Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boogie33
senior tag
Üdv Tudnátok olyan programot ajánlani ami olyan mint a video inspector de "minden létező" videó formátumot ismer ?? Köszi
-
Boogie33
senior tag
Hali.
Hogyan kell a Sentinel képet lementeni ? -
Boogie33
senior tag
Hali.
Lehet hogy láma lesz a kérdés , de van olyan progi ami mutatja hogy a gépemben a másodlagos vinyó éppen pörög-e vagy nem ?
-
Boogie33
senior tag
Hali.
Tudtok abban segíteni hogy van egy jelszavas rar fájlom amin jelszóval védet. Nincs valami okosság hogy kiderítsem mi az ? -
Boogie33
senior tag
Showbiz .
Azon akadtam el hogy nem tudom mit kellene be állítani hogy normálisan átrakja a pc-re , mert próbáltam egyszer 1GB lett 10 perc egyszer meg a felvétel eleje lett a vége, a vége meg az eleje. Az a baj progival hogy túl sok mindent lehet állítani vagy 6 féle fálj formátum csomó felbontás meg minden. Valami egyszerű kéne hogy elindítom a kamerát a gépen nyomok egy rec-et és kész . Azt sem tudtam kideríteni hogy a HI-8 hoz milyen paraméterek tartoznak felbontás , bitsebesség stb. -
Boogie33
senior tag
Hali.
Légyszives ajánljatok egy magyar nyelvű valami jó képességű digitalizáló progit , vagy valamit amivel tudom rögzíteni a külső forrást.
-
Boogie33
senior tag
Hali.
Segítsetek légyszi hogy , valami progi kellene hogy ne lehessen Facebookozni a számítógépemen. OS Win7.
Köszi. -
Boogie33
senior tag
Hali. A Spedfan-nál nincs valami jobb progi szoftveres venti szabályozásra ? Esetleg olyan ami asztalon kirakja a fordulatokat. ( De ez nem feltétel )
Köszi. -
Boogie33
senior tag
Hali. Segítsetek légyszi , a 2.0.1-es VLC nem játssza le a m2ts-t , a számláló megy de se kép se hang ?
-
Boogie33
senior tag
Hali. Skacok segítsen valaki, a NOD32-höz hogy kell egy fájlt kivételként hozzá adni mert nem enged egy játékot indulni ? Angolul van a NOD.

-
Boogie33
senior tag
Hali. Tudtok esetleg olyan progit amivel le lehet szedni egy felíratott a dvd lemezről.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Macska topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest