Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Jhonny06: Új gépsárkány
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszi szépen. Úgy tűnik beválik... Bár nem tudok angolul.
Ami viszont zavar, hogy szépen kijelöltem, hogy a duplikált fájlokból mit akarok törölni, de a delete gombot nem találtam meg a menüsorban és a legördülő menüben sem. /Hogy egy mozdulattal, az összes kijelöltet törölje.../Így jobb híján méret szerint sorba rendezve, a kipipáltakat kijelölöm egérrel és akkor a klaviatúra delete gombjával törlöm az adott fájlt. (csak azt az egyet). Kicsit macerás és hosszú, de jobb, mint a semmi.
/Rég nem voltam ilyen béna és tanultam is angolt, de nem igazodom ki ezen... /
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest