- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Sziasztok! 2 vagy több jpg., stb formátumú képet milyen ingyenes (hab a tortán ha portable) programmal tudok összefűzni, egymás alá, mellé stb. pakolni, hogy ezután ebből a mixből egy új képet készíthessek?
Most ezt úgy oldom meg, hogy vagy excelbe, vagy wordbe beillesztem a képeket, igazítom, méretezem, forgatom, stb. ahogy nekem tetszik, ezután PRINT-SCREEN.
Nyilván e fenti igen gagyi megoldás.Tudtok segíteni?
-
akaido
addikt
válasz
Fr@nkieWilde #51496 üzenetére
Braina Pro, talán ez.
Nyilván rá lehet "kuglizni", és lehet találni pl. az "offline speech to text program for windows" keresésre vagy "voice recognition software"-re. Azonban ollie-nak kb. igaza lehet , nehéz találni a feltételeidnek megfelelőt. -
akaido
addikt
válasz
Fr@nkieWilde #51492 üzenetére
Windowsba beépítetten van Beszédfelismerés. MS Office365 kell hozzá, és Wordbe lehet diktálni így: [link] (Office 2016 és 2019-ben nem lehet használni ezt a Beszédfelismerő funkciót.) -
genndy
addikt
válasz
Jarod1 #51489 üzenetére
Ha mindenképp külön program kell, vagy több mappából akarod betölteni a képeket, stb.:
John’s Background Switcher -
Fr@nkieWilde
senior tag
Sziasztok!
Hangírás!
Offline programot keresek, ami hanganyagból, írott, szerkeszthető (gondolom word) anyagot készít.
Létezik ilyen?
Köszönöm. -
Jarod1
veterán
Sziasztok
tudtok olyan programot ami saját képekből tudja tetszőleges időközönként állítani a háttérképet?
win10 alá -
Top cat
addikt
válasz
SunMount3r #51487 üzenetére
Az online felület is hülyéskedik néha.
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Használ itt valaki Windows-ra telepített DeepL-t? Nekem csak az ingyenes verzió van fent, de néha elkezd hülyéskedni a felülete:
Ha frissen indítom, akkor mindíg jó még egy darabig, itt felül látszik, hogy engedi a nyelveket kiválasztani:
Aztán miután leraktam a tálcára és eltelik egy bizonyos idő (fogalmam sincs, hogy mennyi) és amikor újra megnyitom, vagy fordítanék vele, a nyelvválasztó fülek már sehol sincsenek és csak arról és arra a nyelvre fordít, amik legutóbb be voltak állítva és nem is lehet átállítani őket sehogy. Ha totál bezárom, majd újra elindítom, akkor megint jó, de akkor is csak bizonyos ideig.Lehet ez "direkt" van így, nem tudom, de nem tud valaki valami módot arra, hogy ne csinálja ezt a DeepL?
THX!
-
Köszi!
Lehet több jelszót meg ütemezést beállítani egy fájlhoz, de egyszerre csak egy aktív (a listában legfelsőt veszi figyelembe). Én legalábbis nem tudtam elérni, hogy egyszerre mindet elfogadja.
Az a baj, hogy hétfőre kértek tőlem valamit... de nem találok erre kész megoldást.
Lehet összedobok két kis programot holnap: ez egyikkel (jelszóval levédve persze) egy fájlba név-jelszó párokat lehet felvinni, a másik meg bekér egy jelszót, megnézi, a listában szerepel-e, logol, illetve futtatja a védendő programot, amit még előtte átnevezek és eldugok valahova.Kicsig gány, de pár órába ennyi fér bele.
-
cigam
titán
válasz
Ereshkigal #51482 üzenetére
Talán ez jó lehet. A szolgáltatásai között van "matrix password" With schedule options, it is possible to protect a single program in different ways or with different passwords, by using multiple protection items.
Tippem szerint ez azt jelenti, hogy egy programot több alaklommal is levédhetsz különböző jelszavakkal. -
Üdv!
Olyan programot keresek, ami titkosít egy exe fájlt (vagy a könyvtárt, amiben van), azt indítva jelszót kér. Ez eddig még egyszerű lenne, de extra funkciók is kellenének: lehessen több jelszóval is hozzáférni (több user van ugye), meg tudja különböztetni, hogy melyik jelszóval fértek hozzá, és ezt logolja: tehát ki és mikor indította el. Létezik ilyen?
-
newgamer
aktív tag
Sziasztok!
Milyen ingyenes alkalmazást tudtok ajánlani, ami megkeresi a duplikált fájlokat?
Előre is köszönöm.
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Ugy latom a Soda player eltunt veglegesen, igy Chromecastra sem tudok vele videot kirakni. VLC sem az igazi, valakinek alternativ otlet?
-
akaido
addikt
válasz
HornedReaper #51476 üzenetére
Ezeknél egyszerűbbet nem találok én sem: [link]
-
HornedReaper
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #51475 üzenetére
Biztos hogy nem, tele a net ezzel a problémával. Lehet kevés a 2mag 4szál ilyen szempontból, bár újabb Surface tableteknél is olvastam hogy panaszkodtak páran.
-
válasz
HornedReaper #51474 üzenetére
Újra húzva az OS-t sem javul meg? (igaz, ez necces, ha valaki nem ért hozzá)
-
HornedReaper
senior tag
Köszi, tegnap nézegettem szerintem ugyanazt a linket de ismeretlenül nem mertem még semmit letölteni.
Persze, nem mai gyerek (Intel m5 CPU) de a facebook különösen rossz hatással van rá.. Minden gyors és szép, böngészés meg minden de pl. a gyári touch keyboardon a felajánlott szavakat sem tudom teljesen kikapcsolni már win10 alatt, még regedit-ben sem, ami szerintem szintén lassítja. -
válasz
HornedReaper #51471 üzenetére
De előre mondom, valszeg nem a gyári keyboarddal van a baj, hanem hogy túl lassú maga a tablet.
-
HornedReaper
senior tag
Sziasztok! Windows 10-es tablethez keresek touch keyboard-ot ami leváltaná a gyári beépített windows billentyűzetet. Sajnos a gyári lassú, laggol nagyon sok esetben, facebook alatt egyenesen használhatatlan. A face is bugos ilyen szempontból mert pl fel-le ugrál az oldal minden leütésnél, de jó volna másik on-screen billentyűzetet kipróbálni, ami ingyenes.
-
dqdb
nagyúr
válasz
totron #51464 üzenetére
Ha a régi Windows alatt Chrome-ban aktív volt a jelszavak szinkronizálása, akkor az újban is be kell állítani a szinkronizálást, és ennyi.
Ha a régi Windows alatt Chrome-ban nem volt bekapcsolva szinkronizálás, akkor a régi Windowson futtatva ezzel lehet exportálni.
Ha a régi Windows alatt Chrome-ban nem volt bekapcsolva szinkronizálás, és a régi Windows már nem bootolható, akkor IJ, és itt az ideje megismerkedni a KeePassXC-vel.
-
totron
addikt
Új OS, a régiből Chrome alól migrálandó viszonylag nagy számú jelszó, a gazdája nem akar pepecselni vele. Milyen program ami..? Ezt tudja.
-
-
Jarod1
veterán
Tudtok olyan programot ami a gépről kiszedi minden programnak a szériaszámait?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Windowsra van olyan program, mint Androidra a Vanced? Youtube Musichoz kellene.
-
dqdb
nagyúr
válasz
tknof1871 #51457 üzenetére
$ yt-dlp --version
2022.11.11$ yt-dlp https://youtu.be/_c6uDo9wEuw
[youtube] _c6uDo9wEuw: Downloading webpage
[youtube] _c6uDo9wEuw: Downloading android player API JSON
[youtube] _c6uDo9wEuw: Downloading tv embedded player API JSON
[youtube] _c6uDo9wEuw: Downloading web embedded client config
[youtube] _c6uDo9wEuw: Downloading player d759e46a
[youtube] _c6uDo9wEuw: Downloading web embedded player API JSON
[info] _c6uDo9wEuw: Downloading 1 format(s): 302+251
[download] Destination: THAT CANT BE REAL | YouTube Reactions #34 [_c6uDo9wEuw].f302.webm
[download] 100% of 89.02MiB in 00:00:05 at 16.98MiB/s
[download] Destination: THAT CANT BE REAL | YouTube Reactions #34 [_c6uDo9wEuw].f251.webm
[download] 100% of 9.41MiB in 00:00:00 at 21.64MiB/s
[Merger] Merging formats into "THAT CANT BE REAL | YouTube Reactions #34 [_c6uDo9wEuw].webm"
Deleting original file THAT CANT BE REAL | YouTube Reactions #34 [_c6uDo9wEuw].f251.webm (pass -k to keep)
Deleting original file THAT CANT BE REAL | YouTube Reactions #34 [_c6uDo9wEuw].f302.webm (pass -k to keep)Az yt-dlp simán leszedi. Frissítettem 2023.01.06-ra, az is leszedi.
-
tknof1871
őstag
válasz
sfdrakex #51455 üzenetére
Ez a videó linkje.
Most megpróbáltam megnézni, de nem voltam bejelentkezve a youtube-ba. Inkognitóban megnyitottam a böngészőt. Azt írta a youtube, Jelentkezz be az életkorod megerősítéséhez. Akkor ez valamiért korhatáros videó. -
tknof1871
őstag
Üdv!
Van egy youtube videó amit leakartam tölteni. Youtube -DLG és 4K Video Downloader nem tudta. Megpróbáltam feltölteni a coub-ra, arra gondoltam onnan majd letöltöm, de azt írta Access to this video is denied by the owner. De a böngészőben meg lehet nézni a videót. Nem privátra állított videó. A youtube eljutott arra a szintre, hogy a videói böngészőben megtekinthetők, de letölthetetlenek? -
AtHoS
nagyúr
Hát a szögegyszerű szövegszerkesztő azonnal indul és szinte semmit nem lehet formázni benne, de ugye nem vagyunk egyformák
szóval nem tudom a notepad-ra milyen jelzőt is használnál, ha a LO szövegszerkesztője szerinted szögegyszerű
De ezen nem fogunk összeveszni, csak TELJESEN más a nézőpont részedről
-
gyulank
addikt
Olyan van, hogy egy OCR normálisan leutánozza a forrást ahelyett, hogy csinál egy szövegfájlt, és kész? Miért nincs?
-
Vesa
veterán
-
AtHoS
nagyúr
válasz
hódmaci #51440 üzenetére
Én ezeket irfanview képnéző alap szerkesztési funkcióival szoktam egyberakni, ha már úgyis azzal szkennelek
aztán, hogy marad kép formátumban avagy PDF-et mentek belőle az felhasználástól függ
Bár ehhez némi jártasság is igényeltetik, ezért a javasolt (amúgy nem szögegyszerű) szövegszerkesztők használata kényelmesebb ebből a szempontból.
(szögegyszerű szövegszerkesztő -> notepad és társai - tudom, jelen esetben nem relevánsak -, nem pedig az Office jellegű csomagokban lévő megoldások)szerk.
Amúgy gondolom a szig-t, lakcímkártyát, TAJ-t, adókártyát nem külön-külön szoktad szkennelni, hanem egymás alá berakod őket, majd második menetben TAJ és adókártya kivesz és SZIG + lakcímkártya maga mellé "másik oszlopba" forgatva szkennel.
Bár Office-os szövegszerkesztő használatával nem is szükséges "másik oszlopba" forgatni, mert ott kényelmesen húzgálhatod a képet és csak a megfelelő rétegmagasságot kell hozzá igazítani -
hódmaci
senior tag
válasz
fatal` #51441 üzenetére
A legtöbb igen. Köztük az enyém is. Brother 1622we
De ez a funkció csak akkor jó, ha csak 1 db igazovány két oldalát akarod egy lapra szkennelni.
Ha már más dokumentumot is akarsz a lapra (pl:lakcím kártya) az már így nem fér bele.
Vagyis marad a szerkesztés ahogyan látom. Mivel másnak sincs egyéb 5lete. -
Visormail
addikt
-
RAiN91
őstag
Sziasztok,
telelfonon szeretnék olvasni híreket, adott weboldak friss cikkeit listázza. Olyanra gondolok, mint Chrome-ban a Discover. De ezt nem tudom testreszabni, nem engedi, csak az előzményekből. Ugyanígy nem működik ez a Google News alkalmazásánál sem. Van rá valami alternatíva, ami nem bonyolítja túl, olyan egyszerű mint az előbbi kettő? -
hódmaci
senior tag
Köszönöm az ötleteket.
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Keresnék programot pdf készítésére.
Személyi igazolványt és lakcím kártyát szeretnék szkennelni egy lapra.
Eddig úgy csináltam, hogy beszkenneltem a személyim egyik oldalát és azt kinyomtattam majd erre a lapra rámásoltam a személyi másik oldalát és az egyéb igazolványokat amiket szerettem volna hogy rajta legyen. majd ezt a már "teljes" lapot ismét beszkenneltem és így lett kész a beszkennelt személyi igazolvány és lakcímkártya pdf dokumentuma.
Szeretném kiváltani a felesleges nyomtatást(okat)Pdf24 creátorral próbáltam de sajnos nem találtam benne jó megoldást a kérdésre.
Tudnátok valami programot ajánlani amivel megtudnám azt oldani, hogy egy pdf lapra kerüljön több szkennelési pdf kép?
Windows 10 ami fut a pcn
Remélem nem voltam bonyolult -
gyulank
addikt
Nem. Semmi nem változott, csak az idő. Saját stream-et akartam letölteni. Aznapit. Meg mindent akkorában töltött le, többször próbáltam, és a többit is letöltötte akkorában. Még a hangot is akkorában töltötte le. Utána, mikor jobb lett, nem volt reggel se teljes felbontásban, de nekem a hangja kellett, jdownloader mondjuk letöltötte hozzá a videót is, és abból szedte ki a hangot, ez nem tudom, hogy csak így lehet-e. Mindenesetre ha már belemegyünk, olyan is jó lenne, ha időponttól időpontig lehetne letölteni, mert lehet csak kis rész kéne, és annyi helyem meg időm nincs is ami ahhoz kéne, hogy lejöjjön az egész.
-
Cs1csó
titán
-
cigam
titán
válasz
Henrico #51427 üzenetére
https://downsub.com
Az automata fordításokat is letudod vele tölteni. -
gyulank
addikt
Milyen programmal lehet videót letölteni youtube-ról? Ma semmi se működik ami eddig ment. 73kB-ot töltenek le meg ilyenek.
-
jozsikka
tag
Sziasztok!
Milyen tesztelő programok vannak manapság, amivel lehetne tesztelni az asztali gépet? Olyanra gondolok mint anno volt a 3DMark progi. Köszi ha tudtok írni példákat, ingyenes és fizetős is jöhet
KÖszi!
-
Henrico
tag
Üdv! Nem tudom miként lehetne megoldani, hogy Youtube-ról letöltsek pár oktató videót, hogy offline is nézhessem, DE mivel angol és egyéb nyelveken van az adott anyag, emiatt bonyolult. Számítógépen gyönyörűen beállítható, hogy a youtube lefordítsa magyarra az ott elhangzottakat és szépen feliratoz... Nos, miként lehetne megoldani, hogy adott videókat így letölthessem? (képernyő lopás nem az igazi) Köszi!!
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok lehetőleg magyar nyelvű szabad programot ajánlani amivel lemezképeket tudok beilleszteni virtuális meghajtóba?
Win 7Anyburn tud ilyet?
-
Dayco
tag
Sziasztok. Van egy digitális képkeretem, ami csak úgy hajlandó a hangot lejátszani a videókon ha a hangformátum MP3. Amit youtube-ról letöltök azonban egyik sem ilyen. Milyen programmal lehetne legegyszerűbben, leggyorsabban, akár tömegesen az ilyen videók hangformátumát - a kép érintése nélkül - átkonvertálni mp3-ba?
-
zsoltip
őstag
válasz
GEPESZ66 #51415 üzenetére
I.) AbbyFine reader-rel OCR funkcóval átalakítod adott nyelvet beállítva a felismerendő nyelvhez:
1.) a.) OCR PDF-be
1.) b.) Szerkeszthetőbe formátumba, pl. DOCX
2.) Utána az eredményfájlt fordíttatod Google-lel.
II.) PDF24 is tud ilyet, de azt nem használtam még, így nem tudom milyen hatékony. -
GEPESZ66
veterán
jpg vagy pdf-fájlt, ami német nyelvű (kép és szüveg), hogyan tudnék magyarra fordítani?
A Google fordító a pdf-fájlt nem ismeri fel? -
AtHoS
nagyúr
válasz
zsoltip #51411 üzenetére
Linkre kattintottál? Method №2: Configure AdGuard DNS manually -n belül Androidot kiválasztottad? Általam bemásolt "Instructions for Android 9 and above" részt olvastad?
Szerintem nem, de mindegy is, bizonyára jobban tudod, hogy megváltozott a régi cím és az általam bemásolt a hivatalos
-
AtHoS
nagyúr
válasz
zsoltip #51409 üzenetére
[Hogyan kell beállítani az AdGuard DNS-t?]
Default server
tls://dns.adguard-dns.com
AdGuard DNS will block ads and trackers.Non-filtering server
tls://unfiltered.adguard-dns.com
AdGuard DNS will not block ads, trackers, or any other DNS requests.Family protection server
tls://family.adguard-dns.com
AdGuard DNS will block ads, trackers, adult content, and enable Safe Search and Safe Mode, where possible. -
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok
Elég jól szuperál a brave böngésző ,mennyire megbízható használni?
-
gyulank
addikt
Android IP webcam-hoz kéne szabad program amivel lehet jól tömörítve rögzíteni, monitorozni, egyszerre többet is. De az se lenne rossz, ha lehetne fókuszt állítani, meg LED-et kapcsolni, meg automatikusan rögzítene hang vagy mozgás után egy ideig. És mégjobb lenne, ha Linuxra is lenne ilyen.
-
válasz
zsoltip #51400 üzenetére
A legtöbbnél egyszerre 2 ablakot látsz, de tabok vannak, így gyorsan válthatsz másra is.
A Q-Dir-ban egyszerre 4 ablakot látsz, de ha minden igaz, nincsenek extra tabok.Dual Commander - open source
FreeCommander - freemium
Total Commander - fizetős
Q-Dir - ingyenes (itt egyszerre négy tabot látsz!)
XYplorer - fizetős
Files - open source
One Commander - freemium
Unreal Commander - freemiumÉs még egy rakás itt:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Robotporszívók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces képek
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- További aktív témák...
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest