- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Van valami progi, amivel két videót szinkronba tudok hozni? Ugyanaz van pár másodperc csúszással mindkettőn, azonos hosszra szeretném vágni őket. Néhány darabnál kézzel még megcsinálom, de több 10-nél már jó lenne automatán.
Köszi előre is
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Milyen programmal tudok egy rakás fotót napi lebontásban mappákba rendezni? Szóval legyen pl 20140820 a mappa, amibe csak a maiak kerülnek, 20140819 a tegnapiak és így tovább.
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Nagyobb SSD-re szeretnék váltani az OS (Win 8) újratelepítése nélkül. Mivel tudom ezt a legkönnyebben megtenni?
-
Bdanyy
addikt
sziasztok!
milyen programmal lehet csak akkor rögzíteni webcamerabol videót, ha mozgás történik? -
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Egy olyan programra lenne szükségem, amivel egyszerre több mp3 id3 tagjét tudnám úgy szerkeszteni, hogyha pl különböző előadókhoz megadok egy közös albumot, akkor pl a telefon lejátszója egy albumot listázzon, amiben benne van az összes szám, megőrizve az előadó illetve számcímet.
Egy progival meg tudtam már ezt oldani, de sajnos nem találom.
id3 tagger meg ilyesmiket találtam már, de annyit értem el velük, hogy látszatra egy album van, de ha felmásolom, akkor rengeteg ugyanolyan nevű albumom lesz, amit ha megnyitok, csak egy előadó számai lesznek benne, nem összesítve az összes szám ami ilyen albumnév alatt van -
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Egy olyan progira lenne szükségem, amivel ppt-ből pdf-et tudnék készíteni.
Mozgó slideokról van szó, így az office exportálása sajnos kiesik, mivel ott oldalanként egymás tetejére rakja a becsúszó elemeket, kitakarva a többit. Olyan kéne, ahol minden egyes mozgásnak külön oldalra kerül.
Köszi előre is
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Régebben hallottam egy zenefelismerő programról/honlapról, amibe be lehetett dúdolni a számot és megmondta a címét előadót. Olyan mint a telefonokon a trackID meg a shazamID. Esetleg ha tudjátok, légyszi mondjátok meg a nevét, próbáltam megkeresni, de nem találtam
Winampban van olyan ami felismeri a számot, de ugye ha a dallamát feldúdolom az nem elég, ennél a programnál/oldalnál meg az volt a lényeg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Hálózati / IP kamera
- Viccrovat
- Aktív hűtéssel közelednek az Origin Code DDR5 memóriái
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest