Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
makoss
üzenetére
Sajnos csupa tré megoldás van. Ami bevált az is csomó reklámmal operál: Driver Booster.
Amit anno csináltam: friss telepítés előtt feldobtam a Driver Boostert majd letöltöttem amit csak kell aztán a rendszer friss telepítése után már nem kellett feltenni csak a drivereket a letöltött fájlokból frissíteni.
-
Cs1csó
titán
válasz
Andris...
üzenetére
A REVO Uninstaller PRO próbaverziója is tud ilyet, "erőszakos eltávolítás" vagy hasonló az a lényeg, hogy beírod, hogy mit szeretnél eltávolítani pl. "Winamp" és ez megkeresi, kilistázza a fájlokat amiket talál, te pedig eldöntöd ebből mit törölsz.
(a lényeg, hogy nem kell "betallózni" a programot hiszen nem is tudod valami miatt)
-
Cs1csó
titán
válasz
Peetey91
üzenetére
Ha nagyon fontosnak tartod ezt (tehát hogy egy program eltávolítása "tökéletes" legyen) akkor a legbiztosabb, ha pl. egy olyan programot használsz amit egy friss Windows telepítés után szinte AZONNAL telepítel és folyamatosan valós időben követ minden programtelepítést és így ha később az adott program eltávolítását akarod akkor ez a segédprogram ezt 100%osan megoldja, hiszen végig tudja hogy az eltávolítandó program mit, mikor, és hova írt.
A Revo Uninstaller Pro tudott ilyet.Az is egy megoldás hogy nem telepítgetsz mindenfélét. Egy "régi motoros" Windows használónak megvannak már a bevált programjai minden feladatra a kísérletezgetési fázison már túl van.
-
Cs1csó
titán
válasz
Maddrive321
üzenetére
"mostani jelszavaimat" minek a jelszavai?
-
Cs1csó
titán
válasz
bluemirage
üzenetére
Szerintem mindegyik "egykutya" hiszen mind az adott gépben lévő hardvereken lévő érzékelők adatait használja.
Ez olyan mint a SMART a HDD-k ellenőrzésére, bár ott volt pozitív tapasztalat: a Hard Disk Sentinel megtalálta a hibás szektort azokat lezárta (vagy mittudomén mit csinált) és azóta jó, az MS saját lemezellenőrzője nem találta semmit. -
Cs1csó
titán
válasz
Héraklész
üzenetére
Ez is egy bosszantó dolog, el is felejtettem. Amúgy zavaró is mert a főablak alsó részén mutatja "ajjaj" de nyilvwn nincs baj, csak zavaró.
Amúgy azt az alsó reklámcsíkot el lehet tüntetni, tűzfalban lehet blokkolni, dde akkor valami update probléma jön elő idővel.Jobb a ilyen téren a Defender és a Kaspersky Free.
-
Cs1csó
titán
válasz
King Unique
üzenetére
-
Cs1csó
titán
válasz
liszi70
üzenetére
Ezt nem én találtam ki olvastam róla, a 7 menetes felülírással már "maxibiztonság" van:

Ez a kép a CCleaner-ből van (a 35x-ös talán már tényleg túlzás)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(és ez csak a sokak által szidott CCleaner nem egy "profibb" vagy specializáltabb prgogram mint a Recuva vagy az Ereaser)
Ha NAGYON szenzitív tartalom volt rajta akkor én nem is vesződnék (már ha nem egy laptopban van az a háttértár) és nem adnám el, le, oda valakinek.Abban igazad van, hogy ha legalább 1 menetes teljes felülírással is sokat teszel az adatok védelméért de azok az adatok ettől még MINDIG ott vannak. Ezért ajánljották egy cikkben anno a 7x-est persze ez HDD-re vonatkozik a régi fajtára ezt az "SMR" vagy hogy hívják nem is nagyon ismerem. Egy ideje nem követem ezt a részét a technológiának, igazán nem is érdekel: nekem ha kell még HDD akkor az sima adattárolásra bőven elég arra meg mindegy milyen, főleg ha valamiért a gyártók nagyon nyomják az SMR-t tehát előbb utóbb nem lesz másfajta vagy ha lesz az DRÁGA lesz az SMR-hez képest.
Nem hiszem, hogy fejlődött a mentési technológia hanem a HDD-s adattárolás technológiájából adódik hogy:
- ha kiadod a "törlés" parancsot a gépen akkor azt már mindenki tudja, hogy NEM törli csak átcímkézi az adott területet "szabad, írható" - ra, de ameddig NEM írunk oda az eredeti adat teljes egészében hiánytalanul megvan.
Amint írunk oda sérülhet az "alatta" lévő adat de még így is visszanyerhető. Az egyik trükk, hogy a "táblát" "eltolják" és úgy olvassák vissza az adatokt mert így jobban elkülöníthetőek a rétege mikor mint írtak stb. de ez már-már művészet (ahogy látjuk a Kürt is "híres" erről nyilván az eszközeik és a szoftvereik és jók de a lényeg a "know-how"
Úgy tudom a lényeg röviden az, hogy egy pormentes helyen szétszedik a HDD-t kiveszik a tányérokat és egy SAJÁT olvasó HARDVERBE teszik bele (saját olvasó fej saját motor stb. és így próbálják az adatokat visszanyerni, hiszen az alap, hogy legtöbbször vagy az olvasó fej vagy a motor hal meg vagy a HDD házban van valami gond ami miatt nem tud felpörögni vagy a fej nem tud mozogni olvasni, de lehet, hogy csak a csatikkal van gond, rozsdás törött, kontakthibás stb. -
Cs1csó
titán
Mint lehetőség lett említve: ha csak simán törlés parancsot kiadva törölsz vagy egyszer felülírod attól még az adatok visszaállíthatóak..
Az eladónak kell tisztában lennie MILYEN adarok voltak korábban azon a HDD-n, és ezekkel az adatokkal mennyire lehet visszaélni.Sokan emiatt el sem adnák (biztos ami biztos alapon) a régi háttértáraikat, inkább egy fúróval fúrnának rajta 4-5 lyukat és ha van egy vegyestüzelésű kazán még oda is bedobni egy időre utána mehet a kukába.
Nem költségesnek mondanám (ha már megvan hozzá az infrastruktúrád: ioncsrélt, szűrt levegős hely ahol a szétszedés történik, hardver amire rá lehet tenni és persze speciális szoftver amive a visszanyerést lehet intézni, és az egészhez szükséges "know-how" akkor gondolom pár óra alatt meg is van.)
inkább kicsi rá az esély. ami fontosabb, hogy akár szétszedés nélkül ingyenes programokkal ami bárki számára hozzáférhető se lehessen adatot visszaállítani róla. -
Cs1csó
titán
Mindegyiknél kell ELŐSZÖR engedélyezés, de utána be lehet állítani a "felügyelet nélküli távoli hozzáférést" és legközelebb már nem kell. AnyDesk-el így érem el az egyik gépről a másikat és ugyanezt a gépet androidos telóról.
Sőt még asztali gépről a telómat is eltudom érni de ott mindig kér beleegyezést élvileg elott is beállítható a felügyelet nélküli elérés, de valamiért nem tudtam megcsinálni (telepítettem az AD1 kieget, jogosultságokat adtam, indul a rendszerrel de valami nem kerek.
-
-
Cs1csó
titán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nekem bevállt. A beállítása picit talán macerás. Privátban írj rám, ha valami nem kerek.
Szépen fut Windows 10 és 11 alatt is.A NetMeter-t próbáltad "kompatibilitási mód"-ban telepíteni?
Anno a NetSpeedMonitor-t használtam de már Windows 10-re is csak kompatibilitási módban sikerült felrakni 11-re meg sehogysem, ekkor találtam ezt a progit ami natív futott mindkét oprendszeren.
Azóta viaszatértem a Windows 10-re de nem a NetSpeedMonitort tettem fel hanem helyette ezt a TrafficMonitor-t.
Github-os, nyílt forráskódos ha jól tudom, tehát nem hinnem, hogy tartani kell tőle.
Az külön jó, hogy statisztikát is tud: heti, havi, éves netforgalom le- és feltöltési forgalom külön mutatása.
-
Cs1csó
titán
válasz
GEPESZ66
üzenetére
A CDI ha jól tudom ingyenes, alap dolgokra bőven jó. A HDS fizetős.
A HDD-n a rossz szektorok jelzése hasznos. SSD-nél már problémás bárminek a jelzése:
- "kondíció" ami egy becsült érték, ahogy egyre több adat írása/olvasása történik úgy csökken SZÁZALÉKOSAN az érték de igazán nem sokat jelent, simán történhet, hogy 30-40%-osnak írt SSD is elkaristol még 5 évig. DE mindenképpen jelzi, hogy már nem friss darab és persze azt is hogy sok írást-olvasást kapott tehát érdemes tisztában lenni, hogy előbb-utóbb csereérett lesz. Persze pont az SSD ahol érdemes (ha elégedett vagy vele) húzni a cserét mert minél később cserész annál nagyobb, gyorsabb SSD- kapasz majd realtíve kevesebb vagy ugyanannyi pénzért mint amiért a kisebb gyengébb SSD-t vetted anno.
- a másik probléma ha az SSD vezérlője halálozik el de ezt nem tudja jelezni semmi előre.Szerintem ez a problémakör túlértékelt, fontosabb egy másfajta szemlélet kialakítása, azaz: úgy állj a HDD-SSD-n lévő adataidhoz hogy BÁRMIKOR eltűnhetnek.
Tehát legyen mindig valamilyen mentésed, nyilván minimum azokról az adatokról amik nem pótolhatóak (családi képek, videók) vagy "nehezen" pótolható (pl. nekem ilyen a zenegyűjteményem évek, évtizedek óta gyűjtögetem de igazán újra megszerezhetőek csak macerás, időigényes stb.
Persze aki teheti akár a könnyen pótolható (pl. filmek) adatokról is készíthet másolatot, ez már inkább az anyagi lehetőségeken múlik, vagy a hajlandóságot, hogy valaki többet áldozzon erre.
Nyilván az adatvédelemnek több szinte van de az alap egy külső HDD a fiókban amit csak adatmentés idejére dug az ember a gépre. AZtán ezt lehet fokozni, hogy fizikailag is másik épületben, helyen tartod ezt a HDD-t, vagy akár ezt kiválthatja ha van online mentés egy felhőben (ez valljuk be költséges megoldás az adatok tárolásának idejére szinte havidíj jellegű költséget jelent) -
Cs1csó
titán
fizess elő másik szolgáltatóra, lehet ott jobb a net.
A ping értéket az harározza meg elsősorban milyen messze vagy a szervertől, amitől kapod a netet.
Amit megtehetsz:
- ne használj VPN-t
- a routerben állíts be másik DNS-t jellemzően a leggyorsabb a Cloudflare DNS-e
(1.1.1. és 1.0.0.1. ipv4-nél.)
- ha NAT mögött vagy akkor vetesd ki magad,
- mi a routered típusa? (Ha valami extrém régi annak cserélye is segíthet)Itt tudod tesztelni: speedtest.net
-
Cs1csó
titán
válasz
mindenes24
üzenetére
+1 Abbyy FineReader
Rendes PDF-re - ami már nem scan - arra pedig az Adobe Acrobat.
Sajnos saját tapasztalat, hogy a minőséget ezek tudják. OCR-ezet PDF könyvet konvertáltam A Calibre-vel EPUB-ra nem lett jó (nagyon nem) de ha előbb Adobe-vel DOCX-re majd a DOCX-ből Calibre-vel EPUB az már jó lett, sőt az DOCX-et esetleg át is lehet nézni de arra is jobb a Libre Office-nél a "rendes" hagyományos MS Office.
-
Cs1csó
titán
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Nem értem. Az illyen oldalakon a legcélravezetőbb ha:
- a legnépszerűbb, naprakész, mókolásmentes böngészőt használod.
Pl. egy Edge vagy Chrome (nem Brave, nem Opera, nem Firefox és persz semmilyen bővítmény mert bármelyik bezavarhat.)
Persze, ha pl. egy régebbi ESR Firefox böngészővel, CSS módoaítássál, sok bővítménnyel működik az oldal akkor nyilván azzal is haaználhatod, de ha ANOMÁLIÁKAT tapasztalsz akkor könnyebb egy "tiszta" böngéazőt tartani mint a hibát bogarászni a belakott böngéaződben.
Pluaz nem hiszem, hogy az Ügyfélkapu egy olyan oldal, ahol minden nap órákat töltenél, plusz ezeken az állami oldalakon reklám sem.nagyon van.Milyen külön hitelesítést kér.?
-
Cs1csó
titán
A TRIM csak had fusson. Hamarabb lesz "elavult" (kicsi, lassú tehát csereérett) egy SSD mint hogy aggódj az élettartama miatt.
De összességében inkább hasznos a TRIM. Az SSD-m (128GB-os Samsung EVO) lassan 10 éves 72%-on áll a SMART szerint és 65TB az összes írás amit kapott eddig.
Rendszer alá még bőven jó. -
Cs1csó
titán
Nyilván érdemes mindig a legfrissebb aktuális/támogatott oprendszert használni, de az adott hardver is lehet a szűk keresztmetszet, de most pl. a Windows 11-nél elég éles a határvonal:
Intel 8. gen-től Windows 11, de igazi előnyre (Intel oldalt ismerem jobban azért csak ezt írom) a 12. gen-től lesz ahol már a gyors/lassú magok vezérlése adott feladathoz társítható.
(Lassú mag = energiatakarékos)
Ez elvileg kisebb villanyszámlát eredményezhez, akkus gépnél pedig hosszabb üzemidőt.+1 BitRider azon gondolatához, hogy már nem csak a foltozatlan biztonsági rések jelenthetnek gondot hanem lehet olyan programod ami a "régi" oprendszerrel (pl. Windows 7) nem fog rendesen működni.
-
Cs1csó
titán
válasz
BitRider
üzenetére
Végigpróbáltam többet (rudtdesk, remoteuti stb.)
DE:
- nem települt a C2D 32 bit 3GB ram gépre
- vagy ha települt bármit csináltam a folyamatos egérmozgást eredményező (tehát ahogy mozgattam az egeret a másik gép asztalán szinkronban mozgott) képkockasebességet nem érte el.Hiszed vagy sem csak a két piacvezető ami áthdalta ezt: a TV és az AD
A ChromeRemoteDesktpop is nabyon tetszett (ha kukázom a láncból a gyenge régi gépet akkor át is állok arra vagy tesztelem.újra a többit.)de a gyenge gépről bármit állítottam nem tudtam irányítani az erősebb gépet csak extrém darabos képrfissítéssel (nyilván nem játék vagy film nézéséről van szó hanem pl. fájlok mozgatása, webbongészőben torrentoldalról letöltés elindítása stb. vagy egy szövegszekesztő mwgynyitása.
-
Cs1csó
titán
válasz
zsoltip
üzenetére
Dark Reader: automatikusan sötét módban nyitja meg az oldalakat, de felismeri ha egy oldal már alapban sötét módban van - pl. itt a PH-n alul át lehet állni sötét módra görgesd le jobb oldalt alul ott lesz - és akkor nem kapcsol be hiszen nem kell.
Ha nem vagy elégedett a színképpel pl. nem látod a szöveget vagy hasonló akkor van 4 fajta mód is ahogy megjelenítheti a sötét módot. pl. static, dynamic stb.ű
A felkeresett oldalakat menti és ezért előbb utóbb még gördülékenyebb lesz azok betöltése
-
-
Cs1csó
titán
sajnos nagyon hektikus. Úgy tudom a "csúcsot" az Abbyy Fine Reader és az Adobe Acrobat PRO jelenti. Ezeknél nincs "jobb"
Persze ezek fizetősek, az ingyenesekkel lehet próbálkozni, aztán talán az egyik jó lesz végül.Bízom benne, hogy előbb utóbb ezen a "fronton" idővel áttörés lesz az MI-nek köszönhetően és bárki könnyedén digitalizálhat akár egy könyvet is ingyen.
-
-
Cs1csó
titán
válasz
Gabesz87
üzenetére
A "licence reset" alatt mit értesz átküldenéd a leírást?
(Nemrég dobbantani akartam TeamViewer-ről vagy 4 alternatívával próbálkoztam de nem voltak jók. A Google remote-ot igaz nem próbáltam)
Nekem is volt már "üzleti felhasználást érzékeltünk" esetem küldtem nekim egy emailt és már másnap "feloldották"
Van ilyan módszer amivel "azonnal" email írás nélkül is lehet ez elérni? -
Cs1csó
titán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Bocs, ezen a kérésen átsiklottam, tehát:
BEÁLLÍTÁSOK - ÁLTALÁNOS BEÁLLÍTÁSOK - FÁJLABLAK/ADATFORMA - itt alul a méret kijelző és a fájlléc/lábléc legördülő menüben alulról a második van nálam.Nem tudom melyik melyik de én így szeretem. (mindkettőt módosítottam)
-
Cs1csó
titán
válasz
SunMount3r
üzenetére

Grafikus ábrázolását a szabad helynek, nálad látszik, hogy a "D" meghajtón alig van valami a "C" kb. a fele foglalt.
Ezt a HDSentinel csinálja főleg az alsó csíkot sarokban a pipával. -
Cs1csó
titán
válasz
SunMount3r
üzenetére

nem
Neked fenn van a Hard Disk Sentinel? Lehet az csinálja. Nekem nincs.
-
Cs1csó
titán
válasz
SunMount3r
üzenetére
A TC-ben hogy lehet az előhozni, hogy meghajtóknál látszódjon a foglaltság és a szabad hely?
-
Cs1csó
titán
Üdv, le akartam váltani a TeamViewer programot:
1. RustDesk: nem tudott elindulni a régi gépemen
2. Parsec csak 64 bites verziója van a régi gép csak 32 bites
3. Remote Utilites iszonyat szaggatott, az alap FPS 15 volt azt felvettem a maximumra 25-re de nem lett jobb adtam neki több CPU-t kevesebb bit színmélységet semmi iszonyatos volt
Úgyhogy ment vissza a TeamViewer
-
Cs1csó
titán
válasz
spacelab
üzenetére
Ezt hogy tudom megcsináln? Mit jelenet a "saját szerver" Nekem sokszor csak annyit jelent a távelérés, hogy a "konyhában" lévő gép elé leülök és ránézek a szobában lévő nagy gépre (pl. koszos vagyok stb. akkor nem ülök le a nagy gép elé) plusz van egy okostelóm amiről is rá szoktam nézni de ritkábban.
Gondolom a saját "host" azt jelenti, hogy az egyik itthoni gépem lesz a "host" ? Van erre valami videó?
Mert a TV-el elég jó a válaszidő főleg ha engedélyezve van a bejövő LAN kapcsolaton keresztüli csatlakozás (hiszen ugye minden egy hálózaton belül található) -
Cs1csó
titán
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Az AnyDesk és a TeamViewer a két legegyszerűbb. Régen TV-el kezdtem majd mikor elkezdte dobálni hogy "üzleti felhasználást érzékel" akkor váltottam AnyDesk-re, de az meg egy régi C2D-s notin crash-elt így ment vissza a TV amivel ilyen hiba nincs más kisebb van.
A RustDesk-et akarom majd kipróbálni nyílt forráskódú és teljesen ingyenes. A probléma vele hogy a szerverekre amin keresztül megy a kommunikáció van hogy leterheltek és akkor laggol, de elvileg saját szerver módban is lehet üzemeltetbi bár én nem tudom ez mit jelent és hogy kell ezt beállítani.
Tervezem a kipróbálását. A többi hasonló program jóval bonyolultabb. -
Cs1csó
titán
válasz
Krystal_s
üzenetére
A megfogalmazás lehet nem volt a legjobb, gondolom az jobb lett volna pl. hogy: felhasználóbarát, egyszerű, átlag felhasználónak is átlátható stb.
Az is mutatja ezt, hogy te sem érted pedig nem vagy "átlag" felhasználó.
Amúgy tanácsot is kaptál: nyílt forráskódú a nem kívánt rész nélkül is meg lehet írni/átírni a programot. (ez persze kicsit vicc mert ehhez azért gondolom még komolyabb tudás kell)
Anno én is használtam CIS-t de nekem is sok volt az ilyen dolog mert ezeket én sem értem. Pont ezért van egy vírusvédelem, hogy az ilyesmit felismerje és tudja, hogy az adott program része aminek a tevékenysége legitim vagy sem.
Bár a CIS az adott rendszer "belakása" után már kb. ugyanúgy működik mint egy átlagos vírusirtóval. Telepíted, elindítod az összes programod egymás után aztán az ilyen felugrókat egyenként "átgondolod" (akár a neten utánaolvasol stb.) majd ezek után már nem is nagyon kell vele foglalkozni, hiszen mindent "megtanult".Nekem ezért is kedvencem az Avast Free: a BD Free-nél bővebb az állítási lehetőségek száma de a Kaspersky Free-nél kevesebb (ott egy kicsit talán túltolták a beállítások mennyiségét)
-
Cs1csó
titán
válasz
Krystal_s
üzenetére
Szia, ki lett már tárgyalva hogy bármelyik ismertebb védelem (ingyenes vonalon ezek ajánlottak: Defender, Avast Free, Bitdefender Free, Kaspersky Free) megfelelő, ami fontosabb:
- megfontolt, óvatos (tudatos, tapasztalt) felhasználó
- réteges védelem (pl. kétfaktoros azonosítás, rendszeres adatmentés)
- naprakész rendszer és programokEzzel a hozzáállással nekem évek óta még riasztásom sem volt max a böngészőben szokott az Avast Free pár oldallal a kapcsolatot megszakítani (legutóbb azt írta, hogy bányász gyanús oldal)
-
Cs1csó
titán
válasz
kivlov
üzenetére
A TeamViewer-nél az "új" felület kiborító, a LEGFONTOSABB kényelmi funkcióját, hogy legyen SÖTÉT TÉMA, csak BÉTA állapotban tudja ami annyit tesz, hogy beállítod a sötét témát és a legközelebbi indításnál már újra ATOMFEHÉREN világít az egész kijelző mikor megnyitod a GUI-t ami persze fölöslegesen túl van méretezve.
De sajnos az AnyDesk nálam a gyenge gépen gyakran összeomlott. A RustDesk-en elvileg nem a központi szerveren kell futtatni mert az lassú ha ezt be tudja állítani az ember akkor jó. -
Cs1csó
titán
válasz
genndy
üzenetére
Van amikor egy hang nem is a valós hangkeltőtől van amit látunk a képen pl. a Gyűrűk Ura A Két Torony extra változatában van egy kisfilm arról, hogyan készül a "hang" tehát minden hallható hang és ezt pl. a Kürtvár alatti csatának egy részletével mutatják be:
pl. a nyilak hangja, a fém páncél hangja, a bőr páncél hangja az eső hangja stb.
Vagy pl. Aragorn amikor "megy" annak is van egy hangja amit egy stúdióban állítottak össze. Tehát nem őt magát vették fel amikor megy.
Vagy pl. a 3. részben amikor a sok koponya lezuhan azt hogy készítették.
Vagy a Nazgúl hangját több állatból mixelték össze pl. szamár vagy a szárnyainak suhogásában volt egy sajtreszelő amit egy madzag végére kötöttek és körbe-körbe pörgették
-
Cs1csó
titán
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Általános használatra jó a GeekUninstaller amiben szerintem a legjobb a REVO Uninstaller PRO változata - abból is lehet használni záros ideig a próbaváltozatot - hogy amikor pl. eltávolítasz egy alkalmazást de mégis marad utána valami de egy sima uninstaller már nem találja hiszen a program listában már nincs az adott program de a Revo Uninstaller PRO tud olyat, hogy "erőszakos" eltávolítás vagy valami hasonló néven fut ilyenkor beírod a már eltávolított alkalmazást nevét és rákeres a maradványaira is. (tehát nem betallózod, hogy ezt és ezt távolítsa el hiszen már "hivatalosan" nincs fenn a program de a maradványaira rá tud keresni és ki tudja listázni és törölni is tudod. )
MIvel erre a PRO képes csak - ha jól tudom - ezért ezt csak akkor érdemes feltenni ha valami galibát okoz az eltávolítása után, régen volt már ilyen problémám, azóta "okosabb" vagyok. Tehát inkább maradj az ingyenes GeekUninstallernél és a Revo-t csak akkor telepítsd ha gebasz van. -
Cs1csó
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- TP-LINK routerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest