- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlayMax
nagyúr
Sziasztok ,
Tudtok nekem olyan programot vagy megoldást ajánlani PC-re ,hogy ha esetleg újraindul a gép ,jelezze pontosan mi okozta?
-
PlayMax
nagyúr
Sziasztok ,
Egy 2004-es Magyar filmet szeretnék a lehető legjobb minőségre konvertálni ,a lemez megvan eredeti DVD-n ,van esélyem belőle legalább 1080p-t csinálni ,vagy legalább 720p t ha lehetséges?
-
PlayMax
nagyúr
Sziasztok ,
Rar-bol szeretnék egyszerűen csak egy iso fájlt készíteni ,tudtok nekem erre vlmi gyors ingyenes megoldást?
Köszöntem ,
-
PlayMax
nagyúr
Sziasztok ,
Windows Spotify alkalmazásban hogyan tudom kikapcsolni ,hogy ne induljon automatikusan gép indításkor?
-
PlayMax
nagyúr
Sziasztok
Elég jól szuperál a brave böngésző ,mennyire megbízható használni?
-
PlayMax
nagyúr
Sziasztok ,
Két megoldásra lenne szükségem ,
1. Van egy 2tb os merevlemezem amiről most mentettem le az adatokat ,jelenleg 2 partícióra van osztva ,hogyan tudom leformázni úgy ,hogy 1db üres partíció legyen belőle?
Usb rack re van kötve ,így nem szeretném beszerelni a gépbe ,továbbra is usb csatlakozáson keresztül szeretném megoldani ezt a feladatot.2. Tudtok nekem olyan programot ,ami az adott lemezen csak a hang ,videó és fotó fájlokat szűri ki (ezekre van szükségem) ,minden más “szemetet” és programot meg letörölné ,vagy külön választaná nekem amit majd tudok szelektálni?
Köszöntem előre is ,
-
PlayMax
nagyúr
Sziasztok
Olyan programra lenne szükségem ,ami minden gép indítás után automatikusan kijelezné a alkatrészek hőmérsékletét az asztalon ,de nem ilyen fapados cuccra gondoltam ,nézzen is ki azért vlhogy...
Köszöntem ,
-
PlayMax
nagyúr
Sziasztok
Youtube rol szeretnék letölteni tartalmat ,néha audio t ,meg jól jönne ha sikerül 4k mkv formátum néha.
Már kaptam egy remek programot itt anno ,de már nem emlékszem melyik volt ,és nem találom...Jól emlékszem magyar nyelvű volt ,egyszerű volt kezelni és természetesen vírusmentes.
Köszöntem skacok ,
csicso82
EZ volt az ,nagyon szépen köszönöm!
-
PlayMax
nagyúr
válasz
King Unique #48254 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm neked és a többieknek a segítséget.
Végül egy teljes verziós EaseUS lett a megmentőm ,viszont nem megy olyan gyorsan a folyamat ,szép lassan mentem le az adataim és megtalált mindent ,ma lesz a második napja hogy csinálom ,de lassan a végéhez érek.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #48249 üzenetére
Csúcs ,viszont én is most olvastam utána ,mindenképp kell egy ugyan ekkora tárhely ahova mentem a cuccokat legalább ,nem tudja megoldani ugyan azon a hardver en...
Szép baleset ,de még az a szerencsém hogy nem volt formázás meg egyéb ,csak sima törlés.Köszöntem skacok a gyors választ ,
(#48251) Fire/SOUL/CD
Akkor próbálgatom a 2tb adatott 4 fele szedni majd mentésnél....
-
PlayMax
nagyúr
Sziasztok
Windows telepítésnél véletlen töröltem egy 2tb os hdd t és tele volt a személyes adataimmal ,találtam rögtön google segítségével EZT a programot ,ami meg is talált mindent szépen hosszas scan elés során ,viszont mikor a végén rá nyomnék a Recover gomb ra ,ki is dobja hogy vásároljam meg a programot ,szóval nem ingyenes.
Nem is probléma ,hogy nem az ,csak legalább a kezdetektől fogva jelezte volna a web oldal ,mind1 erről lemondok.Tudnátok nekem esetleg alternatívákat ,amivel könnyedén vissza tudom hozni a törölt hdd t a rajta lévő adatokkal együtt?
Nagyon szépen köszöntem nektek előre is ,
Szép napot! -
PlayMax
nagyúr
Sziasztok Skacok ,
Gubanc és vírus mentes youtube videó és audio letöltő programot tudnátok nekem ajánlani ,amik eddig voltak (ingyenesek) ,szinte mind meghalt ,vagy valami bajuk lett.
Lehetőleg ingyenes megoldást keresnék ,4k video tartalomnak ,vagy legalább a 320kbs os mp3 nak örülnék ha tudná.Köszöntem nektek ,további szép estét ,
-
PlayMax
nagyúr
válasz
King Unique #45261 üzenetére
Végül sikerült vele ,nagyon szépen köszöntem ismét a segítséget!
-
PlayMax
nagyúr
válasz
sztanozs #45260 üzenetére
Egy 500gb os merevlemez ketté van osztva ,és ezen kivűl van még 1db Helyreállítás partíció + még valami 750mb ,így összesen 4 partíciót érzékel minden (tv n szeretném használni a cuccot és kiadja mind a 4 partíciót.
Nincs rajta szükséges adat ,törölni szeretném az egészet egy nagyra...
Lemezkezelésben nem sikerül partíciót törölni ,csak az adatokat. -
PlayMax
nagyúr
Sziasztok skacok
Fiókomban maradt egy 2,5 hdd ,így megcsináltam egy külső házzal tárolónak.
Olyan programra lenne szükségem ,ami a formázással együtt egy partícióra is tudja rakni ,mert jelenleg 2 partícióra van osztva a merevlemez és a Windows kezelőben partíciót nem tudok összevonni ,csak létrehozni.
Köszöntem előre is ,szép napot!
-
PlayMax
nagyúr
válasz
energomatt #45177 üzenetére
Nem kell elhinni senkinek ,nem is kérem.
Attól még ez marad a szakmám ,ezzel foglalkozok és több millio ember engem hallgat.
Nem beszélve a sok felkérésre amit nekem kell mixelnem ,kevernem ,masterolnom ,na meg kiadni.Szép napot tudorkák ,csicso82 - neked meg köszönöm a cuccot.
-
PlayMax
nagyúr
Kiadónak pontosan: 44,100 kHz; 16 bit; Sztereó (olyan nincs hogy gyártó
).
Így kell leadnunk a végleges zenét (én is előadó vagyok és az összes digitális platformon elérhetőek vagyunk).Nagyságrendileg a három legismertebb: iTunes ,Deezer ,spotify .. és még ezen kívül 244 digitális platform létezik ahol megjelennek zenéink.
Stúdióban dolgozok ,zenékkel foglalkozok ,hivatásos előadó művész vagyok aktív 15 éve ,így vágom hogy max. mekkora minőségű zenét kaphat kézbe egy átlag zene hallgató.(#45172) energomatt
Aranyos vagy ,és méltányosságból el is árulom neked ,a Flac egyfajta "éles-csilingelő" hatást rak a zenékre ,ami valóban nincs is ott. De a zene lejátszó kütyükön segít ,így olyan hatása van mint ha jobb lenne ,de ne feledjük ,az nem az eredeti minőség.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Cs1csó #45167 üzenetére
Zene függő ,rengeteg bakelit és eredeti audio lemezek vannak a háztartásban ,zene szerkesztő programok ,apple kütyüi és még sorolhatnám hogy mi minden nem szereti a flac formátumot.
Flac egyfajta fake is ,egy eredeti audio lemez számonként max. 1411kbs (ez most így fejből ,lehet ha tévedek ,de nem sokat). Még is több flac formátum fent a neten 3100kbs is néha...
Hova ,megszerezték a kiadó által őrzött master anyagot ,vagy éppen egy bakelit anyagot digitalizáltak át (nyílván recsegne)?
Egyik sem ,vagy wav ,vagy inkább legyen valami normális (320kbp) mp3 ,egy stúdió környezetben azért érezhető a veszteség ,sokszor mp3-ból csinálnak flac formátumokat stb. ,parasztvakítás könnyen beesik e formátum hatásával.
Persze van a jó flac ,de már ahogy leírtam kezd elavulni.Rá próbálok az általad ajánlott cuccokra ,és köszöntem a gyors választ!
-
PlayMax
nagyúr
Sziasztok skacok!
Leírhatatlan ,hogy én mennyire utálom a Flac audio formátumot!
Minőség fogjuk rá ,de hogy nagyon hasznát sehol sem veszed ,az is biztos.Normális ,ha lehet ingyenes ,audio converter-t tudtok nekem ajánlani ha szépen megkérlek benneteket?
Szép napot!
-
PlayMax
nagyúr
Sziasztok
Legjobb és legkönnyebben kezelhető DVD to mkv converter t keresem ,tudnátok nekem esetleg ajánlani pár alternatívát?
Lehetőleg ingyenes ,de ha nem akkor rá vetem magam.Köszöntem ,szép estét!
-
PlayMax
nagyúr
válasz
atesz117 #44063 üzenetére
Nem rossz ,eddig jobb mint a többi ,csak picit szokatlan a felülete és a kilépés sem egyszerű...
Nagyobb méretű mkv formátumok rajta is megakadnak néha ,de van egy fajta motorja legalább ami eddig az összes kipróbáltnak nem volt.(#44062) sfdrakex
Nem androidos a tv ,gyári alkalmazások vannak benne meg egy böngésző. [link]
Külső merevlemezzel használtam filmnézésre ,de sajnos meghalt a merevlemez így a gépen filmezünk ami amúgy is rá van kötve ha megy a game...
Eddig egy normális lejátszót nem találtam ami ne akadna be alkalmanként ,vicc az egész.
Gyárilag lehet az asztali felbontás fhd vagy 4k / 60Hz ,a lejátszók össze fossák magukat. -
-
PlayMax
nagyúr
Sziasztok
Nagy tv-n este szoktunk mostanság filmezni ,őskövület vlc player akadozik néha ,elégé nem kényelmesen játssza le az mkv bluray vagy akár 4k s filmeket...
Egy normális videó lejátszót tudtok nekem ajánlani ami 2160 vagy akár 1080p 60hz asztali felbontás mellet lagolás mentesen viszi az általános hd mkv formátumot?Köszöntem ,szép estét!
-
PlayMax
nagyúr
Sziasztok
Egy könnyen kezelhető kép átméretezős programot keresnék ,melyik lenne a legegyszerűbb?
-
PlayMax
nagyúr
válasz
bluemirage #43772 üzenetére
Köszönöm...
Ezek a programok biztosan rendben vannak ,de még egyikkel sem tudtam hol és mit kell ahhoz beállítani ,hogy automatikusan az asztalon jelezze az adatokat ,meg persze jó ha ki is nézz valahogy...
-
PlayMax
nagyúr
Sziasztok
Egy olyan programot keresnék ,ami kijelzi az asztalon a gpu/cpu kihasználtságát és hőmérsékleteket...
Legyen könnyen kezelhető és átlátható...Köszöntem
-
PlayMax
nagyúr
Sziasztok
Költségvetés készitő programokat tudnátok ajánlani ,örülnék ha ingyenes vagy olcsó lenne...
Köszöntem.
-
PlayMax
nagyúr
Sziasztok
Szükségem lenne egy monitor programra ,ami az asztalon elhelyezkedve a Windows-al automatikusan indul ,témaszerűen kijelzi az alkatrészek hőfokait ,stb.
Tudnátok nekem ajánlani párat?Köszöntem ,
-
PlayMax
nagyúr
Sziasztok
Milyen programmal lehet a legkönnyebben zenés videót készíteni jó minőségben (csak egy képet raknék bele)?
Eddig a Movie Maker-t használtuk de most reggelre észrevettük ,hogy lebutítja a zeneminőségét ,egyértelműen rosszabbul szólnak a zenék youtube-n ,mint a valóságban akár egy gyári mp3 formátumban...
Köszöntem hölgyek ,urak a segítséget! -
PlayMax
nagyúr
válasz
King Unique #41059 üzenetére
Most raktam újra a rendszert ,leformázva minden partíció ,sztem ezen a témán lépjünk túl....
-
PlayMax
nagyúr
válasz
King Unique #41054 üzenetére
Segíts magadon az isten is megsegít ,találtam egy teljes vírusmentes magyar nyelvű youtube-s leszedőt ,minden fajta minőségbe és fájlrendszerbe konvertál ,mindenkinek csak ajánlani tudom ,ráadásul magyar nyelvű!
4K Video downloader -
-
PlayMax
nagyúr
Sziasztok
Legjobb youtube downloader-t keresném ,ami mkv-ban letölti nagyon jó minőségben a videókat és nagyon jó minőségben szedi le mp3-ban a zenéket ,lehetőleg ingyenes legyen.
youtube downloader oldaltól már bekaptam egy zsák vírust ,szóval örülnék egy megbízható alkalmazásnak erre a célra...
Köszöntem!
-
PlayMax
nagyúr
Sziasztok
Movie Maker használata megoldható vlhogyan ,mert egy nehéz munkám van benne mentésként ,újra vágni ezt az egészet új programmal végem lenne?
Úgy vettem le ,hogy már nem támogatott a cucc...
Üdv. Gyuri -
PlayMax
nagyúr
válasz
bluemirage #37993 üzenetére
Youtube-ra szeretném felrakni és azt szeretném vele elérni hogy legalább 480p-ben megjelenítse....
Eddig akárhogyan konvertáltam 360p-nél jobb minőséget nem bírtam vele elérni.
Am ez egy 2004-es Magyar film,amiben én is főszereplő vagyok többek közt,szerettem volna legalább egy 720p-t elérni vele de eddig a 480p-t sem tudom megütni.Handbrake-el konvertálva szépen megcsinálta 16:9-re szóval ezen a téren ott már nincs gond, feljavítást csak arra értettem hogy maradjon meg legalább az eredeti minőség és a Youtube ne 360p-n ismerje fel...
Egy eredeti DVD lemezről csinálnám.... -
PlayMax
nagyúr
Sziasztok
Olyan programra lenne szükségem,amivel könnyedén tudok 4:3-as videóképarányt 16:9-es re varázsolni ,ez után a DVD tartalmat (eredeti film) HD féle minőségre feljavítani ,mondjuk MKV formátumra....
Tudtok nekem ilyen programot ajánlani ,lehetőleg könnyen kezelhető legyen?
-
PlayMax
nagyúr
válasz
HollyBoni #36368 üzenetére
Rosszul fogalmaztam sztem,vagy nem értetted.
Olyan program kéne nekem,ami kint az asztalon jelzi egy kis ablakban,hogy melyik hardver hány Mhz-n mozog,hőmérsékletek,stb,automatikusan induljon a Windows-al,az mindig kint legyen az asztalon,lehetőleg vlmi designes kinézettel.
AIDA-m van,annyira elmaradi-kezdő azért nem vagyok,ismerem kb. az Everest óta....
-
PlayMax
nagyúr
Hali
Melyik hardver figyelő program a legjobb,ami kiírja kis ablakban kint az asztalon az adott hőmérsékleteket,stb.?
-
PlayMax
nagyúr
Sziasztok
Olyan programra lenne szükségem,ami valós sebességgel veszi fel a játékot számítógépen....
FRAPS kizárva,mivel belassul az egész video,nem fedi a valóságot.
Nvidia tudom ezt már megoldotta egy kiegészítővel a driver-e mellé,de jelenleg nekem AMD kártyám van.Köszöntem előre is!
-
PlayMax
nagyúr
Már megoldottam köszönöm egy Free ISO programmal,Windows-ot kellet telepítenem egy kisebb notebook-ra,de már az is kész.
Mindenesetre köszöntem a válaszokat.
-
PlayMax
nagyúr
Sziasztok
Olyan program kéne nekem,ami Windows lemez tartalmából ISO-t készít.
-
PlayMax
nagyúr
Hali
Létezik PC-re zenefelismerő alkalmazás,mint okos telefonokra?
-
PlayMax
nagyúr
Üdv.
Mivel tudnék több DVD fájlt egy lemezre másolni DVD-ként? Több családi videóm is van DVD lemezen,és ezeket szeretném egy lemezre rátenni. Nem szeretnék konvertálgatni,ezért is jobb lenne egy ilyen megoldás,hogy maradjon DVD az egész...
Köszöntem előre is. -
PlayMax
nagyúr
Üdv.
Szeretném megtudni,hogy a 3D filmeket mivel tudom lejátszani PC-n,mert sima mezei média lejátszókkal dupla képet add vagy vízszintesen,vagy függőlegesen...? -
PlayMax
nagyúr
Üdv, Olyan kérdésem lenne amire kiváncsi is vagyok. Szerintettek melyik a legjobb és legmegbízhatóbb író program ami jelenleg müködik is Win8-on. Köszöntem elöre is.
-
PlayMax
nagyúr
Üdv,olyan kérdésem lenne,hogy melyik a legjobb video lejátszó program amit érdemes feltenni Win8-ra és lejátsza gyönyörüen a HD-s videokat is..? Köszöntem előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gyermek PC játékok
- Gombászkönyvek egyben
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged