Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Ez nem oldotta meg a gondjaimat, ugyan ugy bejönnek a hibauzenetek PDF és Doc formátumoknál valami decode dll-t hiányol, hozzájuk.
Kiprobáltam az Xnviewt is, hát eléggé lassu és néhányszor meg is fagyott vagy kilépett hibauzenet nélkül amikor valamit csinálni akartam benne.
Egy jó funkciot találtam benne hasznosnak, az pedig a képek összehasonlitása volt igy tudtam törölni pár duplikáciot.
Bár itt is hiányolom azt, hogy a megtalált azonos képeknél nem lehet választani , hogy a 2 kép közül melyik maradjon meg, mert bár a kép egyforma a fájl név különbözö lehet és nem lehet kiváűlasztani, hoyg melyik fájlnevü maradjon.
Ugyan igy hiányolom ,hogy esetleg egyidőben át lehessen nevezni a képet. vagy az azonos képtartalmu, de különbözö szövegó képeket külön lehessen választani menteni egy mappába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akvarisztika
- Milyen NAS-t vegyek?
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Projektor topic
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hogy én mit szidtam az irfanviewet, mert ha például egy mpg fájl is van a mappában, megfogja az egész betöltést, belassul. Így viszont mint a villám!