- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cattus
addikt
válasz
FoxiestFox #37798 üzenetére
Igaz online, de nekem sokat segített a klav.hu
-
Sziasztok!
Program kéne gépírás tanuláshoz. A magyar fejlesztésű 10 Ujj fellelhetőségét esetleg ismeri valaki? -
Jarod1
veterán
melyik képszerkeztővel tudok 2 képet összemosni,?szóval 1 képen látszódjon min kettő.
-
pc360
addikt
+ A Google alapján az MSI Afterburner-t ajánlják sok helyen az ingame kijelzésre, de az meg CPU-t nem biztos, hogy kiír, de talán beállítható.
-
pc360
addikt
válasz
buresz8 #37792 üzenetére
Asszem az AIDA64-nek van OSD-je, bár nem vagyok biztos benne.
Vagy az nem elég, ha logol valami a háttérben? A CPU-Z és a GPU-Z is képes rá, látod belőle az értékeket. Gondolom nem akarod innentől fogva mindig nézegetni, csak párszor meglesni, hogy mi volt a max hőmérséklet terhelés mellett.
Még egy ötlet: BurnInTest Standard. Ezzel szénné tudod melegíteni a gépet.
-
buresz8
tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani progit, amivel játék közben láthatom a hőmérsékleteket? (CPU, VGA, esetleg alaplap és a háttértárak, de ez utóbbi kettő annyira nem lényeges)
Köszi!
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Milyen szoftverrel lehetne megoldani ezt?
Itt figyel egy ilyen szenzor az asztalomon, I2C adapter se probléma.
A problémám, hogy nem találok rá szoftveres megoldást.
PC-n még soha senkinek nem jutott eszébe (gyári megoldás) rgb fényérzékelőt használnia Windows alatt?
Köszi! -
gyulank
addikt
Van egy androidos mobilom. Van olyan freeware program, amivel, telefonon hallgathatom, és válthatom, a gépen lévő zenéket wifin? Linuxról, és Windowsról is érdekel.
-
pc360
addikt
válasz
klepto #37786 üzenetére
Mindegyik könnyen használható, ha értesz hozzájuk. Akárcsak a Photoshop. Én a GIMP-be való beletanulást tudom javasolni, multiplatform, és mindent meg tudsz vele csinálni, amit a PS-ben is. A logika nyilván hasonló. Bár én nem lennék képes arról váltani (mármint a PS-ről), akármennyibe is kerüljön - elvileg.
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egyszerű, könnyen használható, logikus felépítésű, magyar nyelvű, ingyenes, PhotoShop-hoz hasonló szoftvert, amivel rétegenként lehet mókólni a képet, hátteret változtatni, retusálni, stb.?
-
pc360
addikt
válasz
bluemirage #37782 üzenetére
Jaja, értelme nincs sok.
pocokxx: google
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
bluemirage #37782 üzenetére
Nem egy extrém nóta szerintem megoldható lehet. [link]
-
-
t420s
aktív tag
Üdv!
Mi a legjobb grafikájú offroad autószimulátor PC-re mostanság?
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok! Létezik olyan program, amivel "le lehetne szedni" az éneket a zenei alapról?
-
maestro87
őstag
válasz
height #37763 üzenetére
Nem biztos, hogy vírus. Amikor megnyitom a feladatkezelőt akkor nekem is fut a háttérben, majd pár mp után eltűnik. Ha a vírusirtód nem érzékeli vírusnak akkor én nem távolítanám el.
Itt azt írják, hogy a dllhost.exe neve, vagyis rendszerfájl, de létezik egy ilyen nevű trójai is. -
pc360
addikt
válasz
height #37768 üzenetére
A CCleanernél nem kell jobb. Egyes programok görcsei még oldhatók manuálisan. Az újratelepítést próbálnám a net engedélyezése nélkül, és az uninstallt megint. Közben értelemszerűen ne futtasd le a CCleaner takarítást, mert az tud még 1-2 telepítésbe beleszólni (példásul egy úrjaindítást kérő programnál a hiányzó temp fájlok miatt).
A Geek Uninstaller lehet még jó; nem erre a problémára, hanem általában. A program-lista kicsit rugalmasabb és okosabb, mint a CCleaner-ben. A natív uninstall után annyit tud még, hogy a hátramaradt mappákat (program helye és appdata) és registry-kulcsokat is keres a tipikus helyeken. Ez sem fog a telepítési malőrök után felnyalni, de több szerintem nem is kell. Az egyedi hibákat, ha nem készült az eredeti állapotról mentés, nem is lehetne lekezelni.
-
Amur
addikt
Olyan progit keresek ami állandóan láthatóvá teszi win7 alatt az időt, mindegy hogy teljes képernyőben filmet, nézek, játszok, olvasok stb..
mint pl. ahogy a fraps kijelzi az fps-t.
az csak hab a tortán ha be is állíthatom melyik sarokban legyen.
Gadget-et nem mertem letölteni erre a célra. -
height
aktív tag
Sziasztok a COM-suragate program az milyen célt szolgáló program ?
-
válasz
genndy #37754 üzenetére
En a total commanderben a CatalogMaker 3.1.8 plugint hasznalom erre a celra. Ugyan igy tomoritett file, benne minden ugyan ugy, mint ha a meghajtot bongeszned. A tarolo hdd-k tartalmat igy "mentem le", ezert "radugas" nelkul is tudom bongeszni.
-
dokee78
félisten
Köszi!
*iguana* Köszi!
Mindkettőt kipróbálom. -
-igu-
veterán
válasz
dokee78 #37753 üzenetére
A Whereisit-et ajánlom.
-
genndy
addikt
válasz
dokee78 #37753 üzenetére
Gentibus CD (jó régóta nem frissítették, de pont az ami neked kell)
Vagy sima parancssor:
dir <meghajtónév> /S >D:\"fájl neve.txt"Vagy Total Commander pluginja: diskdir.wcx
Ez egy .lst kiterjesztésű szöveges fájlt készít, ami TC-n belül úgy látszik, mint egy tömörített fájl, de azon belül egy könyvtár, benne van a fájlok összes tulajdonsága, amit egyébként is kiírna. -
dokee78
félisten
Van 65 DVD-m tele mp3-al.
Van olyan program,ami beteszem a lemezt és készít egy listát?
Szeretném rendszerezni melyik lemezen melyik zene van.
Valami magyarul is tudó free program? -
tonyrulez
őstag
válasz
Dluinet #37750 üzenetére
Nem jó, ez kézzel írt szöveg, Google Docs nem tud mit kezdeni vele. Sötét színeket kellene még jobban kisötétíteni, világokat meg elhalványítani (valahogy így nézne ki készen)
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
Létezik olyan program/online konverter, amivel fényképezett szöveget lehet olvashatóbbá, nyomtathatóbbá tenni? Mint telefonra a CamScanner és társai (ott egyenként lehet beolvasni képeket, de az kicsit hosszadalmas lenne). OCR nem kell. -
kispx
addikt
válasz
jolti05 #37747 üzenetére
Kezes bárány, csak egy kicsit googlizni kell hozzá.
Erre gondolsz?
feladat létrehozása -> Indítás fül -> új... ->Parancssori argumentumok között kiszeded ami neked kell. És argumentumként átadod a programnak.
A másolásra csinálsz egy másik feladatot így: link
Vagy csinálsz egy batch fájlt a program indításával és a fájlok másolásával és nem szöszölsz az előbbi linkkel.
-
jolti05
őstag
-
kispx
addikt
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
Nos, melyik az a program, ami képes lenne nekem arra, hogy bizonyos időközönként elindítson alkalmazásokat, futtasson bennük valamit és kapott fájlokat átmozgassa (például) másik meghajtóra?
-
w.miki
veterán
PDF to DOC (TXT) convertert tudnátok ajánlani?
A google számtalan online oldalt feldob a keresésére, de ebből egyet találtam, ami használható, és szöveget csinál.
Viszont ez csak az első 2 oldalt konvertálja.. minden más fizetős... -
Rocko66
aktív tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni:
Azt akarom kérdezni hogy a külső vinyót akartam bitlocker-el titkosítani és közbe ki lett kapcsolva és mostmár nem megy a meghajtó és néha bekapcsol de akkor azt kéri hogy formázzam meg az egészet. Meglehet menteni róla dolgokat vagy formázzam le és ami rajta volt annak annyi?Van olyan program amivel vissza lehet hozni az eredeti állapotba,és megmenteni az adatokat?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
válasz
Djuree #37734 üzenetére
küldés: http://mammutmail.com/
tárolás: https://mega.nz/
megosztás: https://www.mediafire.com/ -
Djuree
félisten
kéne egy kis help srácok!
adott egy 240MB-os pdf, ezt kéne küldenem vkinek. vhogy át tudnám kisebbre konvertálni? az ingyenes netes pdf to word szarok nem működnek ekkora fájloknál.
vagy vhova feltölteni ami ingyenes? -
jozsikka
tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írom de hátha tudtok ebben a topikban is válaszolni
Na szóval arra lennék kíváncsi, hogy ha van egy jól működő szerver ki hogy csinálna róla biztonsági mentést? Milyen programmal lehetne? Tegyük fel ha van egy külső vinyóm van valami program amivel akár az egész rendszert le tudom menteni és ha valami történik vissza tudom tenni hogy ugyanúgy működjön tovább?
Remélem nem szapulni kezdenek csak érdeklődöm illetve tanulgatnékKöszönöm a válaszokat előre is
-
GIJoe
addikt
Hali, tudnátok nekem olyan progit mondani ami a hddt, regenerálja, de nem offline?
(a hdd regenerátort használom, de bootlva leköt egy teljes gépet fél napra sok, idő... -
Henrico
tag
Adott egy Outlook 2013, sajnos a leveleim közt rengeteg a levélszemét.
Tehát már le van töltve a kiszolgálóról és törölve is lett....
Létezik valami komolyabb levélszemét szűrő program, ami kiszedegeti a levélszemetet?
Utólag nem tudom futtatni az outlookban, csak a szabályokat. Esetleg van valakinek megoldása a problémára? -
tonyrulez
őstag
Sziaztok!
Vettem a laptopba haldokló akksi helyett egy új 3rd party darabot, amit nem támogat a gép. Működni működik, de folyamatosan 100%-ot jelez ki, hátralévő időt is rosszul tippeli be. BatteryBar Pro viszont mutatja az aktuális kapacitását, de a maximumot nem jelzi ki. Amennyiben azt rögzíteni tudnám manuálisan, ki kellene jeleznie százalékos arányban is, viszont eddig nem jöttem rá hogy lehetne ezt megtenni. Ha ez nem is, van más program ami tudja ezt a funkciót?
-
Atmo
senior tag
Sziasztok!
melyik app lehet az szerintetek, amelyik in game-ben kiírja a cpu, gpu infókat? Mint ebben a videóban: [link]
-
tpeter77
addikt
válasz
PerczelZita #37722 üzenetére
pc360-é az érdem, én más válaszára reagáltam
-
akaido
addikt
válasz
PerczelZita #37713 üzenetére
Mozilla kiegészítő:[Save as PDF]
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Magán/személyes felhasználásra tudtok valamilyen DMS-t? Lehetőleg ingyenes v mást nem virágbolti vezió legyen belőle, cloud megoldás elég nagy plussz pont lenne.
-
tpeter77
addikt
válasz
DataTraveler #37601 üzenetére
Killdisk
de majd irok róla bővebben ha érdekel és még aktuális. -
pc360
addikt
válasz
PerczelZita #37713 üzenetére
Próbáld ki első körben a 3 online átalakítót, lehet asztali programra se lesz szükséged.
-
PerczelZita
tag
Sziasztok!
Olyan ingyenes programot keresek, amivel weboldalt lementhetek pdf formátumba. Nem volna rossz, ha nem csupán képként, hanem a (magyar) szöveget (magyar) szövegként mentené, a képeket nem vágná ketté oldalakkal, és egyéb beállítási lehetőségei is volnának.
Érdekelne online szolgáltatás vagy offline program is.
Köszönettel! -
pruzsi
őstag
Üdv!
Érdekelne valamilyen program amivel tudok japánul tanulni!
A lényeg az volna hogy amit ír-mond japánul-az angolul esetleg magyarul is oda legyen írva hogy mit is jelent!
Megvan a rosetta stone japan 1-2-3 de ez a progi nem írja sajnos,vagy elbuljt a beállításoknál hogy be lehetne kapcsolni.... -
ZCoyote
őstag
Sziasztok,
Olyan programra lenne szükségem ami az Outlook Beérkezett üzenetek mappájából kipucolja a duplikátumokat.
Ingyenes kellene, ha valamelyikkel tapasztalat is van, az duplán jó :-)Köszi!
-
poirot
őstag
Ha valaki tud olyan kis, windows-sal induó progit. ami lerakja magát a tálcára, és mindig lehet látni, illetve szabályozni a hangerőt. A windowsé-nál rá kell kattintani és akkor látod a hangerőt és szabályozhatod a csúszkán. Na egy ilyesmi volna jó, az első kattintás nélkül. Próbáltam a gadget-ből a hangerő szabályzót, sajnos nem lehet a tálcára rakni, a volumouse program nehézkes.
Köszönöm előre is a válaszokat.
-
Ezt én is észrevettem, hogy nem kezeli ez a program, a gyári makró programja meg nem csinál olyat, ami nekem kell. Szerintem el is adom ezt az egeret, és nézek valami 6gomb körülit, az is elég bőven nekem. Ami nekem fontos az végülis működik jól ezzel a x mouse bottun progival is. Köszi még1x a gyors segítséget és a fáradozást.
-
A fire gomb alatt az egér bal gombja melletti kis gombot értem. Most letöltöttem az x mouse bottun progi, azzal be tudtam állítani a görgőre, viszont a többi gombot nem látja, pedig 18 gomb van az egeren. Mindenesetre ez így már megfelelne nekem. Kipróbálom amit te is írtál, nagyon szépen köszönöm.
-
brd
nagyúr
válasz
Create. #37700 üzenetére
Mit értesz fire gomb alatt? Ez így nem lesz jó, mert ha a fire gomb alatt a bal egérgombot érted, akkor nem tudod használni a bar egérgombot a normális funkciójára. Lehetőségek: bizonyos időn túl nyomva a bal egérgombot csinálja ezt a kattintgatást (de ez sem az igazi, mert akkor az áthúzási művelet lesz problémás), vagy pl. egy bizonyos gombbal együtt lenyomva indítsa a ciklust, vagy azt is lehet, hogy egy billentyű(kombináció) lenyomva tartására csinálja ezt a funkciót inkább úgy, hogy az egéren nem nyomsz le gombot. Melyiket szeretnéd?
Kezdésnek a következő scriptet kell futtatnod vele. Ez a jobb Control lenyomva tartásakor lenyomott és lenyomva tartott balegérgombra csinálja azt, amit szeretnél (a Controlt el lehet engedni a ciklus elindulása után), és a bal egérgomb lenyomva tartásáig ismétli. Ha nem érzékeli az adott program megfelelően a lenyomásokat (egyik-másik kimarad neki), akkor a SetKeyDelay, 30 sorban a számot növeled meg úgy 100-ig, afelett ha még mindig nem működik jól, akkor más baj van. Ha megbolondulna a gépeden a script, akkor a Windows+X-re kilép az AutoHotkey.
$*LButton::
GetKeyState, RControlstate, RControl, P
If RControlstate = D
{
SetKeyDelay, 30
Cycle:
Send {LButton}{RButton}{f}
GetKeyState, LButtonstate, LButton, P
If LButtonstate = D
Goto, Cycle
SetKeyDelay, 10
}
Else
{
SetKeyDelay 10
Send {Blind}{LButton Down}
}
Return
$*LButton up::
SetKeyDelay -1
Send {Blind}{LButton Up}
Return
$*#x::ExitApp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mikrotik routerek
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest