- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Tűzfal / felhasználói hiba, rengeteg helyen megy ilyen beállítás.
A legegyszerűbb, ha csinálsz a win10-es gépen egy helyi admin felhasználót jelszóval, megosztod a mappát teljes hozzáféréssel.
Majd pedig az XP gépen ip cím alapján felcsatlakoztatod mint hálózati meghajtót. Pl.: \\192.168.0.4\kecskebogyo és megadod a felhasználónevet + jelszót amit a win10 gépen csináltál. Ha nem akarsz napokig másolni akkor egy routeren keresztül kösd össze. -
válasz
Sidorovich #37893 üzenetére
az egyetlen teljesen ingyenes által készített ISO-t pedig nem sikerült lejátszanom.
Melyik volt az, hogyan csináltad?
Itt egy ingyenes promo a megfelelő programmal
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Sidorovich #37893 üzenetére
Régen a DVDshrinket használtam ilyenre, de szerintem az összes cd/dvd író progi is tud lemezről képfájlba menteni.
-
Sidorovich
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy olyan programot, amivel DVD lemezből lehet ISO fájlt csinálni?
Van egy DVD, amit egy ilyen DVD-kazetta kombós gép digitalizált kazettáról. Arról szeretnék backupot csinálni, lehetőleg ingyenes programmal, ami nem éget a felvételre semmiféle vízjelet vagy ilyesmi.Próbálkoztam Google első találataival a "DVD to ISO" keresésre, de egyikkel sem sikerült használható eredményt produkálnom. Vagy fizetősek, vagy valamilyen korlátozott funkciója van az ingyenesnek, az egyetlen teljesen ingyenes által készített ISO-t pedig nem sikerült lejátszanom. (Az eredeti DVD-t lemezről egyébként pedig igen.)
-
brd
nagyúr
Ha minden kötél szakad, elküldheti a CSI csapatának, azok egy ATM kameraképéből is ki tudnak hozni olyat, hogy az ATM előtt álló furgon visszapillantó tükrében visszaverődő képen az ATM előtt álló ember hátán a ruhába varrt márkanév elolvasható legyen és ha még kapnak pár napot, akkor a kínai tartomány nevét is meg tudják mondani, ahol készült a ruha.
-
Met
nagyúr
Lemezkezelőben inaktív a kötet kiterjesztése. Letöltöttem néhány programot (AOMEI Partition Assistant, EaseUS Partition Master Free) amiknél inaktív a másik meghajtó (ha a C van kijelölve akkor az üres inaktív, ha az üres akkor a C-t nem lehet kijelölni), egy program van ami tudná de csak a fizetős verzió.
-
pc360
addikt
válasz
Venyera7 #37884 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy a kép kinyújtva ugyanolyan rossz felbontású marad? A "felkonvertálás" szónak ebben az esetben nincs értelme. És még a képarány se stimmel, amit írtál.
Ha a kép esetleg megtalálható lehet neten, nézd meg a google képkereső részen (fel tudsz tölteni saját képet, hogy az alapján keressen), hátha találsz az alapján jobb felbontású verziót!
-
Venyera7
senior tag
Sziasztok!
Kellene egy progi, amivel régi 1024X768 képpontos képet kb. 10évesek feltudnék konvertálni 3840X2160ra?
-
Met
nagyúr
Ingyenes partíció kezelő programot keresek, a C-hez kellene hozzá adnom egy üres partíciót.
-
SP4C3
veterán
-
Rimuru
veterán
Mit szolsz a win7-ben levo telemetriahoz? elkuldi ugyan azokat amiket a winx is.
Jazz: miert nem latjak egymast a gepek? nem ugyanazon a halozaton vannak? pingelni se lehet? Most igy hirtelen pl egy FPT szerver jut eszembe (FileZilla)
rokendrol: Egy adott feladatra, hw-re, stb lehet hogy jobb az egyik mint a masik viszont igy nem lehet megmondani, hogy melyik a jobb.
-
rokendrol
senior tag
Egy kérdés melyik a jobb win 7 win 8 win 9 win10 és miért?
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
adott két gép: XP 32 és W10 64 OS-el.
Van valamilyen direkt wifi program, amivel egyszerűen átlehet húzni több száz Gb-ot az XP-s gépről a Win10-esre?
(Hálózat nem játszik, nem látják egymást. Sem mobile rack, vagy külsős vinyós megoldás. Sem direkt USB kábel.)
Köszi!
-
-
artiny
őstag
Miyen programmal lehet profibbá tenni egy videot vitascene, after effekt - effekteket, vagy valami latvanyt, betuket, szoveget elhelyezni a videoban?
-
scott_free
senior tag
hali,
ios vagy iphone emulátort keresnék pc-re, ami képes az AppStore-beli programok futtatására.
thx!
-
válasz
onlineair #37861 üzenetére
parancssorosan ezzel lehet megcsinálni. Vannak példák, többféle megoldás. Ezeken kellene végigmenni, kísérletezni.
Sajnos a változó fő mp3 fájl nevét paraméterrel le kell programozni, mint változót. Tudom, hogy ennek utána kell járni, de lehet, hogy más sem tud konyhakész drag&drop tool-t.
Sajnálom. -
onlineair
tag
Hello, kb 100db .mp3 fájl elé szeretnék egy 2mp-es szintén .mp3 fájlt beilleszteni (ugyanazt az összes esetében) Mivel lehet ezt a leggyorsabban kivitelezni hogy ne egyenként kelljen lehetőleg?
-
válasz
Sidorovich #37859 üzenetére
Tudtok ajánlani olyat, ahol hasonló választékból és jó minőséggel lehet zenéket (számonként összeválogatva) örökre megvásárolni akár MP3-ban?
Google Play
-
Sidorovich
senior tag
Sziasztok!
Olyan programot/zenei szolgáltatást keresek, ahol a zenéket nem csak streamelni lehet, hanem akár fájlba el is menteni (már ha létezik ilyen).
A Spotifyt használom most, alapvetően megvagyok elégedve mind a választékkal, mind a hangminőséggel, gépen és telefonon teljesen kiszolgál. Azonban autóban (pendriveról lejátszás) már nem működik a dolog, a programból nem lehet kimenteni zenéket (ami érthető, hiszen ha kimentenél mindent ami tetszik, utána senki nem fizetne elő tovább). Másik hely ahol használnám de nem lehet, a GTA 3/Vice City/San Andreasba (elkapott a nosztalgia láz
) lehetőség volt mp3 zenéket betenni, és azt egy plusz rádióállomáson hallgatni amikor egy járműbe száll be az ember, de így erre sincs lehetőség.
Tudtok ajánlani olyat, ahol hasonló választékból és jó minőséggel lehet zenéket (számonként összeválogatva) örökre megvásárolni akár MP3-ban?
-
Joker88
őstag
WinRAR helyett valaki valamit ? magyar nyelvű kellene,lehetőleg ingyenes.
-
MrSealRD
veterán
Köszi. Megnézem őket.
-
ZCoyote
őstag
-
pc360
addikt
-
MrSealRD
veterán
Total Commander alternatívát keresek ami lehetőleg free/open source. Van valami tényleg kiforrott alkalmazás?
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Ingyenes videó szerkesztőt keresek. Nem tudom, hogy van-e olyan, ami megfelel az alábbi kritériumoknak:
-ne legyen vízjel
-lehetőleg több sávba lehessen pakolgatni a videókat, hangokat
-ne movie maker legyen -
TheProb
veterán
Sziasztok!
RDP managerből tudtok valami normálisat ajánlani?
Eddig Remote Desktop Connection Manager, Remote Desktop Manager és Terminals-t próbáltam, ezek közül a legelső tűnik a leghasználhatóbbnak, de a teljes lépernyős mód és az, hogy az egész asztalt lássam az nem a legjobb ebben sem. -
adik
őstag
Hello
win7 alá milyen olyan klienst tudtok mondani, ami kezel egyszerr facebook messenger és skype accountot? Elég csak pötyögésre, se file küldés, se hang/video nem játszik
Ha hordozható, az még jobb.
Köszi. -
Zola007
veterán
keresnék kiadáselemző programot, akár mobilra is.
Tudom, hogy meg lehet csinálni excelben, de olyasmire gondoltam, ahol fel lehet venni rendszeres kimenő tételeket, akár emlékeztetővel a befizetésre -
válasz
AeSDé Team #37834 üzenetére
Ha diák vagy akkor kérj licence-et az iskolától, de pl. egy Office365 sem akkora érvágás, és a legfrissebb office használatát biztosítja legálisan. Nem mellesleg kapsz 1TB OneDrive tárhelyet, és havi 60perc Skype időt.
Sőt. Vannak olyan Windows-os tabletek, amikhez adnak 1 év office365 előfizetés, így a tablet gyakorlatilag ingyen van ;-) -
válasz
Dluinet #37839 üzenetére
Az eM Client tényleg mérföldekkel jobb a sima Outlook-nál. Ha a (magán)ügyfél ragaszkodik az asztali levelezéshez, akkor azt rakom fel évek óta. Nekem is az van otthoni gépemen. A többi megoldást (Bat, thunderird, outlook stb...) állva hagyja.
Az Outlook vállalati környezetben Exchange háttérrel mutatja meg a valódi erejét, ahogy az általad is elismert excel is ebben a produktív környezetben jó, kvázi iparági szabvány.
Az MS termékek közötti átjárás (objektumok, anyagok mozgatása) szintén az MS office céges felhasználás erőssége. Egy Libre Doc-ba egy komplex office tábla, vagy pp dia kevésbé jól ágyazható be. Egy InDesign prezibe ne akarj interaktív excel táblákat beágyazni és úgy vetíteni, mert nem lesz OK. Itt jön elő megint a komplex ökoszisztéma ereje. A PP-t céges prezikre gyártották. Arra a leghatékonyabb. Lehet, hogy van jobb és profibb kiadvány szerkesztő ezt nem tagadom, ahogy lehet, hogy van jobb adatbázis-kezelő az acces-nél. Ezek már az office határterületei.
Vegyél használtan, ha legális kell. Egy használt 2010-es 47+Áfa, a régebbiek még olcsóbbak, de 2007-nél régebbit nem érdemes venni. Az kb. 36+Áfa. -
válasz
Hasonló (ribbon) felülettel, semmit sem találsz szerintem.
Ja, az InDesign biztos jobb, de nem egészen egy árkategória a kettő.
(#37839) Dluinet: ha annyira rossz az MS Office, akkor mivel jobb, a sokkal kevesebb funkcióval bíró LibreOffice, azon kívül, hogy ingyenes?
-
válasz
AeSDé Team #37838 üzenetére
Nem kell hogy jobb legyen, elég ha azok a funkciók megvannak a mit használsz.
Word helyett én InDesign-t használok, de ez a munkám velejárója, hogy a cég megveszi.
Nyugodtan használnék helyette LibreOffice-t.
Én az office szolgáltatásai helyett a google docs-ot használom, mert heti egy-két alkalomra az is tökéletes.
Levelezés egyértelműen google gmail, ami elbánik az én levél mennyiségemmel, thunderbird vagy outlook összecsuklik alatta, egyedül az eM Client volt amiben működött a keresés is nagy mennyiségű levelekben.PwerPoint helyett is InDesign-t használok, és PDF-be mentem a mással megosztani kívánt dolgaimat.
-
válasz
Microsoft Office gáz, egyedül az Excel értékelhető benne
- A word max egy bevásárló lista megírására alkalmas. (szerkesztői szemmel egy egy rettenet)
- Aki outlook-ot használ, az nem sokat levelet kezel.
- powerpoint-ban, finoman szólva is, max hányást lehet összehozni, nap mint nap találkozom azokkal az igénytelen rettenetekkel. -
cattus
addikt
válasz
Mondjuk egy eredeti Office?
-
AeSDé Team
őstag
Microsoft Office 2016-ra mik a legjobb alternatívák amik felületüket tekintve is hasonlítanak rá? 4 éve microsoftos office-on tanulok és profin megtalálok benne mindent, de már egyre jobban úgy érzem hogy "gáz" a nem eredeti office-t feltenni a gépemre.
-
gxcman
tag
megoldva ez már jó link
-
gxcman
tag
Net Speed Monitor programot,,,, kerestem, de az eset NOD 32 szerint a letöltési oldala ("" nem kívánatos tartalmat talált"" )
Higgyek a nod-nak és keressek más letöltési oldalt, vagy van jobb program is net sebesség kijelzésére?
-
Sky85
tag
Eps vektor grafikus képet mivel tudok egyszerűen megnyitni?
-
spe88
senior tag
válasz
Atomantiii #37825 üzenetére
hm, azt hittem nekem a plus is elég, gondolom te a TVSuite-re gondoltál, nah húzom is lefele és reménykedem. Köszi
-
spe88
senior tag
válasz
Atomantiii #37819 üzenetére
a progi 4 éve frissült utoljára, de mondom hát mi baj lehet konkrétan be sem olvassa az MP4-eket! nájsz
-
-
mezis
félisten
-
Létezik olyan program ami a belső hálózat mac cím alapján azonosítja az eszközt, és a lehető legtöbb infót kinyeri az eszközről? (ip cím, eszköz neve, stb...)
-
pc360
addikt
válasz
Nestor16 #37817 üzenetére
Ez a módszer biztos, hogy rendberakja. Akkor szokott ez történni, ha egy win által nem ismert fájlrendszerű partíció kerül kialakításra rajta. Azt hiszem, nem gond, ha nincs második pendrive-od, erre is rakhatod a Parted Magic-et, úgyis a memóriába tölti boot során a dolgokat (maximum unmountolni kell majd a GParted előtt).
Alternatívája közvetlenül a GParted, csak személy szerint azt így, natúr még nem használtam, ezért nem tudom, hogy viselkedik a boot során.
-
Nestor16
senior tag
-
spe88
senior tag
akkor kipróbálom, amiket írtál.
Igazából csak azért kell, hogy ne kelljen a stop, belepörgetek valameddig ki tudja hol kell elvágni aztán elindítom,, látom, hogy ez még nem az, kicsit előre pörgetném, de nem lehet csak ha stoppolom, tehát stop, aztán újra elindítom, na most ez hol lehet sok, vissza stb.
Nem is értem, hogy ezt, hogy lehetett így megoldani... Vicc... De akkor ezekkel a kombókkal rápróbálok.Mondom egy-két videónál még OK lenne, de hosszú távon kinyírnak idegileg az ilyen diszfunkcionális szoftvererk és egyre több van belőlük!
De valószínűleg többségükhöz, csak több idő kéne, az meg ugye senkinek nincs...
-
brd
nagyúr
-
spe88
senior tag
megmondom őszintén próbáltam lehet én vagyok, aki nem ért hozzá - sanszos -, vagy túl sokat akarok, de azzal ott szenvedgetni, hogy stop beletekerek mégsem jó megint stop, most túl mentem vissza stop, mert nem lehet menet közben tekerni ilyet még nem láttam, de mondom biztos én vagyok a hülye, van rá valami bill.kombó vagy beállítás?
mondanom sem kell, hogy vagy 100 videót kell feldarabolnom, egynél nyilván kibírnám, de ne legyen már ennyire amatőr egy szoftver, tuti van benne valami opció, amit nem vettem észre
-
brd
nagyúr
-
spe88
senior tag
Hello!
Egy nagyon egyszerű videóvágóra volna szükségem, ami támogatja az MP4-et, és nem konvertálgat csak egyszerűen megadom egy kis csúszkával vagy bármivel, hogy ezt a darabot mentse le egy külön fájlba, meg ezt a másikat és így tovább, szóval egy 10 perces videót x db pár percesre... Se több, se kevesebb!
Tuti, hogy van ilyen, de a video splitterre dobott találatok első jó pár darabját már feltelepítettem és vagy nem támogat mp4-et vagy macerás vágni benne, egyfolytában konvertálgatni akar, vagy túl bonyolult az egész, szóval nem az igazi.
Légy szíves egy egyszerűt ajánljatok, mert nem akarok még másik húszat felrakni.
Köszönöm
-
Nestor16
senior tag
Köszi, de ez is megakadt. Azon gondolkoztam, hogy feltűnt-e még valahol erre utaló jelenség és az jutott eszembe, hogy játék alatt volt, hogy úgy igazán beszaggatott, 1 FPS és a hang recsegett majd kellett egy perc is neki hogy helyreálljon. Gondolom akkor tényleg gond lehet...
-
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Alternatív programokat kerestem a fizetősök helyett Windows 7-re. Legtöbbje könnyen ki is váltja elődjeit sokkal kevesebb erőforrással, a 7-zip nevű programmal van bajom.
Nem tudok vele kitömöríteni, mert CRC hibát ír a végén. Nem találom hogy hol lehet ezt kikapcsolni,mert még az is lehet, hogy nem is így tömörítették és nincs benne CRC-kód.Leírás információ szerint van, csak nem ugyanazok. De az meg nem lehet, hogy mind hibás, Winrar-ral mind szépen ment. Ötlet?
Vagy van jobb alternatíva? Még a PeaZip kapott jó értékelést.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Gyermek PC játékok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest