- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
Üdv!
Van egy Mate Translate fordító kiegészítő firefoxra, mai nap kezte el ezt a zavaró be-be ugrálásokat csinálni:
Hogyan lehetne beállítani, hogy a háttérben maradjon, he hívja fel magára a figyelmet?
Vagy ha nem lehet beállítani, milyen beépülő programot ajánlotok ami inkább a háttérben ténykedik, ha szükség van rá, fordít angolról magyarra ha kell? -
Hzi
aktív tag
Sziasztok!
A feladat (egyszeri): 30 db képből szeretnék egy montázst, ami egy 30-as számot mutat.
A Picasa volt annó, de már nincs.
Nézegettem netem, telón, de nem találtam megfelelő progit
Ingyenes prg, kell, ha van, lehet Play áruházas vagy pc-s,online is.
Köszi, ha segítetek! -
Gallac
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan portable programot ajánlani amivel a videokártya beállításait ( kontraszt, világosság, saturáció) lehet szoftveresen állítani?
Céges masina, így nincsen admin jogom, sima userként szeretném használni -
Parallaxis
addikt
Nem vitatom amit írsz
De számomra a grafikus az a 2D-s világ (DTP, művészeti grafikus).
Itt teljesen igaz, az amit írtam. Ezek többszáz éves múltra, hagyományokra épülő szakmák.
Pl.: bármelyik festőművésztől, nyomdaipari, vagy művészeti iskolát kijárt embertől megkérdezheted, hogy mi az az aranymetszés, az bizony tudni fogja miről van szóA 3D és a WEB már más történet, más gondolkodásmód és más szemlélet.
Itt már az informatikai standard a mérvadó, új fogalmak és angol szakmai környezet az alap.
Itt neked van igazad--
Kissé eltértünk a topiktól, ha gondolod privátban beszélgethetünk tovább erről, de itt már hagyjuk, mert az orrunkra koppint egy modi
-
Vesa
veterán
válasz
Parallaxis #49787 üzenetére
Az, hogy "grafikus", ma már egy tág fogalom, nem attól leszel képzett, mert egyik vagy másik területet jobban ismered. Annak sincs ehhez köze, hogy iskolában tanultad-e, mivel itt is vannak már szakirányok elég régóta az egyetemi képzésben (a tervező grafikustól kezdve, a brand/web designeren át, a grafikusművészig). Van nálunk kolléga, aki egyáltalán nem használ grafikai programokat, csak kézzel rajzol (Concept art). Aztán ott vannak a DTP-sek, 2D Digitális művészek, web designerek, 3D modelezők és animátorok (önmagában a 3D-n belül is szét van szálazva a szakma, vannak akik kifejezetten karakter-modelezéssel és/vagy animációval, mások szinte kizárólag Inverz Kinematika és Motion Capture területeken dolgoznak, megint mások csak modeleznek stb.). Ezek mindegyike kvázi grafikus és mindegyik magasan képzett (máshogy ez már nem is megy), viszont egészen mást csinál egy DTP-s, mint egy 3D-s!
-
dqdb
nagyúr
válasz
MostaPista #49783 üzenetére
Ezen nincsen mit átalakítani UTF8-ba, mert ez eleve UTF8.
850-es codepage esetében:
├ = C3
╝ = BC├ = C3
® = A9Unicode és UTF8 esetében:
ü = FC = C3 BC
é = E9 = C3 A9 -
Parallaxis
addikt
20+ éve dolgozom grafikusként. Akkor úgy írom, hogy sázmodra is érthető legyen: MA MÁR jellemzően nem használjuk ezeket a kifejezéseket, itthon sem!
Fogalmazzunk helyesen, 20+ éve dolgozol Photoshoppal és grafikai szoftverekkel.
Ha valóban grafikus lennél (nem sértésként írom, hanem, hogy ez lenne a tanult szakmád), akkor tudnád, hogy 20 éve és még most is ezeket a kifejezéseket használják a szakmában és ezt is tanítják.--
Egyébként kissé félre értetted a hozzászólásom.
Az alap véleményeddel, mármint, hogy adott szoftvert angolul kellene használni (az általad is felsorolt okok miatt) teljesen egyet értek én is.Az ellenérzést és a hozzászólásomat az váltotta ki, hogy a szoftver menüpontjait a szakmai kifejezések felülírásának gondolod és konkrétan kinevettél egy olyan szót, ami egy képzett grafikusnak teljesen hétköznapi.
Ettől te még egészen biztosan kiváló szakember vagy, de bizonyos alapok amiket az ember az iskolából és a régi szakiktól hoz magával, nálad hiányoznak (és ezt tényleg nem bántásból, vagy sértegetésből írom). -
SpaceJam
aktív tag
válasz
MostaPista #49783 üzenetére
Honnan jön ez a sok elba. kérdés?
Ezekkel tudsz játszani: Character Encoder / Decoder Tool, Notepad++
-
MostaPista
tag
Karakterkodolasok kozti konvertalo programot keresek, ami ismeri a regi (?) kodolasokat is es at tudja kodolni legalabb UTF-8 -ra.
Kaptam par regi szovegfajlt, amikben a magyar ekezetes karakterek nagyon furcsan vannak kodolva, mintha ket karakteren kezelne oket, az altalam ismert kodtablazatokat atneztem, de nem talaltam megoldast, hogy milyen kodtablaval keszulhettek.
Itt van par pelda:
utemezes: ├╝temez├®s
elmult nehany ev: elm├║lt n├®h├íny ├®v
a dolgok egyszerusitese: a dolgok egyszer┼▒s├¡t├®se
-
Vesa
veterán
válasz
Parallaxis #49776 üzenetére
20+ éve dolgozom grafikusként. Akkor úgy írom, hogy sázmodra is érthető legyen: MA MÁR jellemzően nem használjuk ezeket a kifejezéseket, itthon sem! Egyebekben, grafikai programokról és azok kezelőfelületéről volt szó, nem pedig 400 éves nyomdatörténeti visszatekintésről. Örülök, hogy figyeltél!
-
válasz
Magyarországon a nyomdaipar nyelve 1990-ig a német volt, mind minden szakmáé.
Ez az ipari forradalom és az Osztrák-Magyar monarchia hozadéka.
Kőművestől a cipészig, a nyomdaiparon át, minden szakszó németből jött.
Például: subler, fándli, falc, stb -
válasz
Hát azért, rengeteg idegen eredetű szót használnak a nyomdászatban: [link]
1936-os Nyomdászati lexikonból részletek:
Abbreviatura (lat.): a. m. rövidítés (l. o.).
Abfall (ném.): a. m. papiroshulladék.
Abklatsch: közkeletű német elnevezése a dúcmásolásnak (l. o.). – A litográfiában kőre vagy cinkre való átvitelt jelent.
Abstemius: Bornemisza Péter (l. o.) vándor könyvnyomtató és szuperintendensnek latinos neve.
Ac... vagy Acc... kezdetű címszavakat, ha itt nincsenek fölvéve, lásd Ak... vagy Akk... alatt.
A. c.: a francia à condition (magyarul: feltételesen) rövidítése; a könyvkereskedelemben a bizományba való vásárlás jele. L. Bizomány.
Accentus (lat.): a. m. ékezet (l. o.).
Accidentia: lásd Akcidens.
Accolade (francia): a. m. kapcsolójel (l. o.). -
Parallaxis
addikt
Irreleváns, hogy mióta része a nyalvünknek, mert a szakmában nem használjuk. Angol kifejezéseket használunk!
A magyar nyomdaipar már akkor létezett, amikor a számítógépek még ötlet szintjén sem. A szakma nyelve itthon a MAGYAR és a több száz éves szakmai kifejezéseket leszólni egy szoftver miatt enyhén vicces! A grafika, tipográfia, nyomdaipar nem egyenlő sem a Photoshoppal, sem az Adobe bármely programelemével, sem bármelyik szoftvertermékkel, mint ahogy ezen szoftverek ismeretétől sem leszel sem grafikus, sem nyomdász.
Légyszi ne égesd magad tovább ezzel.
-
Mondjuk az egyik legnagyobb hiba a magyar informatikában az volt, amikor a 90-es években elkezdték lefordítani a szoftvereket magyarra. Előtte minden angol nyelvű volt, és épp ezért meg is értettél mindent. Aztán jött a fájl meg hasonlók, én meg fogtam a fejem a hülyeségek láttán. Az angol azért is előny lenne, mert rákényszerítene egy csomó mindenkit, hogy megtanuljon egy kicsit angolul. Ne jöjjön senki azzal, hogy de Magyarországon vagyunk... Ja, de az angolul tudok átlagkeresete jóval magasabb, és nem véletlenül.
-
Vesa
veterán
válasz
Parallaxis #49771 üzenetére
Irreleváns, hogy mióta része a nyalvünknek, mert a szakmában nem használjuk. Angol kifejezéseket használunk! Period!
Ez nem jelenti azt, hogy a nyomda nem fogja megérteni az idétlen magyar megfeelőket is, kénytelenek voltak megtanulni, de rettentően utálják amikor olyan cégtől kapnak anyagot, ahol valamilyen ismeretlen perverzió miatt magyar PS-t/AI-t/stb.-t használnak.
De vannak durvább problémák is, pl. a "Path" kifejezést úgy fordították le, hogy "Görbe". Holott, az egyenes vonal is lehet path, vagy sokszög, bármiféle görbület nélkül. Ez már szakmailag is helytelen.
Mondom, próbálj meg tutorial videót értelmezni, amikor mindenhol azzal a formulával találkozol, hogy pl: go to Menu/Layer and click New Adjustment Layer... Aztán keresgéld a magyar felületen, hogy most mi a fenéről is van szó. A használható szakmai anyagok 99%-ban angol nyelvű program felületre, és angol kifejezésekre hivatkoznak. (abba már bele sem megyek, hogy hibaüzenet esetén magyarul hiába keresel rá, alig lesz találat, angolul viszont 5 másodperc alatt ezer találatot dob a google így azonnal megoldás van, ami jelentős idő megtakarítás, az idő pedig pénz)
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
MostaPista #49772 üzenetére
Olvasd már el, amit írtam! Nem arról van szó, hogy nem lehet megtanulni magyarul kezelni egy programot, hanem hogy nincs konzisztencia köztük úgy, mint az angol nyelvű programok közt, és ez összességében hátrány. A programok tele vannak rossz fordításokkal, nem egy van pl. a NeszeTools-on is, amik portable verzióiban magam javítottam bele a nyelvi fájlba. Az IT nyelve nem véletlenül az angol. Sokkal hamarabb fel lehet fogni egy changelog-ot angolul, az talán az egyik legjobb példa erre. A magyarítás a legtöbb területen erőltetett és emiatt nehezen értelmezhető. Nem kérdés, hogy egy valamirevaló IT szakember angol felületeket használ, a saját érdekében is, nem csak azért, mert komolyan vehetetlen máskülönben...
-
MostaPista
tag
"Minden szakmai anyag az angol felülettel dolgozik, és az eredeti angol szakszavak, szakkifejezések mentén magyarázza el az adott funkciót."
Merthogy nem kepesek magyarul gondolkodni es a magyarra forditast hasznalni.
Ha a te szemleleted lenne az uralkodo, meg mindig allna a F1-F2, stb. haboru - erdekes modon mi, magyarok kenyszeritettuk ki, hogy legyen egyseges megoldas.
-
Parallaxis
addikt
Mondom ezt grafikusként.
"Aranymetszés"...basszus! Te jó ég!
Ilyet írni egy grafikusnak!!!Ne zavarjon, hogy ez a szó több mint 400 éve része a nyelvünknek. Ha kicsit több közöd lenne a nyomdászathoz, tipográfiához, akkor eszedbe nem jutott volna ilyen sületlenséget leírni.
-
SpaceJam
aktív tag
Amúgy pont az aranymetszés szó nem annyira gáz, bár az alkalmazásához való ragaszkodás annál inkább. De az igaz, hogy még ha jól is sikerül egy program magyarítása, egy másik, szintén magyar nyelvű programmal már nincs meg az összhang úgy, mint az angol programok közt. Mindenképpen több idő ezek használatába beletanulni, és akkor tudjuk jól, hogy a jó fordítások eleve ritkák. Egy magyar Audacity-ben pl. azt sem tudom, hogy mi történik.
-
cigam
titán
-
mezis
félisten
Aranymetszés: kb. 60 évvel ezelőtt is ilyen néven tanították nekem. Arra már nem emlékszem, hogy rajzórán vagy matematika órán.
Ha volt számítógép kis országunkban, az biztosan elektroncsövekkel működött. Illetve bizonytalanul működött.
Grafika program? Talán ég ötlet szinten sem létezett! -
Vesa
veterán
válasz
woodworm #49760 üzenetére
Eleve tévedés lefordítani egy szakkifejezésekkel csurig töltött programot! Amellett, hogy legtöbb esetben teljesen idétlen lesz -még akkor is, ha nyersfordításként helyes-, öntökönlövés magyarul betanulni, mert egyetlen tutorial videót, vagy más írott szakmai anyagot sem fog tudni értelmezni aki erre állt rá. Minden szakmai anyag az angol felülettel dolgozik, és az eredeti angol szakszavak, szakkifejezések mentén magyarázza el az adott funkciót. Rendszeresen szaladunk bele ebbe a Photoshop topikban is, amikor jön valaki, hogy XY dolgot szerete megoldani, és hiába küldjük neki az agyébként 5 perc alatt átfutható tutorialt amiből azonnal megtanulhatná, egy szót nem ért az egészből, mert amikor a faék egyserű step by step tutorialban a menükre, funkciókra, szakkifejezésekre utalnak, akkor persze semmit nem talál a magyarra fordított felületén. Sajnos némely esetben szakmailag sem teljesen helyes a fordítás.
-
Helló!
Melyik progival tudnám azt megoldani, hogy egy pdf-ben érkezett adatlapot kitöltsek és alá is írjak nyomtatás nélkül? Elég ha valahogy egérrel odafirkantok valamit, nem bírósági irat.
Köszönöm szépen!
-
milu
aktív tag
válasz
SpaceJam #49741 üzenetére
SpaceJam!
Köszönöm a javaslataidat!
A javasolt programok közül a harmadolást (amelyre vonatkozott a kérdésem egyik része, amellyel utólag vághatom meg az elkészült képeket az aranymetszés szabályai szerint) a GIMP-be találtam meg, a Photoshop-ot most nem kívánom megvásárolni. Paint.NET-ben nem találtam ezt a funkciót, van ötleted, hogy hol találom meg? -
SpaceJam
aktív tag
válasz
MostaPista #49747 üzenetére
Youtube-DLG
Amúgy eddig se kért regisztrációt és továbbra is lehet belépés nélkül használni. Meg vannak alternatív kliensek, amik regisztráció és reklám nélkül képesek feliratkozás-listát kezelni, meg a háttérben működni, mint pl. droidon a NewPipe. -
MostaPista
tag
yt video letoltesrol tobbszor volt szo, most az a kerdes, hogy milyen modon lehet listat (?) letolteni.
(Nem tudom, nem hasznalok yt-t, amiota regisztraciot ker, bocs.)Valami olyasmi, amikor az adott szemelyhez, vagy videohoz lista van csatolva, vagy tobb video van egybe linkelve.
-
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
RAiN91 #49742 üzenetére
Hogyne működne. Egyáltalán nem netfüggő, max a programfrissítéseket ellenőrzi. Arra kell odafigyelni, hogy a profil lokálból legyen betöltve, ne egyéb hálózati meghajtóról. De ha frissen konfiguráltad, akkor ezzel elvileg nincs gond.
Illetve van belőle portable verzió is, így valamelyikkel biztosan összehozod. Én vagy 8-10 éve használom, és még ilyen gond nem volt vele.
Nincs is igazából alternatívája. Ami gond szokott lenni vele, hogy néha, havonta egyszer meghülyül, ezért nem tudsz sehova jobbklikkelni stb. Ilyenkor
Ctrl+Alt+Del
-ben le kell állítani és újraindítani a programot. -
RAiN91
őstag
Sziasztok,
az egér bal oldali "előre" és "vissza" gombjait szeretném ALT+R illetve ALT+S funkcióra átrakni. X Mouse Button Control-al sikerül, viszont valamiért a program nem működik internet nélküli gépen, ezért egy alternatív programot tudnátok rá mondani?
Köszönöm
-
SpaceJam
aktív tag
Az Inkscape nem képmanipuláló progi. A GIMP, a Photoshop és a Paint.NET azok.
Mindegyik felületére egyszerre rá lehet dobni a szerkesztendő képeket, amiket különböző fülekre nyitnak. Ezt kifejezetten ellenőriztem is. Amint megvagy az adott vágással, nyomsz egy
CTRL + W
-t, rákérdezk, hogy elmentse-e a képet és máris "ugrik" a következőre.Az egyszerűbb színállítós - vagdosós feladatokra a FastStone Image Viewer is jó lehet.
-
milu
aktív tag
Olyan egyszerű megoldást keresek, amivel az elkészült fotókat a harmadolás szabályai szerint (folyamatosan, egymást követően) szerkeszteni, megvágni lehet. Első sorban az Inkscape programban javasolt megoldás lenne jó, de más egyszerű képmanipuláló program is érdekelhet. (A GIMP-ről tudok, de ott azt ismerem, hogy egyesével kell behívni a fotókat)
-
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Olyan ingyenes programot keresnék, amivel olyan egyszerűen tudok egy PDF dokumentumból eltávolítani üres lapokat, mint az Acrobat Reader Pro verziójával. Valakinek esetleg van erre jól bevált alternatívája?
-
dqdb
nagyúr
-
Flinter
tag
"Tényleg" - köszi :-)
Sajnos ez csak arra jó, ha egy jól behatárolható névhez (pl. városnév) van rendelve a térképen a koordináta - szabadtéren, hegyekben, erdőben, városon belül már nem tudok így fotót keresni.
De amúgy is, annyira logikus lenne egy ilyen privát fotónyilvántartó, mint ahogy régen voltak a Google Térképen a felhasználói fotók, szerintem kell lennie ilyennek... -
SpaceJam
aktív tag
válasz
zsoltip #49729 üzenetére
Linkeltem 3listát, amit végig tudsz nézni, a YouTube-on és a Google-ön pedig további ezret találsz. Ez a topik továbbra sem Android-dal foiglalkozik. Örülök, hogy egyáltalán sikerült Win-re két használható, ingyenes PDF-szerkesztőt találnom és az összefoglalóba biggyesztenem.
-
Flinter
tag
Olyan programot keresk, ami a GPS bélyeggel ellátott fotóimat a megadott helyszín alapján megkeresi.
A/ Saját HDD-n tárolt fotók közül
B/ Google Fotókban tárolt fotók közül
Egyre többször fordul elő, hogy azt tudom, hogy egy adott helyszínen készítettem fotót, de azt már nem, hogy mikor? -
Joker88
őstag
Egy videónál szeretném levenni a hangsávot, és a videóba szeretnék egy zenét betenni. Ez melyik programmal lehetne megoldani ?
Pl mint a fiatalok körében népszerű Tiktok alkalmazásban . -
pozsoka
senior tag
Üdv,
van olyan hangszerkesztő, ami automatikusan feldarabol 8 óra hosszúságú mp3 fájlt?
Egy előadó összes albuma letölthető youtube-ról egyben, a számok között van szünet is, de kicsit hosszadalmas lenne, mire egyenként levágnám. -
milu
aktív tag
Ha felveszek egy hosszabb videót, azokat jó lenne fejezetekre bontani úgy, hogy a videó szerkesztésekor azonnal hozzá tudjam adni a fejezet címeket is.
Ezt a feladatot eddig a Drax segédprogrammal, kézzel készítettem el.
Lehetséges-e olyan megoldás, hogy már a szerkesztés közben, akkor adok hozzá kulcspontokat, amelyek a határolói lesznek a későbbi fejezetcímek pontos helyének.
Jelenleg elkészítem a videót egyben, majd végigmegyek a videón és kézzel lejegyzetelem a pontos időket és hozzáírom a fejezet címeket, majd programmal összerakom a videót és a fejezetcímeket, fejezet beállításokat!
Azért lenne nagy támogatás nekem a keresett megoldás, mert ha egy 40-60 perce videót készítek, segítség lenne a videómat nézőknek,
ha a keresett/érdeklődésre tartó fejezetre tudnának ugrani egyből és nem kellene végignézniük az esetleg most őket nem érdeklő részeket!
A leírt feladatra megoldást ismertek-e videószerkesztő programban, ami ezt a feladatot automatikusan tudja? -
selton
csendes tag
Sziasztok!
Egy kicsit fura kérdéssel fordulok hozzátok...
Emlékszem, hogy régen, mikor még Win98-at használtam, volt egy program, aminek a telepítésekor egy olyan grafika/kép volt mutatva amin egy számítógép, egér, billentyűzet, és a géphez kötött joystick meg egy piros kisautó volt (a kisautó leginkább Porsche 959-re hasonlított). Szeretném megtalálni ezt a képet, de nem emlékszem minek a telepítőjében láttam, és a google sem dob ki semmit.Ti esetleg emlékeztek ilyesmire?
-
dqdb
nagyúr
válasz
zsoltip #49709 üzenetére
Ami a monitoron megjelenik, az lemásolható, így akárhogyan is ágyazod be egy kézi aláírás képét, ha azt a PDF olvasó megjeleníti (ami a célod), akkor azt sokféle módon le lehet másolni, az egyetlen védekezési módszer az, ha nagyon alacsony felbontáson kerül fel a fájlra, így érdemi grafológiai elemzésre alkalmatlan lesz.
Ha lemásolhatatlan és egyúttal hiteles aláírást szeretnél, akkor elektronikusan kell aláírni a dokumentumot. Magánszemélyként megteheted ezt az eSzemélyiben lévő tanúsítvánnyal, hivatalos ügyintézés keretében az AVDH szolgáltatás segítségével. Üzleti ügyben saját vagy céges tanúsítványt kell használni, amit magyar vagy más EU-s országban üzemelő minősített vagy fokozott biztonságú CA-ból állítottak ki.
-
Cs1csó
titán
válasz
zsoltip #49709 üzenetére
Ezen az oldalon tudsz keresni: Alternativeto
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
1.) Az asztali környezetben használható PDF24 Creator-hoz hasonló, teljesértékű szerkesztést, oldal módosítást... is lehetővé tevő PDF szerkesztőt keresek Androidra. (Igen, az Android alkalmazások topikban már próbálkoztam.)
Lehetőleg ingyenes alternatívát keresek.2.) Adobe Reader rendelkezik olyan aláírás beillesztés funkcióval, melyben egy beszkennelt kézi aláírást vagy akár pecsétet el lehet nagyszerűen helyezni a PDF állományon. Így pedig a nyomtat-aláír-szkennel metódus elkerülhető.
Azonban ez sajnos másolható képként kerül rá.
Hogyan lehet vajon kivitelezni, hogy ne lehessen le"másolni" a PDF-ből/ről az így rávarázsolt aláírást?Köszönettel.
-
Drughi
addikt
Üdv,
Ingyenes PDF szerkeztő programot keresek.
1 alkalomra kellene egy meglévő PDF fájlba kellene átjavítani 2 sort.Mit használhatnék erre?
Online is jó. -
genndy
addikt
válasz
MostaPista #49703 üzenetére
"Tetromino" hívószavú játékok között keresgélj.
Egy konkrétat éppen tudok: Sigils of Elohim Steamen, ingyenes. -
MostaPista
tag
Kirakos jatek-feleseget keresek, ahol pl. van egy 3x3-as negyzet, es azt a teruletet pontosan ki lehet tolteni egy 3x2-es teglalappal es 3 db 1x1-es negyzettel, pl.
-
Vesa
veterán
válasz
mokus1 #49701 üzenetére
Leginkább After Effects-ben pl. Map Route Generatorral, de gondolom az nem opció mivel fizetős.
Tehetsz egy próbát pl. Google Earth Pro-val is
Vagy mondjuk Davinci Resolve video editorban is megoldható.De léteznek online megoldások is
-
mokus1
addikt
Tudtok online vagy letölthető progit amivel animált utazós snittet tudok készíteni?
[link]
Olyasmi mint ez csak, ahol látszanak utak esetleg. Windowsra szeretném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest