Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MostaPista
tag
válasz
repvez
üzenetére
Nem okoltam senkit,
Dehogynem, folyamatosan a program keszitoit hibaztattad, hogy milyen pocsek programot keszitettek - belegondolva en vagy husz eve ezt hasznalom, amiota megtanultam, hogyan lehet vele rajzolgatni is, kizarolagosan, igy xnview-hoz hozzaszolni se tudok, nem is probaltam.
bejelöltem a képen látható modon és csak a képformátumok vannak bepipálva, de a PDF-eknél ugyan ugy jön a hibauzenet, hogy nem talál valami decode.dll-t.
Talan harmadszorra olvashatod, mindig mastol, hogyha bejelolod a kepformatumokat kizarolagos megjelenitesre, akkor semmi mast nem fog megnyitni, csak kepfajlokat.
Most mar arra tippelek, hogy valamiert pdf-ekre beallitottad a fajl tarsitast az iv-vel, es azert akarja megnyitni a pdf fajlokat is, talan azt kellene tisztaba rakni elobb.
Bar a magam reszerol mar regen rajottem, hogy a kepeket es videokat kulon alkonyvtari rendszerbe kell tenni, mint ahogy a programokat is, es a harmadik kulon csoport a dokumentumok, es igy rogton lehet tudni, hogy mit hol kell keresni szukseg eseten.
Új hozzászólás Aktív témák
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i3-6100,8GB DDR4,256GB SSD, DVD, WIN11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest