Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Tudtok ajánlani valami nem túl bonyolult, ingyenes, offline programot, amivel mp3-ból csengőhangot tudok kreálni?
-
V.Stryker
nagyúr
Windows 11-hez van valami takarító app, ami még tud esetleg automatikusan induló progikat tiltani. Igazából a CCleaner utódját keresném, mert az nagyon elment már a fizetős, mindent is rábeszélős irányba.
-
V.Stryker
nagyúr
Tudtok ajanlani valami 1 fiókos gmail notifiert, ami az óra mellett mutatja a bejövő emaileket gmail fiókra?
genndy: Köszi.
Amúgy ezt a szkriptet hogy lehet törölni ha úgy adódik? -
V.Stryker
nagyúr
Köszönöm mindenkinek. Egyenlőre a PureText appot próbálom ki, mert minnél kevesebb művelettel kellene megoldani, hogy gyorsan haladjak.
De, hogy a hülye mac-esnek legyen még hülye kérdései:
Videó és egyéb média lejátszó még mindig a vlc vagy van más ingyenes jó alternatíva?
Milyen ingyenes kis progival tudom kitenni az óra mellé a memória és cpu terhelést?
Bocs srácok, 10 éve legalább, hogy nem használtam windows napi szinten. Nekem még a kedvenc rendszerem , a best, a Windows 2000.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Windows 11 alatt van natív megoldás vagy valami külső program arra,hogy a kivágás beillesztés során minden formázást, linket távolítson el a kimásolt szövegből? -
V.Stryker
nagyúr
Köszi mindenkinek. Megnézem a lehetőségeket.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Olyan progit keresnék windows alá amivel egyszerűen, jobb klikkes beépülő modullal képeket lehet konvertálni. Pl. letöltök 5 darab nagyméretű png -t vagy avif képet, kijelölöm őket, majd jobbklikk és ott lenne lehetőség kisebb, jpg-t varázsolni belőlük.
Mac alatt ez beépített alap, de win alatt gondolom valami külső progi kell hozzá.

-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Összekuszált partíciós tábla helyreállíásához keresnék valami bootolható iso-t.
A Gparted kevés...
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Andris246
üzenetére
Miért nem használod ugyanazon a gépen is a Bosch video managment-et? Illetve ott a Synology gyári windows progija, amivel szintén nézheted. Én ezt használnám. Ha van gyári program a rögzítőhöz, akkor miért egy 3rd party appot használjak rá, ahol bármilyen kompatibilitási gond kijöhet...
-
V.Stryker
nagyúr
A hivatalos messenger app helyett van valami olyan, ami nem kell a tálcán legyen, hanem a viberhez hasonlóan elvan az óra mellett ikonként?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Az óra mellett a memória kihasználtságot mivel érdemes kijeleztetni? Régen talán cpu-z vagy ilyesmit használtam rá, de most nem találom benne ezt a funkciót.
-
V.Stryker
nagyúr
5 gmail fiók figyelésére a Gmail Notifier Pro alkalmazáson kívül van valami más win 10-re? Nem baj ha esetleg ingyenes.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Jó sok éve nem volt már a kezemben dvd, lejátszóm sincs otthon, de az élet úgy hozta,hogy a kocsiban lévő térkép dvd kezd megviselt lenni, már a tetején felhólyagosodott a matrica is. Szeretném még időben klónozni vagy menteni ISO-ba, hogy később meglegyen.
Az a kérdésem,hogy milyen programmal? Azt sem tudom védett-e. ImgBurn? -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Van valami tök egyszerű pdf nyomtató alkalmazás windows 7 alá, ami nincs tele mellékelt sz@rságokkal?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Van olyan videó lejátszó program, ami beállítható keret nélkülire? Tehát, hogy semmiféle keret, kezelőfelület, keret nincs. Pl. mint a VLC-nél a minimális felület, de ugye ott még megmarad a tetején a csík és én még azt sem szeretném oda.

-
V.Stryker
nagyúr
Köszi srácok!

Mindkettőt kipróbáltam. pc360 által javasolt wnet watcher jobbnak bizonyul. A másik is megtalál mindent, de nyomkodnom kellett hozzá, mert elsőre nem talált meg mindent. Illetve az előbbi gyorsabb is jóval.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Windows alá keresnék olyan normális programot, ami scanneli a hálózatot, kiírja mit talált és azokról a legtöbb infót. Igazából az androidos Fing alkalmazás windows pc-s verzióját keresem.

-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Tudtok ajánlani windows pc alá valamilyen normális rss olvasó progit vagy valami ilyesmit?
-
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
Ez most egy láma kérdés lesz... windows 10 alatt kéne valami program amivel cd-re MP3-at tudok írni. Alapból tudja a windows 10 vagy kell valami program? Vagy 10 éve nem írtam lemezt...
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Vimeo-ról mivel lehet letölteni videót? Esetleg valami kiegészítőt tudtok ajánlani? Pl. ezt kéne leszedni.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Nem vagyok nagy kamerás, de most egy olyan programot keresnék, amivel egyszerűen tudok videófájlokat összefűzni, szerkesztni. Pl. a gyerek ovijában van amit a tükörreflexessel videóztam, ami .mov kiterjesztésben vett fel, ez mellett van erről olyan felvétel amit a teló csinált mp4-ben. Ezt kéne összefűznöm, esetleg az elejére feliratot tennem és mindezt egy normál avi kiterjesztésbe vagy mkv-ba összehozni.

Mivel próbálkozzak, ami nem annyira bonyolult?
-
V.Stryker
nagyúr
Köszi az ötleteket. Megsasolom őket, bár a vlc-t azt hiszem kihagyom.

-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Windows (8.1) alá tudtok ajánlani valami jó zenelejátszó szoftvert?
Régebb a jetaudio-t használtam, de azt már vagy egy éve nem frissítették, pedig már kijött a win 10-is. Fene tudja mi van vele. Régen a winamp volt a sztár, de az valahogy sose jött be. Van most valami normális program? -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszönöm, így tettem.

-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Youtube videó alól mivel tudom jó minőségű mp3-ban letölteni a hangot?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Vonalkód generáló progit keresnék, ingyenest, ami excell-ből is tud dolgozni.

-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Ingyenes magyar nyelvű CRM szoftvert keresnék. Van ilyen?
-
V.Stryker
nagyúr
Köszi mindenkinek.
Az avidemux tökéletes, pont amit kerestem. -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Olyan progit keresnék, amivel egy dvd videót ki tudok next next next módszerrel, veszteségmentesen, valami értelmes formátumba rippelni.
Egy régi családi videókazit digitalizáltattam és dvd filmként írták ki.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Windows alá keresnék valami egyszerű videó szerkesztő alkalmazást. A Movie Maker nem jó, mert az iPad-al készült videóknál nincs hang. Nagy dolgok nem kellenek... filmek feliratozása, esetleg szövegdobozok elhelyezése, állóképek betevése, zene alákeverése... kb. ennyi.
Mindegy,hogy fizetős vagy ingyenes, csak egyszerű és nagyszerű legyen, ne valami bonyolúlt akármi. -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Az új notimon van egy subpixel hiba, de nincs pixelgarim rá. Van valami program,amivel meg lehetne próbálni kimozgatni? Mint a plazmáknál a fehérmosás vagy hasonlóra gondolok. -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Ha csak egy noti és korlátlan, gyors net áll rendelkezésre, akkor itthon milyen lehetőség van a lehető legtöbb magyar tv csatornát nézni? A mindig tv alkalmazás csak M1, duna és euronews-t ad. Valami más alternatíva?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
A Western Digital-nak van egy kis progija, amivel a merevlemezek fej pozícionálási idejét lehet beállítani. Ilyen parancssorból futtatós program. Régen még én is használtam vagy 4 éve, de most nem találom. Direkt a wd honlapjáról töltöttem le anno.
Valaki ha tudja miről van szó, belinkelné? -
V.Stryker
nagyúr
Tudtok javasolni windows 8.1 alá valami core temp alternatívát, ami az óra mellé kitenné a proci hőmérsékletét? A core temp kifagyasztja az egész gépet.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Keresnék windows alá egy normális költség nyilvántartó, házi pénztár kezelő programot. Legyen valami kultúrált, lehetőleg ingyenes. Légyszíves javasoljatok rá párat. Az hab lenne a tortán ha hálózatban is működne.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Olyan progit keresnék, ami több gmail fiókot tud figyelni és értesítést küldeni az emailekről. Chrome kiegészítő nem jó, mert nem Chrome-ot használok. Régen egyébként ilyen volt a Digsby, de annak leálltak a fejlesztéséről és mostanában már nem működik rendesen.

-
V.Stryker
nagyúr
HI,
Olyan progit keresnék, ami print screent tud csinálni úgy win 7 alatt, hogy automatikusan jpeg-be az asztalra vagy akárhová ahová megadom lementi és nem kell a printscreen gomb, paint megnyitás, beilleszt, ment, stb vonalat végigfutni.
-
V.Stryker
nagyúr
Hi,
Olyan progit keresnék a gyereknek, hogy a billentyűzet gombjait lenyomva ad ki hangokat....mintha mondjuk zongora lenne a billentyűzet.
-
V.Stryker
nagyúr
Milyen progival tudnám a vcard-ba kiexportált névjegyeket szerkeszteni? Képeket hozzáadni, stb.
-
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
Meglesem köszi.

Innen a képeket mivel lehetne menteni?

-
V.Stryker
nagyúr
Valaki tud abban segíteni, hogy az MP3 Tag editornál, miként lehet azt megcsinálni, hogy csoportosan módosítsak pl előadót, ne kelljen mindbe belekattintani? A borító megy, de egyéb adatot nem tudom,hogy egyben hogy lehetne.

-
V.Stryker
nagyúr
Üdv,
OSX alá keresek olyan progit, amivel a leformázott partíciót vissza tudnám(exFAT) állítani.

-
V.Stryker
nagyúr
Üdv,
Van egy progi, amit winfosra feltelepítve, az egyik sarokban kíirja, hogy épp mit tölt be a gép. Nem tudja valaki, hogy mi a neve? (valamiért k.rva lassan indul a gépem, újratelepítettem és akkor is, kíváncsi lennék, hogy mitől)
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv,
Olyan programot keresek, amivel egy képet többször kirakhatok egymás alá, összefűzve, majd egy képként elmenthetem. Ötlet?
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv,
Régebb volt egy programom, ami mára nincs meg és sajna a nevére sem emlékszem. A működése igazából olyasmi, mint a whatismyip.com-é, csak fordítva. Ha beírtad az ipcímet, akkor kidobta a térképen megközelítőleg, hogy az hova tartozik, hol van. Pl jött egy mail, a forrását megnyitva, kimásolva az ip-t, akkor nagyságrendileg megmutatta,hogy épp honnan küldték az emailt. Mondjuk XIX kerületből. Nem ismeritek vagy valami hasonlót?
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv
Olyan progit keresnék, amellyel otthon tudok UPnP média megosztást csinálni a médialejátszó számára. A nero home akármilyét próbáltam, az valamiért nem múkodik. A gép amire telepíteném win 7 home ultimate 64bit.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm, meglesem.

-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
A Mac-es SongGenie windowsos alternatíváját keresném. Valami olyasmit, ami a zeneszámaim rendbe teszi és lehetőleg automatikusan kitölti az ID3 infókat. Ötlet?

-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Van egy gyári progi a WD vinyókhoz, hogy ne klattyogjanak. Tétlen állapotban a vinyó 10 másodpercenknét kb pozicionálja a fejet vagy mi a franc. Elvileg ezzel ki lehet iktatni, már valahol valaki linkelte, de nem találom.

-
V.Stryker
nagyúr
Üdv
Milyen programmal tudnám windowsos körülmények között a hordozható merevlemezemen (volt noti vinyó) lévő recovery partíciót (tartalma a gyártói win 7) kiírni DVD-re? Vagyis bőven elég ha egy image-t tudnék belőle csinálni, amit utána bootosként tudnék kiírni.
Tehát a kérdéses vinyó már nincs a notiban, de a tartalma érintetlen a recoveryt nézve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest