- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Bocsi az inverz kérdésért, a kérdéses program a Viber, és felhasználói élmény az, amiről kérdeznék.
Ha valaki nincs a kontaktjaim között, csak a telefonszámomat tudta, és rám ír Viber-en, én mennyit fogok látni róla? Látni fogom például az ő telefonszámát? Átküldi a Viber automatán? Vagy minden, amit látni fogok, hogy kaptam egy üzenetet a fene tudja kitől?
Aki gyakori Viber felhasználó, vélhetőleg tudni fogja. A felvilágosítást előre is köszönöm.
-
jhead -ft *.jpg
Vagy
exiftool -r '-DateTimeOriginal>FileModifyDate' a\könyvtár\elérési\útja
De van csilivili GUI megoldás is: EXIF Date Changer
-
totron
addikt
válasz
Dluinet #51091 üzenetére
Ilyen is van, hogy:
FastStone Image Viewer -
Remélem ez segítség lehet neki:
IrfanviewAllows GUI or command line changes of batch or per file date/time transfer from EXIF to file spec or vice versa (with no other file changes if so desired).
Source: Free from www.irfanview.com
This is MUCH easier and quicker in practice after just a few uses than the instructions below make it appear. eg
To convert a single file's date/time to EXIF values requires
Shift-J, Alt-F, Enter.
Seeing why the 1st few times takes longer.To do this for a batch of files SOUNDS complex to learn -
It requires: T, Ctrl-A, Alt-F, J, Enter, (Alt-F), Enter
(Or: T, Ctrl-A, Shift-J, Enter)(gives fewer options)
BUT in fact it is almost wholly intuitive after a little use - menus guide you initially until brain path forms.GUI, per file
Options, JPG lossless rotation (Shift-J) Select "Apply original EXIF date/time to new file" Consider also selecting other options
-
Csak úgy lehet, hogy Google fiókba feltöltve, és onnan le, mert egyébként az Android elxarja a dátumot, ha "peer-to-peer" módon másolod PC-re (tök mindegy, hogy milyen fájlkezelővel Androidról (próbáltam anno vagy 1 tucat androidos fájlkezelővel, mind elxarta a dátumot )...
-
válasz
KisBundi #51087 üzenetére
Valóban ez nem az a topik, ott az összefoglaló első mondata kiemelve az Androidos linkkel.
Mivel másoltad át?
Miért nem használtad a gyártó saját megoldását?!
Miért nem használod a Google fiókodat mentésre, visszatöltésre? -
KisBundi
őstag
Sziasztok! Nem tudom jó helyre írok-e, de van egy olyan problémám, hogy telefonváltásom volt és sajnos a régi samu 10+-ról a képeket, videókat nem tudom úgy átmásolni, hogy az új samu S21 Ultrán a képek készítési, létrehozási, letöltési sorrendben jelenjenek meg, mert az új eszközön ezek mind a mai dátummal vannak ellátva és csak név, típus és méret szerint tudom őket rendezni. Ha dátumot adok meg rendezésnek, akkor az sajnos köze sincs a képek valódi létrehozási dátumához. Tudtok erre valami megoldást mondani?
-
PistiSan
addikt
válasz
Varga Csaba #51074 üzenetére
Egyszer amikor én is ilyet szerettem volna csinálni, akkor ugyan ezekkel szembesültem amivel te is, LG tv-nél írták, hogy minden tv saját titkosítást használ, tehát ha veszel 2 teljesen azos modellt, akkor azok sem tudják lejátszani a másik által felvett anyagot. Én is a rootolást, és a custom fw-t találtam mint megoldás, de annyit nem ért a dolog, hogy esetleg téhlásítsam a készüléket.
-
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Irfanview beállítható úgy, hogy az egérgörgő mozgására a képet nagyítani-kicsinyíteni lehessen? (mint a gyári Win 7, XP képnézegetőben). -
Cs1csó
titán
Szoktam úgy is -teszkós megoldás - hogy van külső HDD-m arra rámásolom és onnan a másik gépre.
De a legegészségesebb ha belső hálón - lehetőleg vezetékes neten legyen mindkét eszköz csatlakoztatva, de egy "n" -es szabványon kapcsolódott két gép között elég gyorsan át tud menni ennyi adat, de ennél gyengébb wifi pl. "g" szabvány már bazi lassú csak 25Mbit kb. -
hr2
őstag
Üdv.
Vettem egy laptopot.
A régi Pcn vannak zenék, képek és videók kb. 150 giga
Hogyan tudnám egyszerűen át vinni a laptopra?
Van valami jó progi erre? -
Dr.NX
addikt
-
Silious
tag
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek, ami egy mappában lévő mondjuk 20 rövidebb, hosszabb videóból külön-külön készít videónként mintaképeket.
Fontos, hogy teljesen automata legyen, azaz megadom a mappa elérését, és magától készítse el a kollázs képeket, amin a mondjuk 10 mintakép van az adott videóból.
Ismer valaki ilyet? -
válasz
A TVk eleve kódolva rögzítik a műsort, még az ingyenes, kódolatlanokat is.(Léteznek meghackelt fw-ek Tv-hez is, amik plusz menüket aktiválnak, kiütik a felvételek kódolását, de nem biztos hogy a Te modelledre is létezik, +ugrik a garancia, de akár téglásíthatod is az eszközt, stb...) Melyik TV adja le? Online nem nézhető élőben/felvételről? Ha digi, vagy olyan szolgáltató ami nem kódolja le a műsorokat, egy számítógépes dvb-c vevővel, vagy dvb-c box-al felvetetheted valamelyik topkilakó biztos megoldja.
A műsorkészítőket is megkérhetik hogy az adás felvételét adják oda. Szerintem max pár ezresért kiírják DVD-re/pendrive-ra. -
válasz
Ezek védett tartalmak, nem biztos, hogy megoldható a konvertálása, és direkt ilyen.
-
Varga Csaba
aktív tag
Sziasztok,
Abban kérem a segítségeteket, hogy a SAMSUNG Q60-as tvm által külső merevlemezre rögzített tv-műsort hogy tudom "hordozhatóvá" tenni.
Fel kéne vennem most szombaton és vasárnap este a szomszédom lányának a fellépését amit a tv sugároz...
Az analóg műsorszórás idejében megoldottam volna, mert mind tunerkártya, mind dvd-felvevő rendelkezésemre áll és korábban csináltam felvett tv-műsorból dvd-t..
Csak az analóg kábeles műsorszórás megszűnt így ennek lőttek...
A merevlemezen megtaláltam a próbaként rögzített műsorrészletet ennek .srf kiterjesztése van, hogy tudok ebből mpeg-et vagy avi-t, vagy mp4-et generálni.
Az első keresések a konvertálásra nem vezettek eredményre...
Segítségeteket előre is köszönöm... -
válasz
anorche1 #51072 üzenetére
Aomei Backupper, itt egy kis leírás róla. Képes lemezképet(lemezt vagy partíciókat) és fájl színtű mentéseket is készíteni. Néha találni hozzá 1 éves promó kódot, de gyakori az 50%-os kupn is.
Az O&O DiskImage is képes lemezképet menteni, ill. fájl szintű mentést végezni, bár ez is fizetős, néha van promó belőle, vagy jóárasítva is megcsíphető. pl nemrég az O&O MediaRecovery 14-et lehetett ingyen beregisztrálni. Az aktivációs kódot tartalmazó levélben volt egy link amivel csomagban megvehetsz egy csomó programot(O&O Defrag 25.5 Pro, O&O DiskImage, 17.5 Pro, O&O SafeErase 17 Pro, O&O AutoBackup 6 Pro). De az egész csomagdele annyiba kerül mint a DiskImage alap ára.Ugyanakkor van pár ingyenes alternatíva is. pl a portable toucan tud inkrementális mentést is.
Ill. a már általad is említett Macrium reflect fizetős verziója tud fájlszintű mentést.
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresnék windowsra, ami képes futó rendszer egészéről, vagy akár csak megadott mappákról, fájlokról egy távoli smb szerverre mentést készíteni rendszeres időközönként.
A windows vezérlőpultban találhatót kipróbáltam, jó is lenne, csak nagyon érzékeny, állandóan megszakad a feltöltés, foyltatni nem tudja, csak újrakezdeni.
És ugyan nem próbáltam/néztem utána, de mintha minden esetben teljes backup -ot csinálna, nem veszi figyelembe, hogy az adott fájl módosult e, vagy sem.Macrium reflect free -t szoktam használni image -ek készítésére, de felhasználónév + jelszó kombóval védett smb megosztásra nem sikerült feltöltenie, user+pass hibát ír, pedig meg se kérdezte mi az.
Ingyenes lenne jó, de fizetőstől nem határolódok el, ha emberi áron van.
Előre is köszönöm! -
válasz
Fire/SOUL/CD #51069 üzenetére
Köszi!
-
tothbe
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #51069 üzenetére
sp2-vel hozta ki az xp-hez az újat az MS. A régit pedig mindenhonnan letörölték.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #51067 üzenetére
-
Sysinternals Suite-t töltsd le, abban benne van az összes cucc és ezek 32/64-es változata vagy ha nem kell minden cucc, akkor önállóan csak a procmon-t töltsd le, ez a ZIP is tartalmazza a 32/64 változatot. Valóban már csak procmon van, kipróbálni most nem tudom XP alatt, de a procmon súgó szerint mennie kellene XP x86 alatt is.
-
A sysinternals csomagban volt régen egy filemon ill. regmon program, ami valós időben figyelte a a programok fájl/registry műveleteit. Sajna összevönták, és lett belőle procmon, ami arégi 32 bites XP-n nem indul el, azt írja nem igazi 32 bites alkalmazás.
Elő lehet ásni valahonnan azokat a régi verziókat, amik még elindultak régi gépeken?
Vagy létezik hasonló funkcionalitású ingyenes program? -
sisi22
aktív tag
Milyen programmal lehet kepeket egy fix pont kijelolesevel "kozepre igazitani", vagy azonos meretre vagni?
Sok fenykep keszult egy helyrol, de mindig egy picit elmozdult a kamera, igy a kepek egymas utani vetitesekor "vibralos" hatast kelt.
Tipikus roka-hollo-sajt esete, a megoldas az lenne, ha a sajtdarabokat egymasra teve korbevagnak, akkor egyforma meretuek lennenek, ezt kene a kepekkel is megcsinalni valahogy.
-
válasz
sopruk #51062 üzenetére
A telefonba visszarakva látszik mindegyik? Nem jelez hibát?
Nem lehet, hogy a mobilon állították be, hogy csapja hozzá a belső memóriához, így egyben látja a nagy tárhelyet, és nem külön a memóriakártyát?
Készítenék egy lemezképet, és csak azután próbálkoznék egy fájlrendszer ellenőrzéssel/javítással. Esetleg valami adatmentő programmal. -
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Kaptam egy MicroSd kártyát ami telefonba volt és egy Transcend kártyaolvasóval próbálom lementeni róla a képeket videókat. Egy része sikerült is, de sok file-nál megállt x %-nál a másolásban, majd percek után kihagyta és a következő file-ra ugrott...
A gépre csatlakoztatva ki is írja a Win10, hogy probléma adódott a meghajtóval, vizsgálja meg és javítsa a meghajtót.
Mit javasoltok, futtassam le a Win gyári javítóját, vagy van ajánlottabb progi hozzá?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Grave_444
nagyúr
válasz
fatal` #51057 üzenetére
Sajnos ez sem jó, a felvétel beszaggat, pedig rögzítés alatt nem volt gond.
Alapból a 144Hz tartalom 60Hz-en rögzítése problémás szerintem. Ha YT-n nézek egy FHD 60FPS videót sokkal folyékonyabbnak tűnik.Milyen programmal kéne kivágni egy mkv fájlból vagy összeilleszteni többet?
OBS-t hogy célszerű beállítani, lehet az a gond nálam? -
Abrion
senior tag
Hali D
Írtam a win10be de az ugye rossz hely
Szóval Win 10 Home Box használokSzeretném az összes létező szint a windows10ben átállítani
nagy kösz ha írsz egy ingyenes progit ilyenre
-
törölt tag
válasz
Grave_444 #51055 üzenetére
A gép tuti elég.
OBS tud ilyet, sőt ott azt hiszem a mikrofon hangját külön is lehet kezelni, de eleve te adod hozzá a kép és hangforrásokat is.
Nem emlékszem most a beállításokra, de érdemes kipróbálnod, ha jól tudom a többség ezt a progit használja felvételre és stream-re is. -
Grave_444
nagyúr
Sziasztok!
Játékot szeretnék felvenni csak a saját hangjával, a mikrofonom nélkül.
A lehető legegyszerűbb program is tökéletesen elég lenne, ami a legkevésbé eszi közben a gépet. NVIDIA Experience alatt néhol megakadt, pedig elvileg FPS nem igazán csökkent felvétel közben.OBS szerintetek alkalmas lenne vagy tudtok mást ajánlani?
Multiplayer játékról van szó, 144Hz-es monitoron játszok az adatlapomon szereplő géppel.
Ha gyenge hozzá a vas azt is elfogadom. -
törölt tag
Sziasztok,
Kellene egy Trello-hoz hasonló ingyenes megoldás, amit lehet céges hálózaton / gépen használni.
Néhány munkafolyamatot akarok követni és jegyzeteket csinálni to do list szerűen.
Alapvetően a Gsuite-ot használjuk, de nem találtam benne olyat, ami jó lehetne. Van a Keep, de az egyszerű jegyzetekre van.
Bármilyen ötlet / tipp jöhet. -
lenoma
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #51038 üzenetére
Köszönöm, beállítottam és működik. Jó lesz. Már csak a Ryzen magok ha figyelve vannak akkor nem alszanak infónak kell utána járnom, hogy melyik hőmérséklethez állítsam a ventiket. Ne pont a hűtő szabályozás fűtse a procit.
De azt majd egy másik topicban. -
sisi22
aktív tag
válasz
tonyrulez #51049 üzenetére
Igen, akkor meg ugy tudtam, ha valaki feltolt egy videot, a yt general hozza egy szovegfajlt.
Azota privatban tisztaztuk, hogy ez csak nehany eve van, korabban feltoltott videoknal nincs feliratfajl.
Igazabol az is jo lenne, ha az idoziteseket megcsinalna valami, a feliratot begepelem majd, csak az idozitesekkel ne kelljen szenvedni.
-
-
sisi22
aktív tag
Akkor sajnos bizonyitott, hogy a yt-dl csak hirdeti magarol, hogy csinal feliratot, de valojaban csak meglevo feliratot kepes megtalalni es letolteni.:-(
Akkor a kerdes ugyan az, mint korabban, milyen programmal lehet feliratfajlt generaltatni?
-
tonyrulez
őstag
válasz
sisi22 #51046 üzenetére
Kipróbáltam auto generált feliratos videóval és direkt hozzá készítettel is, srt-t nem akart csinálni, de vtt-t igen:
C:\Users\tonyrulez\Downloads>yt-dlp --write-auto-sub --sub-format srt https://www.youtube.com/watch?v=RlPesrNpPNQ
[youtube] RlPesrNpPNQ: Downloading webpage
[youtube] RlPesrNpPNQ: Downloading android player API JSON
WARNING: No subtitle format found matching "srt" for language en, using vtt
[info] RlPesrNpPNQ: Downloading 1 format(s): 313+251
[info] Writing video subtitles to: Intel tried to keep this from me [RlPesrNpPNQ].en.vttAz eredmény vtt fájlt itt át tudtam konvertálni srt-re.
-
sisi22
aktív tag
válasz
tonyrulez #51045 üzenetére
Ezzel a kettovel, egyikkel se csinal semmilyen feliratot:
Feltöltő által készített felirathoz
--write-sub
Automatikusan generálthoz--write-auto-sub
Csak a video fajlt tolti le, amiben benne van az audio fajl is, raadasul lassan.
win alatt jdownloader jo, kulon leszedi a video es audio fajlt es a nyitokepet is., es gyorsan tolt le, de az csak a fent levo feliratfajlokat szedi le.
regi video, legalabb egy olyan feliratfajlt kellene letrehozni, amiben az idozitesek benne vannak, majd kezzel modositom a feliratot, de kezzel az idozitest is megcsinalni rengeteg idot igenyelne.
Abban nem vagyok biztos, hogy esetleg duplan kene megadni neki, tehat a parancssorba berni mindkettot:
--write-auto-sub
--sub-format srt
-
tonyrulez
őstag
válasz
sisi22 #51044 üzenetére
Pontosan mivel próbáltad?
Feltöltő által készített felirathoz
--write-sub
Automatikusan generálthoz--write-auto-sub
SRT-ben letöltéshez--sub-format srt
Amiben nem vagyok biztos hogy--all-subs
vagy--sub-langs LANGS
kell-e, vagy automatikusan letölti az első feliratot.Egyébként nem kell hozzá Linux, Windows-on is ugyanúgy működik. Illetve yt-dl helyett yt-dlp-t használnék (chocolatey-n is rajta van)
-
tonyrulez
őstag
válasz
tonyrulez #51042 üzenetére
Megválaszolva magam, mert most találtam csak rá: SystemTrayMenu
Tökéletesen helyettesíti a PStart-ot. -
tonyrulez
őstag
Sziasztok!
PStart helyett keresek valami egyszerű, ingyenes alternatívát. PStart kitesz tálcán értesítési területre ikont, amire bal/jobb klikkelve feljön egy lista a magam által hozzáadott applikációkkal, programokon kívül innen futtatok AutoHotKey, Powershell, batch és egyéb szkripteket is, meg lehet adni neki egyedi nevet és ikont, illetve mappákba rendezni. Sajnos eljárt felette az idő, ikonokat már nem mindig kezeli megfelelően, pl:
Tényleg csak ennyire van szükség, default Windows jobbklikk kinézetű menüre amit én állítok össze és tálcáról elérem. Néztem még SyMenu-t, de az egy lebegő gombról indul, nem tálcáról. -
Rataxes
csendes tag
Sziasztok! Olyan alkalmazást, vagy keresőmotort keresek, amiben működhet a csoportos keresés lista alapján. Gondolok itt olyansmire, mint pl a NAV oldalán elérhető "ÁFA alanyok csoportos lekérdezése" funkció, ahol egy txt fájlba egy listába soronként beírva az adószámokat a listán lévő összes adóalanyt lekérdezi.
Valami hasonlót szeretnék google-vel, vagy valamelyik másik keresővel, hogy beírok pl. 20 keresendő tételt (vagy akármit) egy listára, és a kereső meg kilistázza a listán szereplő nevekkel kapcsolatos híreket időrendben visszafelé, mint a google "hírek" funkciója. -
-
lenoma
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #51034 üzenetére
Hol sikerült ezt a görbét előhozni? Akkor nem néztem át elég alaposan.
-
válasz
lenoma #51032 üzenetére
Persze. Sőt olyat is lehet, hogy több szenzor átlagát vagy különbségét figyelje. Sokkal komplexebb program, mint elsőre látszik.
Ha egy görbére akarod tenni mindet, akkor elég ha csinálsz egy Curve-et, belövöd, hogy melyik szenzort figyelje és beállítod a ventiket az adott görbére.
Nálam így néz ki. Én mondjuk a ház ventiket CPU+GPU átlaga alapján járatom, ha valami csak a VGA-t terheli, attól még járassa a levegőt jobban.
-
Kovbob
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan program ami tényleg ingyenesen tudja a HDD-t klónozni SSD-re? Már többet is kipróbáltam amire az volt írva fasza ingyenes verzióban is tudja, erre mikor indítanám, pofámba vágja, hogy aktiváljam be. Köszönöm előre is a segítséget, elnézést, ha benne van a leírásban de nem vettem észre. -
lenoma
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #51031 üzenetére
A CPU + a 3 házhűtő 20-30% - on induljon és a CPU 50C hőmérsékleti maradjon is így, majd 70C-ig fokozatosan emelkedjen 100%-ra.Nekem ezt nem sikerült beállítanom. KB úgy, hogy 50c alatt mindegyik 600rpm körül menjen. Ezt be tudom állítani valahogy?
-
-
lenoma
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #51020 üzenetére
A Fan Control nem vált be.
#51027AtHoSVisormail#51026
Az Argus jó, pont ilyet keresek de nem fizetnék érte. 30 napig addig használom még nem találok hasolót.
#51028nioflenoma#51022
Hardware-t nem szeretnék venni egy szoftver miatt, valami hasonló van a gépházban gyárilag csak ahhoz nincs szoftver csak manual kapcsoló. -
niof
veterán
válasz
lenoma #51022 üzenetére
Nálam az volt a gond, hogy a deszkámon 2 vezérlő van a 3 féle ventihez. 2db 14cm-es Be Quiet Pure Wings 2 High Speed, 1db 14cm-es Akasa Apache, és 1db 12cm-es Akasa Viper. Mindegyik eltérő fordulatú, így nem lehetett egy vezérlőre tenni. Keresnem kellett egy olyan vezérlőt, ami nem elosztó, tehát nem csak továbbadja az alaplap felől kapott vezérlést, hanem egyénileg szabályozható kimenetei vannak. Akkoriban nem találtam mást, csak a Commander Pro-t, ami ezt tudta. Nem volt olcsó, viszont az iCUE szoftverrel tökéletesen működik. Mind a 6 kimenete egyedileg vezérelhető, profilozható. De lehet, hogy van már más gyártónak is hasonló megoldása, akkoriban én csak ezt találtam.
És igen, ez szoftveres, tehát amit te (is) keresel. -
Visormail
addikt
válasz
lenoma #51024 üzenetére
Amit jaffa 2843 linkelt azt nem nézted? Ez a legfejlettebb ilyen szoftver jelenleg.
-
Cs1csó
titán
válasz
lenoma #51024 üzenetére
Nem hiszem, hogy menni fog. Vagy hardveres - mint amit linkeltem vagy a gyári vezérlő a házon - vagy a BIOS ahol ha jól be vannak kötve akkor tudja a 3pin-est és a PWM-est is vezérelni. Nekem is ASUS lap van és ott (Z97 K talán) és ott egy csomó mindent lehet sajnos nekem csak a CPU venti van bekötve a két házventi - az elől és a hátul lévő - pedig a manuális ventilátor vezérlőre amit amúgy nem lenne rossz (ha elkezdek játszani előtte mindent maxra húzok majd a játék végén visszaállítok) csak sajnos ezek a gépház hátulján vannak elhelyezve. (Fractal Design Core 2500)
Ha lesz következő gépházam akkor vagy rendesen az alaplapra kötöm vagy pedig egy ilyen előlapi vezérlőt veszek és azzal irányítom a ventilátorokat.Elvileg lehetne úgy is , hogy pl. a házventik vezérlését a VGA-ra bízod és ha játék van akkor azok is jobban pörögnek.
-
lenoma
aktív tag
Be Quiet ház, van rajta manuális kapcsolós venti szabályozó, de azt nem használnám, 3 féle különböző 12-14Cm-es Be Quiet házhűtő van benne. Szeretném szoftveresen halkítnai, ameddig nem terhelt a gép de ha terhewlem automatán menjen a sebessége fel a külön-külön beállítás szerint. Alulfeszelt ultrahalk géepkről bvan szó Az egyik Intel T-s procival a másik R5. Ameddig nincs game csak net vagy film addig max 10dB zaj, tehelve max 16 dBb! Mindkét gép asuys lapos, egy ideig ment Biosból, de aztán az asus feltolta a 3 pines ventik minimum fordulatát 60%-ra, Leveleztem velük ők javasolták a Fan Xpert 3-4-et de az nem működik a Win 10 '22 July update óta. Szoftveres kell vindows alól, háttérben futva a beállítások szerint külön-külön a ventikre. Nem igaz, hogy nincs ilyen szoftver!!!!! Neki kell állnom alulvezérelni ellenállasokkal a bios beállításait?
-
niof
veterán
válasz
lenoma #51019 üzenetére
A külön-külön alatt mit értesz? Mert anno én is ebben a dilemmában voltam, hogy az egyes ventilátorokat egyénileg szerettem volna szabályozni. Ráadásul nem egységes a ventik típusa, illetve gyártója sem nálam.
Hozzáteszem, hogy nálam kevés volt az alaplapi vezérlők száma, ezért kellett más megoldás. -
válasz
lenoma #51019 üzenetére
Fan Control az eddigi legjobb, amit én találtam.
-
lenoma
aktív tag
Az ASUS Fan Xpert 3-4 Win10 '22 július update miatt teljes használhatatlan,
ezért keresek olyan ventillátor szabályozó automata programot
ami Win10-nél automatikusan futna a háttérben és beállíthatóan,
hőmérséklet alapján szabályozza a ventillátorok sebességét külön-külön. -
Cs1csó
titán
válasz
jaffa 2843 #51017 üzenetére
Macrium Reflect Free
-
Sziasztok!
Mi jelenleg a legjobb megoldás egy teljes Win11 SSD átpakolására egy nagyobb SSD-re? A meghajtón csak a rendszer van és csak azok a partíciók, amiket magának csinált a rendszer.
-
sisi22
aktív tag
válasz
tothbe #50983 üzenetére
Kiprobaltam volna a todolist8-at, de csak tagoknak engedi letolteni, a programozas meg tavol all tolem, igy, ha valaki letoltotte es elkuldene nekem a zip fajlt kiprobalasra, megkoszonnem.
A masik linken sajnos tobb kamu dolog van, a joplin pl egy valami, de amikor a weboldalat megnezem, egeszen mas programot akar a nyakamba sozni, es semmi mas nincs ott.
Mas ingyenes programoknal pedig kilog a lolab, hogy egy fizetos programjukat butitottak le hasznalhatatlanra, hogy a fizetoset megvetessek. -
daninet
veterán
válasz
#54597376 #51011 üzenetére
A teljes sztori az, hogy alvóba akarom rakni a gépem ha inaktív. De vannak driverek meg szoftverek a gépemen amik a windows-t aktívnak triggerelik és egyrészt elég nehéz ezeket felülírni ([DRIVER] legacy kerner caller), másrészt pedig néha változnak is, teljesen kiszámíthatatlan. Nem tudom automatiksan alvóba rakni a gépem. Az egyetlen mód ami működik ha egy batch fájlba meghívom a psshutdown.exe -d fájlt és az kényszerítve azonnal alvóba rakja.
Most az egyetlen dolgom már csak az, hogy kiderítsem, ezt hogyan tudnám egér mozgáshoz kötni, mert az alap windowsos idle dolog nem működik nekem. -
daninet
veterán
Sziasztok!
Olyan programot keresek mint a windows feladat ütemező, de sokkal több esemény alapján tud ütemezni, nekem pl a nem mozog az egér X ideig kritérium kellene. -
törölt tag
-
sisi22
aktív tag
Milyen programmal lehet ugy letolteni yt-rol videot, hogy weboldal alapjan letrehozott srt feliratfajl is legyen hozza?
(Akarmilyen nyelven, ahogy neztem, eddig az angol mellett spanyol es francia is volt idonkent, a lenyeg az, hogy az idozitesek meglegyenek) -
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
AbbyFineReader leváltására elkezdtem kipróbálni az igyenes
PDF24 Creator-t.
A szerkesztési lehetőségek persze elmaradnak.Tudtok értelmes alternatívát ajánlani?
Nem feltétlen ingyen, de
akár jobbat,
akár olcsóbbat,
mint az Abby?Köszönöm.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Quadro FX 570 eladó
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest