- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz
bluemirage #36299 üzenetére
Ismerősömnek kerestem a kitöltő programot. Az Adobe Reader-el az volt a gondjuk, hogy csak nyomtatni lehetett a kitöltött dokumentumot, elmenteni nem.
-
Valóban ki lehet az Adobe Readerrel is és ajánlott azt használni hozzá, mert a pályázati űrlapok és nyomtatványok jellemzően adobe termékekkel készülnek és azon vannak tesztelve. Nincs bosszantóbb, mint egy alternatív readerrel folytatott nyomtatvány kitöltés (pl. pályázat dokumentáció) aminek közben, utána egyszer csak elszállnak az adatok, vagy nyomtatáskor hülyén jelennek meg.
Ahogy mondani szokták "az okos ember saját hibájából tanul, máséból karriert csinál"
Én szívtam eleget, így form kitöltésre, csak az origit használni, mert semmi kedvem uuuupsz után újra kezdeni a kitöltést... volt, hogy 1 napi munka szállt el, mert másnap szinte üres volt az előző nap fáradságosan kitöltött form!Néhány soros egyszerű form-ok esetén nincs mit kockáztatni.
Ott mehet a foxit vagy más.
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
AAC hangfájlból különböző csatornákat hogy tudom kiszedni külön fájlokba? MKV-ból MKVExtract-al kinyertem egy 6 csatornás AAC fájlt, amit az Audacity nem kezel. Ebből nekem csak a hátsó csatornák kellenének, és azt szerkeszteném tovább. Erre keresnék valamilyen programot. -
mezis
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #36293 üzenetére
Köszönöm !
(Már régóta a Foxit Reader-t használom az Adobe helyett, de egy pillanatra sem gondoltam volna, hogy egy READER lehet WRITER is !)
-
mezis
félisten
Üdv.!
Keresek ingyenes PDF szerkesztő programot. Olyat, amelyikkel pl ezt a nyomtatványt is ki lehet tölteni.
Találtam is egyet, de nincs semmi referenciám a helyről, programról (tartalmaz-e vírust, vagy valami más "apróságot"). Az Avast engedte installálni, futtatni.
Van valakinek tapasztalata ezzel a programmal kapcsolatban, vagy tudtok ajánlani valami megbízhatóbbat ? -
kispx
addikt
válasz
Dumi86 #36288 üzenetére
Nagyon relatív a kérdésed. Én pl nem használnék ultradefragot.
Néhány mérést eredménye van az oldalon, de itt sem látom, hogy az ultradefrag sokkal jobb lenne, mint a beépített.
Ha nagyon akarsz töredezettség mentesíteni, akkor inkább a mydefragot ajánlom. De kérdéses, hogy >1 órás töredezettségmentesítés megéri, néhány ms változás.
-
Dumi86
senior tag
Sziasztok. Ultradefrag programról valakinek vélemény vagy tapasztalat? Érdemes használni win10 gyári töredezettségmentesítő helyett?
-
alratar
addikt
Tudnátok ajánlani jelszó tároló programot? LastPasst ajánlották, de én jobban szeretném a jelszavaim offline tárolni a gépemen.
-
Essejó
veterán
válasz
mcwizard #36273 üzenetére
Én ehhez kevés vagyok, mint írtam láttam már hasonlót, de nem én követtem el.
a Piszkoswindowson kéne körülnézned és segítséget kérned hozzá. -
oncsi
őstag
Sziasztok.
Ha már wifi is szóba került, keresnék Wifi Direkt-en működ (vagy hasonló elven) olyan Pc-s app-ot (win és Linux mint alá) ahol az androidos készülékekkel könnyen kiépíthető egy viszonylag gyors, és egyszerűen használható file transzfer kapcsolat. Követelmény lenne még, hogy ne csak fájlokat lehessen így mozgatni, hanem könyvtárakat is.
Köszönök minden tippet. -
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
olyan programot keresek amivel belehet állítani a wifi kártyát, hogy melyik jelre csatlakozzon fel ugyanazon ssid-nél.
Adott egy router és egy repeater. Utóbbi jele erősebb erre megy fel automatikusan, de az kellene hogy a routerre csatlakozzon. (fizikailag nem lehet hozzáférni a két eszközhöz. Hálózatból routerre fellehet menni, a repeatert nem lehet elérni (behalt).
Mindkettő SSID-je, Ch-e ugyan az. Csak a MAC cím más (és az IP persze).
Az egyedüli lehetőség eddig az volt, hogy valahogy árnyékolással-gépmozgatással felcsatlakoztatni a routerre (egy pillanatra ez a jel legyen az erősebb), és a "barangolási hajlandóságot" levenni 0-ára. Így az eredeti helyére visszakerült gép nem ugrik át az erősebb jelre (a behalt repeaterre). De ez csak ideiglenes megoldás, újraindítás után elveszik, újra kell kínlódni stb...
Van valami segédprogram, bármi amivel belehet állítani hogy a két eszköz közül csak az XY MAC címűre csatlakozzon fel, és másikat hagyja figyelmen kívül?
Leszedtem az intel pro set wireless software-et, de nem találtam benne beállítható AP-ot MAC címmel.Köszi!
-
andatti
senior tag
válasz
Sk8erPeter #36267 üzenetére
Köszi szépen. Úgy tűnik beválik... Bár nem tudok angolul.
Ami viszont zavar, hogy szépen kijelöltem, hogy a duplikált fájlokból mit akarok törölni, de a delete gombot nem találtam meg a menüsorban és a legördülő menüben sem. /Hogy egy mozdulattal, az összes kijelöltet törölje.../Így jobb híján méret szerint sorba rendezve, a kipipáltakat kijelölöm egérrel és akkor a klaviatúra delete gombjával törlöm az adott fájlt. (csak azt az egyet). Kicsit macerás és hosszú, de jobb, mint a semmi.
/Rég nem voltam ilyen béna és tanultam is angolt, de nem igazodom ki ezen... / -
-
b.janko
tag
Keresem azt a programot amivel a fényképeimet tudom rendezni. Tulajdonképpen egy Adobe Bridge szerű progi kéne, de valami olyan ami a kulcsszavakat a képek mappáiban tárolja ha rendszert újra arkok, máshova viszem a képek mappát akkor ott is tudjam használni.
Nem baj ha fizetős ha jól működik. Ugyanide ha a cache file-ket a megjelenítéshez is itt tárolná az is jó lenne. Cserében viszont csak a járatos képformátumok kellenek tehát RAW nélkül is megvagyokIllik ez a kérdés a Digitális fotózás topicba is?
Kellemes Ünnepeket! -
kory24
őstag
Sziasztok!
A Softros LAN Messenger-hez hasonló programot tudtok?
Olyan kellene, ami nem fizetős
A cél, hogy helyi hálózaton levő gépek tudjanak egymásnak üzenetet küldeni.
Próbáltam már a NetWritert is,de azzal az a baj nem mindig indul el, néha érdekes hibát ad és csak gép újraindítás után indul el újra....
Köszi
-
mcwizard
tag
válasz
Essejó #36272 üzenetére
Szia Essejó!
A pendrive méretével nem lesz gond. 64 GB áll rendelkezésre. Az elképzelésem a következő lenne:
Pendriveról bootolás után egy hasonló listát dobna ki azzal a kérdéssel, hogy melyiket akarom telepíteni.
Win XP SP3 32 bit
Win7 SP1 32 bit
Win7 SP1 64 Bit
Win 8.1 64 bit
Win 10 64 BitWin7-ből van egy multicore verzióm ami úgy működik, amit írtál, hogy felajánlja az egyes típusokat.
Egy kis útmutatást megköszönnék, ha nem nagy kérés, hogy leírd
Köszönöm!
Üdv,
-
Essejó
veterán
válasz
mcwizard #36269 üzenetére
Ezt egy kicsit konkretizálni kellene, mármint a kérdést. Hogy milyen windowst akarsz felmásolni a pendrivera.
Mert ha pl egy 32 vagy 64 bites W7 AIO-t akarsz csinálni akkor Fogod az eredeti W7.iso-t és a Sources mappából törlöd az ei.cfg-t és ezt íratod ki pl Rufus-al. Máris lesz a boot után egy új menűd ami megkérdi, hogy melyik verziót szeretnéd telepíteni w7 Basic, Home pro, Pro, Ultimate...
Ez szerintem Vistánál és W8-nál is működik.
Ha ennél vegyesebb az elképzelés pl 32 és 64 bites egy meghajtón na pláne w7 és w8.1 is az már munkásabb és megmondom nem lehetetlen, de olyat még nem csináltam. Látni láttam már olyan telepítő készletet, de ahhoz kicsi egy 8 GB-os pendrive. Ha érdekel akkor max privátban elmondom merre keresgélj. -
válasz
Sk8erPeter #36268 üzenetére
Hagytam is, jó az mp3 -ban is !
Mindenesetre köszönöm az ajánlást, stb.!L
-
mcwizard
tag
Sziasztok!
Az megoldható valamilyen programmal, hogy egy olyan pendiveot készítsek, amire több windowst felmásolok és bootolás után tudom kiválasztani, hogy melyiket szeretném telepíteni?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv, és kellemes ünnepeket!
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
MaxxDamage #36256 üzenetére
"Mp3 albumom szeretném .flac -ra konvertánli"
Ennek mégis mi a jó búbánat értelme van?Attól nem lesz lossless az mp3, hogy olyan formátumba konvertálod...
Az #36258-asban leírt magyarázatod sem indokolja. És jópár helyen előfordul, hogy valakik így töltenek fel "lossless" audio fájlokat, hogy korábban mp3-formátumban volt...
-
Sk8erPeter
nagyúr
"A Word csak akkor fog működni, ha a PDF-ben szövegként szerepel a szöveg, és nem képként (szkennelés miatt) vagy vektoros ábraként (PostScriptből készülteknél előfordulhat)."
Ja hát igen, nyilván.Mondjuk nem jutott előbb eszembe, hogy a kolléga valszeg szkennelt képekkel tele lévő PDF-re gondolt, szóval jogos, hogy hozzátetted.
(#36260) prohardver27:
Szívesen, de végül is melyikre írtad, hogy Te is ezt találtad?(#36265) andatti:
[link] -
andatti
senior tag
Érdeklődnék portable indítható program után, amivel lehet duplikált fájlokat keresni, szgépen. Ami elég gyors és normálisan működik.... és szabadon hozzáférhető, azaz nem shareware, vagy hasonlók...
köszönöm! -
Kékes525
félisten
Remove old, unused, hidden device drivers in Windows with GhostBuster Ismeri valaki ezt a programot? Mi a véleményetek róla? Mennyire lehet megbízható? GhostBuster
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
win10 x64-re keresek tűzfal programot. Helyi hálózat teljes ellenőrzésére, szűrésére, védelmére, mint anno a Sunbelt personal firewall volt. Teljes manuális irányítás. Minden bejövő, kimenő kapcsolatért engedélyt kér, és szűrőszabályokat határozhatok meg.Köszi!
-
Poiro7
senior tag
válasz
Sk8erPeter #36249 üzenetére
Köszi, én is ezt találtam végül
-
-
scream
veterán
válasz
MaxxDamage #36256 üzenetére
Pontosan mihez kéne? Nem látom hasznát így első látásra, a megnövekvő fileméretről nem is beszélve.
-
Sziasztok!
Mp3 albumom szeretném .flac -ra konvertánli (3CD) , erre van valami jó program?
L
-
-
dqdb
nagyúr
válasz
A Word csak akkor fog működni, ha a PDF-ben szövegként szerepel a szöveg, és nem képként (szkennelés miatt) vagy vektoros ábraként (PostScriptből készülteknél előfordulhat).
Ha szkennelt dokumentumokról van szó, akkor érdemes megnézni a szkennerhez kapott szoftveres körítést, gyakori, hogy az ABBYY FineReader OEM változatát hozzácsapják a driverhez.
-
tpeter77
addikt
válasz
Sk8erPeter #36252 üzenetére
szia
Akkor nincs kérdés -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
tknof1871 #36250 üzenetére
Próbáld meg a Duolingót, kezdő tanulgatáshoz, gyakorolgatáshoz egész jó lehet. (Haladóknak nem sokat ér, kipörgettem nagyon gyorsan az angol teszteket, igazából túl sok kihívást nem jelentett, esetleg egy-két dolog felfrissítésére, de kezdőknek szerintem jó.) Az a jó benne, hogy olyan a felülete, hogy kellemes használni, így van kedved foglalkozni vele. Mutter is használja, neki tök jól bejött, észre is vettem a hatását nála pl. szövegértésben, szóhasználatban.
(#36251) rokafiu77:
Hát akkor épp ott a válaszom, mi a kérdés? -
tpeter77
addikt
válasz
szia
Hasonló progi kéne nekem is. Van egy régi kinyomtatott kezelői lapom, ami nincs meg elektronikusan.
Abból kellene Word doksit készítenem, de nem szeretném bepötyögni az egészet, ráadásul a képet ami a papíron van, nem találom a neten, tehát emiatt úgyis be kell szkennelnem.
De ha már szkennelek, jó lenne ha nem csak a karaktereket ismerné fel, hanem egyből Word-öt generálna belőle. -
tknof1871
őstag
Üdv! Milyen program amivel jobb egy idegen nyelv szavait gyakorolni, hogy ne felejtsük el? Aminek egy adott készlete van, vagy amit a tanulás során én töltök meg a szavakkal, amiket éppen megtanultam?
A fizetős vagy az ingyenes jogállásúak?
Angol és német nyelv tanulásához. Nulla tudásról indulva.
Win 7-re.
Szeretnék példát kérni mindkét nyelv esetében.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Poiro7 #36247 üzenetére
Az ABBYY FineReader pont ilyen, csak fizetős (de nem ismerek ennél jobbat, nem véletlen, hogy még a Google is ezt használja, ez egy Google Books-ról szóló videóból derült ki, ahol beszéltek róla, hogy az automatizált bescannelés (robot lapozza a könyvet
) után ezzel ismertetik fel a karaktereket), viszont még amit tudok ajánlani:
- PDF beolvasására még maga a Microsoft Word 2013 is alkalmas, és próbáltam, egész jó tud lenni (persze képleteknél hibázik, de a sima szöveget nagyon jól beolvassa, számomra meglepő tény volt egyébként) - [link]: "Office 2013 provides full read, write, and edit support for ISO 32000 (PDF)"
- ingyenes megoldásként PDF és képek felismertetésére (OCR) a Google Drive is alkalmas: feltöltöd egy mappába a PDF-et/képet, majd jobb klikk a fájlon, Open with (Megnyitás ezzel) menü > Google Docs. Egy kicsit tekereg, aztán megjeleníti, amit felismert a PDF-ben/képen látható karakterekből. (előbb tartalmazni fogja a képet, alatta lesz a felismert szöveg)
- aztán még számtalan free online OCR van -
Troy.
addikt
Sziasztok!
Egy ingyenes (portable lenne a legjobb) értesítő programot szeretnék Windows 7-re. Bizonyos időközönként értesítsen pl. a jobb alsó sarokban, vagy egy felugró ablak jelenjen meg a képernyőn.
-
Poiro7
senior tag
OmniPage program alternatíváját keresném ami tud magyarul.
Ez egy olyan program ami .Pdf, .jpg, stb. formátumból képes kinyerni a szövegetRöviden magyarul is tudó karakterfelismerő programot keresek
-
GGAllin
tag
Sziasztok!
Linux alá tudtok ajánlani virtuál böngészőt?
Windowshoz volt a Virtual Comodo Dragon ha jól emlékszem,létezik hasonló megoldás linux alá?Köszi!
-
Kékes525
félisten
válasz
Predator2 #36242 üzenetére
Én a Revo Uninstaller Professional-t használom, nagyon jó.
-
Predator2
addikt
Helló
Szerintetek elegendő a Windows beépített uninstalláló használata, vagy inkább érdemesebb valami külön progit használni erre? Ha igen akkor melyiket?
THX
-
Soma01
veterán
Windows Live Mail program összes beállítását, fiókjait, névjegyzékét, leveleit szeretném lementeni és átköltöztetni egy másik gépre. Milyen programot használjak? A beépített lementés nem jó, mert a névjegyzék csoportosítást nem menti le. Ömlesztve lesz. A levelek sem oda kerülnek ahol voltak, hanem valami visszaállított levelek mappába... Nem jó így. Nincs erre valami spec program?
-
harcikoca
senior tag
Udv. Tud valaki ajanlani 1 jo karaoke programot szilveszterre?
-
válasz
Elektrikus #36238 üzenetére
Lesz, de az még csak a fejlesztőnél működik valamilyen szinten a 2.0 verzió. Publikus(béta) verzió még nem érhető el. Amúgy az oldalán van egy link egy live linux-ra, amibe bele van építve. Ott (linux)telepítése nélkül kipróbálható mit tud.
-
válasz
Sk8erPeter #36234 üzenetére
Az avidemux csak annyit tud, mint a copy paste. Kivághatsz részeket, egymás után fűzheted a videókat, és ennyi. Persze van pár "szűrő" amivel módosíthatod a képet, de
- nincs átmenet"keverés" a két snitt között, avidemux-al éles vágás van csak.
- nagyon ki kell találni a sorrendet, hiszen avidemuxban lineárisan, egymás után (egymásra építve)egyesével tudod összeilleszteni a videókat. Viszont a nonlineáris editoroknál, mint egy legó kockát húzkodhatod a videókat ide-oda, egy-egy snitt felcserélése(piros kocka helyett a kék kocka illik oda?), vágási pont (hol legyen vége, hol kezdődjön az adott részlet) módosítása pár pillanat műve. Rengeteg effektet tudnak a képkeverésre (különböző átmenetek, PIP,...)
- avidemux-bana feliratozás mint olyan nem létezik. Vagy készítesz egy .srt feliratot, vagy paint-ben megrajzolt képeket pakolsz egymás után frame-enként(!). Egy főcím, stáblista, vagy név kiírása lehetetlen. Viszont a shotcut-al csak pár kattintás.
- nincs sok lehetőség a hangsávok variálásával se. (a snittek hangerejének egymáshoz igazítása, vagy egy aláfestőzene utólagos hozzápasszítása, netán itt ott egy hangeffekt berakása.Persze a kevesebb több, és vigyázni kell, hogy ne az effektekről, a csilivili feliratokról szóljon a videó.
Szóval ha több kel egy sima vágásnál, komolyabb (nonlineáris) programok a nyerők.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ó, pedig azt hiszem, pont tőled láttam legtöbbször ajánlva az Avidemuxot, akkor ezek szerint azóta változott a felhozatal, vagy ezek valamiben jobbak.
Miben tér el egyébként az általad most ajánlott kettő az Avidemuxtól, vagy miben tudnak többet? Most már engem is érdekel.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Nem vagyok nagy kamerás, de most egy olyan programot keresnék, amivel egyszerűen tudok videófájlokat összefűzni, szerkesztni. Pl. a gyerek ovijában van amit a tükörreflexessel videóztam, ami .mov kiterjesztésben vett fel, ez mellett van erről olyan felvétel amit a teló csinált mp4-ben. Ezt kéne összefűznöm, esetleg az elejére feliratot tennem és mindezt egy normál avi kiterjesztésbe vagy mkv-ba összehozni.
Mivel próbálkozzak, ami nem annyira bonyolult?
-
w.miki
veterán
Freemail-ről lementett leveleket: .eml kiterjesztésű fájlt, mivel lehetne a legegyszerűbben elolvasni, w7 alatt?
-
válasz
FoxiestFox #36226 üzenetére
az 1680-ban mentéshez azért kell rendesen erőforrás, ezen szoftver nem segít
-
-
válasz
FoxiestFox #36224 üzenetére
milyen érdekes
-
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
FoxiestFox #36217 üzenetére
Ha Nvidia kártyád van, akkor érdemes megnézni a shawdowplay-t. Nem próbáltam, de logikusnak tűnik hogy saját hardverre jobb programot tudnak írni mint a Fraps készítői. AMD oldalon nem tudom hogy van-e ilyen.
-
oncsi
őstag
A 36211-re valami ötlet esetleg (fontos lenne)
-
Kernel
nagyúr
Itt is 512 bájtos szektorokat emulál az elektronika, ezt látjuk diskeditorral is, hogy alatta mi van, mi szempontunkból nem sokat számít.
Szektorhibás merevlemeznél legfeljebb annyit lehet csinálni, hogy kiparticionálni a hibás szektort, hogy ne tudjunk arra a részre írni, illetve még olvasni sem, mert attól is fagyni szokott. Egyéb kizárásos módszer nincs, tudomásom szerint.
Particionálni pendrive-ot is lehet egyébként, ha ugyan érdemes ilyennel szórakozni, és ha feltételezzük, hogy konkrét szektornál jön ki a hiba.
Ha mindig változó a hiba helye, akkor az nem szektorhiba elvileg, hanem az integrált vezérlő problémája.
De most már jó lenne, ha nem ordibálnál ennyit! Nem is értem, miből gondolják egyesek, hogy a kijelentő mondatok végére felkiáltó jelet kell tenni? Hol tanítanak ilyeneket?
Vizuálisan ez ordibálással egyenértékű, baromi zavaró olvasni.
-
localhost
Közösségépítő
-
spe88
senior tag
válasz
Kernel #36216 üzenetére
Ha őszinte akarok lenni nem telejsen értettem. Annyit tudok, hogy a H2testw-nél bukott ki a baj, a Windows gyalulásnál pedig nem! A win gyalu jóval gyorsabb, hiszen a H2testw lassabban is ír szerintem, mint ahogy a win formáz, ráadásul utóbbi vissza is ellenőrzi a CRC szerint!
Tehát amire nekem szükségem lenne, az még mindig az, hogy a hibás szektort a pendrive-on, memóriakártyán tudja izolálni egy szoftver, hogy oda ne tudjak írni adatot. Ha létezik egyáltalán ilyen!
Még mindig nem kaptam arra megerőstést, hogy a pendrive és memóriakártyák is ilyen "szektoros" elven működnek-e, mint a HDD-k!Állítólag, ha bármi hibát produkál egy pendrive a H2testw-vel, akkor az kuka, mert az eszköz írásvezérlésével van valami, nem pedig szektorhibával, mint egy HDD-nél!
Szóval mi a helyzet pendrive-ok esetében? Köszi
-
Sziasztok!
Videórögzítő program kéne nekem, olyasmi, mint a Fraps, csak alacsonyabb gépigénnyel.
Lehetőleg free, de ha nem túl drága, az is jöhet. -
Kernel
nagyúr
Felülírja lassú formázásnál a Windows is, csak másképp. Szektorszinten kinullázza, ahogy korábban ellenőriztem is.
A H2testw viszont fájlszinten dolgozik, random tartalmú fájlokat ír fel az üres helyre, majd azt visszaolvassa, ezért is kell üresre törölni az adathordozót, ha minden részét tesztelni akarod. (Bár így kimarad például a bootszektor, és még néhány szektor elvileg.)
Alacsony szinten lassabban szokott működni a folyamat, viszont vannak hibák, ami csak gyorsabb írás-olvasásnál bukik ki, talán azért tűnt jónak. Vagy azért nem jött ki a hiba, mert ez random firkálgat, míg a Windows simán nullára gyalul.
-
spe88
senior tag
-
spe88
senior tag
Fénykép szkennelést segítő programot keresek: Pl. 4 fényképet automatiksuan elforgat, ha kicsit ferdén rakom be és kivágja és 4 külön fájlba elmenti!
Próbálgattam 1-2-t, de vagy csak elforgatta és maradt egy fájlban a 4, vagy egy másik program szétdarabolta, de fehér csíkok meg maradt a kép kicsit vagy ugyanolyan ferde lett!
Bevált már erre valamelyikőtöknek szoftver?
Köszi
-
GGAllin
tag
Sziasztok!
Linux alá keresek egy Notepad++ -t helyettesító progit, a lényeg hogy programozáshoz felismerje és kijelölje a tag-eket.
Köszi előre is!
-
oncsi
őstag
Sziasztok.
Szeretnék a jól belakott, 1 éve használt Linux Live 32GB-os pendrive-ról, napi rendszerességgel mentést végezni. Mivel lehetne ezt kivitelezni? Egy 1 ISO-s lenne a legjobb talán.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Van az xp alá olyan program amely meghatározott időben kikapcsolja az XP és ezt úgy belehet állítani,hogy az egész héten 18 órakor kapcsolja ki a gépet. -
Toxy
aktív tag
Sziasztok,
Olyan programot keresek amivel filmeket tudok blu-ray formátumba kódólni.
Fontos hogy feliratot is jól kezelje. A DVDFAB-ot próbáltam, de amit azzal készítek azt nem szereti lejátszó, Így más programot próbálnék ki.
Tudtok ajánlani valamit?
Köszi
-
tatala77
tag
válasz
Sk8erPeter #36203 üzenetére
Bocs, ez mikor változott?
Mondjuk engem nem érint, céges verziót használok, és oda tudtam, hogy fizetős, de otthonra...
Jah, megnéztem, 10k+áfa... -
Mr.Csizmás
titán
üdv,
WMP-vel szeretnék BR iso-t lejátszani, mivel lehetne megoldani, ami nem vírusos/malware-s codec pack?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
tatala77 #36201 üzenetére
"A TC otthoni felhasználásra ingyenes..."
Ezt a hülyeséget honnan szedted? Ha már terjesztesz ilyesmi infót, előtte nézz utána.
Akkor forduljunk a hivatalos oldalhoz: http://www.ghisler.com/order.htm
"Total Commander is a Shareware program. This means that you can test it for a period of 30 days. After testing the program, you must either order the full version, or delete the program from your harddisk."http://www.totalcommander.hu/regisztracio/
"A Total Commander shareware szoftver, a jogszerű használathoz szükséges egy egyszeri regisztráció, ami névre (magánszemély vagy cég nevére) szól."Szóval attól még, mert a többség ezt nem tartja be, és inkább kattintgat a számokra az elején, vagy épp warezol, egyáltalán nem ingyenes...
(#36190) DrojDtroll:
Nincs mit, bevált a DTA? Vagy melyik megoldásnál maradtál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest