- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz
anderledani #37599 üzenetére
Van erre egy alkalmasabb fórum. (Add meg a routerek pontos típusát, hálózatod leírását (milyen eszközök, hová kapcsolódna, jelenlegi beállításokat.)
-
mezis
félisten
válasz
anderledani #37586 üzenetére
Pl. így.
-
dqdb
nagyúr
válasz
DrojDtroll #37595 üzenetére
Asztali vonalon az Intel eléggé szelektíven osztogatta Skylake előtt a VT-d-t. Sandy Bridge és Ivy Bridge vonalon csak i5-ben és i7-ben volt, de a K-s modellekben nem, Haswell és Broadwell esetében annyival javult a helyzet, hogy bekerült a K-s modellekbe is, és a Skylake az első sorozat, ahol i3-tól kezdve mindenhol elérhető.
Mobil vonalon még nagyobb a szórás, ott vásárlás előtt még alaposabban kellett tájékozódni, mert például a i5-4200U és a i5-4300U között 300 MHz-nyi órajel és éppen a VT-d támogatás volt a különbség.
-
pc360
addikt
válasz
DrojDtroll #37592 üzenetére
Gy.k.: így jártál.
-
kraftxld
félisten
válasz
DrojDtroll #37590 üzenetére
-
brd
nagyúr
válasz
DrojDtroll #37588 üzenetére
Igen, mindenképpen, de egyébként VT-d-nek is szokták hívni (már a Directed I/O-t), lehet, úgy találod a BIOS-ban.
-
brd
nagyúr
válasz
DrojDtroll #37585 üzenetére
Nem, az csak szükséges hozzá, olvasnivaló.
-
anderledani
őstag
válasz
sfdrakex #37575 üzenetére
És azt meg lehet oldani, ha a következő a helyzet: két router van, a gép a "külsőre" csatlakozik vezetékkel, a laptop a "belsőre" (ez a külső routerről kapja a netet) csatlakozik wifin. Így nem látják egymást a helyi hálózaton.
Amúgy az ötleted jó, köszönöm, csak ezt kéne megoldani. -
kraftxld
félisten
válasz
DrojDtroll #37581 üzenetére
SR-IOV támogatott hálókártya és virtualizációs szoftver kell.
Hyper-V 2012, ESXi 5.1 vagy újabb pl tudja. -
joysefke
veterán
válasz
zsoltzsolt #37578 üzenetére
Tudja, jó tipp volt!
-
DrojDtroll
veterán
Van olyan virtualizációs szoftver amelyben megoldható az, hogy egy Linux telepítésekor egy rendszernek ugyan az a ethernet driver kellene mintha a host gépre telepíteném?
-
joysefke
veterán
válasz
zsoltzsolt #37578 üzenetére
Köszi, megnézem!
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani valamit amivel videót tudok más formátumra konvertálni, illetve kinyerni belőle a hangot?
Nem lenne baj, ha ingyenes és lehetőleg portábilis (installáció nélküli) lenne...
előre is köszi!
J. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
FoxiestFox #37571 üzenetére
És azt nem lehet, hogy mindent a végére raksz, kivéve, amit a szélére szeretnél. Így a többi tulajdonképpen kiszorítja a szélére. De lehet ez egy nagy hülyeség, annyira nem értek hozzá. 🙂
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
anderledani #37573 üzenetére
Ahogy a users mappát megosztod, megtudod a többit is, ha egy munkacsoportban van a 2 gép, akkor amit osztani akarsz azon jobb klikk/megosztás ezzel/ otthoni csoport pl és akkor látja másik gép is az adott mappát.
-
pc360
addikt
válasz
anderledani #37573 üzenetére
Van rá egy pár megoldás. Ha csak 1-1 fájlt akarnál leböngészni, akkor HFS. Egy exe-s, amúgy portable fájlszerver, elég komolyan beállítható. Ha változó az IP címed, akkor kellhet egy hostname is, amit a no-ip.com-on tusz regisztrálni ingyenesen (havonta meg kell újítani, arról kapsz levelet). Az oldal kliense fogja mindig frissíteni az aktuális IP címedet.
Egyszerűbb fájlszerver a Kangee, de azt már egy ideje nem fejlesztik. Meg van még pár megoldás erre, csak írd körül, hogy mi kell!
-
anderledani
őstag
Sziasztok!
Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy a laptopomról a bekapcsolt állapotban lévő számítógépemen lévő fájlokat elérjem? És nem az Users mappát, mert azt a windowsban is be tudtam állítani. -
brd
nagyúr
válasz
FoxiestFox #37571 üzenetére
Egyetlen értelmét látnám, ha tényleg a végére tenné (azaz nem a többi után, hanem tényleg a partíció végére), és ez az lenne, ha egy olyan partícióról lenne szó, amelyen nagy mennyiségű állandó adat is van, de emellett nagyobb mennyiségű ideiglenes file is sokszor létrejön, és ezeket viszonylag gyorsan kellene kezelni, ilyenkor az állandó adatot át lehetne tenni a partíció végére, és az üres terület, ill. az ideiglenes file-ok a partíció elején foglalnának helyet.
-
-
brd
nagyúr
válasz
FoxiestFox #37569 üzenetére
Ez így a végére fogja tenni.
-
-
pc360
addikt
válasz
FoxiestFox #37564 üzenetére
Én a kártékony és vagy fölösleges programok ellen szólalok fel, nem csak valami mellett. Egyébként a MyDefrag a system partíciót nagyon szépen rendberakja, de nincs külön mappahelyezgetés benne.
-
func93
senior tag
Üdvözlet!
Létezik olyan progi amivel egy adott Windows 10 iso-t, meglehetne úgy babrálni, hogy feltelepitse az adott kedvenc progijaimat. Bele lehet ezt valahogy integrálni?
-
-
brd
nagyúr
válasz
FoxiestFox #37560 üzenetére
A MyDefragot nézd meg, széleskörűen programozható a működési módja! Direkt foldert ugyan még nem próbáltam vele a HDD elejére tetetni, de azt tudja, hogy a kevésbé fontos file-okat (megadható méret, ill. kiterjesztés alapján is pl., hogy melyek legyenek azok) a végére tegye, ill. hogy a partíció elejére tegyen minden mást (pontosabban ennél némileg szofisztikáltabb a működés, de ne nem akarom bő lére ereszteni). Egyébként ha van a gépben másik, akkora szabad területtel bíró partíció, mint a másikon az adattartalom, akkor azt is lehet csinálni, hogy átmásolni oda mindent, az eredetit törölni/átméretezni akkorára, hogy pont elférjen rajta a folder, majd átmásolni a foldert, így a HDD elejére kerül, majd átméretezni az eredeti méretére, és visszamásolni a többi adatot is.
-
Fejezd be szépen kérlek, vagy hívok neked egy modit, aki elmagyarázza ennek a topiknak a működését, és ha szerencsém van, elküld kicsit pihenni, mert ez kb a segítségkérésem ellehetetlenítése.
Tőlem kértek valamit, szándékozom segíteni (az nem segítség, hogy egy max néhány ezres program helyett egy 15 ezres ssd-t ajánlok az illetőnek, amire sanszosan a cuccai kb negyede férne fel, hiszen hely hiányában a HDD-t kukázhatná a laptopból, vagy lógathatná USB-n), ezért írtam egy olyan topikba, ahol adott feladatra ajánlanak programokat. Neked tényleg nincs jobb dolgod, mint szétoffolni ezzel az egész topikot azzal, hogy szerinted hogy lenne jó?
Nem neked kell jónak lennie, férjen már bele a szemellenzős fejedbe.
Tényleg ezek a jótanácsos, ne azt, ne úgy - típusú fórumozók a legkártékonyabbak az interneten.
Ha nem tudsz az adott helyzetre megoldást javasolni a kérés feltételeinek megfelelően, inkább ne írj semmit. -
pc360
addikt
válasz
FoxiestFox #37562 üzenetére
Pont erre céloztam, hogy mást meg ezzel hülyíteni, ráadásul erre pénzt költetni megint más. Nade off...
-
-
pc360
addikt
válasz
FoxiestFox #37560 üzenetére
Egy 120-as ADATA már 15 ezerért akvirálható.
Nem lenne az a helyezgető-progival megtámogatott HDD, amire gusztusom lenne játékot vagy oprendszert pakolni. Múltkor próbáltam HDD-ről a virtuális masinámat elindítani... hát, soha többet. Kínzó, csiga kerregés ígyis, meg úgyis... azt aztán töredezettségmentesítheted naphosszat, halottnak a csók.
-
-
maestro87
őstag
válasz
FoxiestFox #37552 üzenetére
Még érthetőbben:
-
Kernel
nagyúr
válasz
FoxiestFox #37556 üzenetére
Végére eljutottunk az évtizedek óta használt módszerhez. A Linux swap is hagyományosan a lemez szélére szokott kerülni. Windowsnál magam is sokáig a lemez szélére kreált első partícióra tettem a lapozófájlt, már amíg HDD-t használtam.
A lemez szélén általában az első partíció kezdődik, de egy sebességteszt mindent elárul:
http://www.google.com/images?q=hdtach
Csak a példa kedvéért:
Itt szépen látszik, hogy az adatterület eleje a lemez széle, ahol nagyobb a kerületi sebesség.
Itt már érdekesebb, ahol kezdődik a másik tányér, az is szemmel látható.
Viszont nem lehet kijelenteni, hogy az első képen látható ábra csakis egytányéros HDD-t takarhat. Ez ugyanis a HDD-vezérlő belügye, hogy hová mappel.
Lehetséges az is, hogy két lemez szélén ide-oda váltogatva halad befelé, mert úgy vannak kiosztva a szektorok.
De ha a felső ábrát mutatja a HDD, akkor az első partíció lesz a leggyorsabb, bármilyen particionáló programmal csinálod, lényegtelen.
A tesztprogram ugyanis nem partíciókat követ, hanem csak elindul a 0. szektortól végig.
-
Rimuru
veterán
válasz
FoxiestFox #37556 üzenetére
Te szektort adhatsz meg, ha tudod hogy melyik szektor mit takar akkor nincs problema.
(a tobbit a vezerlo intezi)
-
-
Rimuru
veterán
válasz
FoxiestFox #37554 üzenetére
Particionaljatok meg rendesen a vinyot, ahol a leggyorsabb az lesz a "Game data" particio.
-
Szerintem azért nincs rá free program, mert nehezebb lehet leprogramozni egy hatékonyan működő algoritmust rá.
Viszont nem véletlen, hogy a professzionális progik mind tudják.
Amit még szoktak tudni az ingyenesek is, az az, hogy a gyakran használt fájlokat teszik ki lemezszélre töredezettségmentesítés közben. Na, ez az általam keresettnek egy light változata. -
pc360
addikt
válasz
FoxiestFox #37552 üzenetére
Mondom, hogy ismerem. Nyilván úgy értettem, hogy a töredezettségmentesített és a kihelyezett közt nem lesz szignifikáns különbség. Ezért nincs egy tonna erre fejlesztett program, mert ilyen gányolással egyre kevésbé van értelme foglalkozni, mikor a megoldás adott.
-
Nem akartam lekezelő lenni, bocs.
Érezhető. Olyan játékról van szó, ami sok apró fájlból tölt be minden mapot, és hatalmas különbség van már csak aközött is, hogy töredezett az adat vagy sem, és aközött is külön, hogy a tengelyhez közel van töredezettség-mentesítve, vagy a tányér széléhez közel.
De oké, akkor megpróbálom kicsit szájbarágósabban: kör alapú lemeztányérról beszélünk. A tengelyhez közel egy körben (track) kevesebb szektor van, és ahogy haladunk a tányér széle felé, úgy fér egyre több szektor egy tracken. Mit eredményez a dolog? Azt, hogy kijjebb a fej több adatot tud kiolvasni a trackről anélkül, hogy ugrania kéne.
Eszméletlenül meglátszik. Már egy GTA IV-nél is meglátszott emlékszem, a textúrabetöltéseken.
Nem véletlen szokás az MFT-t kihelyezni a szélére, illetve a pagefile-nak is jó hely, és az oprendszernek, ha valaki még lemezről futtatja.Szóval a kérdés még áll a topik számára: free, vagy olcsó progi, ami tudja a mappaszintű adatmozgatást a lemez leggyorsabb részére.
-
pc360
addikt
válasz
FoxiestFox #37550 üzenetére
A lekezelő bullshitet hagyjuk. ..i.. Ismerem, ezért tudom, hogy játék alatt nem éreznétek a különbséget. Az, hogy 60 vagy 80 MB/sec-el olvassa, oly mindegy. SSD-t kell venni, az az egy, ami érezhető.
-
Ha ismered a merevlemezek működését, már puszta logikával is rájöhetsz, miért nem az, de erre nem én foglak megtanítani, egyszerűen keresek egy programot, ami tudja ezt a nem véletlen kitalált paramétert, ugyanis az a 20-30 mp az adott program betöltése során igencsak fontos lenne.
-
pc360
addikt
válasz
FoxiestFox #37548 üzenetére
placebó
-
De kell, nem véletlen írom.
A lemezen lévő adatok beolvashatóságának sebessége a tányér szélén a legmagasabb. Kimértem, Ultimate Defraggal.
Ismerős akinek kéne a prog, ugyanazzal a játékkal játszana, mint én, csak neki is lassan tölt be, de nem venné meg azt a progit, mint én. -
-
pc360
addikt
válasz
FoxiestFox #37541 üzenetére
Defraggler (portable) - Ha csekkolta a kiválasztott meghajtót, akkor a fájllistában láthatod és bejelölheted a töredezettségmentesítendő (de szép szó) fájlokat. Ha sorrendbe rakod őket elérési út szerint, meg is van a kívánt funkció.
-
Rimuru
veterán
válasz
smallmer #37542 üzenetére
Egyszeru symlinkkel csinalnam.
A mostani mentest berakod felhobe (pl Dropbox sync mappaja), es onnan csinalsz egy symlinket az eredeti eleresi utvonalhoz mind a ketto gepen.dying_star: ott se tamogatja minden.
-
-
smallmer
őstag
Sziasztok, kétgép van amit használok játékra és valami olyasmi programra lenne szükségem ami az egyik gépről a másikra átpakolja a mentést. Tehát beraknám, hogy figyeljen egy bizonyos mappát és ha változás van akkor mondjuk rakja fel egy felhőbe, a másik gépet ha meg bekapcsolom, akkor egyből írja felül a mentést.
van ilyen ? köszönöm -
Olyan progi kéne nekem, amivel úgy tud az ember töredezettség-mentesíteni, mint pl az Ultimate Defraggal, hogy pl megad egy mappát, és csak annak tartalma lesz kezelve, és kimozgatva a lemeztányér szélére a leggyorsabb elérésért.
Akinek keresem, nem fog 30 dollárt fizetni ilyenre, szóval olcsó szoftver kellene. -
tpeter77
addikt
sziasztok,
Egy olyan programot keresnék, ami a szerveren átvizsgálná a könyvtárakat és a hozzájuk tartozó hozzáféréseket.
A legtöbb könyvtárhoz csoport tagsággal lehet hozzáférni, de van néhány olyan alkönyvtár, amikhez egyedileg lettek hozzáadva felhasználók.
Ezeket szeretném legyűjteni, melyik csoport és felhasználó mihez fér hozzá olvasásra és írásra.
A rendszer Windows7-es gépen fut.Előre is köszönöm javaslatotok.
-
maestro87
őstag
válasz
animatrix11 #37536 üzenetére
Itt szerintem nem is volt csatlakoztatva az egér, a három billentyűzetet nyomkodhatta kb. egyszerre. Meg is van vágva a videó, hogy ne lássuk a bénázásokat.
De ami programot említettél az miért nem jó? Azzal állítólag lehet a 3 gépet egyszerre irányítani. Ami a cikk alatti hozzászólásban van az is jó lehet. Kipróbáltad már ezeket? De itt találsz több alternatívát, az értékelések szerint viszont a Synergy a "nyerő". -
Kernel
nagyúr
Jogilag az illegális letöltési, feltörési lehetőségek tárgyalása számítanak wareznak például. Pusztán a Windows emlegetése semmi.
Egyszer egy alaplapos topikban segítettem valakinek, hogyan lehet törölni a merevlemezről a Linux loadert, ami korábban valószínűleg egy Windows használatát "könnyítette". Később viszont emiatt nem tudott telepíteni, valamilyen Linux hibaüzenet jött fel, ha jól rémlik.
Tehát gyakorlatilag a standard MBR visszaállításában, a lemez tisztára gyalulásának módjaiban segítettem, ami elvileg a normál, legális használatot célozza.
Hát ne tudd meg azt a sivalkodást... Már a "Linux" és a " bootmanager" szavak említésétől is warezt kiáltott valaki. Csak néztem... elképesztő. Persze, helyretettem a bandát, de akkor is... nevetséges.
-
pc360
addikt
De mi, a Windows-verziókról írni? Semmi másról nem volt szó. Nem izgat nagyon a dolog, csak nem értem. Tán az, hogy leírtam, frissített verziót érdemes tolni? Ez legál kulcsra is ugyanúgy igaz. Az, hogy miként fogja felhasználni, mindenki maga dönti el, ez nem tartozik a fórum szabályokra.
-
pc360
addikt
Még ha off is volt (és akként is írtam a hsz-emet a Windows verziókról), miért kell törölni egy informácókat bőven tartalmazó kommentet? A Win 10-es válaszod pedig egy csomó kitételt nem tartalmaz, amit én leírtam. Nem minden gépen megy jól, sokszor a Win 7 stabilabb megoldást jelent. A bigott megvásárlós hozzáállást meg hanyagoljuk már. Úgysem miattad fogja megvenni, gondolhatod.
-
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Épp selejtezzük a régi szervereinket, amik el lesznek ajándékozva a helyi középsulinak.
Milyen módszer/app lenne a legjobb amivel az adatokat véglegesen törölni tudnánk a vinyókról?
DBan-t lehet használni erre?Elvileg ha törlöm a RAID-et és egyedével ráeresztem a disk-ekre a dbant akkor az jó megoldás, nem?
-
Így van!
Az STB-k maguknak rögzítenek. Volt gondom vele anno. Pl. egy sima Pinnacle Stúdió lehalt hasonló okokból a TS mpeg2-es fájlal... csak Sony Vegassal tudtam feldolgozni... azt nem zavarta a hiányzó metaadat, volt egy hibaüzi, amit leokéztam' és utána gond nélkül ment.
A videólejátszók nagy része is megeszi hiányzó/hibás metaadatokkal. De pl. az időtartam kijelzés és belepörgetés már necces lehet emiatt náluk is. -
maestro87
őstag
Nem teljesen kivitelezhetetlen az, mert amit linkelt az is ilyen program. A cikk említi is, hogy egyszerre is lehet irányítani a három gépet. De egy hozzászóló említ egy másik programot is erre a feladatra (synergy).
Az egér relatív pozícióját szerintem ki lehet számolni a főgép kurzor pozíciója és a felbontás ismeretében, illetve egyéb egér beállításokból. Sőt ha megnyitok a host gépen egy parancsikont, akkor a parancsikon elérési útvonalát át lehet küldeni a többi gépre, tehát nem kell, hogy ugyanott legyenek az asztalon a parancsikonok. A programon belül meg gondolom ki lehet választani, hogy melyik legyen a host gép. Legalábbis ha nekem kellene ilyen programot írnom, én így csinálnám.
Az már más kérdés, hogy mire jó ez az egész. Én az egyszerre több gépen való program telepítéseken kívül mást nem nagyon tudok elképzelni, hogy mire lehetne használni.
De tény, hogy ha nem egyforma a gépek mappa struktúrája (pl. hiányzik az egyik gépen a megnyitandó fájl), akkor ott lehet kavarodás. Pl. hibaüzeneteket nem biztos hogy lehet így kezelni, max ha van képernyő tükrözés funkció is... -
Atomantiii
addikt
-
mezis
félisten
válasz
Panthera #37506 üzenetére
TSdoctor 1,067 volt a javító program. Van újabb verziója, de erről már nincs semmi információm.
-
mezis
félisten
válasz
Panthera #37510 üzenetére
Volt ilyen gondom nekem is. Az STB-m nagyon primitív módon készítette a felvételt: nem készített "Header"-t. Ő így is le tudta játszani, de a video szerkesztő programok ezek szerint még ma sincsenek felkészítve arra, hogy néhány rekordot előre olvasva összeállítsák a "fejlécet". Anno találtam egy TS javító programot.
Ha megtalálom, linkelem. -
brd
nagyúr
válasz
DataTraveler #37515 üzenetére
Valószínűleg nem admin jogokkal futtatod. Sima usernek csak a GUI-s eszközökkel van joga leállítani az OS-t, biztonsági okokból. Egyébként írd még a parancs mögé, hogy >c:\miertnemtudtamkikapcsolni.txt (a kacsacsőr is kell) és akkor a hibát kiírja neked ebbe a file-ba.
-
DataTraveler
tag
Sziasztok! Windows 10 feladatütemezőben szeretem volna beállítani egy időzített leállítást de valamiért nem sikerült. A műveleteknél a program/parancsfájl mezőbe beírtam, hogy Shutdown.exe -s -t 00 de valamiért nem működik. Próbáltam úgy is hogy létrehoztam egy kikapcsoló parancsikont az asztalra és azt tallóztam be de úgy se működöt. Mi lehet a baj?
-
Predator2
addikt
Helló
Régebben ti ajánlottátok nekem a Clipboard History programot. Újra kellett telepítenem a gépet.
Azóta sajnos fizetőssé vált. Hogyan kereshetném meg azt a régebbi változatot ami még ingyenes volt?
Vagy más program amivel helyettesíthetném.Űrlap kitöltésére használom, előre elmentett szavakkal. Nem vágólapról.
THX
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Backup programot keresnék, amellyel több gépről (nem a teljes gépről, vagy partícióról, hanem csak adott mappákról) szeretnék mentést készíteni egy külső HDD-re. Amire szükségem lenne:
- legyen ingyenes, mivel kis irodáról van szó, céges környezetben is
- tudjon növekményes vagy differenciális mentést (az FBackup itt bukott el)
- ütemezhető legyen a mentés időpontja
- magyar nyelv előny, de nem feltétel (nekem bőven jó az angol is, másoknak nem tuti)
- tömörítés jó, ha van, de szintén nem feltétel.Az fBackup mellett a Cobiant néztem, de ott az első mentés elkészítése valami cefetlassú volt nálam, és nem tudom megoldani, hogy manuálisan másoljam fel a fájlokat. Na meg a honlapjuk is egy jó ideje nem frissült, bár ha maga a szoftver jó...
Köszönöm a segítséget
-
pc360
addikt
válasz
animatrix11 #37504 üzenetére
Nem érted, hogy egyszerre nem tudsz gépeket irányítani? Olyan távirányító program nem létezik, mert közel kivitelezhetetlen. A te oldaladon a program nem tudná, hogy melyik gépet vegye alapul, ezért nincs ilyen jellegű megoldás. Ha azt szeretnéd, hogy a te műveleteidet lássák minden gépen, akkor viszont a "fő" gép képernyő-tartalmát kell áttükrözni a többieknek. Harmadjára nem fogom leírni.
-
Üdv!
STB-al felvett TS kiterjesztésű MPEG4 videót szeretnék megvágni, de se a vágás se a konvertálás nem sikerül hiba nélkül (nincs hang vagy akadás van a képben és a hangban).
Ami volt eddig:
Virtualdub (kipróbáltam, mert alapvetően ezt szoktam használni más formátumokra),
Avidemux - hibaüzenet miatt el sem indul a program,
tsmuxer - ezzel sem lettem előrébb.Az nem baj ha TS marad, csak valamivel tudnám már vágni...
-
animatrix11
őstag
Egyszerre kéne vezérelni különböző gépeket hogy minden ugyanaz menjen, de a saját erőforrását használja, tehát ha elindítok valamit akkor az összesen elindítsa, max felbontással lehet baj, de azt is be tudom állítani, hogy minden ugyanaz menjen és az asztalon is ugyanúgy legyenek a prgoramok
-
-igu-
veterán
válasz
animatrix11 #37501 üzenetére
If all of the computers in the lab are the same basic image or configuration (for example. all Windows XP machines with the same application you want to access) you can remote control them all at the same time, though you will only see the input device and screen of the first machine selected.
-
pc360
addikt
válasz
animatrix11 #37501 üzenetére
Namost: vagy a fő gép anyagát közvetíted mások felé, hogy mindenki ugyanazt láthassa, vagy pedig a klienseket vezérled egyesével. Egyszerre nem tudsz gépeket irányítani, és ez nem program kérdése, de ha belegondolsz, ez így nem működik. Hogy milyen műveletet hogyan végeznek el, merre mozog a kurzor, még pontosan ugyanolyan gépeken is eltéréseket okozna. Döntsd el, melyik kell! Screen-mirroringra, vagy mire nem tudok most hirtelen programot, a többiek majd segítenek.
-
animatrix11
őstag
Üdv
Nem tudom létezik e ilyen program, ehhez lenne hasonló: [link], de én több gépet 5-6 db-ot szeretnék egyszerre vezérelni egy gépről, hogy mindegyiken ugyanaz történjen, mint a "fő" gépen
létezik ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest