- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
ntomtb
tag
Üdv!
A problémám az lenne, hogy egy 48"-os tv-n szeretnék játszani is, nemcsak "mozizni". Így közelebb viszont hatalmas a képernyő. Létezik olyan ami,akár kisebb felbontásban is de le lehet csökkenteni a teljes képernyő méretét, a képernyő közepére vagy aljára?
(Mivel oled tv-ről lenne szó, nemgond természetesen hogy fekete lenne körülötte a képernyő.) -
adakiller
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #50595 üzenetére
köszönöm szépen!
-
Cs1csó
titán
válasz
w.miki #50592 üzenetére
Innen - is - szoktam tájékozódni persze tesztek mellett stb. - és ugye a legismertebb a TeamViewer de még van szerencsére sok egyéb rajta kívül.
Ami szerintem fontos - erre érdemes figyelni - hogy AKTÍVAN legyen fejlesztve tehát pl. a legutolsó build ne fél évnél régebbi legyen.
Ez azért is fontos, mert ugye az oprendszerek is változnak melyeket távolról vezérelni kell. -
w.miki
veterán
válasz
Cs1csó #50581 üzenetére
Ultraviewert nem használja senki? Az nem annyira ajánlott?
Ez a chrome távoli asztal hogy működik? Az is tudja az egész (másik:, win7) gépet kezelni, programokkal, leállítással mindennel?
Van esetleg olyan program is, amivel el is indítható egy leállított gép? (Dell e6540) -
Cs1csó
titán
válasz
sisi22 #50588 üzenetére
Egy esetleg két megoldás jut az eszembe:
1. bérelt vonal - rohadt drága de mivel bérled ezért ugye garantáltan kell biztosítani a szerződésben rögzített sebességet, ping stb. értéket komolyabb cégek használnak ilyet.2. előfizetsz valami jobb VPN-re - Nord, Express stb. és ugye akkor a szolgáltatód NEM láthat bele a forgalmadba.
-
-
sisi22
aktív tag
Torrentre milyen megoldast javasoltok, hogy az internetszolgaltato ne erzekelje es ne korlatozza a savszelesseget?
Nem filmek letoltese lesz, de sajnos torrent kell hozza. -
norba69
senior tag
válasz
Cs1csó #50583 üzenetére
Volt egy időszak, amikor dobálták az üzleti felhasználós fenyegetőzét, aztán (szerintem a csökkenő felhasználószám miatt) abbahagyták.
A szövegelésük miatt a saját gépeimen átálltam a chrome távoli asztal szolgáltatására, az anydesk meg maradt a néha beeső segítségkérésekre. -
Cs1csó
titán
válasz
IT user #50582 üzenetére
Sajnos anno - pár éve - emiatt váltottam a TeamViewer-ről, aztán egy pár hónapja ugyanezt kezdte el dobálni az AnyDesk is, de ott találtam egy olyan opciót, ahol lehet jelezni, hogy otthoni használat stb. és pár munkanap múlva eltűntek a reklámok. Tehát kivettek az PRO agresszív ajánlgatása és a fenyegetőzés alól. (amúgy nem is értettem mert 2db PC-n használom csak az AnyDesk-et ugyanazon a belső hálón van mindkét gép és csak egyikről szoktam a másikat nézni ennyi. Tehát kvázi az interneten lévő távoli gépeket nem is néztem még róla sőt 1 gépről 1 gépet nézek oda-vissza. )
-
w.miki
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #50551 üzenetére
Ultraviewer nem jobb ezeknél?
AnyDesk is mintha fizetős lenne. Vagy az is az? -
-
adakiller
senior tag
ismertek olyan programot, aminél be lehet állítani, hogy melyik program az asztal melyik részére nyíljon meg? pl msi afterburner fixen a jobb alsó sarokban, ne pedig az asztal közepén.
előre is köszi
-
poirot
őstag
válasz
Vertigo18 #50570 üzenetére
[kép] Itt nézd meg, az enyém a DIDK 5-öt klónoztam a Disk 2-re eltérő méretűek, de semmi gond.
Persze. Lemásolja egy az egyben az adatokat, csak ismétlem férjen rá a céllemezre és utána egy boot a céllemezről próbaképpen, meg amit írtam. Odafigyelni, hogy melyiket melyikre, nehogy felülírj egy olyant, amit nem szeretnél! -
poirot
őstag
válasz
Vertigo18 #50568 üzenetére
A copy disk wizard-ot szoktam minden esetben használni, mert ugye klónozok/másolatot készítek az egyik lemezről a másikra. Vagyis ha sikeres a klónozás ugyanaz lesz mindkét lemezen. A másikon lévő adatok törlödnek ebben az esetben! Az mindegy, hogy az egyik lemez kisebb vagy nagyobb a lényeg, hogy a foglalt terület felférjen a céllemezre.
Ha sikeres nyilván ki kell próbálni, hogy be tudsz-e bootolni róla, és müködik-e.
A migrálást nem próbáltam, nem tudom mit takar ebben az esetben, hülyeséget meg nem akarok beszélni.
-
poirot
őstag
válasz
Vertigo18 #50564 üzenetére
Én fordítva szoktam, M2 SSD-öt szoktam egy SSD-re klónozni, de persze a lényegen nem változtat. Minitool Partition Wizard-al. Természetesen arra kell figyelni, hogy melyiket melyikre klónozod, főleg, ha több meghajtód van. A végén amire klónozod a "felesleges" particiókat is elrejtheted a klónozott meghajtókról, mert csak bezavarja az embert. Mindig átnevezem, a meghajtókat, hogy tudjam, hol vagyok. C_M2 illetve C_ADATA. Kb. ennyi.
Régebben a Macrium-ot szoktam használni, de áttértem, mert mindig hibával kilépett.
-
Vertigo18
addikt
SSD-t szeretnék átklónozni egy másik, immár M2 SSD-re...
Milyen programmal a legegyszerűbb és mire figyeljek oda a folyamat közben?Azt szeretném, ha a régi SSD-t kivehessem, miután az újra klónoztam és minden működne tovább pöpecül, mintha semmi sem történt volna - csupán nagyobb lett a tárhelyem.
-
Cs1csó
titán
Passz, vizsgálja át a gépét pár kártevő keresővel pl. Emsisoft EK, AdwCleaner, MBAM Free esetleg egy másik gépen egy pendrive-ra létrehozott "Rescue Disk" megoldással pl. Kaspersky
Milyen levelezőt használ?
Ha webest akkor a Gmail-ben elég jó szűrő van, használjon azt jobb mint a Freemail, VIPmail, Citromail stb. -
MT90
csendes tag
Üdv!
Ismerősöm rövid időn belül sok tízezer emailt kapott. Valószínűleg vírus. Létezik olyan program, amivel ki lehetne deríteni mire (esetleg melyik emailre) kattintott rá és mi miatt alakult ki?
Köszönöm.
-
zoltanz
nagyúr
Youtube-ról szeretnék hangfájlt letölteni, (webes felületű konverter is megfelel, ha 2 órásnál hosszabb felvételekkel is boldogul.)
Eddig a Youtube-DL-használtam, de mára használhatatlan sebességre korlátozták (jellemzően 50 KB/s) -
lanszelot
addikt
Hello,
Megvettem Udemy-n egy oktató kurzust, és nem tudom használni mert a telefonon nagyon szaggat. Valószínű gyenge a net. Letöltés szürke, így ott nem tudom letölteni.
Le lehet tölteni valahogy, mert így csak kidobtam a pénzt a semmire.
Windows10 vagy Androidon tudom letölteni. Windows rol át tudom tölteni a telefonra. -
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Egy barátom keresett meg olyan kéréssel, hogy konyhabútorát át akarná fóliáztatni és a színválasztáshoz keresne olyan programot amivel át tudná színezni a konyhabútorról készült képen a bútort. Van/létezik egyáltalán ilyesmi program?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #50551 üzenetére
Köszi Fire/SOUL/CD, cigam! Látom van jó pár.
-
qwertly
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #50549 üzenetére
Szia !
Küldtem privátban..
Üdv: -
-
válasz
pinnacle #50550 üzenetére
"Teamviwerre gondoltam, de lehet van jobb program is erre."
Az relatív, hogy kinek mi a jobb, de ezekkel tehetsz egy próbát.
AnyDesk | NoMachine | Remote Desktop Manager -
pinnacle
nagyúr
Milyen programmal tudnék nagyobb fájlokat, (összesen 100GB) átmásolni interneten keresztül egy másik gépre? Teamviwerre gondoltam, de lehet van jobb program is erre.
-
-
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni..
IDM töltök le online videókat és egyre többszőr futok bele, hogy nem tudom lejátszani sem VLC media player sem más programmal.
A fájlok kiterjesztése .ts eddig ez nem volt gond mert a vlc mindent vitt.
DE most már nem igaz. Én nem állitok be valamit jól, vagy ehhez egy újfajta lejátszó kell? -
válasz
w.miki #50541 üzenetére
Automatikusan ne törölj minden találatot, hisz lehet, hogy nem mind az Avast-hoz tartozik.
Ha az alapértelmezett módon keresel (tehát kis betűvel írtad be az avast szót a keresőbe, kis- és nagybetű és csak teljes szó kikapcsolva, akkor előfordulhat, hogy olyan találatok is lesznek, amik ténylegesen nem az Avast-hoz tartozik(pl. padavanavast, ami biztos nem az Avast bejegyzése).
Én elsőre így szoktam keresni, azaz keresőbe Avast (tehát nagy kezdőbetű) és a kis- és nagybetű és csak teljes szó opció be van kapcsolva. Így kevés/kevesebb találat lesz, de az biztos, hogy az Avast-hoz tartozik. Utána természetesen a fentebb linkelt alapértelmezett módon keresek és átnézem, csak így kevesebbet kell átnézni, hisz a "biztos" Avast bejegyzések már törölve lettek. -
w.miki
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #50540 üzenetére
Köszi. Itt ha jobbra fent beírom a keresőbe, hogy avast, utána az alsó mezőben lévő találatokat mindet törölhetem, vagy inkább ne?
Van néhány csak kulcsból álló találat. -
válasz
w.miki #50539 üzenetére
Az Avast-nak van saját eltávolítója, ettől függetlenül maradhatnak a registry-ben nyomai.
Akkor erre lesz szükséged: RegCool (portable x86 és x64 változata is van és -többek közt- keresni is tudsz benne normálisan) -
w.miki
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #50538 üzenetére
Olyan Reg Cleaner is létezik, amibe beírok egy kifejezést (Avast), és akkor azt végigkeresi a regedit-ben, és ki tudom választani, és törölni ezeket, akár anyjukkal együtt?
Ebben nem találtam ilyen opciót.Vagy valamilyen Avast törlése után reg takarító eszköz?
-
válasz
w.miki #50537 üzenetére
Ha kifejezetten Registry takarításhoz kell, akkor a Wise Registry Cleaner-t javaslom, szintén van portable változat x86 és x64 alatt is fut.
-
w.miki
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #50536 üzenetére
köszönöm
én ilyen módosított verziót szerettem volna, ami a neszetools oldalán is van, de registry takarításra jó lesz akkor az egyszerű is. -
válasz
w.miki #50534 üzenetére
Gyári oldalon fent van a portable változat, x86 és x64 egyben (kicsomagolás után azt indítod, amelyiket "szeretnéd", mert asszem x64-es OS alatt mindenképp az x64-es verzió fog indulni, 32 bites OS alatt meg értelem szerűen csak a x86-os változata futtatható)
-
w.miki
veterán
CCleaner létezik 32 bites portable változata?
-
littleNorbi
aktív tag
Köszi. Amúgy ez a program kell hozzá: Automatic Printer Switcher .
-
mezis
félisten
válasz
littleNorbi #50531 üzenetére
Üdv.! Programfüggő.
-
littleNorbi
aktív tag
Sziasztok! Lehet, hogy nem jó helyre írok.
Be lehet azt valahogy állítani Windowson, hogy egy adott program egy bizonyos nyomtatón nyomtasson alapértelmezetten, az összes többi program viszont mindig egy másikon? -
Wolfskin
őstag
Avidemux-al próbálkoztam, de nekem teljesen érthetetlen a kezelői felülete. Csak audio output van rajta, ez nem csak szétválasztani tudja a képet és hangot?
Aztán valahol a video beálltások legelrejtetettebb zugában találtam egy audio sáv kiválasztó felületet, ott kijelöltem a hang fájlt, újrakódolta az egészet, de nem csinálta meg.Végül az AiseesoftVideoEnhancer-el hozzá tudtam adni, de mp3-t nem tud beolvasni, csak akkor tudta, ha a hang is mp4-ben volt, akkor egyesítette a 2 videót: egyikből a hangot, másikból a képet. Szóval ez sem igazán erre való, de végül sikerült.
-
-
w.miki
veterán
Olyan program, amivel videóra rá tudnám feliratozni annak a nevét, és aztán összefűzni őket 1 fájlba automatikusan, ilyen létezik? Mi a neve?
-
Edorn
senior tag
Asztali gépek távoli elérésére, programok telepítésére, segítségnyújtásra, stb (tipikusan amit pl TeamViewerrel meg lehet csinálni) az UltraVNC ajánlott, vagy van más/jobb ingyenes megoldás? (minden gépre előre telpíteném, tehát a TeamViewer felhasználóbarát beüzemelése nem szempont)
-
Wolfskin
őstag
sziasztok, van egy mp4 video és egy mp3 audio fájlom, mivel tudom összefűzni? (lehetőleg ingyenes, pár kattintásos megoldá érdekelne)
-
Krystal_s
addikt
válasz
sisi22 #50522 üzenetére
Szia, nem tudom mi miatt nem szedi le ott a hangot, de itt biztos, hogy van hang....
jobb klikk a videón és Videó mentése...... -
Krystal_s
addikt
válasz
sisi22 #50509 üzenetére
Szia, pl https://9xbuddy.com is letudja tölteni....
Video link -
sisi22
aktív tag
válasz
liszi70 #50510 üzenetére
Nagyon is az, arrol szol, hogy botokkal hogyan manipulaljak az arfolyamokat, tavalyi dokumentumfilm, Money Bots a cime, itt az imdb-s leirasa:
[link]Azt feltetelezem, az a problema, hogy a vdh csak rengeteg rovid jelenetet lat, azokat kellene egyesevel lementeni es osszefuzni, mintha a 48 perces video par masodperces jelenetekre lenne szetdarabolva.
(Az eredeti 53 perces volt, valoszinuleg az elejen es vegen levo feliratokat levagtak, vagy kivagtak belole valamit)
Itt a msn elerhetosege:
[link] -
sisi22
aktív tag
Tudna valaki segiteni, hogy MSN weboldalrol hogyan lehet letolteni egy videot?
videodownloadhelper nem boldogul vele.
Vagy esetleg valaki letoltene nekem?
Egyetlen dokumentumfilmrol van szo, kozvetlen link megvan hozza. -
looser
addikt
Hahó!
Létezik olyan alkalmazás, amely egy lista alapján, de akár meglévő fájlnevek alapján átnevez egy másik, ugyanannyi tagból álló fájlt? Letöltöttem egy sorozatot, amely rosszabb minőségben már megvolt és a régi fájlnevek alapján szeretném elnevezni az újakat.
Üdv
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
tillatrilla #50505 üzenetére
Kérd meg őket dobják át a képeket mailben, eredeti méretben. Messenger nagyon lerontja.
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! A lányomnak vettünk egy fali képkeretet,olyan sok kockásat...Képeket szeretnék nyomtatni bele,amin ő ,és a barátnői vannak.Több képet egybe. Azelőtt a Magic photo editor-t használtam,most a legfrissebb verziót töltöttem le,de sajnos az a problémám,hogy azokat a képeket nem tudom hozzá adni,amit a csajok messengeren keresztül küldtek.Nem értem,hogy miért. A formátum .jpeg,a felbontása természetesen nem 1920x1080,hanem 400x843,illetve 480x960. De nem hinném,hogy ez lenne a probléma.Valami ötlet,vagy másik progit ajánlani tudtok?
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #50503 üzenetére
Én a contacts.google.com -on szoktam szerkeszteni. A csoportos szerkesztést ugyan nem tudja, de elég gyors még így is. Feltéve, hogy be van szinkronizálva a névjegyzék a Google fiókkal.
-
Olyan Android Phone Manager érdekelne, ami csoportosan tud módosítan 1-1 mezőt a címjegyzékben.
Pl. kijelölök 20 versenyzőt a telókönyvből, de ennek a 20 tagnak csak a cím mezőjét akarom módosítani, mert mindegyik pl. Budapesti, ne egyesével kelljen a 20 tagot adatait szerkeszteni és 20x beírni a cím mezőbe, hogy Budapest...)
PC-n futó alkalmazás érdekel, nem olyan, ami önállóan az Android telón fut kizárólag. -
Nerazim
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest