Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

- 

LOGOUT

Ajánlott ingyenes Windows programok 

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

milu
aktív tag
válasz

iguana

üzenetére
						Talán másnak is hasznos lehet az információ, (minden bizonnyal) megtaláltam amit kerestem:
TrackYourTime a neve a háttérben futó alkalmazásnak és azt teszi, amiért kerestem!Ezen a fotón jobb oldalon látszik, amit kerestem!
(A fotó az alkalmazást készítő képernyőfotója) - 

sumdudum
tag
válasz

iguana

üzenetére
						Újra próbáltam, valóban, az írja a SmartScreen nem érhető el, bár nálam Kaspersky fut.. Elképzelhető, hogy ez nem dobna hibát az ottani kihelyezett rendszerben?! (mondom állítólag az usb-t is figyelik ami, számomra elég furcsa, mivel annó én is futtattam 3rd program-t egy online játék kapcsán és csak azok nem buktak le akik USB-ről futatták; mivelhogy az USB megfigyelésére az online játéknak nincs joga; hiába bújt meg a billentyűmakró a taskmanagerben, csak az usb-ről nem látta az online mmo..
 - 

sumdudum
tag
válasz

iguana

üzenetére
						Köszi! Jónak tűnik leírásod alapján!
A kérés részemre, az volt hogy semmi pendrive-t nem dughatunk a gépre, és csak email által letölthető dolog mehet, gondolom egy gif kép letöltése ugyanúgy elindítaná a képernyőkímélőt...
Itthoni gépen próbáltam Smart screen bejelzett; ez valszeg nem fog működni..
 - 

C. s.
addikt
válasz

iguana

üzenetére
						Semmi különlegesség, csak egy film, amit jobb minőségben szeretnék nézni, a hang megfelelő volt. Mint írtam, csak simán el van csúszva, a lejátszóban már kiigazítottam, majd megcsinálom rendesen is. Hál' Istennek nem "nyúlik"!

Top cat:
Köszi szépen!
Úgy tűnik, most nem lesz rá szükség, de azért nem árt, ha ezt is tudom.
 - 

- 

C. s.
addikt
válasz

iguana

üzenetére
						Köszönöm szépen, jól hangzik!
Esetleg arra van valami szoftver, ha a hang csúszik el a filmhez képest? Azzal mit lehet kezdeni? A magyar hang külön fájlban van. Az első pár percben nem beszélnek, aztán, amikor megszólalnak, 1-2 mondat jó helyen van, viszont egyre jobban elcsúszik a párbeszéd közben a képhez viszonyítva.
 - 

- 

Kernel
nagyúr
válasz

iguana

üzenetére
						Win10-zel nem foglalkozom, mindenesetre én ezt szoktam használni:
 - 

mexel
veterán
válasz

iguana

üzenetére
						Igen, de csak oda tudom másolni a másik oldalra, egy teljesen üres mappába nem. Mindegy, kitaláltam egy megoldást: Egy külön könyvtárba másoltam a kettő különböző mappát, majd ott az azonosokat töröltem. Az eredeti maradt a helyén így viszont megvannak a különbözőek is.
vajon mennyire pontos ez az összehasonlítás? Zenékre, fényképekre használható lehet?
 - 

mexel
veterán
válasz

iguana

üzenetére
						Működik, klassz is, csak a kiválasztott fájlokat amik különböznek jó lenne valahogy máásolni egy 3. mappába de azt nem nagyon tudom megoldani. Megvan mik különböznek, és azok a fájlok kellenének nekem. Valahogy biztos megoldható de még keresem.
mezis: Hamarosan szemügyre veszem azt a progit is

- 

pc360
addikt
válasz

iguana

üzenetére
						Nem azt mondom, hogy használhatatlan, csak azt, hogy van sokkal jobb.
 Nem valami szimpatikus ez a fajta erőlködése, miszerint folyamatosan próbál rávenni a netes kapcsoolatra. Nem elég neki, hogy letöltöd, egyből párkapcsolatban szeretne a gépeddel élni. 
 Amiket leírtál róla, azok teljességgel alapfunkciók máshol. Ilyen szerkesztő is akad máshol, pl. a FastStone is egyből egy jó editort dob be a kép ellövése után. Látva a minőségbéli különbséget a két program közt, megkockáztatom, hogy valószínűleg az a része is kellemesebb. Igaz, a példa nem teljesen tiszta, mivel a FastStone nem ingyenes.Letört a Shift gombod? Nem igazán jó stílus a kisbetűzés, hazavágja az olvashatóságot. Hiába használod ki egyébként a magyar nyelv adta egyéb lehetőségeket, és írsz sokkal helyesebben másoknál, ha egy ilyennel hazavágod. Nem ez fog egyedivé tenni.
 - 

pc360
addikt
válasz

iguana

üzenetére
						Ennek a Screenpresso-nak nagy nehezen összehozható a telepítése netkapcsolat nélkül. Aztán ha átpofozod magad a figyelmeztetéseken, licensz-kérelem, offline módba kapcsoltál (ez már önmagában lol), és becsuktad az automatikusan kinyitott survey weboldalt, még scrollozós képet is tud lőni nyögvenyelősen. A program nem ajánlott.
A FastStone zökkenőmentes és tiszta program. A portable válozatot nyitva egyből indul a vezérlőpultja, ahonnan egy gombnyomás a scrollozós mentés, ami átlátható, pontosan keretezi be a célterületet, és nem mellesleg automata... Nem úgy, mint a Screenpresso-nál, ahol megintcsak egy bezárandó üzenetet tol a képedbe a workaround-ról, mivel nem tudták szoftverből megoldani a görgetést...
 Tök nevetséges. - 

Vertigo18
addikt
válasz

iguana

üzenetére
						Kipróbáltam ezt is, hamár vetted a fáradtságot és kerestél a kedvemért, nomeg javasoltad...
Sajnos ugyanaz a helyzet, mint a másiknál. Hiába jelölöm ki TC-ben, hogy legyen mondjuk "zöld színű" a mappa, ott nem történik semmi, viszont, ha átlépek Intézőbe, ott be van már zöldülve. Ráadásul a Free verzió nem alkalmas arra, hogy hálózat mappáit jelölgessem.
Tehát továbbra is keresek olyan programot, vagy inkább plugint, mellyel a Total Commander mappáit meg tudom jelölni.
 - 

Vertigo18
addikt
válasz

iguana

üzenetére
						Kipróbáltam a javasolt Folder Colorizert... Nem rossz, azonban nem jött össze, amit akartam. Az ajánlást köszönöm, valóban beépül a jobb egérgombos legördülő menüsorba, még Total Commanderben is. A gond ott van, hogy TC-ben hiába választom ki, hogy milyen színű legyen a mappa, az nem változik. Viszont, ha TC-ben színt választok egy mappának (és nem történik semmi...), ha utána átváltok Intézőbe, ott már az adott mappát az általam választott színben mutatja...
Tehát tovább keresgélek.
Egyébként a program leírása is egyértelműen az Intézőre utal, lehet egyből el kellett volna olvasnom:
"Folder Colorizer is a freeware that lets you color your Windows explorer folder color and change it from the default cream color. "
 - 

pc360
addikt
válasz

iguana

üzenetére
						Mondtam én egy szóval is, hogy nem lehet valós igény? Nem vagy te egy kicsit paranoid? semmi másra nem.volt jó a hsz-ed, csak hogy beszólj nekem, miközben válaszod neked sincs. Hidd el, ha valakinek a gyökér / általános iskolás szintet sem elérő módon megfogalmazott / értelmetlen kérdésével gondom vam, azt észreveszed...
 - 

tpeter77
addikt
válasz

iguana

üzenetére
						szia
köszi, ez működik, de narancssárgán felbukkan a tálcán az ikonja használat közben.
Olyan progit nem ismersz, ami az óra mellett jelenik csak meg?Még 10 éve még XP-n használtak a könyvtárban olyan progit, amivel meg lehetett nézni a gépek képernyőit, nehogy valaki rosszat csináljon,
és az tényleg nem értesített, villogott, csak a nevére nem emlékszek már
arra kellett vigyázni csak, hogy az egeret ne vidd rá a megfigyelt képre, különben teljesen észrevehetetlen volt! - 

pc360
addikt
válasz

iguana

üzenetére
						Igen, a VueScan folyamatosan bővített, saját driverkollekcióval rendelkezik, ami hivatott a gyártói és OS szintű hiányosságokat könnyen átívelni. Eddig XP-n és 7/10-en nem támogatott túl régi, vagy épp új szkennereket mind lekezelte, amit próbáltam. A driver miatt egyáltalán nem is kell foglalkozni a gyártó saját cuccaival, azok jobb is, ha teljesen eltakarítódnak a rendszerről.

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Gaming notebook topik
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
 - iPhone topik
 - Milyen billentyűzetet vegyek?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
 - Milyen notebookot vegyek?
 - Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
 - További aktív témák...

- Witcher 1 Collector's Edition
 - Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
 - Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
 - Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
 - Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition

- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
 - LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
 - Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
 - BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszi!