Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
nem veszi be itt sem, próbáltam.
Bár lehet érthetetlenül fogalmaztam, olyan progit keresek, ami kilistázza, hogy melyik program használ gyorsbillentyűt és hogy melyiket... Mert az a baj nem találom, hogy melyik települt rá az AlrGr + C- re...
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Múlt héten a win10 megadta magát és újra kellett telepítenem. Viszont a jelszavamat, amit használok és van benne & jel azt nem tudom beütni, csak ascii kóddal, mert valamelyik program használja gyorsbillentyűként...
Kérdésem létezik-e olyan program, ami kilistázná a billentyűket és egyszerűen megtalálnám. a Hotkey commandert, de lehet valami kétes oldalról, mert össze-vissza tölteni akart le mindent.
Köszi a segítséget!
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Tudtok ajanlani valami netfigyelo progit? Olyanra gondolok ami listazza a halozatomon levo aktiv es passziv eszkozoket illetve az aktualisan netet hasznalo programok listajat. Ha mondjuk havi szinten visssza lehetne nezni az lenne a legjobb grafikon formajaban! Lehet fizetos is, ha jo es nincs agyon agyonbonyolitva!
Most olvastam egyrol ami szimpatikusnak tunik: Netbalancer. Valakinek tapasztalata ezzel?
Koszonom
-
Sickboy25
addikt
válasz
akaido
üzenetére
Köszi a keresés megy nekem is, de a 2.500.000 találat helyett szerettem volna olyantól segítséget kérni, aki esetleg használ egy bevált programot és nem kell hétszázat letöltenem és végigpróbálgatni...
Látom az angol megy:-) Azt hittem ez egy magyar fórum, de azért köszi...
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
Felnőtt tartalom szűrő programot tudnátok ajánlani?? Köszi
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
Keresek egyszerűen használható videó összefűző programot! Tudnátok ajánlani? Köszönöm
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
Milyen progival látom, ha megcsapolták a netem? Köszi
-
Sickboy25
addikt
válasz
LonGleY
üzenetére
Jah mennie kellene, de az audionál elkezdi telepíteni, majd kiírja Driver not found! Pedig a gyártó oldaláról szedtem le, ugyanúgy a VGA-t is annál meg valami INF hibát ír ki és, hogy nem találja a VGA-t vagy valami ilyesmit...
Azért köszönöm a segítséget!
A fenébe ez torrent fájlt tölt le, azt itt a cégnél semmire nem tudom használni

-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Tudnátok ajánlani ingyenes driver kereső programot? Mert egy asus A6r laptop kifogott rajtam, hiába öltöm le az audio és VGA drivereket a gyártó honlapjáról nem akarja feltenni!
Az a gyanúm mintha az audio nem is Soundmax lenne... Nos olyan ingyenes progi létezik ami kiírja mi van a gépben... Mert az aida + everest nem ingyenes, ha meg a demot használom félő ezeket ki sem írja.
Köszönöm
-
Sickboy25
addikt
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Én úgy tudom a dropbox nem alaklmas online fajlszerkesztesre... , de lehet tévedek...
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Eladásra került a gépem és a D:\ meghajtót kompletten meg akarom menteni... Mi lenne a legegyszerűbb megoldás? Ha másolom, van van progi erre is?
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Most értem haza nyaralásból és a kamera felvételeit szeretném egy vagy esetleg méret szerint meghatározva összefűzni!
Tudtok ilyen videoszerkesztőt? Jó lenne, ha ingyenes lenne és jó lenne, ha nagyon egyszerű lenne!
Tehát kijelölöm a fájlokat és összeillesztem és kész...Köszi
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Van egy . df fájl egy tesztsor. Alá kellene húzkodni és a végére beírni, hogy ki csinálta. Magyarul valami ingyenes PDF szerkesztő kellene, ami jó!Tudtok ilyet?
-
Sickboy25
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm
Jó lett! 
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
a solid edge-t akartam felrakni és kiírta, hogy már telepítve van, de sehol nem találok maradványt a réginek... Mivel és hogyan tudnám megkeresni és törölni??
-
Sickboy25
addikt
Sziaasztok
Olyan egyszerű használatú programot keresek, amivel a D:\ meghajtó tömérdek mennyiségű gigájából, át tudok építeni pár gigát a C:\ meghajtóra!
Semmi baja a rendszernek nem akarom újratelepíteni!
Létezik ilyen program?
Köszi

-
Sickboy25
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
Lenovo G550 --- Intel Pentium Dual Core T4300 2,1 GHz - 3072MB RAM- 320GB HDD- DVD-RW +/- - 15.6 kijelző- Intel GMA X4500 - LAN: 10/100; Modem: Nem; ; ; - LEN 59-026359; Felbontás: 1366 x 768 (WXGA) 16:9 LED kijelző; Hang: Igen; Memória típusa: DDRIII; Szín: Fekete; Dokkolhatóság: USB porton; - DOS - 2.7 - 6 cella - 2év - Wlan - Webkamera - LEN 59-026359
Még nem cseréltem benne akkut kb. 2 éves lenovo G550 a gépem, de ilyet előtte még soha nem csinált.
Haldoklik?
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
Olyan progi kellene nekem, ami valósan kimutatja, hogy lemerül a laptop aksija...
mert a Win7 alatt (lehet nem emiatt) ami van figyelő, az sajnos, ha kicsivel a fele alá megy, akkor lekapcsolja a gépet, hogy lemerült, pedig előtte még 1 órát írt ki.
köszi
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
Valami jól működő és esetleg ingyenes naptár programot keresnék, ami jelzi is az eseményeket, amiket beírok felugró ablak formájában...

Köszi
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
Keresek egy könnyen használható lakberendező programot, ami kezel tervrajzot, vagy fényképet... Lehet fizetős is, mert akkor megrendelem...

Köszi
-
Sickboy25
addikt
köszi mindenkinek...
-
Sickboy25
addikt
Erre esetleg valaki?
-
Sickboy25
addikt
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
tudnátok ajánlani olyan progit, amivel kamerával felvett hd videókat, egy darab fájlba összeilleszti.
Ingyenes lenne a legjobb, de esetleg fizetős az sem baj...Köszi
-
Sickboy25
addikt
Köszönöm mindenkinek a segítséget...

-
Sickboy25
addikt
válasz
Воланд
üzenetére
Hogy lépek be rendszergazdaként. Xp-ről van szó...
Mert beléptem indítottam is a parancsot, de törölni nem tudom valszeg, mert nem sikerült rendszergazdaként belépni. Bocs, ha lámát kérdeztem
Köszi
Szerk. Köszi most láttam, hogy írtál... Sajnos nem jött elő, csak a bejelentkezési ablak, de ott is felhasználói nevet és jelszót kér
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Került hozzám egy régi gép, ami unokaöcsémé volt. De van rajta egy felhasználói fiók, ami jelszóval van védve. Ezt, hogy tudnám visszafejteni, mert sajnos már nem emlékszik rá. Nem szeretném rátenni a ringyózt, mert semmi baja nincs, csak a felhasználói fiókokat szeretném megszüntetni...
Köszi
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Egy olyan jól működő, egyszerű programot keresek, ami kipucolja a temp mappát, mert nagyon feldagadt és nem hiszem, hogy minden kell oda, de nem szeretnék olyat kitörölni, ami szükséges lehet...
Esetleg olyan is lehet, ami a tempen kívül is törli a fölöslegessé vált fájlokat, uninstall maradványokat stb..Tudtok ilyet ajánlani?
Köszi -
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
Tudtok ingyenes programot ami pdf-ből ppt vagy doc fájlt csinál?
Mert amit eddig találtam, az fizetős és 2 vagy 3 oldalt csinál csak meg

Köszi
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
Speciális programot keresek, olyat mint a WEMA (Werkzeug Manager), vagy valami hasonlót, egy szerszámüzem részére...Szerszám alkatrészek raktármozgatásának nyomon követése, időszakos javítások automatikus kijelzése és az alkatrészek bizonyos mennyiség alá csökkenése esetén jelezze, hogy rendelni kell az adott alkatrészt...
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
Egy töredezettség mentesítőt keresek, ami gyors, de viszont jó is. 1 terrás vinyóra kellene. Ajánljatok valami jól bevált progit, mert találtam egy raklappal, de nem tudom melyik lenne jó!
Köszi

-
Sickboy25
addikt
sziasztok!
Tudtok olyan progit ami részletesen kiírja az internetforgalmat egy adott pillanatban? Olyasmire lennék kíváncs, hogy esetleg valaki nem szívja e a netem! Le van védve a router, de akkor is gyanús valami!

-
Sickboy25
addikt
nah ezzel nem sikerült, de azért köszi
azért homályosodott el, mert egy komplett plakátot akartam ki "vágni", és laptopon le kellett kicsinyítenem a képet print screen és beilleszt wordbe, de ugye amit sejtettem is amikor széthúztam a képet sajna elhomályosodott! Mert nem képként van fenn a honlapon, hanem szövegként, de én meg plakátként akartam kiivágni! Honlapon elfordítani képet esetleg a honlapról "kivágni" valamit nem lehetne programmal?
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
tudtok olyan progit, amivel egyszerűen és gyorsan tudnék egy viszonylag homályos képen élesíteni?
-
Sickboy25
addikt
válasz
csikosdapro
üzenetére
gpu- n mit akarsz tesztelni? 3dmark én ezt szokam használni! Defaultban! De egyáltalán mitakarsz csinálni? Nem stabil a gép akkor először a tunningot vedd vissza
-
Sickboy25
addikt
válasz
csikosdapro
üzenetére
"Small FFTs - stress CPU" tesztet válaszd ki,9-es prioritással , ezt futtasd minél tovább több óra! Ezt 2magos prociknál
Négy magosnál PRIME progit használd -
Sickboy25
addikt
válasz
csikosdapro
üzenetére
szia
Tesztelni ORTHOS-szal! Hőmérsékletet mérni cpu-z, gpu -z!
Mennyi a ping-ed? Online játékoknál galibát szokott okozni!
-
Sickboy25
addikt
sziaszok
Keresek egy jó és esetleg ingyenes programot ami dvdripből dvd-t csinál! Mert találtam párat, de nem tudom melyik lenne jó!
Köszi -
Sickboy25
addikt
sziasztok
Keresek rendszerkarbantartó programot!
Olyat ami a feleseges és nem használt, esetleg törölt fájlokat lepucolja a gépről, valamint internetes dolgokat is leszed és a registryt és rendberakja!
Mert dagad a vinyóm és törölni kellene!Egy programban benne lehet ez minden? Vagy több kell majd?
LKöszi
-
Sickboy25
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
köszi szépen mindjárt ki is próbálom
-
Sickboy25
addikt
sziasztok!
keresek szuper driver kereső és frissítő programot! most a driver magicet próbálgatom az szerintetek jó?
tudtok ajánlani vmilyeneket?
köszi
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
Milyen programmal tudok képet átméretezni?
Köszi
-
Sickboy25
addikt
sziasztok!
milyen programmal tudnék egy 5,5 mb-os képből kisebbet csinálni??
köszi
-
Sickboy25
addikt
hi all!
olyan progit ajánljatok nekem ami dvdripből dvd -t csinál!
vmi jó!
köszi
-
Sickboy25
addikt
sziasztok!
lenne 1 keresem : olyan progi kene nekem, amivel 2 cd-s filmbol egyet csinal ,most virtualdubot hasznälok ,de vmi utkozeseket talal egy ket filmnel mostanaban!
vagy esetleg ehhez magyar nyelvu leiras,mert van annyi beallitasa,hogy a felet nem tom mi!
elore is koszonom
-
Sickboy25
addikt
Hi all!!
mitől lehet az,hogy avi filmjeimet nem mindegyiket játsza le az asztali lejátszó??
avi és avi között is van különbség? gondolok itt xvid dvix?vagy milyen programot kéne használnom ahhoz ,hogy teljesen kompatibilissé varázsoljam?
én eddig winavit használtam!!Köszi
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
Én egy dvd író- és egy alaplap tesztelő progit keresek!!
tudtok vmit ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hardcore café
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Ubuntu Linux
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ez kemény lenne ,de köszönöm az ötleteket
!