Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
germinator66
aktív tag
Sziasztok!
Régebben volt egy Firefox plugin, ami egy adott oldalon, tetszőleges mélységig feltérképezte a fájlokat, és le lehetett tölteni automatikusan mindent vele. Tud valaki ajánlani ilyen megoldást?
-
germinator66
aktív tag
válasz
bluemirage
üzenetére
Köszi, sajnos ennek is megfeküdte a gyomrát, Adobe-ot most hagyom, mert hosszabb távra kellene.
-
germinator66
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy relatíve nagy (>1GB) PDF fájlt titkosítani, de sajnos az eddig használt PDF Shaper-nek sok lehet, mert egy üres oldalt csinál belőle. A kérdésem, hogy lehet ezt ingyenesen, egyszerűen kivitelezni?
-
germinator66
aktív tag
Sziasztok!
Keresek valami költséghatékony, jó ár/érték aránnyal rendelkező PDF szerkesztőt. Elsősorban PDF létrehozása illetve védése kellene. A PDF Architect ingyenes verzióját használom egy ideje, megelégedéssel. Most akciós, 35EUR-ért meg lehet venni a teljes verziót, ám nem tudom, hogy van-e esetleg jobb alternatíva, hasonló áron?
-
germinator66
aktív tag
Sziasztok!
Exportáltam Thunderbird segítségével a levél fiókomat .msg illetve .eml formátumban. Az eredmény egy, a fióknak megfelelő mappa struktúra lett, ami tele van ilyen fájlokkal. Ahogy elnézem, ez nem elég a Thunderbird-nek, mivel így csak egyesével tudom megnyitogatni őket, mert le kellett volna mentenem valami profil fájlt is. A kérdés, milyen programmal/hogy tudom megnyitni az egész levelezést, hogy tudjak benne keresni, és nem csak egyesével belenézni?
-
germinator66
aktív tag
válasz
localhost
üzenetére
Egy progi folyamatosan frissítette az adatbázisát...
Álljon itt tanulságul másnak is: a minap tudtam meg, a a Task Manager-ben van egy rendkívűl hasznos szolgáltatás: Resource Monitor.
Na, ez minden process-hez megadja a memória, CPU használatot. Gyakorlatilag azt nyújtja, mint a NetMonitor, és a segítségével sikerült megtalálnom a WDFME.exe process-t, ami idle-ben képes a CPU-t 100% körüli értéken pörgetni...Mindig tanul az ember!
-
germinator66
aktív tag
válasz
germinator66
üzenetére
Közben felraktam a netlimitert, és úgy néz ki, megvan az "adatfaló"...
-
germinator66
aktív tag
Sziasztok!
Belefutottam egy olyanba, hogy egy gép 2 nap alatt 4GB adatot tölt le valahonnak úgy, hogy elméletileg nem fut semmi, és persze nincs torrent.
Ezzel mit lehet kezdeni? Esetleg NetMonitorral nézzem meg, hogy mi eszik ennyit?
Vagy esetleg vírus?
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sorozatok
- Autós kamerák
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi