Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom ki tartja karban a topik összefoglalót, de ezeknek a szoftvereknek a linkjei hibásak:
Resonic Player
Notepad2-mod: a leggyorsabb szöveg- és kódszerkesztő, illetve NFO-olvasó | magyar ékezetes betűket is alapból kezelő portable verzió letöltése
Rufus -
Arra keresek megoldást, hogy ha away vagyok a gépemtől, akkor automatikusan lockolja.
Gondoltam Telefon-PC párosításra is Bluetooth-on keresztül, de nem szeretném ezzel meríteni a telefonom.
Gondoltam webcam-os azonosításra is, hogy érzékeli mikor vagyok gépe előtt, de ilyen programot nem találtam.Az auto lock 5 perc tétlenség után beállítva, de van, amikor elfelejtem lockolni a gépet, és a kedves munkatársak pedig kihasználják az alkamat

Mi a jó megoldás erre?

-
PDF-et mivel tudok úgy szerkeszteni ( online is jó ), amivel kivágni/beilleszteni tudok akár úgy is, hogy képként ismeri fel?
Van egy pdf-em, amiben rossz sorrendben vannak felsorolva dolgok, ezeket szeretném sorrendbe rakni

-
Milyen programmal lehet Win7 és Win8.1 telepítőt is rámásolni egy pendrive-ra, multiboot-os formában?
YUMI nem jó, mert az egyik mindig felülírja a másikat.
-
Egybe lehet olvasztani kettő, különböző nyelvű srt fájlt ( felirat ). A TV-m nem tud egyszerre kettőt kezelni.
-
válasz
mclaren777
üzenetére
Én is ezt használom, ami kell, arra jó

Annyi, hogy írásnál én nem szoktam DVD esetében 4x, CD esetében 24x-es sebességnél nagyobbat megadni. Biztos ami biztos

-
Net adatforgalom mérő program kellene nekem XP alá, ami fontos, hogy figyelmen kívül tudja hagyni a helyi hálózaton bonyolított adatforgalmat ( vagy különválasztani, az is jó ).
Eddig a NetWorx-et használtam, de egy idő után megeszi az összes létező memóriát a gépben ( múltkor 650MB ramot evett ).
-
válasz
Dluinet
üzenetére
A .bat fájllal végső soron egy Firefoxot fogok megnyitni, ennek kellene az előtérben futnia ( erről fogok screenshotot készíteni ). Szóval ehhez mi kellene hozzáírnom a .bat fájlhoz?

Jelenleg ez van a fájlban:
@echo off
start /d "C:\Program Files\Mozilla Firefox\" firefox.exe -
-
Hogyan lehetne megoldani ( akár egy .bat fájllal ), hogy időzítetten, napi egyszer csináljon egy képernyőmentést?
-
Létezik .bat fájl generátor, ami működik is?
Ezt szeretném megírni:
Firefox indítás, majd vár 10 percet és leállítja.
Nem értek a batch-hoz, ezért kellene hozzá segítség
A taskkill az, ami nem ment. -
Adott egy windowsos pc és egy TV, ami USB-ről tud olvasni fájlokat. A TV-t össze szeretném kötni a pc-vel usb kábellel. Milyen programot kell feltelepítenem, hogy a TV lássa a gépen lévő fájlokat? Tehát a cél, hogy a pc úgy viselkedjen a TV felé, mint egy háttértár.
Köszönöm a válaszokat

-
Milyen programmal lehet időzítetten elindítani, majd x időpontban leállítani adott programokat? Win beépített feladatkezelője képes erre?
Kösz

AtHoS: FormatFactory
-
Létezik USB-ről bootolható partíciónáló program? Lehetőleg ingyenes
EASEUS-t próbáltam, de csak azért sem tudtam rávenni, hogy csináljon nekem egy ilyen pendrive-t. 
-
Kettő programot keresek:
1., Távoli MySQL kezelők közül melyiket ajánljátok?
2., Emailban küld reportot a gép aktuális állapotáról ( hőmérséklet, SMART adatok, memóriahasználat ) meghatározott időközönként.
Mindkettő Windowsra lesz.
-
Melyik ingyenes programmal lehet egy kép alá zenét tenni? Tehát csinálni egy videót, benne egy kép van fixen és egy zeneszám megy végig.
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
-
NetLimiter-ben hol tudok adatforgalmi statisztikát nézni?
-
-
Melyik program az, ami a bescannelt képet szöveggé alakítja át?

-
Milyen programmal lehet zenét felismerni? Olyan, mint SE telefonon a TrackID, csak PC-re.

-
Nekem kettő program kellene:
Egyik: Egy fájl-t több mappába be tud másolni egyszerre
Másik: Sok mappából a képeket megnyitja, átkonvertálja, majd ugyanoda visszamásolja.

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- TP-LINK routerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.14.)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest