne ilyet de akkor minden egyes fájlnál meg kellene kérdezni most neked melyik a szimpi helye itt vagy ott?
a szinkronizálás lényege hogy egyszer létrehozott mappastruktúrát tudj hatékonyan használni több helyen is akár munkafolyamatként hogy ha hol itt hol ott dolgozol mindig mindenhol meglegyen a változás követése de ehhez rendszer kell, nem esztelenül összevissza pakolni itt is ott aztán reménykedni hogy majd valaki szétválogatja.
A képen is látható balról jobbra akarsz tükrözni ergó ami nincs meg a jobb oldalon azt oda kell másolni, azt meg honnan tudhatná hogy neked egy 23. almappában már ott van talán?
Rendezd össze a fájlokat ami elsőre sok meló lesz de ha már megvan egy helyen minden azonos mappastruktúrában akkor már könnyen fog menni....
-
válasz
kivlov #51947 üzenetére
"... szinkronizál nem pedig két teljesen más mappastruktúrát összefésül. ... egyik hhd tartalmát tükrözi a másikra és nem nézi hogy te ott más mappastruktúrát használsz abban nem fog rendet tenni."
Pedig pont az lenne a szinkronizáció. Így azt nem értem, mi különbözteti meg a sima ctrl c-től? A szinkronizáció egyik típusaként van jelölve a Tükrözés, és előtte van Összehasonlítás is, ami szerintem pont azt a célt szolgálja, hogy ne puszta másolás legyen. A két mappa különbségeinek feltárása, aztán az összefésülés, felesleges létrehozások nélkül. Legalábbis így lenne logikus.
Egyelőre nagyon úgy néz ki, le kell állítanom a folyamatot, mert egyre kevesebb a hely, csak nő és nő a duplikátumok száma.Lehet, hogy a "Frissít" menüpontot kellett volna használnom....
-
kivlov
aktív tag
válasz
liszi70 #51946 üzenetére
Mint a program neve is utal rá szinkronizál nem pedig két teljesen más mappastruktúrát összefésül.
A program lényege hogy egyik hhd tartalmát tükrözi a másikra és nem nézi hogy te ott más mappastruktúrát használsz abban nem fog rendet tenni.
Sőt erre tudtommal nincs is lehetőség hiszen honnan tudja mi merre leledzik a másik hdd-n. -
Uraim, a FreeFileSync progival képben van valaki? Két 4TB-os hdd-n vannak az archivált fájlaim. Az egyiken szoktam változtatásokat eszközölni, törölni, hozzáadni, mappákat rendezgetni. A kb. 2TB anyag java része mindkét vinyón ott van, max más mappaszerkezetben. Összegyűlt már annyi változtatás, hogy szinkronizálni kívántam tükrözés-módszerrel a két vinyót. Erre a FreeFileSync-et gondoltam bevetni, amit már kisebb mappáknál sikeresen használtam. Azt gondoltam, hogy a mindkét vinyón ott lévő fájlokat max áthelyezi meghajtón belül a megfelelő mappaszerkezetbe, és nem hozza létre újra, de látom a folyamat-ábrán, hogy olyan fájlokat is létrehoz, ami egész biztosan ott van mindkét hdd-n, max máshol. És a szabad hely is egyre csökken, már sokkal kevesebb hely van a szinkronizált vinyón, mint azon, aminek a mintájára tükrözve van. Az egészet újra másolja, vagy mit csinál? Így előbb-utóbb elfogy a szabad hely, aztán lőttek a tükrözésnek. 1 óra 20 perce tart a művelet, hátralévő időnek gigantikus 3,5 órát ír ki, pedig mindössze 180-190GB a különbözet a két vinyón lévő fájlokban. Mi történik?
-
Puro
aktív tag
A rustdesk tud olyat, hogy helyi hálózaton belül kommunikál nem pedig ki a netre majd vissza? Ilyesmit keresek én is, nekem az volna a lényeg, hogy az itthoni egyik gépet érjem el itthon
Ha távolról kell kapcsolódni, azt megoldom vpn. Tiger vnc windows appját egyelőre nem fejlesztik és bugos, realvnc server fizetős.
-
spacelab
tag
Üdv! Egy pdf fájlt szeretnék kétoldalasan kinyomtatni és összefűzni a lapokat. Arra lenne szükségem, hogy minden páratlan lap bal oldalán legyen egy kis margó, a páros oldalaknál viszont a jobb oldalán legyen. Milyen programmal lehetne ezt megoldani?
-
Cs1csó
titán
válasz
kivlov #51938 üzenetére
A TeamViewer-nél az "új" felület kiborító, a LEGFONTOSABB kényelmi funkcióját, hogy legyen SÖTÉT TÉMA, csak BÉTA állapotban tudja ami annyit tesz, hogy beállítod a sötét témát és a legközelebbi indításnál már újra ATOMFEHÉREN világít az egész kijelző mikor megnyitod a GUI-t ami persze fölöslegesen túl van méretezve.
De sajnos az AnyDesk nálam a gyenge gépen gyakran összeomlott. A RustDesk-en elvileg nem a központi szerveren kell futtatni mert az lassú ha ezt be tudja állítani az ember akkor jó. -
kivlov
aktív tag
válasz
BitRider #51937 üzenetére
RustDesk minden csak nem gyorsabb és stabilabb nekem is ajánlották de mosott a képe lassú és hol kapcsolódik hol nem, próbálj meg dokumentumokat nézni távoli gépen kb olvashatatlanra mossa a képet vagy csúszik a kép nem kicsit. Pedig már kezdtem örülni neki hogy van egy free open source progi de sajnos rendes melóra alkalmatlan, AnyDesk kenterbe veri csak sajnos 30 percenként megszakít a free verzió és mostanság sokszor nem tud kapcsolódni, pedig az egyetlen ami tud oda vissza kapcsolni az eszközök között irányváltásban.
Teamviewer jól működik de lassan már kávét is főz annyi mindent akarnak vele megoldani és az új felület sem az igazi.
De ha valami alternatíva még az engem is érdekelne... -
bobalazs
nagyúr
Köszönöm srácok!
-
-=MrLF=-
senior tag
válasz
bobalazs #51932 üzenetére
Ezt tudja a [Teamviewer] appja is.
-
bobalazs
nagyúr
Olyan programot keresek, amivel androidos telóról el tudom érni a pc-t akkor is ha nem vagyok itthon. Ingyenes legyen, grafikai felülettel, egyszerű felülettel.
-
-
cigam
titán
válasz
DrDobos #51919 üzenetére
Ha Windows-ot futtatsz, kipróbálhatod a GameBar-t.
WINDOWS+G-vel előhívod a beállításokat. A fogaskerekes beállítások menüben az "Általános" fülön kijelölöd az Edge-t, hogy játéknak tekintse. Ezekután már csak annyi a dolgod, hogy elindítod kedvenc műsorod az Edge-ben, és nyomsz egy Windows+Alt+R kombinációt a felvétel indításához. -
DrDobos
őstag
-
DrDobos
őstag
válasz
sfdrakex #51920 üzenetére
Nem igazán szeretnék élni ilyenekkel. Az onlineal az a gondom, hogyha van ilyen, hogy szeretném 1080p-ben nézni, gondolom ez az online felvételekkel nem igazán jön össze
Ha jól tudom torrentre órákkal később teszik fel, én pedig még ma
esteéjszaka még meg szeretném nézni -
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Egy egyszerű programot keresek, amivel ma este fel tudom venni a laptopom képernyőjét, amin az M4sport fog menni (forma1-et szeretném felvenni, élőben nézni nem lesz leehtőségem). Semmi vágó, vagy bármi egyéb nem kelll nekem, csak simán fel szeretném venni, késbb megnézni, és letörölni. A beépített Windowsos recorder tudtommal max 30 percet tud felvenni magától, sajnos emiatt az nem igazán alkalmas, nekem kb 2 óra kellene
Köszi szépen a segítséget
-
válasz
Cs1csó #51914 üzenetére
#51914Cs1csó, #51915ollie, #51916Top cat, #51917Vesa
Köszönöm szépen mindenkinek a reakciókat, ötleteket!
Apró érdekesség: egy korábbi hozzászólásban találtam a downsub feliratletöltő oldalt, ami nem talált magyar feliratot a kipróbált youtube videóknál. A most linkelt Youtube 4K Downloader pedig tökéletesen megtalálta őket.
-
Top cat
addikt
Lelehet tölteni a feliratokat a tecsőről.
-
Helló!
Létezik olyan program, ami az idegen nyelvű videókat feliratozza? Olyasmire gondolok, mint youtube esetén, hogy feliratozza és le is fordítja a szöveget.
Köszönöm szépen!
-
gergo5991
őstag
válasz
BitRider #51906 üzenetére
Tudod magyarok nem csak magyarorszagon elnek hanem kulfoldon is, kulfoldon mukodo magyar szinhazak a magyar nezokre vannak hagyatkozva, ha lenne profi elo szinkron azzal hamarabb bejonnenek helyiek is az eloadasra..
nem tudom mit kell fennakadni azon hogy egy problemat, user experiencet akarnek javitani az otletemmel, esetleg tobb bevetelt hozni…akiket megkerdetem hat azt mondtak a: a f*om fog 3 oran at feliratot olvasni aztan vagy a feliratot nezi, vagy az eloadast, semmi nem marad meg belole..
nehezen, de minden is megoldhato
ha az ai mar deepfakeval hangokat es komolett videokat tudnak csinalni mas arckepen es a sajat hangjaval, szerintem nem megoldhatatlan az, hogy felismerje a mondatot amit mondanak es azzal inditana a forditott filet. Elvegre a siri, meg fax tudja mi van meg, google, alexa ezek is hangparancsra tesznek dolgokat..
ha ezek kepesek felismerni a beszedet es aszerint cselekedni, amit en akarok siman osszehozhato -
BitRider
senior tag
-
Vesa
veterán
válasz
gergo5991 #51904 üzenetére
Nem véletlenül találták ki a szinkront és a feliratozást! Ez a két megoldás működik jól, de egyik sem real-time.
Az automatizálás az általam korábban leírtakon túl, éppen az általad felvetett probléma miatt sem működne egy élő stream-ben. Kimarad egy szó, amit azonosítani kéne, mert elfelejti a színész, és már borul is az egész sor. -
gergo5991
őstag
túl sok AI-os videókat nézgettem utóbbi időben, aztán azt hittem egy ilyen dolog könnyen kivitelezhető már..
van 1 ember aki nézi kijelzőn az előadást és úgy mondja rá a leforditott szöveget, meg van 1 ember aki a feliratokat kattingatja, de az is 1-2 sec delayel..de néha olyan gyorsan elmegy a szöveg nem érkezik a nézők végig olvasni se..na de igen lehetne a hangfájlokat manuálisan iditani is, de ha van 10+ szinész, akkor az ott már azért bonyolultabb.. automatizálva lenne a legjobb10 + szereplős 2-3 órás előadásokat meg csak úgy érné meg feljátszani idegen nyelven ha az tényleg 9/10 es minőségben vissza adható lenne, mert sok munka lenne vele, meg sok költség is..
arról nem is beszélve ha a szinész kihagy a szövegből valamit akkor meg csúszhat az egész..
-
gergo5991
őstag
értem, gondolkodtam hogyan lehetne javitani az user experiencen ezáltal több nézőt becsalogatni a szinházakba, mivel egy ilyen programmal jelentősen lehetne a látogatók ezáltal a bevételt is növelni, de ezekszerint eléggé nehéz a megvalósitás..vagy ha még menne is, nem lenne az igazi, de a mostani megoldástól csak jobb lehet (1 ember mondja a fülesbe a szöveget.., amiből semmi érzelem, hangsúly ,semmi nem jön át, mondhatni egy robot beszél hozzád végig női hangon miközben a szinpadon egy férfi beszél..)
na igen a felirat, sajnos annak a kivitelezése sem a legjobb nálunk, kb katasztrófa.. ha egy külföldi még ha nagy nehezen is betévedne, mind a forditás minősége, a feliratozás technikai megoldása és a füleses experince elveszi a kedvét és soha többet nem jön vissza
-
Vesa
veterán
válasz
gergo5991 #51898 üzenetére
Ez így eléggé értelmetlen. A Petike szó még hagyján, mert előfordulhat, hogy az egész műsorban csak egyszer szerepel ez a név -bár ezt is szinte ki lehet zárni, nyilván többször is szerepel egy karakter-, de minden más esetben általános szavakról lesz szó a mondat elején, amiből nem lehet megállapítani, hogy melyik fájlt kéne bejátszani. De még ha egymás után jönnek is a fájlok, akkor is jelentős lenne a lag. Elcsúszna az egész a fenébe, mondjuk van egy gyorsabb dialóg -pl. az egyik színész a másik szavába vág veszekedés közben, oda, vissza-, és már másodpercekkel járnál odébb a fájlokkal, össze-vissza feliratozva az előadást.
Ez a kézi fordító szépen demonstrálja, mekkora a lag, pedig ez kifejezetten gyorsnak számít.
A feliratoknál lehet állítani a font méretét! Vagy ha feliratozod, akkor eleve csináld nagyobb méretű fontokkal és akkor nem okoz gondot az olvasása idősebbeknek sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Parfüm topik
- Whisky topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest