- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
válasz
mcwizard #36269 üzenetére
Ezt egy kicsit konkretizálni kellene, mármint a kérdést. Hogy milyen windowst akarsz felmásolni a pendrivera.
Mert ha pl egy 32 vagy 64 bites W7 AIO-t akarsz csinálni akkor Fogod az eredeti W7.iso-t és a Sources mappából törlöd az ei.cfg-t és ezt íratod ki pl Rufus-al. Máris lesz a boot után egy új menűd ami megkérdi, hogy melyik verziót szeretnéd telepíteni w7 Basic, Home pro, Pro, Ultimate...
Ez szerintem Vistánál és W8-nál is működik.
Ha ennél vegyesebb az elképzelés pl 32 és 64 bites egy meghajtón na pláne w7 és w8.1 is az már munkásabb és megmondom nem lehetetlen, de olyat még nem csináltam. Látni láttam már olyan telepítő készletet, de ahhoz kicsi egy 8 GB-os pendrive. Ha érdekel akkor max privátban elmondom merre keresgélj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest