Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
válasz
mcwizard
üzenetére
Én ehhez kevés vagyok, mint írtam láttam már hasonlót, de nem én követtem el.
a Piszkoswindowson kéne körülnézned és segítséget kérned hozzá. -
Essejó
veterán
válasz
mcwizard
üzenetére
Ezt egy kicsit konkretizálni kellene, mármint a kérdést. Hogy milyen windowst akarsz felmásolni a pendrivera.
Mert ha pl egy 32 vagy 64 bites W7 AIO-t akarsz csinálni akkor Fogod az eredeti W7.iso-t és a Sources mappából törlöd az ei.cfg-t és ezt íratod ki pl Rufus-al. Máris lesz a boot után egy új menűd ami megkérdi, hogy melyik verziót szeretnéd telepíteni w7 Basic, Home pro, Pro, Ultimate...
Ez szerintem Vistánál és W8-nál is működik.
Ha ennél vegyesebb az elképzelés pl 32 és 64 bites egy meghajtón na pláne w7 és w8.1 is az már munkásabb és megmondom nem lehetetlen, de olyat még nem csináltam. Látni láttam már olyan telepítő készletet, de ahhoz kicsi egy 8 GB-os pendrive. Ha érdekel akkor max privátban elmondom merre keresgélj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Autós topik
- Hobby rádiós topik
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mini PC
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Path of Exile 2 (POE2) Early Access kulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest