Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok, valaki tudna nekem segíteni egy macro írásban? csak annyi kellene, hogy amíg nyomva tartom a fire gombot az egeren, addig klickeljen felváltva a bal és jobb egér gomb és az F billentyű. Tudom, hogy az autohotkey erre pl jó, de abszolult nem tudok eligazodni benne, hogy mit, hogy kell csinálni. Esetleg, ha lenne egy nagyon egyszerű program amivel ezt be lehet állítani azt megköszönném vagy ha valaki nagyon rutinos és össze tudná állítani nekem azt is megköszönném.
-
pc360
addikt
válasz
carl18
üzenetére
Miért kéne megbontani? A Parted Magic-et ki tudod pakolni Universal USB Installer-rel pendrive-ra. A PM-nek még elérhető a legutolsó ingyenes változata itt. Indítása után a grafikus Linux alapú desktopon megtalálod a GParted-et, amivel kezelni tudod a meghajtót. Ott, ha a menüből tolsz rá egy új MS filetable-t, azzal gyakorlatilag nullázva lenne a meghajtó (a Win 7 látni fogja és engedi partícionálni). Ez a leggyorsabb és leginkább megbízható módszer. Ajánlott elrakni rossz napokra az ISO-t.
Amúgy ha a laptop már nem Win 7 támogatott, nem biztos, hogy sikerüli fog a project. Plusz vannak olyan laptopok, ahol a BIOS védelmet ki kell kapcsolni, a legacy boot-ot meg be, hogy egyáltalán menjen. Az sem árt, ha rendes (frissített), Rufus-szal pendrive-ra kirakott telepítővel próbálkozol. De még így is előfordulhat, hogy nem lesz hang vagy net. Ha nem támogatja a 7-et a support oldalon se, akkor viszont abszolut érdemes a 10-zel kezdeni... Most már egészen Win 7 szerűre lehet állítani, és a hibái ellenére nem annyira taszító - sok új gépnél pedig szükséges az újabb system (sajnos / nemsajnos).
-
carl18
addikt
Üdv!
volna egy sürgős kérdésem! 
Lett vásárolva egy notebook, és alapból linux lenne rajta, na ma windows 7 telepítővel leformáztam, aztán próbáltam telepíteni de azt írta nem támogatott fájlrendszer és valami gts, vagy mit tudom én mit írt ki!
Na most mivel új gép, ma lett ki bontba megbontani nem szeretném, szűkségem volna egy olyan programra ami pendrivra rakható és oprendszer nélkül képes particionálni és lehet változtatni vele a fájlrendszert ntfs-re!
Olyan kéne ami tuti működik!
Sajnos így nem lehet használni a gépet :S -
Kronk
őstag
Sziasztok,
Olyan programot keresek, ami ha megoldható, egy laptopban lévő, vagy rá kötött mikrofon hangját ugyan azon laptopra kötött hangszórón adja vissza, vagy bármilyen windows beállítást (windows 7), amivel ez működhet.
Köszönöm előre is!
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
Windows7-es gépen szeretnék lefuttatni egy lekérdezést a megosztásokról.
- Felhasználókra lebontva ki hány MB fájlt tárol rajta,
- Fájltípusokra lebontva melyik fájlból hány db van és hány MB-ot foglalnak.Ehhez keresnék valami programot. Köszönöm!
-
TheProb
veterán
Ezt tanácsoltam neki én is (mármint, hogy gmail-t használja a retek outlook helyett), de azt mondja az "nem tetszik neki", nem áll neki kézre... Tipikus, épphogy bekapcsolni betudja a gépet, user... Az meg már nagyon túl lenne bonyolítva, hogy gmailbe letöltetem a leveleket a szerverről, onnan meg outlookba... Mert gmail így úgymond szűrőként viselkedne.
Amúgy igen, elég ratyi a tárhely szolgáltatója.
Na mindegy, akkor marad így...
-
pc360
addikt
válasz
TheProb
üzenetére
Akkor nem túl jó a tárhely-szolgáltatótok. De azzal is meg lehet azt csinálni, hogy gmail-re irányítja, ott pedig a domain neves küldést engedélyezi (SMTP címet kell benyomni felhasználónévvel, kóddal) = máris van egy teljesértékű gmail fiókja szűréssel együtt. Mobilról és mindenhonnan eléri, és Outlook se kell (de lehetséges).
Minden címem így működik, a weboldalas ügyfeleknek is általában ezt állítom be. Gmailt szerencsére már majdnem mindenki tud kezelni, és nem kell se a webmailekkel, se az Outlook-kal szívni.
-
pc360
addikt
válasz
TheProb
üzenetére
Akkor összegzem: legyen. Meg egy új, normális (gmail) címe, amit csak ismerősöknek ad meg. De egy egyedi domaines is csak 2 ezer évente. A szolgáltatós email cím, a freemail, citromail és egyéb hulladék társai felejtősek - sőt, kifejezetten égő, ha egy ilyen címről ír az ember.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Milyen anti spam addont/programot használtok outlook (2013)-hoz?
Fater gépén hiába van norton internet security folyton letiltja az addonját az outlook, meg amúgy se szűr túlzottan. Olyan kellene neki ami hülye biztos és magától csinál mindent. -
Zoli2016
csendes tag
Sziasztok! Mi a neve ennek a programnak: [link]
Vagy ha valaki tud hasonlót amivel tudom mérni a gép kihasználtságát játék alatt az írja meg a program nevét légyszíves. -
Sky85
tag
Sziasztok!
Most telepítetem újra egyik ismerősöm laptopját 0-ról, nincs kedvem megint összeganézni majd a drivereket ha kellenek.
Tudnátok nekem olyan progit/kat mondani amivel egyszerűen tudok csinálni backup lemezt csinálni a rendszerről minden feltelepített progival együtt? Amivel újra lehet majd telepíteni!
Köszi előre is!
-
-
pc360
addikt
válasz
ambudriver
üzenetére
-
ambudriver
tag
Sziasztok!
Olyan androidos programot keresnék ami a következőt tudja:
A telefonhoz bluetooth-on keresztül kapcsolódott hangszórót kihangosítja prezentáció közvetítésére. Az előadó telefonjával kapcsolódik a kis bluetooth-os hangszórómhoz, amit én 6-7 méterre kirakok az asztalra és azon keresztül hallják az előadást.
Van ilyen?Köszönöm a segítséget!!!
-
maestro87
őstag
Az mpg fájlból (MPEG-PS) mivel lehetne "direct stream copy" módban kivágni részeket? VirtualDubMod hibát ír ki mentéskor, hogy nem ismeri a tömörítő algoritmust, Nandub meg meg sem nyitja. Codec kellene hozzá?
A videó egy VHS rip lenne, aminek először az elejét és a végét le kellene vágni konvertálás nélkül, továbbá egy kis színt is kellene bele vinni mert elég fakó. Ezután konvertálnám az itt ajánlott Handbrake-kel. -
VGYke
addikt
Sziasztok! Milyen program ami video.iso fájlból (ami akár 3D BD25, BD50 is lehet) kb. egyenértékű, PC-n lejátszható mkv, stb-be konvertál?
Fordított kérdésem, mi az a lejátszó, ami PC-n video.iso (akár 3D BD25, BD50) fájlokat is lejátszik?
-
pc360
addikt
válasz
myke01
üzenetére
A két rendszer teljesen különböző. Ott újragenerálódik az, amire szükség van, de a Windows esetében létezhetnek olyan programok, amik ha nem találnak egy adott elérési utat - még ha üres mappáról is van szó -, problémáznak. A CCleaner inkább a megbízhatóságra hajt, szerintem ezért nincs ilyen eszköz benne.
kovy29: Igen, ahogy írtam is.
-
myke01
senior tag
A CCleaner asztali verziója nem tud üres mappákat keresni,vagy csak én nem találom ezt a funkcióját?
Érdekes , hogy az androidos változatban van ilyen opció.
-
pc360
addikt
válasz
Kicker
üzenetére
AIDA64-nek hívják (az Everest név előtt sima AIDA-ként futott). Nem ingyenes, de 30 napig használható a próbaverzió. Viszont ezt a progit inkább hagyd ez esetben.
Ami egyszerűbb, az a Speccy (a CCleaner fejlesztőitől). Van benne olyan funkció, hogy meg tudja osztani a gép konfigját egy linken (Fájl > Pillanatkép közzététele), csak azt kell átdobnia neked. Azt megnyitva egy struktúrált html-ben fogod látni az alkatrészeket és egyéb infókat a Piriform tárhelyén. Ami még jó benne, hogy a portable verzióból elég elküldened az EXE-t, el fog indulni nála (a 32-bites hülyebiztos, mert az megy 32- és 64-bites rendszer alatt is) - bár akkor nem lesz elérhető benne a magyar nyelv (mondjuk úgyis csak egy menüpontot kell eltalálnia).
Lehet érdemes arra is odafigyelni, hogy rendesen le legyen pucolva a HDD, ha az is eladásra kerül.
-
Kicker
őstag
sziasztok
melyik progi az ami most helyettesíti az everestet, vagy mi volt a neve, és normálisan működik ingyé lehetőleg..

gépet adna el egy hozzáértő, akinek win 10-e van rajt, de a gépet elhozni nem akarom, így hogy nem tudni mit akar eladni, hozzáértése meg...

-
pc360
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A legújabb PDFsam-et (3.0.2) használtad? Esetleg próbáld ki az Icecream PDF Split & Merge-et! Az ingyenes verzióban 40 oldalas PDF a limit.

-
Bjørgersson
félisten
Olyan programot keresek, amivel pdf-eket tudok feldarabolni, majd utána egyesíteni. PDFSamet próbáltam az előbb, viszont csak adott oldal után vágja meg a fájlokat, intervallumot nem lehet beállítani, hogy pl. a 13-14-15. oldalakat vágja ki, nekem pedig arra lenne szükségem.
-
fo_di
őstag
Sziasztok,
remélem, valaki tud segíteni: pontozórendszert keresek, amivel a következőkre lennénk képesek:
1. van egy kb. 20 szekcióból álló verseny, ahol szekciónként 6-10 prezentációt kell pontozni
2. minden szekciót külön pontoznánk
3. minden prezentációt 4 szempont alapján kell pontozni (mindre más mennyiségű pont adandó)
4. ha lehet, adatellenőrzés is kellene, hogy a megfelelő rovatokra megfelelő pontokat lehessen csak adni
5. minden szekciót kb. 10-15 ember pontozna, egyszerre, a helyszínen
6. a zsűritagoknak lehetőleg regisztráció nélkül megoldható módszer kéne, de valami védelemnek pl. egy lapon kiosztott jelszó megfelelő
7. még jobb lenne, ha a prezentációk adatait excel dokumentumból/google sheetsből/egyébből tudná importálni
8. a zsűritagok és előadók nem láthatnák a többiek által adott pontokat (csak a szervezők)
9. valami könnyen kezelhető rendszer kellene, legalább a pontozói oldalon, mert ott vannak technikához kevésbé értő zsűritagok is
10. mobilon is kulturáltan kellene a rendszernek kinézni
11. automatikus számításra nincs szükség, de az eredményeket valami excel fájlba/csv-be kéne tudnia exportálni feldolgozásra
12. opcionálisan egy email üzenetben elküldhetné a rendszer a beírt pontokatTudom, hogy kicsit sok a szempont, de remélem, így tudunk valami olyat találni, ami tényleg meg is felel az elképzeléseknek. Jelenleg egy Google Forms űrlap a kísérleti rendszer, ami a pontok nagy részének megfelel, de a fő probléma vele az, hogy kézzel kell felvinni minden versenyzőt, ami elég hosszú.
Lehet felhőalapú, vagy saját szerveren hostolt megoldás is, de ingyenesnek kellene lennie.Köszi
-
Mexildos
aktív tag
Köszönöm a segítséget de sajnos valszeg az én hibám miatt de nem futott le a shell. Directory paramétert nem ismerte. Pedig Powershell 4.0-át használok. De azért köszönöm. Picit el vagyok kenve hogy ennyire nincs semmilyen megoldás
-
Mexildos
aktív tag
Egy olyan programot vagy Plug-in-t keresek Total Commanderhez (de jó különálló program is) ami képes arra, hogy az ismertebb kép fájlok felbontását (pl.: 1245x785) egy mappán belül képes legyen kilistázni és fájl névvel együtt + képfelbontás kimenthető legyen egy TXT fájlba.
Fontos hogy nem a fájl mérete kellene hanem a felbontása. Nagy szükségem lenne most egy ilyen programra. Segítségeteket kérem.
-
w.miki
veterán
köszönök mindent.
Úgy néz ki a reklámokkal megpakolt Freemake Video Converter, az egyszerű beállítás mellett végül (szinte) tökéletes végeredményt produkált.
(A többi konverter úgy csíkozott, hogy a mozgókép széle ricogott... ezt nem tudom jól leírni, de mintha (penge vékony) mozgó reluxa mögül nézted volna a képet) -
brd
nagyúr
válasz
w.miki
üzenetére
A forrás milyen felbontású, és képarányú (lejátszáskor), ill. milyen felbontásút szeretnél kimenetnek? A vízszintes csíkok egy másfajta probléma, a sávszélességgel való takarékoskodás jegyében ún. interlace-t használnak sok forrásnál (röviden arról van szó, hogy az egymás utáni képkockákon az egyik esetben a mozgásból az egyik, a következő kockán a másik fázis látszik minden második sorban), ezt egy deinterlace szűrővel "el kell távolítani" (ha nem jó, hogy megmarad az interlace). Tudni kell, hogy a frameduplázós megoldáson kívül egyik sem végez tökéletes munkát, technikai okokból (ugyanis ki kell találnia a szűrőnek, hogy mi hiányzik minden második sorból), de a jobbaknál azért elfogadható az eredmény.
-
DrojDtroll
veterán
-
GEPESZ66
veterán
Melyik program mutatja grafikusan, hogy a HDD-n milyen helyet foglalnak el az egyes állományok?
-
w.miki
veterán
köszi
De sajnos én ezt nem nagyon értem, a másik topik pedig elég kihalt.
Akkor mit állítsak az Xmedia/Handbrake/Tencoder programokban, hogy a 704x576-os MPGből (6GB) egy ugyanilyen arányú AVI (ami jóval kisebb) file-t kapjak, amiben nincsenek vizszintes csíkok lejátszáskor, hanem szép, egyenletes? -
brd
nagyúr
válasz
w.miki
üzenetére
Az MPG-ben lehet tárolni olyan információt is, hogy milyen képarányúként kell megjeleníteni a benne tárolt anyagot. Ezért egy PAL (D-1) MPG (képarány 4:3) lejátszva 768x576 kellene legyen, de a képi információ ebben 720x576. Ha nem MPG lesz a kimenet, akkor a fentiek miatt át kell méretezni a képaránynak (aspect ratio) megfelelően, majd úgy dolgozni vele.
-
-
Szia!
Koszonom a reszletes ismertetot!
Nem szukseges programonkent, csak kivancsi lennek mennyi forgalmat generalok a neten.
Kozben kiprobaltam ugy, hogy nullarol elinditottam a networx-ot es a net metert, mindketto gyakorlatilag ugyan az merte. Most egyelore hasznalom net metert aztan majd kialakul.
Win 7 64bites rendszerem van. -
dqdb
nagyúr
Ezek amugy hogy mukodnek, mi alapjan meri a forgalmat? A halokartyat figyeli?
Igen, a hálózati interfészek teljes forgalma átáramlik rajtuk. A Windows verziótól függően többféle technológia áll rendelkezésre (WFP, LSP, TDI, NDIS filter, raw sockets, WinPCap alapú megoldás), mivel nem ugyanott és ugyanúgy mérnek, ráadásul ezek közül némelyik csak fizikai interfészeken működik, míg más megy localhoston is (amit vagy kiszűr, mint nem valóságos forgalmat az alkalmazás, vagy nem), emiatt lehet eltérés az egyes eredmények között. Nem nagy, de lehet.Ha a teljes rendszer forgalmát alkalmazások szerinti bontásban is szeretnéd monitorozni, akkor a GlassWire Free jó megoldás lehet. Ha védelmi szoftverként valamilyen Internet Security variánst használsz, akkor esélyes, hogy abban is van forgalommonitor.
cigam: Nem mellesleg a PAL felbontás 720x576, tehát az a 704-es videó már eleve nem szabványos.
Mindkét érték szabványos, a 720 pixel széles videó is csak 704 pixel szélességű képi információt tartalmaz. -
cigam
titán
válasz
w.miki
üzenetére
Lehet ezt már itt kéne megvitatni.
Nem írtad le milyen programmal, milyen beállításokkal. Ezen részletek nélkül mégis milyen válaszra számítasz?
Nem mellesleg a PAL felbontás 720x576, tehát az a 704-es videó már eleve nem szabványos. Gyakran nehezen tűrik/rosszul kezelik ezeket az extrém (szabványoktól eltérő) felbontásokat a konverterek. Ez nem olyan mint a képek esetén, hogy bármekkora méretű lehet.
-
Koszi a tippet es a linket, kiprobalom ezt is!

Amugy ha mindketto futna probakeppen az okozhat valami gondot? Csak kivancsisagkeppen, hogy mindketto ugyan azt meri-e? Bar akkor sem tudnam melyik a valos. Ezek amugy hogy mukodnek, mi alapjan meri a forgalmat? A halokartyat figyeli?
Tetszik ez a netmeter is, a log filet atallitottam mashova, igy nem veszik el, ha telepiteskor elfelejtem kimenteni a c-rol.
-
pc360
addikt
A Net Meter szerintem a legjobb erre. Egy ideje már nem fejlesztik, de még mindig tökéletes. Install nélküli verzió itt (tiszta cucc, én töltöttem fel).
Csinossá tehető a panelje megfelelő átlátszósággal és színbeállításokkal, a system tray ikonja is korrekt és látható már azon is, hogy mi folyik le-föl. A statisztikája menthető az appdatából, ha újrapakolásra kerülne. Nem kavar és lassít semmit. Memóriából kemény 4 megát eszik.
Van a zipben egy reg fájl a színbeállításaimmal, azt indíás előtt applikáld, ha gondolod. Én mindig ezzel rakom újra, ha szükséges.
-
Sziasztok!
Kivancsi lennek az internetes forgalmamra. Talaltam ezt a networx nevu progit, am itt a topikban irtak rola, hogy megevett egy csomo memoriat, pedig a program maga szimpatikusnak tunik a kepekrol. Masik a netmeter. Nem tudom melyik lenne jobb a celra. Bar ahogy nezem a networxot frissitik, a legujabb portable verzio alig 1 honapos, talan kijavitottak ezt a memoriafogyasztas hibat is.
Ezek amugy nem kavarnak be az interneteleresbe? Ja es nem lassitjak a netet?
Koszi!
-
w.miki
veterán
Nekem nem megy.
A 704x576 MPG-ből mindig 720x576-os AVIt csinál, és keskennyé teszi a képet.
Hiába jelölöm be, hogy ne piszkálja a méretezést, és az aspect ratio-t, mégis átméretezi, és átteszi keskeny képarányra
Nyilván itt kell a kódolási tudás, de abból mi? -
válasz
maestro87
üzenetére
Cigam előbb írt javaslatával egyetértek.
És sem javaslom mpeg2 x264-be való konvertálását csak akkor, ha valami miatt fontos, hogy méret csökkentése. Tudom erre utaltál a hsz. végén.
Helyette az mkv konténerbe való rakás jelenti a kompatibilitási probléma, TV-n/egyéb eszközön való lejátszás megoldását.
Én a MakeMKV-t ajánlom erre, de jó lehet a cigam által javasolt is. Ha mpeg2-es kimenetünk volt a stúdióban és kérték más formátumban is utólag, akkor akár az mpeg fájlt, akár az ISO-t így dobtuk MKV konténerbe minőség romlás (értsd: konvertálás) nélkül.
A handbrake a legprofibb cucc, sok segítség van hozzá a net-en. számos program valójában handbrake... lebutított kezelőfelülettel (GUI). Alapfokú, de normális használatához... szerintem legalább minimális kódolási tapasztalat/tudás szükséges. -
maestro87
őstag
Ezek már jobbnak tűnnek.

Még nem próbáltam semmit. Csak régebben mikor még pár dvd-t leakartam kódolni xvid-be, akkor volt hogy a dvd lejátszó csak akadozva vitte. Míg más rls csapat munkáját meg vitte gond nélkül, persze volt olyan csapat is akiét szintén rosszul kezelte a lejátszó. Elég sokat kutakodtam akkor a témában, hogy milyen beállításokat kellene kikapcsolni amit a lejátszók többsége nem támogat, de bármit próbáltam nem lett tökéletes a lejátszás minősége.

A tv már szerencsére több mindent támogat, de még így is előfordul néha, hogy valamit nem játszik le. Támogatja az x264-et is, csak kérdés hogy milyen beállítások mellett.
Méretarányt nagyon nem akarok piszkálni, csak levágni a fekete csíkokat ha van. Tehát a cél a legjobb minőség elérése.
De mindenképpen kell kódolni, mert 20 perc 1,2GB.
"Ha azt szeretnéd, hogy "ne babráljon semmit", akkor miért akarod megadni pl. a videó pixeleinek méretarányát(pixel aspect ratio)?"
Miért vagy benne biztos, hogy az egy gombos konvertálók nem babrálják pl. pont ezt?
-
cigam
titán
válasz
maestro87
üzenetére
Próbáld ki a TEncoder-t. Van benne rengeteg előre beállított profil. Ha mázlid van, a tied is benne van.
Az hogy mit játszik a TV-d elfelejtetted pontosítani. Az mkv csak egy konténer. Belül akármilyen kódekkel tömörített képe/hang/felirat lehet.
Pontosan mit szeretnél olyan aprólékosan felparaméterezni? Ha azt szeretnéd, hogy "ne babráljon semmit", akkor miért akarod megadni pl. a videó pixeleinek méretarányát(pixel aspect ratio)?
Azt már próbáltad hogy pl. avidemux-al az mpg stream-et beteszed az mkv konténerbe?
-
-
maestro87
őstag
-
w.miki
veterán
Video konvertálásához tudnátok valami nagyon egyszerű, de jó programot ajánlani?
5 GB-os MPG-ből szeretnék 1GB alatti, divx-es AVI-t csinálni.
Xmedia Recode-ot próbáltam, de nekem abban túl sok az állítási lehetőség.
Ráadásul, miután megcsinálta, elrontotta a felbontást, keskeny lett a kép, és picit csíkos is.Nincs valami még könnyebben kezelhető, stabil video konvertáló?
-
myke01
senior tag
Egy "Empty folder" keresőre lenne szükség sürgősen , olyanra ,amit még telepíteni sem kell (ha lehetséges)
. Kösz . -
DrojDtroll
veterán
Stl fájlokat mivel lehet könnyen vágni?
4 db x y z síkú vágásról lenne szó.
-
Taktoj
aktív tag
hello. Olyan szűrőprogram létezik e esetleg amivel a youtube n bizonyos szavak esetén nem jelennének meg a videók. A fiam állandóan a pókemberes rossz videókat nézi, jó lenne ha ezt valahogy le tudnám tiltani... akár fizetős verzió is érdekelne.
-
-igu-
veterán
Kicsit elszaladt velem a ló az utóbbi két évben: eltunyultam, felszedtem egy kis zsírréteget.

Komolyabbra vettem a mozgást és diétázom.
Keresek Windows alá egy olyan programot, ami statisztikát tud készíteni a napi tömegmérési eredményekről.
Excelben össze tudnám rakni, de jól jönne valami kész svájcibicska erre a célra, és csak emiatt nem tennék fel egy komplett irodai csomagot.
-
Kernel
nagyúr
Korábban így volt, Vista óta bevezették, hogy a lassú formázás adatmegsemmisítő is. Ezt bárki ellenőrizheti, de magam is meggyőződtem róla:
http://prohardver.hu/tema/milyen_program_ami/hsz_31989-31989.html
-
Kernel
nagyúr
válasz
DataTraveler
üzenetére
Hard Disk Low Level Format Tool szerintetek jó választás erre a célra?
Az is megfelel. Ha utána megnézed valamelyik diskedit, hexedit programmal, láthatod a kinullázott szektorokat. Nem fontos persze nézegetni, esetleg az érdekesség kedvéért.
-
maestro87
őstag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Ilyet ne írj, mert még valaki filctollat ragad.

Amúgy Windows-ban a "lassú formázás" végleg megsemmisíti ha jól tudom, ha nem akkor majd kijavít valaki.

-
brd
nagyúr
válasz
DataTraveler
üzenetére
Ha be tudod tenni működő OS mellé, és ez nem nagyon kényelmetlen, akkor pl. Eraser, vagy fizetős HDSentinellel felülírod, ha nagyon paranoiás vagy, először véletlenszerű adatokkal, aztán 0-val, de úgy 200GB-os HDD felett az első jobbára felesleges, még laborkörülmények között is legfeljebb töredék bit-eket lehet visszaállítani. Ha OS nélküli gépben óhajtod törölni, akkor ezt pl. DBAN-nal lehet megcsinálni.
-
DrojDtroll
veterán
válasz
DataTraveler
üzenetére
Írd tele 0-val. Ahhoz szoftver sem kell.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DataTraveler
tag
Sziasztok! Van egy pár eladó winchesterem de az eladás elött szeretném véglegesen megsemmisíteni a rajtuk tárol adatokat hogy semmiképp se őket lehessen visszaállítani. Hard Disk Low Level Format Tool szerintetek jó választás erre a célra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Villanyszerelés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- World of Tanks - MMO
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

volna egy sürgős kérdésem! 

Nem szukseges programonkent, csak kivancsi lennek mennyi forgalmat generalok a neten.

. Kösz .
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)